Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangisi sensin(hadi söle bakalımm).... ;)
1 Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilen ama açmak için ikinci kez çalmasını bekleyen
2 Televizyonda film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (Dur oraya gitme, öldürecekler seni)
3 Cebinden çıkardığı paraların içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü veren
4 Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerine örtmese de yanına yorgan alıp yatan
5 Dişlerini gazoz açacağı,fındık ve ceviz kıracağı olarak kullanan
6 Beton döktükten sonra bir sanat eserini bitirmişcesine beton kurumadan tarih ve imza atan
7 Denizde `suyun altında nefessiz ne kadar kalabiliyorum` diye deneme yapıp boğulma tehlikesi geçiren
8 Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögreten
9 Tek abdestle beş vakit namaz kılmak için iki büklüm kıvranan
10 Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçiren
11 Müşterisinden aldığı parayı önce iki ucundan tutup iki defa gerginleştiren daha sonra da güneşe doğru tutup bakarak sahte olup olmadığını anlayan
12 Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eden
13 Bir turiste adres tarif ederken bağıra bağıra Türkçe konuşan
4 Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerine örtmese de yanına yorgan alıp yatan
Kırık_Çocuk
05-25-2008, 01:04
13 favorim bunu begendim bide 11
haritaci70
05-25-2008, 01:08
2 Televizyonda film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (Dur oraya gitme, öldürecekler seni)
:) :) :) :) :) :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
RDönmezs
05-25-2008, 01:47
3 Cebinden çıkardığı paraların içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü veren :D :D
büfeci adamın hali başka oluyor :D
maviinsan
05-25-2008, 01:48
6 Beton döktükten sonra bir sanat eserini bitirmişcesine beton kurumadan tarih ve imza atan
Sukût-u_Hayal
05-25-2008, 02:51
:-X
1 Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilen ama açmak için ikinci kez çalmasını bekleyen
Bu beni genellikle böyle yaparım. :D
Bu da anneannem. :D
+1
YavuzSultanSelim
05-25-2008, 04:26
bu var mı ya harbiden :D :D :D offf koptum
haritaci70
05-25-2008, 04:39
Ben sürekli o şekilde kontrol ediyorum arkadaş geçen kızıyor olum manyak mısın diye ne olacak sa :D
YavuzSultanSelim
05-25-2008, 04:41
Ben sürekli o şekilde kontrol ediyorum arkadaş geçen kızıyor olum manyak mısın diye ne olacak sa :D
abi kaşınıyosun sende :D :D
haritaci70
05-25-2008, 04:42
abi kaşınıyosun sende :D :D
Hacım bişey olmaz yaa.. Bakmayın siz abartılara... Ben elektirik kaçakları nıda çatal bıçakla kontrol ediyom bişey olmuyo...
YavuzSultanSelim
05-25-2008, 04:44
çatal bıcağın direnci fazla ondan olmuyodur :D
hayır komik olan sadece seçeneklerin birini görebilirsin :D
mesela kaçırmıyosa tamam bir sonuç alırsın kaçırıyosa mezarda anlarsın :D
Elbet bir gün duyup önerilerimi hissedecekler televizyonun içindeki adamlar biliyorum.. ;D
4 Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerine örtmese de yanına yorgan alıp yatan,
( abartıp nedense yazın ortasında bile üzerini örtenlerdenim daha ağır bir vaka galiba.) :'( ;)
10 Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçiren
13 Bir turiste adres tarif ederken bağıra bağıra Türkçe konuşan
Hepsinden az çok var işte. Bunlar ayrıca bizim milletin karakteristik özellikleri. :)
11 Müşterisinden aldığı parayı önce iki ucundan tutup iki defa gerginleştiren daha sonra da güneşe doğru tutup bakarak sahte olup olmadığını anlayan 8)
YavuzSultanSelim
05-25-2008, 16:48
11 Müşterisinden aldığı parayı önce iki ucundan tutup iki defa gerginleştiren daha sonra da güneşe doğru tutup bakarak sahte olup olmadığını anlayan 8)
öyle anlaşılıyo mu :D
Ruh-i zar
05-25-2008, 16:50
tugba_007
05-25-2008, 16:52
1 ve 4 ;D ;D ;D
Hiç farkında değildim şimdiye kadar telefonun başında dikilip ikinci kez çalmasını beklediğimin. Acaba neden yapıyorum :-X :-X
Güzel paylaşım Zeynepcim + beğenii :-*
BaDe_EsNa
05-25-2008, 16:57
Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerine örtmese de yanına yorgan alıp yatan :D :D
ama şimdi gece üşürsem kalkıp yorgan almaya mı gidicem tedbir için bu :-[
Hıfz-ı lisan
05-25-2008, 16:59
Cebinden çıkardığı paraların içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü veren
:D :D
Müntesip
05-25-2008, 18:30
3 , paylaşım için teşekkürler :-*
romakudüs
05-26-2008, 12:01
knouşma yeteneği olan hayvanlara küfür öğreten galiba benim
Ertuğrul ÖZGÜL
02-14-2009, 20:50
2. si bana tam uyuyor herhalde
Tarantula_
02-14-2009, 21:03
kesinlikle 4 :D:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.