fatih kısaparmak balon baskılı balon Hanefi avcı doğru söylüyorsa... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hanefi avcı doğru söylüyorsa...

El Emin
10-02-2010, 14:38
Konulara %90 yorum yapmadan izlemeyi tercih ettim.
Büyük bir gerçek var ki oda şudur;
Ya gülen karşıtı ak partililer işi tamamıyla düşünmeyip sırf yükleneyim zan altında bırakayım diye olaya yaklaşıyorlar yada olayları değerlendirme gibi bir yetenekleri yok.

Farz edelim.Evet gülen cemaatinin Emniyette,Mebde orda burda şurda her yerde F tipi yapılanması var ve onlar yön veriyorlar.

Peki bende soruyorum o zaman?

Şu anda Hükümette Kim var?

Eğer denilenler gerçekse açıkça bir suç ortağı vardır ki oda Ak Partidir.

Yetkilileri durmadan hocaefendiyi savunuyorsa.
Durmadan selam çakıyorsa.
Atamalarda gülen cemaati diye kıstas bırakıyorsa.

Demek ki Ak Parti suç ortağıdır veya ihtimal bile sayılmayacak bir durum olabilir oda şudur ki;

Ak Parti gülen cemaatinden korkuyor ve Gülen cemaati Ak Partiyi yönlendiriyor.

Görüşlerinizi merak ediyorum..

TYH
10-02-2010, 14:55
Memleketimden yola çıkarak diyebilirim ki ilahi bir mesajla Gülen cemaati sayesinde Chp bile iktidara gelebilir.Nur hanım diyor ki bu laikliği tehlikeye atan bi durum,bence tehlikede olan laiklik değil din burada çünkü eğer dini bir topluluğun oyunun rengi homojense hatta tek renk ise sıkıntı vardır bana kalırsa..Ayrıca İslam ortak paydasında buluşmuş insanlar neden siyasi arenada daha etkinler onu da anlamış değilim.Benim etrafımda gözlediğim kadarıyla böyle tabiiki forumdan da nur cemaatine gönül vermiş işlerini ayırt eden birçok insan var.

Erhan KARACA
10-02-2010, 14:55
(: Şamir Tayyar'ı takip Etmeni rica Ediyorum.. kendisi her konuyu açıkladı.. artık bayat geliyor bana bu konu..

El Emin
10-02-2010, 14:59
(: Şamir Tayyar'ı takip Etmeni rica Ediyorum.. kendisi her konuyu açıkladı.. artık bayat geliyor bana bu konu..

Yok benim maksadım içimizdeki sorunun cevabını bulmak.
Cidden merak ettim.

Dediğim gibi ya görmemek ve tamamıyla ele almamık ilerine geliyor yada öyle bir yetenek mi dersiniz kapasite mi dersiniz orası size kalmış ama o noktada bir kıtlık yaşıyorlar.

depare
10-02-2010, 16:06
Abartmayın ama mürid uçurur diyorlarya o mevzuya dönüyor konu yakında Dünyayı da yönettiği söylenecek bu hareket için..

Parti için de elemanları vardır partiyi destekliyorlardır elbet ama cemaat istese Chpyi'de başa getirir gibi uçuk şeyler söylemek ne kadar mantıklıdır...

Türkiye bir santranç alanı Gülen cemaati de istediği taşı istediği yere koyuyor demek olurki bu çok iddialı ve bana göre abartılı yaklaşımdır..

Bu tıpkı İlhan Cihanerin,Kartel medyasın'ın ortalığı germek için yaptığı uçuk kaçık benzetmelere benziyor..

El Emin
10-02-2010, 21:10
Abartmayın ama mürid uçurur diyorlarya o mevzuya dönüyor konu yakında Dünyayı da yönettiği söylenecek bu hareket için..

Parti için de elemanları vardır partiyi destekliyorlardır elbet ama cemaat istese Chpyi'de başa getirir gibi uçuk şeyler söylemek ne kadar mantıklıdır...

Türkiye bir santranç alanı Gülen cemaati de istediği taşı istediği yere koyuyor demek olurki bu çok iddialı ve bana göre abartılı yaklaşımdır..

Bu tıpkı İlhan Cihanerin,Kartel medyasın'ın ortalığı germek için yaptığı uçuk kaçık benzetmelere benziyor..

Bende aynen bunları diyorum..:)

Evet cemaatin çok güçlü bir nüfuzu vardır.Fakat bunu abartmayada gerek yok.

Eğer cemaat her yerde F tipi yapılanma yapıyorsa en büyük suç ortağı da haliyle Ak Parti olmuş oluyor.

Demek istediğim o ki sırf cemaate yükleneceğim diye sıkanlar var..Bende aman diyorum sizin kafanıza düşüp yararsa kendi kendinize vurmuş olursunuz..:) (diyorum.):)

Ahmet Yasin
10-02-2010, 21:22
Kısmen doğru söyluyor zaten kuyruk acısıda bundan diye düşünüyorum.
Diğer bi konuda yazdığım yorum.

Neden Cemaat yapınca kötü oluyor yıllardır kendini Atatürkçü zanneden sözde kemalistler yapınca neden kimse ses çıkaramıyor.Eğer Devleti sahiplenmek isteyen birileri varsa bunun ne idüğü belirsiz sözde kemalistler olacağına en azından dilinden ALLAH ismi düşmeyen cemaatın olmasını isterim.

En azından %90 müslüman olan bir ülkeyi müslümanlar yönetir.Kimin ne yaptığı veya ne söylediği pek önemli değil önemli olan halkın ne söylediği...

BeDeVİ
10-02-2010, 21:33
Rakamsal olarak Gülen cemaati Türkiye de ciddi bir nüfusa sahip. Bu sayıyı belki kendileri bile bilmiyor. Yani kontrol de olmayan ciddi bir sayı var ortada.
Eğer bir yapılanmadan bahsedersek çok ta kontrolde gelişen bir yapılanma olduğunu söyleyemeyiz.Şu anda Gülen cemaati mensubu olmamasına rağmen Gülen cemaati nin yurtlarında kalmış dersanelerinde yetişmiş sohbetlerine katılmış insanlar, emniyet içerisindeki askeriye içerisindeki çirkinlikleri görenler ellerindeki imkanı bu yönde kullanabilirler.
Üst düzey bürokratların devletçi Kemalist olması bekleniyor bizim ülkemizde. Unutulan bir şey Türkiye şehirleşmesi ile eğitim seviyesinin artması ile o sistem çöktü. Türkiye de bürokratlar da artık bizim gibi insanların arasından cemaatlerin içerisinden gayet doğal çıkabilir bunları özellikle Gülen Cemaati veya diğer cemaatler yetiştirdi yerleştirdi diye düşünmek gerçeklerden kaçmak olarak görüyorum. Bu gün pislikler ortaya çıkarılıyorsa bunda Gülen cemaatinin doğrudan bir payı vardır evet lakin bu Gülen cemaatinin bir planı değil halkın demokratikleşme isteklerinden kaynaklanmaktadır.
Cemaat in Akparti ye katkısını ise oy sayısı olarak değilde halkın dönüşümüne katkısıyla anlatabiliriz.

Özgür Çağrı
10-02-2010, 21:34
Cemaat güçlünün yanındadır gücünü güçlünün yanında kullanmak istemiştir bu kadar basit. F tipi kadrolaşma yok evet z tipi kadrolaşma var kadrolaşacak kadro kalmadı kendi bölgem için söylüyorum ama cemaat öyle abartıldığı gibi parti içinde etkin falan değil sadece kendine düşen payı alıyor o kadar.

Ahmet Yasin
10-02-2010, 21:40
Cemaatin abartılması bir güç olarak görülmesi/gösterilmesi bir psikolijik güç ve üstünlüktür.Arkadaşlarında yorumlarında söylediği gibi çirkinlikleri gören her insanın cemaate desteği kaçınılmaz İnsanlarımızın eğitim seviyesi yükseldikçe halktan insanların üst düzey yönetimde söz sahibi olması bu güce güç kattığı düşüncesindeyim.

HaArP
10-03-2010, 00:00
Cemaat Teyakkuzda olduğunda Neoconlar Cemaate övgüler yağdırır bu övgüler avama insanlara Cemaatin önemi mesjları verirler ! Cemaat işlevini yerine getirmeye başladığında ise neoconlar tasviye sürcini başlatırlar buda avama insnlara Cemaat düşmanlığı olarak yansır !!! Cemaat İslami bir Cemaat olduğuna göre sadece bu vasıf bile Masonların Düşman olması için yeterlidir ! İnsanların arasına sokulan fitnenin Hedefi Cemaat değil yahut Cemaate düşman edilen insanlarda değildir ! Doğrudan İslam'dır !!!

El Emin
10-03-2010, 00:13
Cemaat Teyakkuzda olduğunda Neoconlar Cemaate övgüler yağdırır bu övgüler avama insanlara Cemaatin önemi mesjları verirler ! Cemaat işlevini yerine getirmeye başladığında ise neoconlar tasviye sürcini başlatırlar buda avama insnlara Cemaat düşmanlığı olarak yansır !!! Cemaat İslami bir Cemaat olduğuna göre sadece bu vasıf bile Masonların Düşman olması için yeterlidir ! İnsanların arasına sokulan fitnenin Hedefi Cemaat değil yahut Cemaate düşman edilen insanlarda değildir ! Doğrudan İslam'dır !!!

Altına en kalın çizgilerle imzamı atarım. :) ALLAH razı olsun...

Bizdeki islam vuruculuğu ile bir savunma mekanizması..Artık nasıl işliyor bilemiyorum.

depare
10-03-2010, 00:24
Tamam abartılsın psikolojik savaştır anlıyorum da bu kadar da korkutmayalım sonra salaklaşıyolar :)

Ondan sonra da nasıl saldırsam ne iftira atsam da bu çooook büyük yapılanmaları çökertsem sevdasına düşüyorlar :)

Mavera
10-03-2010, 00:33
eger bir yerler kale olarak görülüyorsa, eger o malum yerler yillarca önümüzde takoz olarak duruyorsa acikcasi muhafazakar kesimden hangi cemaat kadrolasirsa kadrolassin eyvallah derim..
hemde bütün demokratligimi, özgürlügümü, adalet anlayisimi bir kenara birakarak cünkü yillarca "tabiki kendi adamlarimizi koyacagiz" diyen kesimlerin yerlestirdigi adimlar ayagimiza ayak bagi oluyor ve milletin degerleriyle celisiyor..
yok hakeden, hakettigi yere gelse o zaman diyecegim ki kardesim adamlar okudu, calisti, geldi ama bu isler hatir, gönülle oldugu icin o zaman oyunu kuralina göre oynamak gerekir yoksa hep kaybeden oluruz ;)

El Emin
10-03-2010, 00:36
eger bir yerler kale olarak görülüyorsa, eger o malum yerler yillarca önümüzde takoz olarak duruyorsa acikcasi muhafazakar kesimden hangi cemaat kadrolasirsa kadrolassin eyvallah derim..
hemde bütün demokratligimi, özgürlügümü, adalet anlayisimi bir kenara birakarak cünkü yillarca "tabiki kendi adamlarimizi koyacagiz" diyen kesimlerin yerlestirdigi adimlar ayagimiza ayak bagi oluyor ve milletin degerleriyle celisiyor..
yok hakeden, hakettigi yere gelse o zaman diyecegim ki kardesim adamlar okudu, calisti, geldi ama bu isler hatir, gönülle oldugu icin o zaman oyunu kuralina göre oynamak gerekir yoksa hep kaybeden oluruz ;)

Peki abim senin demokrasiden anladığın bu mu kadrolaşmak mı?

Akp ve Gülen Cemaati kadrolaşma yapıyor bir birlerine pas atarak ne yani buna göz mü yumalım?

Mavera
10-03-2010, 00:46
Peki abim senin demokrasiden anladığın bu mu kadrolaşmak mı?

Akp ve Gülen Cemaati kadrolaşma yapıyor bir birlerine pas atarak ne yani buna göz mü yumalım?

Muhammetcim demokrasi dedigin mereti her ülke kendine göre yontar.. malesef bizde demokrasi bazen teokrasiye, bazen diktatörlüge ve cogunlukta fasizme kayan bir olgu olarak karsimiza cikiyor..
Demokrasi bireyleri hic bir pozitif ayrimcilik yapmadan esit görürken biz daha yolun basinda anayasanin basina 3 madde koyarak ve bunlari degistmeyi teklif etmeyi bile suc görerek demokrasinin ruhuna fatiha okumusuz..
daha düne kadar secilmislerin degil, atanmislarin hakim oldugu bir ülke olmakla beraber hakedenden cok adami olanin bir yerlere geldigi bir sistemin ta icindeyiz..
Malesef güc kimdeyse onun hakli oldugu ülkemizde daha düne kadar azgin azinligin, cogunluga tahakkümü vardi yani yüzde 20 lik kesim istedigi gibi at kostururken, yüzde 80 lik kesim hep toplumun alt kismi olarak görülür ve onlar kendilerini yüzde 80 e bagsetmek zorundaymis gibi bir durum ortaya cikardi..
malesef biz muhafazakarlar olarak bazi seyleri cok gec kesfettik en basta biz dini ilimlerin yaninda, dünyevi ilimlere cok önem vermedik tamam okuduk hafiz olduk, imam olduk ama doktor, avukat olmaya daha yeni yeni basladik..
oysaki dinimiz bize "ilim cindede olsa alin" buyururken bu ilim bütün dünyevi ve uhrevi ilimleri karsiliyordu..
okuyanlarimiz bile ya insaat mühendisi oldu ya makine mühendisi hukuk gibi ülkenin can damari olan bölümleri gözardi etmemiz ve ülkemiz sisteminde hukugun önemine varmamiz cok gec oldu..
önce emniyetin farkina vardik ve tabiri caizse oradaki kale düsürüldü ve son referandumla beraberde hukuktaki yapilanmalarda cözülecek ve demokrasinin asil geregi olan temsilde adalet vuku bulacakdir..

El Emin
10-03-2010, 00:50
Muhammetcim demokrasi dedigin mereti her ülke kendine göre yontar.. malesef bizde demokrasi bazen teokrasiye, bazen diktatörlüge ve cogunlukta fasizme kayan bir olgu olarak karsimiza cikiyor..
Demokrasi bireyleri hic bir pozitif ayrimcilik yapmadan esit görürken biz daha yolun basinda anayasanin basina 3 madde koyarak ve bunlari degistmeyi teklif etmeyi bile suc görerek demokrasinin ruhuna fatiha okumusuz..
daha düne kadar secilmislerin degil, atanmislarin hakim oldugu bir ülke olmakla beraber hakedenden cok adami olanin bir yerlere geldigi bir sistemin ta icindeyiz..
Malesef güc kimdeyse onun hakli oldugu ülkemizde daha düne kadar azgin azinligin, cogunluga tahakkümü vardi yani yüzde 20 lik kesim istedigi gibi at kostururken, yüzde 80 lik kesim hep toplumun alt kismi olarak görülür ve onlar kendilerini yüzde 80 e bagsetmek zorundaymis gibi bir durum ortaya cikardi..
malesef biz muhafazakarlar olarak bazi seyleri cok gec kesfettik en basta biz dini ilimlerin yaninda, dünyevi ilimlere cok önem vermedik tamam okuduk hafiz olduk, imam olduk ama doktor, avukat olmaya daha yeni yeni basladik..
oysaki dinimiz bize "ilim cindede olsa alin" buyururken bu ilim bütün dünyevi ve uhrevi ilimleri karsiliyordu..
okuyanlarimiz bile ya insaat mühendisi oldu ya makine mühendisi hukuk gibi ülkenin can damari olan bölümleri gözardi etmemiz ve ülkemiz sisteminde hukugun önemine varmamiz cok gec oldu..
önce emniyetin farkina vardik ve tabiri caizse oradaki kale düsürüldü ve son referandumla beraberde hukuktaki yapilanmalarda cözülecek ve demokrasinin asil geregi olan temsilde adalet vuku bulacakdir..

"Aklın nuru fünu-nu medeniyyedir, Kalbin ziyası ulumu diniyedir " (said nursi), diyorsun..Anladım..:)

Siyaset dersi için çok teşekkürler.Öğrenmek istediklerimi aldım.

depare
10-03-2010, 00:55
Bence göz yumun çünkü onlar başa geçerse kimsenin gözünün yaşına bakmaz çatır,çatır kadrolaşır hemde en Demokratik haliyle :)

Bu devirde sana acımayana acımayacaksın elbet kadrolaşacaksın..!

Acımayacaksın derken zulüm yapacaksın manasın da demiyorum kadrolaşacaksın kendini sağlama alacaksın...

Ama ben Antidemokrat olduğum için belki böyle düşünüyorum Demokrasi buna karşıysa o onun sorunu :)

El Emin
10-03-2010, 01:00
Bence göz yumun çünkü onlar başa geçerse kimsenin gözünün yaşına bakmaz çatır,çatır kadrolaşır hemde en Demokratik haliyle :)

Bu devirde sana acımayana acımayacaksın elbet kadrolaşacaksın..!

Acımayacaksın derken zulüm yapacaksın manasın da demiyorum kadrolaşacaksın kendini sağlama alacaksın...

Ama ben Antidemokrat olduğum için belki böyle düşünüyorum Demokrasi buna karşıysa o onun sorunu :)

Demek ki başbakanımız demokrasi düşmanı görmediniz mi Ösym'nin başına badem bıyıklı bir amca çıktı.Kesin ya nurcudur yada fethullahçı..İşte bizim körpe zihniyetimiz..

Mavera
10-03-2010, 01:04
Demek ki başbakanımız demokrasi düşmanı görmediniz mi Ösym'nin başına badem bıyıklı bir amca çıktı.Kesin ya nurcudur yada fethullahçı..İşte bizim körpe zihniyetimiz..

ya o degilde bana badem biyik yakismiyor o yüzden benim is bayagi zor üstüne birde ben top sakalli, uzun sacli bir tipim gerci saclari simdiler kestirdim ama bu tiple iyi bir yere atanamayacagiz gibi görünüyor :)

manifesto
10-03-2010, 01:04
Parti içerisinde tam da bunu istiyorlardı sanırım.Cemaat görünümlü insanlar ve sadece partililer.Aslında cemaat bugüne kadar hiçbukadar bir parti ile anılmamıştı.Bunun zararları yaşanıyor sanırım.Ben bundan rahatsız değilim ama bu bir birlik görüntüsünden uzaklaşmamalı çünkü Türkiye için düşüncede ve gelecek beklentisinde ortak paydalar çok bu yüzden cemaat ak partiye yakınlaşıyor veya cemaat mensubu arkdaşlar ve ak parti de bilerek yada bilmeyerek cemaat ile içli dışlı.Türkiyeyi yüzyıla taşıyacak olan dinamik ve eğitimli donanımlı ve bilinçli kadro cemaat içerisinde bol miktarda mevcut.Çıkar ilişkisi çok avam bir tabir olur ülkü ve vizyon birliği olabilir.

El Emin
10-03-2010, 01:06
ya o degilde bana badem biyik yakismiyor o yüzden benim is bayagi zor üstüne birde ben top sakalli, uzun sacli bir tipim gerci saclari simdiler kestirdim ama bu tiple iyi bir yere atanamayacagiz gibi görünüyor :)

Fethullahçılar orayada el attı deme..İnanmam..Yok olmaz..:hihi2::hihi2::hihi2:

Mavera
10-03-2010, 01:09
Fethullahçılar orayada el attı deme..İnanmam..Yok olmaz..:hihi2::hihi2::hihi2:

yok demezler cünkü ben buradakilerle anlasamiyorum gerci habire cagirip, duruyorlar ama anlasabilecegimi sanmiyorum o yüzden sadece gönül bagi yeterli diye düsünüyorum..
kaldiki ben memur statüsündeyim ama türkiye cumhuriyetine bagli degilim, maasimi t.c vermiyor o acidan sorun yok sac, sakal kafama göre takiliyorum :)..
yok küpe yakismiyor ki onuda takalim.. zaten saclar uzunken hanimin tokalari kullaniyordum ama küpeler cok sasali bize gitmez ;D

İntifada
10-03-2010, 01:11

iyi o zaman benim iş hazır desene...
badem bıyık hazır...

Özgür Çağrı
Z tipi yapılanma hacı fettullahçılar soruları çalıyorlarmış fem kpss ye yığılma bekliyorum halk arasında kulaktan kulağa yayılmış millet çocuğunu kemalistte olsa feme yolluyor artık o kadar çoğaldıki kemalist femci bu aralar :hihi2:
soruları çalıyorlar diye cıngar çıkaran kemalistler çalınan sorulardan pay kapmak için sıraya girmişler :hihi2:

depare

Başbakan Demokrasi düşmanı olmasa dahi partisinin geleceği için kendisine yakın çevrelerle bu illaki cemaat olacak diye bir kaide de yok kadrolaşmak mecburiyetin de çünkü böyle olmadığı takdir de çürük elmalar bir gün sepeti kokutmaya başlar..

Demokrasi sorun değil bir şekil de kılıfına uydurulur yoksa birileri sana kılıf biçmeye kalkar :)

El Emin
10-03-2010, 01:15
yok demezler cünkü ben buradakilerle anlasamiyorum gerci habire cagirip, duruyorlar ama anlasabilecegimi sanmiyorum o yüzden sadece gönül bagi yeterli diye düsünüyorum..
kaldiki ben memur statüsündeyim ama türkiye cumhuriyetine bagli degilim, maasimi t.c vermiyor o acidan sorun yok sac, sakal kafama göre takiliyorum :)..
yok küpe yakismiyor ki onuda takalim.. zaten saclar uzunken hanimin tokalari kullaniyordum ama küpeler cok sasali bize gitmez ;D

SubhanALLAH.:karasız::karasız:

Z tipi yapılanma hacı fettullahçılar soruları çalıyorlarmış fem kpss ye yığılma bekliyorum halk arasında kulaktan kulağa yayılmış millet çocuğunu kemalistte olsa feme yolluyor artık o kadar çoğaldıki kemalist femci bu aralar :hihi2:
soruları çalıyorlar diye cıngar çıkaran kemalistler çalınan sorulardan pay kapmak için sıraya girmişler :hihi2:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler..;;)

Başbakan Demokrasi düşmanı olmasa dahi partisinin geleceği için kendisine yakın çevrelerle bu illaki cemaat olacak diye bir kaide de yok kadrolaşmak mecburiyetin de çünkü böyle olmadığı takdir de çürük elmalar bir gün sepeti kokutmaya başlar..

Demokrasi sorun değil bir şekil de kılıfına uydurulur yoksa birileri sana kılıf biçmeye kalkar :)

Orasını burasını bilemiyorum.Nurcularla akapeliler devleti ele geçiriyor.
İlginç kısım ses bizden de epey çıkıyor..İlginç..???

Mavera
10-03-2010, 01:15

haci bilirsin bizde "vay serefsiz ne icat etmis" "la gavur yapmis kardesim" gibi tripler vardir ya kemalistlerde simdilerde " puttan filan bize fayda yok ne varsa fetocularda var" diyorlardir :)

Üç mevsim
10-03-2010, 01:54
"Şimdi de memleketi ve milleti bataklığa sürüklemek isteyenler, başarısızlıklarının faturasını Fethullah Gülen Hocaefendi ve sevenlerine yüklüyorlar. Vesayetçilerin ufağından irisine kadar, arada kim varsa hepsinde ayrı bir cemaat düşmanlığı ve nefreti mevcut.

Dünyanın hiçbir yerinde vesayetçiliğin ömrü seksen yılı geçmemiştir. Dünya tarihine bakan herkes bunu görebilir. Türkiye'de ise bu süre seksen yılı biraz aşmıştır. Müsaade edilsin de artık bu baskı rejimi son bulsun. Halkımız vesayet yükünden bıktı ve yoruldu."

Hüseyin öztürk / Vakit

Nankörlük yapmayalım...

unnamed
10-03-2010, 02:09
"Şimdi de memleketi ve milleti bataklığa sürüklemek isteyenler, başarısızlıklarının faturasını Fethullah Gülen Hocaefendi ve sevenlerine yüklüyorlar. Vesayetçilerin ufağından irisine kadar, arada kim varsa hepsinde ayrı bir cemaat düşmanlığı ve nefreti mevcut.

Dünyanın hiçbir yerinde vesayetçiliğin ömrü seksen yılı geçmemiştir. Dünya tarihine bakan herkes bunu görebilir. Türkiye'de ise bu süre seksen yılı biraz aşmıştır. Müsaade edilsin de artık bu baskı rejimi son bulsun. Halkımız vesayet yükünden bıktı ve yoruldu."

Hüseyin öztürk / Vakit

Nankörlük yapmayalım...

:saygılar::saygılar::saygılar:

İntifada
10-03-2010, 02:12
Herhangi bir mevkide komünisti,ateisti,gavur şakşakçısını görmektense Allah,Kitap bilen birisini görmeyi defalarca yeğlerim...

depare
10-03-2010, 02:58
Hanefi Avcı Ordudaki Simonları yazmış mı acaba kitabın da şimdi merak ettim..
Hani kadrolaşmayı eleştirecekse orduda alası var :)

Sorun başka,dert başka benim kadrolaşmam yok oluyor derdi varsa adam da yazmaz niye yazsın ki..?

Ama bir yandan tebrikte etmek lazım kendi kadrosu için tutuklanmayı göze alıp mücadele veriyor adam :)

Üstelik zekice bir yaklaşım bu cemaat kadrolaşması öyle yerlere geldi ki bakın bunları yazdım benide tutuklayacaklar sonra ne oluyor tutuklanıyor :)

Güzel bir tezgah..

İntifada
10-03-2010, 03:02
Hanefi Avcı Ordudaki Simonları yazmış mı acaba kitabın da şimdi merak ettim..
Hani kadrolaşmayı eleştirecekse orduda alası var :)

Sorun başka,dert başka benim kadrolaşmam yok oluyor derdi varsa adam da yazmaz niye yazsın ki..?

Ama bir yandan tebrikte etmek lazım kendi kadrosu için tutuklanmayı göze alıp mücadele veriyor adam :)

Üstelik zekice bir yaklaşım bu cemaat kadrolaşması öyle yerlere geldi ki bakın bunları yazdım benide tutuklayacaklar sonra ne oluyor tutuklanıyor :)

Güzel bir tezgah..

ben netten indirdim...
bakalım nasılmış...

Eşref
10-03-2010, 03:14
Son yıllarda meclis susurluk araştırma komisyonu tarafından ifadeye çağrılmış, geçmişi karanlık olan bir isim; Hanefi Avcı.

http://www.akpartiforum.com/diker-hanefi-avciya-soruyor-hurriyet-gazetesi-1997-enis-berberoglu-t135084.html?t=135084

Yazdığı kitap sadece hakkındaki soruşturma sürecini hızlandırmış olabilir. Ama kitabı yazmasaydı bile belki bugün değil ama yarın mutlaka tutuklanacaktı.

Birde eğer suçsuz insanlar bu ülkede tutuklanabiliyorsa, neden Uğur Dündar hala serbestçe dolaşabiliyor?

hipermuhafazakar
10-03-2010, 14:02
Bu konuyu gerçekten senmi açtın polat içten inanamadım.

1. Hanefi Avcı'nın tutuklanmasının sebebi yazdığı kitap değil, devrimci karargah terör örgütüne yardım ve yataklıktır ! İsmini hatırlamıyorum şuan, bir üst düzey yöneticisine telefonda taktikler verdiği, liderinin yurt dışına kaçmasını sağladığı yasal yapılan telefon dinlemesinde tespit edilmiştir ve bu görüşmelerde akşam STV haberde gördük ABİ GARDAŞ MHABBETLERİNİ. Sen STV haberleri seyret bu aralar öğren.

2. Gülen cemaati bir suçmu işlemişte sen suç ortağı diyorsun hem onlara hem AK Partiye ! Neymiş suçları söyle bakıyım ??? Gülen cemaati dediğimiz kişiler zaten bu milletin yerli ve milli çocuklarıdır. İster emniyete girer çalışır ister askeriyeye girer çalışır ister bürokrat olur ister yargıç olur, ister öğretmen olur. Bir ihanetleri bir suçlarımı olmuş ?? Olduysa yapan kişi cezasını çeker. Ortada bir suç yokken suç ırtakları demen ayıptır hatta iftiradır !

3. Referandumda evet çıkması için çalışmıştır Gülen cemaati. Çünkü getirilen reformlara, mesela darbecilere yargı yolu açılmasına, yargıya düzenlemeye HSYK'nın anayasa mahkemesinin üye sayısının artırılmasına vs çok ihtiyaç var. Bunu çalışmak millete hizmet etmektir. Ve buna teşekkür etmiştir Erdoğan. Ne var bunda şimdi ???

4. Asıl bir kadrolaşmadan korkulacaksa o Gülen cemaati değil yıllarca ülkenin hem kaymağını götüren hem gizli amerikan tüfekliği yapan mason localası - yahudi cemaati (sabataylar) dır ! Ermeni asıllıların kadrolaşmasıdır. Ergenekon örgütünden olanların kadrolaşmasıdır. Gülen cemaatinden olanların değil !

5. Artık sıkıcı hale geldi her ülkeyi yerinden oynatacaki oynatması gereken skandallarıda F. Gülen haberleri çıkması onun gölgesine sığınılarak asıl ihanetin saklanması. Şamil Tayyar bildiklerini anlattı, Avcının kitabının yazmasının sebebi gözaltına alınacağını öğrenmesi, devrimci karargah irtibatı tespit edilmesi. Ama o koyun millet anlamaz nasıl olsa diye cemaat kitabı acele piyasaya sürdü bundan gözaltına alındığına inandırdı, KOYUNLARDA İNANDI. Halbuki bu eski bir taktirdir;

http://www.akpartiforum.com/alcaklar-desifre-olunca-cemaate-salliyor-t138535.html

ishakyilmaz
10-03-2010, 15:40
Hanefi avcı konusu tamamen,planlı programlı bir projeden ibarettir.Terör örgütü mensupları ile ilişkisi ortaya dökülen Avcı,ortaya sis bombaları artarak doğruların ve gerçeklerin üzerini bulandırmaya çalıştı.Fakat bunda asla başarılı olamadı.Çünkü Gülen cemaatti bir Gönüllüler Harekatı.Alnı herkesten daha açık.Hizmetleri değil Türkiye,dünyanın en uç bölgelerine kadar ulaştı.Herkes bu hizmetleri takdir ediyor...Her zaman iyiler ve kötüler olmuştur.İyilerin yolu belli.Kötüler ise ne yaptığı nereye gittikleri belli olmayan figüranlardır.İşte bu kötüler yıllardan beri Gülen cemaatine saldırıyorlar,bugünde bazı piyonları kulanarak yaptıkları gibi.Ama unutkları bir şey var 'Güneş Balçıkla sıvanmaz'.

Hüdaverdi
10-03-2010, 15:49
İki de bir adlı program var habertürkteydi sanırım.
Oradaki kapalı bayannın söyledikleri çok önemliydi.
Kabaca anlatayım,diyor ki kadın adam ta amerikada çok uzakta,bu kadar uzaktayken ve bu kadar geniş tabana sahipken yönlendirmek çok zor olur.Elbet kendi başlarına hareket edenler vardır.
Belli başlı kişilere ulaşır ama hepsini kontrol edemez.Kendi isteği dışında hareket edenler vardır.

Buna benzer söylemi oldu kabaca aklımdan kaldığınca söyledim.
Çok doğru bir şey aslında.Böyle bir şey varsa,Gülen ''yeter bırakın'' dese,bırakılır mı ?

Ukbâ
10-03-2010, 17:23
Hanefi avcı konusu tamamen,planlı programlı bir projeden ibarettir.Terör örgütü mensupları ile ilişkisi ortaya dökülen Avcı,ortaya sis bombaları artarak doğruların ve gerçeklerin üzerini bulandırmaya çalıştı.Fakat bunda asla başarılı olamadı.Çünkü Gülen cemaatti bir Gönüllüler Harekatı.Alnı herkesten daha açık.Hizmetleri değil Türkiye,dünyanın en uç bölgelerine kadar ulaştı.Herkes bu hizmetleri takdir ediyor...Her zaman iyiler ve kötüler olmuştur.İyilerin yolu belli.Kötüler ise ne yaptığı nereye gittikleri belli olmayan figüranlardır.İşte bu kötüler yıllardan beri Gülen cemaatine saldırıyorlar,bugünde bazı piyonları kulanarak yaptıkları gibi.Ama unutkları bir şey var 'Güneş Balçıkla sıvanmaz'.

Öyle ishakım. Siyasi alanı demokratik kültürü bu millete çok görenlerin her tür ayak oyunlarına her zaman dini önderler malzeme yapılmıştır. Sosyal hayatın bir çok alanında faaliyet gösteren bu hareket ironik kemalistleri ideolojik cevreleri o kadar rahatsız ediyor ki toplumda bir korku yayabilmek için hatta siyasi iktidarı zor duruma düşürebilmek için sürekli aynı tezgahı kullanıyorlar. Hanefi avcının geçmişte neler yaptıkları önümüzdeki günlerde çok daha net ortaya cıktığı zaman oynanan oyun deşifre olacaktır. Göreceğiz.

Terennüm
10-03-2010, 17:37

:) yakında mülakatlar da islamın şartı 32 farz 52 farzı sormaya hazırlanıyorlarmış benden söylemesi:)

Özgür Çağrı
10-03-2010, 17:40
Eyvah Eyvah kemalistler ilk turda elenecek desenize abi :hihi2:

Terennüm
10-03-2010, 17:52
Eyvah Eyvah kemalistler ilk turda elenecek desenize abi :hihi2:

hatta tskda önceden elenmek için geçerli sebebler şimdi tskya girmek için aranacakmış:hihi2:

El Emin
10-04-2010, 18:44
Hipermuhafazakar konuyu açtığım mesaja bakmadan yorum yapmışsın galiba okursan yazdığımı konunun neden açıldığını anlarsın.Bildiğin klasik niyetlerden değil..:)