Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakan'ın Liverpool Anısı
Onlybullet34
12-24-2007, 20:23
http://img151.imageshack.us/img151/8213/hakan888mr7lq0.jpg
selahattin_ay
12-24-2007, 20:54
http://img263.imageshack.us/img263/848/59949067qw6.gif
http://img263.imageshack.us/img263/4730/87508850or0.jpg
ezikler logo yarismasindan illaki bana fanatizm yaptiracaksiniz
selahattin_ay
12-24-2007, 21:02
Beşiktaş'ın 8-0'lık Liverpool yenilgisinden sonra kendilerini çok büyük bir malzeme çıkaran Ezikler bir an da herşeyi unutup kendilerinin rezikleler dolu geçmişi göz yumup Beşiktaş ile uğraşan eziklere 1-2 hatırlatma önce kendi pisliğini temizleyin.
Devler Liginde 0 Puan
Yıl 2001 Fenerbahçe Devler Liginde oynadığı 6 maçta avaraj takımı olan Fenerbahçe oynadığı tüm maçlardan yenik ayrılarak Şampiyonlar Liginde hiç puan toplayamadı. Bu bir rekor demekte şampiyonlar liginde bu güne kadar sadece 2 takım oynadığı 6 maçtada hiç puan alamadı bunlardan biri Fenerbahçe işte işte rezillikleri ve puan durumu
*
Fenerbahçe - Barcelona 0 - 3
*
Fenerbahçe - Olimpik Lyon 0 - 1
*
Bayer Leverkusen - Fenerbahçe 2 - 1
*
Olympique Lyon - Fenerbahçe 3 - 1
*
Fenerbahçe - Bayer Leverkusen 1 - 2
*
Barcelona - Fenerbahçe 1 - 0
http://img210.imageshack.us/img210/1811/bjkarenamp4.jpg
Beşiktaş'ın 8-0 Yenilgisiyle Kendinden Geçen Eziklerin Geçmişine Kısaca Bi Göz Atalım
Devler liginde daha önce "0" puan toplayarak tarihe geçen eziklerin yüz karaları sadece bu kadar mı tabi ki hayır işte bir kaçtane rezil sonuç
* 1975-76 Sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası Karşılaşması Yani Şimdiki Adı İle Şampiyonlar Ligi:
Benfica - Fenerbahçe 7-0
*1978-79 Sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası Karşılaşması Yani Şimdiki Adı İle Şampiyonlar Ligi:
PSV Eindhoven - Fenerbahçe 6 - 1
* 1992-93 UEFA Kupası:
Sigma Olomouc - Fenerbahçe 7 - 1
* 1994 UEFA Kupası Karşılaşması Cannes Karşısında her 2 maçta da ciddi fark yiyen ezikler Türkiye'nin Avrupa sıralamasındaki yerini kaybetmesine neden olur.
Cannes - Fenerbahçe 4 - 0
Fenerbahçe - Cannes 1 - 5
* 2004-2005 Sezonu Şapmiyonlar Ligi Karşılaşması:
Manchester United - Fenerbahçe 6 - 2
Eziklerin öyle bir destanı var ki hem de evlerinde Shevchenko oynadı ezikler izledi
Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında AC Milan, Fenerbahçe'yi Shevchenko'nun 16, 52, 70 ve 76'ncı dakikalarda attığı gollerle 4-0 mağlup etti
selahattin_ay
12-24-2007, 21:03
samet kardesim yetmezse devam edeyim
beni de antifebe ci yaptiniz forumda ya aferin size
oguzdesouza
12-24-2007, 21:07
samet abi süpersin :D :D :D +1
selahattin abi hiç kusura bakma ama samet abininkiler daha güzel :)
selahattin_ay
12-24-2007, 21:08
tabi kardesim size yetmez dur hemen digerlerini de gondereyim
senin objektif olmani beklemiyorum zaten :D
selahattin_ay
12-24-2007, 21:11
Tarih 24 Ekim 2007 Beşiktaş İnönü Stadında Beşiktaş Taraftarı Dün Dünya'ya PKK örgütüne örnek oldu tüm düya Beşiktaş'ı Çarşı'yı ayakta alkışladı. Açılan dev Türk bayrağıyla herkezin tüğleri diken diken oldu milli duygu içinde gözlerimizden yaşlar geldi.
Peki Fenevbahçe taraftarları ne yaptı tabi ki kendilerine yaşışanı yaptılar. Beşiktaş'ın 2-1'lik Liverpool destanından sadece 10 gün sonra işte Fenevbahçe tribünleri akıllarınca Beşiktaş atkısını yakıp egoları tatmin ediyorlar ama milli duygudan uzak rezillikleri diz boyu olan Fenerhaçeliler logosunda TÜRKİYE BAYRAĞI olan Beşiktaş atkısını nasıl büyük bir zevkle yakıyorlar buyrun bu resim arasındaki onlarca farkı siz bulun.
http://img410.imageshack.us/img410/3788/selamyk9.gif
http://img410.imageshack.us/img410/4962/bjkarena2gf2.jpg
selahattin_ay
12-24-2007, 21:14
Tüm Bunca Rezillik ve Kepazeliğe Rağmen Hangi Yüzle Beşiktaş İle Dalga Geçebiliyorlar. Önce kendi pisliğinizi temizleyin Sonra Düşünürüz 8-0 Malzeme Yapmanızı
Parantez
12-24-2007, 21:27
abi ayıp denen bişey var komik mi şimdi bu
bn gülcek şey bulamadım
sel.+1(903) ;)
Onlybullet34
12-24-2007, 22:12
Selahattin hocam tebrikler güzel olmuş ;)
güzeldi gercekten karşılıklı tezler birbirini götürmüş.. :)
selahattin hakemin golleri saymak için ikinci yarıya elinde sayaçla çıktığına, bazı rivayetlere görede cebindeki sarı kartın arkasına çetere tuttuğu söyleniyo buna ne diyaceksin. :D :D
Şu zamana kadar forumda futbol tartışmalarına hiç girmedim ve girmekde istemiyorum. Çünkü bilmeden, kendimi kaybedip kalp kırıyorum. Şunu söyleyebilirim ki Fenerbahçe AK Parti gibi. Kendi yandaşları hariç herke ona düşman. Ortası yok bunun. Bir tartışmaya giriyorsun, tartışma büyüyor, bir bakıyosun tartışmada iki taraf kalmış bir Fenerbehçeliler bir de Fenerbahçeli olmayanlar. Özellikle Beşiktaşlılarla girmiyorum. Çünkü tartışmada söyleyecek laf bulamayınca hemen Galatasarayı koyuyorlar araya, adamlar UEFA kupasını aldı siz ne yaptınız diye.
Ama her zaman söylerim Beşiktaş&Galatasaray kardeş takım.
İki sezon önce Sayın Başkan Yıkdırım Demirören' in sözleri hala kulaklarımızda çınlıyor. Ligin son haftaları Beşiktaş şampiyonluktan kopmuş. FB' yle GS şampiyonluğa gidiyor. BJK' nin GS' yla maçı var ve Büyük Şerefli!!! Başkan açıklama yapıyor. GS' ın şampiyon olmasını istiyoruz. Sonra GS-BJK maç yapıyor ama oda ne BJK 1-0 öndeyken son dakikalarda GS kaleci+defans hatasıyla 2 gol buluyor. Çok ilginç. Tabi bunların hepsi tesadüf. SOnra Türkiye Kupası yarı finali BJK-FB maçında Bülent Demirlenk' in yaptığı hatalar!!!. Sonra finalde ligden düşmüş Kayseri Erciyes' in verilmeyen üç penaltısı ve kupaya uzanan BJK ( hakemde İsmet Arzuman ). Haluk Ulusoy' la Yıldırım Demirören' in 1. derece sayılabilecek olan akrabalıklarının da bu işte hiçbir ilgisi yok zaten. Hepsi tesadüf.
Sonra da ortaya çıkıp Temiz Lig İstiyoruz diye bağırırsınız.
Ama siz de haklısınız silah kaçakçılığı yapıyosanız veya birini öldürdüyseniz eğer silaha karşı yürütülen kampanyaların ilk sırasında sizin olmaznız gerekir.( bu örnek Kurtlar Vadisinden esinlenerek yapılmıştır.)
Neyse ben futbol tartışması yapmıyorum zaten... ;D ;D ;D
oguzdesouza
12-24-2007, 23:17
abi 1.resim gerçekten süper emeğine sağlık
ama 2.resimdeki olayı kendini bilmez taraftarlar yapıyor.Maçtan önce alıyorlar hapları,biraları maçta kendilerini kaybediyorlar.
Parantez
12-26-2007, 23:58
Özellikle Beşiktaşlılarla girmiyorum. Çünkü tartışmada söyleyecek laf bulamayınca hemen Galatasarayı koyuyorlar araya, adamlar UEFA kupasını aldı siz ne yaptınız diye.
:o :o :o yemin ederim bn böle bi beşiktaşlı görmedim !!!!!!
hiç sanmıyorum çünkü ruhumuza aykırı!
hiç sanmıyorum biz kimsenın kardesi halası amcası tyzsi dedesi diiliz!
SOnra Türkiye Kupası yarı finali BJK-FB maçında Bülent Demirlenk' in yaptığı hatalar!!!. Sonra finalde ligden düşmüş Kayseri Erciyes' in verilmeyen üç penaltısı ve kupaya uzanan BJK ( hakemde İsmet Arzuman ). Haluk Ulusoy' la Yıldırım Demirören' in 1. derece sayılabilecek olan akrabalıklarının da bu işte hiçbir ilgisi yok zaten. Hepsi tesadüf.
pardon ama adam başkan olum die akrabalık ilişkilrini bozacak değil napabılır
ayrıca son finaldeki hataları(!) hatırlayan o zihinlr bu yıl bşiktaşın
hrks tarafından bilinn en az 7 puanını neden hatrlamıyor?? bizim kaly grmiş topmuz gol sayılmıyor
bişey demiyoruz söylidiğiniz bak >:( >:( >:(
istiyoruz hakkımız
Ama siz de haklısınız silah kaçakçılığı yapıyosanız veya birini öldürdüyseniz eğer silaha karşı yürütülen kampanyaların ilk sırasında sizin olmaznız gerekir.( bu örnek Kurtlar Vadisinden esinlenerek yapılmıştır.)
artık buna yorum bile yapamıcam yok artık yaa
aksavaşçı
12-27-2007, 00:06
:D :D :D
Parantez
12-27-2007, 00:06
:D :D :D
:'( :'( :'(
anatolia
12-27-2007, 00:07
hopp noliy burda beşiktaşımıza kim laf atiyor yaw sizin başka işiniz yok mu aaaaaaaa
Parantez
12-27-2007, 00:08
hopp noliy burda beşiktaşımıza kim laf atiyor yaw sizin başka işiniz yok mu aaaaaaaa
gece gece sinirlrim zıpladı :o :o :'( :'( :( :(
selahattin_ay
12-27-2007, 00:11
bir deli tas atar haydi cikarin bakalim :D
samet nerdesin kafani kircam senin :D
Amaniin. Şu futbol tartışmaları yok mu...
Gün olur kazanırsın, gün olur kaybedersin.
Fark yersin, fartk atarsın.
Fanatizme hayır ;)
Özellikle Beşiktaşlılarla girmiyorum. Çünkü tartışmada söyleyecek laf bulamayınca hemen Galatasarayı koyuyorlar araya, adamlar UEFA kupasını aldı siz ne yaptınız diye.
:o :o :o yemin ederim bn böle bi beşiktaşlı görmedim !!!!!!
hiç sanmıyorum çünkü ruhumuza aykırı!
hiç sanmıyorum biz kimsenın kardesi halası amcası tyzsi dedesi diiliz!
SOnra Türkiye Kupası yarı finali BJK-FB maçında Bülent Demirlenk' in yaptığı hatalar!!!. Sonra finalde ligden düşmüş Kayseri Erciyes' in verilmeyen üç penaltısı ve kupaya uzanan BJK ( hakemde İsmet Arzuman ). Haluk Ulusoy' la Yıldırım Demirören' in 1. derece sayılabilecek olan akrabalıklarının da bu işte hiçbir ilgisi yok zaten. Hepsi tesadüf.
pardon ama adam başkan olum die akrabalık ilişkilrini bozacak değil napabılır
ayrıca son finaldeki hataları(!) hatırlayan o zihinlr bu yıl bşiktaşın
hrks tarafından bilinn en az 7 puanını neden hatrlamıyor?? bizim kaly grmiş topmuz gol sayılmıyor
bişey demiyoruz söylidiğiniz bak >:( >:( >:(
istiyoruz hakkımız
artık buna yorum bile yapamıcam yok artık yaa
Yahu benim onları yazdığım bir hafta oldu. Daha yenimi gördünüz. ;D ;D ;D
Sinirlenmeye gerek yok yahu. Bu işi kardeşçe halledebiliriz. Mesela size haybeden 4 şampiyonluk daha verip, göğsünüze 3. yıldızı taksak, anlaşabilirmiyiz acaba... ;D ;D :D
Parantez
12-28-2007, 21:33
Sinirlenmeye gerek yok yahu. Bu işi kardeşçe halledebiliriz. Mesela size haybeden 4 şampiyonluk daha verip, göğsünüze 3. yıldızı taksak, anlaşabilirmiyiz acaba... ;D ;D :D
burda sizin gbi gülmeyi çok isterdim
ama anlaşılan espri anlayışımız arasnda dağlar var :-\ :-\
lütfen kullandığınız kelimlere dikkat edin
3 BÜYÜKLER ARASINDA
BEŞİKTAŞ BU ÜLKEDE ŞEREFİYLE OYNAYIP HAKKIYLA KAZANAN TEK TAKIMDIR
Kırık_Çocuk
12-28-2007, 22:06
evet sayın seyirciler maç bitti biz hala gol yiyoruz :)
buna sahiden guldum eline sağlık
AkSa- 34
12-29-2007, 00:31
kardeşim kime ne göstericen ki!!bunların işine gelmiyince perde iniyo gözlerine hiç birşey görmez oluyorlar ;)
oguzdesouza
12-29-2007, 00:48
kardeşim kime ne göstericen ki!!bunların işine gelmiyince perde iniyo gözlerine hiç birşey görmez oluyorlar ;)
:) :) :) tabi
Parantez
12-29-2007, 00:54
çok haklısın hmde çokk +1 yine
3 BÜYÜKLER ARASINDA
Sizinle futbol tatrtışması yapamayacağız herhalde. Neyse ben hiç birşey yazmamış olayım.
Onlybullet34
12-29-2007, 02:30
3 BÜYÜKLER ARASINDA
BEŞİKTAŞ BU ÜLKEDE ŞEREFİYLE OYNAYIP HAKKIYLA KAZANAN TEK TAKIMDIR[/b]
Şeref Lafını Bu Kadar Ucuz Sanma..
Duygu'Seli~
12-29-2007, 04:25
Şöyle yukarılara yukarılara bakıyorumda ::) ::)..aklıma bi kaç gün önce yazdığım yazı ve yorum geldi :) bi kaç gün önce kışkırtıcı,hakaret içeren,tahrik edici sebepler nedeniyle bi yazım ve yorumum kilitlendi,üstüne bir de uyarı aldım.. :-[ :)Millet birbirini yiyiyor ben bi espiri yaptım şu hale bak :) :-\ Şimdi yukarıdaki yazıları görüpte sitem etmemekte haksızmıyım acaba diye düşünüyorum da.. :-X En iyisi hep susmak aslında..Ama insan yine dayanamıyo işte..Neyse :) :-\
''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''
Şöyle yukarılara yukarılara bakıyorumda ::) ::)..aklıma bi kaç gün önce yazdığım yazı ve yorum geldi :) bi kaç gün önce kışkırtıcı,hakaret içeren,tahrik edici sebepler nedeniyle bi yazım ve yorumum kilitlendi,üstüne bir de uyarı aldım.. :-[ :)Millet birbirini yiyiyor ben bi espiri yaptım şu hale bak :) :-\ Şimdi yukarıdaki yazıları görüpte sitem etmemekte haksızmıyım acaba diye düşünüyorum da.. :-X En iyisi hep susmak aslında..Ama insan yine dayanamıyo işte..Neyse :) :-\
Sen yine de yaz, susma. Sustukça sıra sanada gelebilir... ;D ;) ;)
Duygu'Seli~
12-30-2007, 01:56
Yok Nusret bazen susmak en iyisi ;) sıram gelirse konuşurum.. :P :-X ;D
İyi de konuşma sırasını belirleyen mertebe kim? Biz de bir sıra numarası alalım, arkalarda kalmayalım... ;D
Onlybullet34
12-30-2007, 15:05
Duyguseli işini biliyor sertte yazmasını biliyor nedense birçok şeyide yapmıyorum diyor ama bilmeden yapıyor . ;)
Parantez
12-30-2007, 19:01
3 BÜYÜKLER ARASINDA
Sizinle futbol tatrtışması yapamayacağız herhalde. Neyse ben hiç birşey yazmamış olayım.
galiba oyle olacak nese kırmayalım birbirimizi kırdıysam özür dilerim ::)
3 BÜYÜKLER ARASINDA
Özüre gerek yok. Tarih boyunca böyle olmuştur. Futbol kavgasız olmuyor. Yine de düşündüğün için teşekkürler...
Parantez
01-01-2008, 13:47
3 BÜYÜKLER ARASINDA
Özüre gerek yok. Tarih boyunca böyle olmuştur. Futbol kavgasız olmuyor. Yine de düşündüğün için teşekkürler...
;) ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.