fatih kısaparmak balon baskılı balon Gül, frakını önceden hazırlattı..haber7.com - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gül, frakını önceden hazırlattı..haber7.com

loneliness
08-28-2007, 03:38
AK Parti Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı olması durumunda giyeceği frakı Türkiye'nin önde gelen hazır giyim firması günler öncesinden hazırladı.

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/5d1362683b.jpg

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, AK Parti Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı olması durumunda giyeceği frakın Sarar tarafından hazırlandığını söyledi.

Sarar, şöyle konuştu: ''Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün frakını hazırladık. Gömlek, ceket, pantolon, yelek ve papyonu diktik. Frakı istediği gün ve saatte kendisine giydireceğiz. Frak, 150-180 S kumaştan dikildi. Gömlek pamuklu kumaştan dikildi.

Elbisenin tamamı İtalyan kumaşından dikildi. Frakını kendisine uygun olan 52'ye 4 drop bedende hazırladık. Gömleğini de kendisinin bedenini bildiğimizden 3 numara diktik.''

Sarar, Cumhurbaşkanını giydirmenin kendileri için şeref ve onur olduğunu belirterek, ''Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın da frakını dikmiştik. O da bizzat arayarak memnuniyetini bildirmişti'' dedi.

AA

----------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar abdullah gül yarın çankaya ya çıkacak çok güzel ama abdullah gül artık ak partili olmayacak....

:'( :'( :'( :'( :'( ;) ;) ;) ;)

aktürkiye
08-28-2007, 03:59
bence frak çok saçma türk geleneklerine uymuyo takım elibise neyse de frak ben saçma buluyorum ayrıca bilgi için sağol

oguzdesouza
08-28-2007, 12:48
Artık AKPARTİ'de Abdullah Gül devri bitiyor. :'( Ama Türkiye'nin önü açılıyor. ;D

gulaym
08-29-2007, 03:00
Abdullah gül frag giymedi.Sarar yanlış yere mi gönderdi fragı acaba? ;)