Orijinalini görmek için tıklayınız : Harry Potter 11 milyon sattı
selahattin_ay
08-26-2007, 23:03
Harry Potter'ın yedinci ve son kitabı "Harry Potter ve Ölümcül Takdis", ilk 10 gün içinde 11.5 milyon kopya sattı.
Kitabın yayımcısı Scholastic'den yapılan açıklamada, 12 milyon adet olan ilk baskının 14 milyona çıkarıldığı bildirildi.
Piyasaya sürüldüğü 21 Temmuzdan bu yana en çok satanlar listesinde başı çeken kitap, ilk 6 cildiyle birlikte dünya genelinde 350 milyondan fazla satıldı.
bek sen şu hayri pıtır a :D
selahattin_ay
08-26-2007, 23:29
evet bir bu tur kitaplar bir de su play station ...
adamlar bizim hastane kuyrugunda bekledigimiz gibi gunler oncesinden kamp kuruyorlar sirketlerin onune
türkçesi ekim gibi çıkacakmış sanıırm.. bekliyoruzzz..
mesudum47
08-28-2007, 05:48
yazarı zengin oldu valla....
filmleri hoşuma gitti ama hiç okumadım...
Kitapları kesinlikle çok daha etkileyici..
mesudum47
08-28-2007, 06:07
biliyorum hayal gücünün yerini hiçbir şey tutamaz ama her kitabı da okuyamıyor insan...
zamaninda herkes okuyor diye sayfa atlaya atlaya butun kitaplarini okumustum bir tane de cinemasina gittim o kadar bence cok abartilacak bir sey degil kolay para kazandi bayan rowling :o
Ben düşler dünyasında yaşamayı sevdiğim için dalında çok başarılı buldum kitabı ,tabiki herkezin fikrine saygım sonsuz...
mesudum47
08-28-2007, 06:12
Ben düşler dünyasında yaşamayı sevdiğim için dalında çok başarılı buldum kitabı ,tabiki herkezin fikrine saygım sonsuz...
eğer seyretmediysen pan ın labirenti var kesin seversin.... müzikleri de ayrıca etkileyici idi... en azından bana öyle geldi...
:D benimde senin fikrine saygim sonsuz ::)
eğer seyretmediysen pan ın labirenti var kesin seversin.... müzikleri de ayrıca etkileyici idi... en azından bana öyle geldi...
tamam fırsatım olunca önerinizi yerine getireceğim.teşekkür ederim..
harry potter kitapları süper yav.masal aleminde yaşıyorum sanki kitabı okuyunca.çok güzel :)
ama filmleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim(ateş kadehi hariç)
ekimde 7.kitap Türkiye'ye gelecekmiş.sabırsızlıkla bekliyorum
film güseldi
ama
kitabını hala okumadımm
güsel adamlar yazıyorlar satar elbet
film güseldi
ama
kitabını hala okumadımm
güsel adamlar yazıyorlar satar elbet
kitabını daha çok seversin.çünkü filmde bir sürü şeyi atlıyorlar ve kesik kesik oluyor,bir şey anlaşılmıyor :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.