fatih kısaparmak balon baskılı balon HAMAS Filistin'de Yas İlan Etti - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAMAS Filistin'de Yas İlan Etti

Özgür Çağrı
05-02-2011, 19:42
http://www.haksozhaber.net/images/news/11626.jpg

Hamas tarafından yapılan yazılı açıklamada, el Kaide lideri Usame bin Ladin’in şehadeti ile sonuçlanan operasyon kınandı, yas ilan edildi.

Yapılan yazılı açıklamada, "biz bu saldırıyı Amerikan politikasının Müslüman ve Arap dünyasına olan baskı ve zulmünün bir parçası olarak kabul ediyoruz," denildi.

Heniye: Bin Ladin'e Allah Rahmet Etsin

İsmail Heniye, Gazze'deki evinde Filistinli gazetelerin temsilcileriyle yaptığı görüşmede, "Eğer bu haberler doğruysa, Amerikan siyasetinin Arapların ve Müslümanların kanını dökmek üzerine kurulu olduğunu gösteriyor" dedi.

Heniye, "Herhangi bir Müslüman'a veya mücahide suikast düzenlenmesini şiddetle kınıyorum" diyerek, Bin Ladin'e "Allah'tan rahmet" diledi.

HaArP
05-02-2011, 19:45
LM4MuYunQeA

EpiVaTeS
05-02-2011, 20:03
Şahsen ben üzüldüm...
Milyarder bir adam niye gitsin Dağlarda Cihat etsin...
Yok ajan yok terörist...
Cumhurbaşkanınıda kınıyorum...
Memnuniyet duymuşmuş...
Hristiyan biri Müslümanı öldürünce nasıl Memnuniyet duyar anlamak mümkün değil...
Naif olalım tamam ama Uysal KOYUN olmayalım...
Ben üzülüyorum Ladin'e...
Saygımdan Avatarıma Resmini koyacağım...

Ukbâ
05-02-2011, 20:30
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bile gelişen olay karşısında mutluluğunu dile getirdi ise ben nasıl bir tavır içinde olmam gerektiğini hala bilemiyorum. Kafam çok karışık.

ibocan
05-02-2011, 20:56
Şahsen ben üzüldüm...
Milyarder bir adam niye gitsin Dağlarda Cihat etsin...
Yok ajan yok terörist...
Cumhurbaşkanınıda kınıyorum...
Memnuniyet duymuşmuş...
Hristiyan biri Müslümanı öldürünce nasıl Memnuniyet duyar anlamak mümkün değil...
Naif olalım tamam ama Uysal KOYUN olmayalım...
Ben üzülüyorum Ladin'e...
Saygımdan Avatarıma Resmini koyacağım...

çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum kardeşim.amerika ırak'a bin ladin sayesinde girdi,onca çocuk kadın yaşlı vs bi çok insan el kaide ve bin ladin'nin hareketinden sonra yani 11 eylül den sonra yaşandı,dünyada islamiyet elkaide ve binladin den sonra terör dini olarak tanıtıldı ve kullanıldı, katledilen,öldürülen,tecavüze uğramış kadınların ırz'larına hakaret edilmesine rağmen filistin ve ırak halkına karşı yapılan bunca zulüm ve canavarca muamele binladin ve onun örgütü olan el kaide sayesinde bariz hale getirildi,bu gerek basın yoluyla gerekse amerikan diplomatlarının yaptıkları açıklamalarla dahada bariz ve basit bi hale geldi.
bana kalırsa elkaide ve onun kurucusu bin ladin amerika için TAŞERON bi firmaydı,nerede petrol varsa hemen amerika devleti orada BİN LADİN eylemi oluyordu nedense !!! nereye özgürlük ve demokrasi götürülmek istense orada BİN LADİN eylemi veya intihar eylemleri oluyordu.dünyada nekadar zulüm gören müslüman halk varsa o insanlar bin ladin hareketinden sonra katlediliyor,öldürülüyor ,kadınıyla kızıyla tecavüz ediliyor ve akla gelmedik çileler çektiriliyordu.mesela afganistanda uyuşturucu eroin veya uyuşturucu kullanımında yetiştirilen haşhaş ekini.!! el kaide nedense buradan hiç çıkmıyor,ama dahada ilginç olanı koskoca godoş amerika hükümeti bu ülkede binladini bulamıyor, tam bulacakken negörelim 15 kişilik bi ailenin evinde saklandığı istihbaratını alan amerikan askeriye güçleri yine yanlış evi vuruyordu
ALLAH rahmet eylesin ,

HaArP
05-02-2011, 21:03
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bile gelişen olay karşısında mutluluğunu dile getirdi ise ben nasıl bir tavır içinde olmam gerektiğini hala bilemiyorum. Kafam çok karışık.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ne diyebilir ! Aslan Mücahid dese ne olur ! Kavramları derinlemesine tefekkür icab eder ! Seçilen kelimelere dikkat derim acizane...!

Ukbâ
05-02-2011, 21:08
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ne diyebilir ! Aslan Mücahid dese ne olur ! Kavramları derinlemesine tefekkür icab eder ! Seçilen kelimelere dikkat derim acizane...!

Ne olursa olsun efendim o makamın temsiliyeti gereğide olsa bunu ifade etmenin daha farklı yöntemleri olabilir. Bana kalırsa devlet baskısı altında kalmadan Ladinin vurulmasından memnun gibi. Yani terörist olarak kendisini görüyor. Ben ise daha belirginsizlik içerisindeyim.

HaArP
05-02-2011, 21:20
Ne olursa olsun efendim o makamın temsiliyeti gereğide olsa bunu ifade etmenin daha farklı yöntemleri olabilir. Bana kalırsa devlet baskısı altında kalmadan Ladinin vurulmasından memnun gibi. Yani terörist olarak kendisini görüyor. Ben ise daha belirginsizlik içerisindeyim.

Acizane ben aynı düşünmüyorum kardeşim vurgu yaptığı kavram ! İslami stratejiyi ortaya koyuyor...! Eğer aksi ise Müslümanlıktan söz edemeyiz... Allah c.c. Muhafaza...

Ukbâ
05-02-2011, 21:22
Acizane ben aynı düşünmüyorum kardeşim vurgu yaptığı kavram ! İslami stratejiyi ortaya koyuyor...! Eğer aksi ise Müslümanlıktan söz edemeyiz... Allah c.c. Muhafaza...

Sevgili Üstat. Abdullah Gül şahsi olarak bu olaydan rahatsızmıdır ve makamı gereği bunu saklıyormu diyorsunuz. Gerçekten bu insan cihat erimidir. Nasıl değerlendirme yapacağız kıstasımız ne olacak hakikaten zor bir durum.

HaArP
05-02-2011, 21:24
Sevgili Üstat. Abdullah Gül şahsi olarak bu olaydan rahatsızmıdır ve makamı gereği bunu saklıyormu diyorsunuz. Gerçekten bu insan cihat erimidir. Nasıl değerlendirme yapacağız kıstasımız ne olacak hakikaten zor bir durum.

Ya bizdensiniz Ya onlardan ! Fitnesine karşı kalben buğz ediyor olmalı acizane ! Aksi Takdirde Yönetim Münafıkların eline geçer ! Abd Chp'yi hazırlayıpta tehdit ! etmiyor mu ki ?

Tarantula_
05-02-2011, 21:26
Müslüman olduğunu bildiğimiz ve cihad ettiğini söyleyen biri hakkında çok şaibeli bir durum ortada Allah'ın izniyle dilime, kalbime dur diyip yorum yapmayacağım. Biz Bilmeyiz O Bilir...

Ukbâ
05-02-2011, 21:26
İslami hassasiyetin tarafı olma Ladinin mücahid olarak görülmesi diyorsunuz daha net söylemek gerekirse. Bu kadar keskinmidir ki bu durum. Mevlam yardımcımız olsun.

HaArP
05-02-2011, 21:30
İslami hassasiyetin tarafı olma Ladinin mücahid olarak görülmesi diyorsunuz daha net söylemek gerekirse. Bu kadar keskinmidir ki bu durum. Mevlam yardımcımız olsun.

Herkes herşeyi bilemez ! Herkes herşeye isabet edemez ! En doğrusunu Rabbimiz bilir ! Yakında hakikatler ortaya çıkacaktır Allhualem !

Mavera
05-02-2011, 21:33
ben hala daha böyle birinin varligindan süpheliyim ama neyse Rabbim herseyi gören ve bilendir eger iyi seyler yaptiysa Rabbim razi olsun yok yanlis yaptiysa yine Rabbime havale ediyorum..

ibocan
05-02-2011, 21:52
bulunamadığı veya yanlış haber bilgileride var. bi 10 yıl daha bulamazlar belkide

Eşref
05-02-2011, 22:26

Açıkçası ben de Cumhurbaşkanımızın yorumlarından bu kanıya vardım. Eğer memnun değilse, hiç açıklama yapmayabilirdi. Kalkıp "niye açıklama yapmadın" mı diyecekler. Ya da yuvarlak diye tabir edilen bir cevapla/açıklamayla konu geçiştirilebilirdi.

Daha önce de izah ettiğim gibi ben Ladin'i sevmem. Kim ne derse desin, İslam'ı kötü yansıttı. İslam ile terörizmin bir arada anılmasına sebep oldu. Batıya olan tavırları, zaman zaman ruhumu okşasada, uygulamaları İslam dinin dünyada kötü algılanmasına sebep oldu. Zaten kendisi, kontrolden çıkmış bir Amerikan ajanı.

En kötü Müslümanın bile bir gayrimüslim tarafından zafer nağralarıyla öldürülmesinden memnuniyet duymam. Duyamam.

Ahmet Yasin
05-02-2011, 22:27
Abc5gSudWFk&feature=related

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1040053278

CeVHeR
05-02-2011, 22:37
Hamas yas ilan ediyor bizimkiler kendilerii mutlu adlediyor...
Anlayabilmek mümkün değil...

Asi_isyankar
05-02-2011, 23:51
Usame Bin Ladin münafıkın tekiydi.
Müslüman'ların yüz karasıydı.
Onu savunanları hayretle izliyorum.
Onu savunan insanlar İslam üzerinden
Çok kolayca yoldan çıkarılırbilir
Ve herhalde birer canlı bomba haline getirilebilir diye düşünüyorum.
Zira "İslam adına" yapılan her türlü vahşeti mübah görürler...

EpiVaTeS
05-03-2011, 15:49
ASi sen kimsin Peygamber bile Münafıktır bu diyemezken...
Sen Münafık olduğunu söylüyorsun...
O zaman bana göre sende Münafıksın hemde önde gideni...

Silinicek tonla mesaj varken benim Hırtoma takılmayın...
Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkanlara haddini bildirin önce...

Asi_isyankar
05-03-2011, 23:53
ASi sen kimsin Peygamber bile Münafıktır bu diyemezken...
Sen Münafık olduğunu söylüyorsun...
O zaman bana göre sende Münafıksın hemde önde gideni...

Silinicek tonla mesaj varken benim Hırtoma takılmayın...
Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkanlara haddini bildirin önce...

Sensin münafıkın önde gideni...

EpiVaTeS
05-04-2011, 00:36
Sensin münafıkın önde gideni...

Noldu koçum damarına mı basıldı...?
Sen onu bunu ilan ederken iyi biz edince mi kötü...?

onurcan
05-04-2011, 00:42
tanımadığınız kişilere münafık demek ağır bir kelime...

HaArP
05-04-2011, 03:32
Hamas yas ilan ediyor bizimkiler kendilerii mutlu adlediyor...
Anlayabilmek mümkün değil...

Algı farklılığındanda kaynaklanıyor biraz... Bana biraz kibir gibi geldi... Osmanlı bayraktarlığı eskidendi... Bayrak Mücahidlerin elindedir İslami Hüküm böyle kendimizi daha fazla kandırmanın alemi yok acizane...