Orijinalini görmek için tıklayınız : Hanımından korkanlar...
Gönülden
04-11-2008, 12:03
Bitliste adamın biri kahveye girer ve oyun oynayanlara hitaben:
"Hop abeler, bi dakka. Hanımından gorhanlar ayağa gahsın."
Ani bir gürültü, haydaaa herkes ayakta. Bir kişi hariç.
Kahvenin tamamı hayretler içinde.
Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır ve:
"Abe helal olsun be, deliganlı adam mışsın.
Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?"
Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince
"Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim bağı çözüldü, galhamadım."der
vay kılıbık vay emeğine sağlık çok güzel şu artı olayı nasıl oluyor bilmiyorum yani yönetimmi veriyor yanızca yoksa bizde verebiliyormuyuz verebiliyorsak benden bir artı
tayyipleyiz
04-11-2008, 12:21
Evlenmesek mi, ne yapsak... :D :D :D +1
Gönülden
04-11-2008, 13:09
vay kılıbık vay emeğine sağlık çok güzel şu artı olayı nasıl oluyor bilmiyorum yani yönetimmi veriyor yanızca yoksa bizde verebiliyormuyuz verebiliyorsak benden bir artı
Artınızı almış gibi oldum sağolun..yandaki beğeniyi arttır butonunu kullanıyoruz arkadaşım.. :)
Evlenmesek mi, ne yapsak... :D :D :D +1
Ne diyeyim iyi düşünün öğle karar verin sonra başınız yanmasın :D....artı için sağol
:D :D :D +1
teşekkürler Yalçın bey
vaaaay be kadınlar polat alemdar olmuş :D
valla çok güldüm+ ;)
BaDe_EsNa
04-29-2008, 22:41
:D :D :D :D yazık ya acıyom ben bu adamlara bayanların elinden neler çekiyolar
güzel paylaşımdı +
EpiVaTeS
04-29-2008, 22:43
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
nasiiii
Esra KAÇ
04-29-2008, 22:45
;D ;D ;D
Bence erkekler hanımlarından korkmalı . :D
EpiVaTeS
04-29-2008, 22:48
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
nasiiii
ancak böyle forumlarda delikanlılık yaparlar işte bayanlar evli olanlar eve gitsinde bi yapsınlarda görelim....
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
nasiiii
ancak böyle forumlarda delikanlılık yaparlar işte bayanlar evli olanlar eve gitsinde bi yapsınlarda görelim....
hıı...abi valla yorumuna saygım sonsuz ::)
BaDe_EsNa
04-29-2008, 22:54
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
nasiiii
her ailede degişir ama genelde birçogunda olay aynıdır her zaman erkegin sözü geçiyorMUŞŞ gibi gözüksede aslında en son bayanın dedigi olur yani bu sadece forumda kalan bişey degil görmek isterseniz görürsünüz
valla çok güldüm+ ;)
boş bir vakaa
nasiiii
her ailede degişir ama genelde birçogunda olay aynıdır her zaman erkegin sözü geçiyorMUŞŞ gibi gözüksede aslında en son bayanın dedigi olur yani bu sadece forumda kalan bişey degil görmek isterseniz görürsünüz
evet canim cok ii gozlem +
kusura bakma arti vermedi :(
EpiVaTeS
04-29-2008, 22:56
zannetmem
o kadar iddalı olma yarın birgün evlenirsen veya evliysen bunları bi zaman hatırlatırsın eşine
o zaman görüşürüz..
BaDe_EsNa
04-29-2008, 22:56
kusura bakma arti vermedi :(
önemli degil canım bir saat sonra unutmaz verirsin :D :D :D
BaDe_EsNa
04-29-2008, 22:58
zannetmem
o kadar iddalı olma yarın birgün evlenirsen veya evliysen bunları bi zaman hatırlatırsın eşine
o zaman görüşürüz..
evli degilim henüz ama çevremde herkes senin eşin olacak kişiye acırım kim bilir adama ne çektirirsin diyolar eşime bunları hatırlatırım benim bigün böyle olacagım belliydi zaten derim :D :D o zaman sizinde olmanızı isterdim bana hak verdiginizi görmek için :D
oturanboğa
04-29-2008, 23:07
zannetmem
o zaman görüşürüz..
evli degilim henüz ama çevremde herkes senin eşin olacak kişiye acırım kim bilir adama ne çektirirsin diyolar eşime bunları hatırlatırım benim bigün böyle olacagım belliydi zaten derim :D :D o zaman sizinde olmanızı isterdim bana hak verdiginizi görmek için :D
daha geçen gün babanla uzuun uzuun tartıştık evin reisini badeesna ve sonuç herkesin kabul ettiği üzre evin reisi kadındır çıktı :) :) helal olsun kadınlara...yüklenin aslanlarım :D :D ayşagul hanım,,bu cengiiizzz :D :D
BaDe_EsNa
04-29-2008, 23:09
zannetmem
o zaman görüşürüz..
daha geçen gün babanla uzuun uzuun tartıştık evin reisini badeesna ve sonuç herkesin kabul ettiği üzre evin reisi kadındır çıktı :) :) helal olsun kadınlara...yüklenin aslanlarım :D :D ayşagul hanım,,bu cengiiizzz :D :D
konuş oturanbogam ben senin arkandanım :D :D
vuslata özlem
05-01-2008, 01:32
titrersin tabi karşındaki bir bayan ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.