fatih kısaparmak balon baskılı balon Harry Potter ve Melez Prens - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harry Potter ve Melez Prens

Mcht_Ln
05-28-2008, 14:09
http://img144.imageshack.us/img144/9804/hpandhbp1tt8jy6.jpg

Yapım : 2008, ABD / İngiltere

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Macera / Psikolojik / Gençlik

Yönetmen : David Yates

Senaryo : J.K. Rowling (Kitap), Steve Kloves

Oyuncular : Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma

Watson, Rupert Grint, Michael Gambon, Warwick Davis, Timothy Spall, Robbie Coltrane, Mark Williams, David Thewlis, Tom Felton, Bonnie Wright, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Natalia Tena, Katie Leung, Jessie Cave, David Bradley, Helen McCrory

Yapımcı : David Heyman, David Barron

Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel

Müzik : Nicolas Hooper

Süre : 2 saat, 10 dk.

Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008

Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir.

Bugüne kadar hiçbir serisini izlemedim.
Bilim kurgu, fantastik hastası olan ben, neden bu filmi izlemem anlamadım. :o

Hüdaverdi
05-28-2008, 14:11
Bende pek izlemem,anca arkadaş zoruyla izlersem izlerim o akdar.Hatırlamıyorum bile filmlerini :D

Arkadaşta zaten Emma için izliyor :D

Mcht_Ln
05-28-2008, 14:13
Bende pek izlemem,anca arkadaş zoruyla izlersem izlerim o akdar.Hatırlamıyorum bile filmlerini :D

Arkadaşta zaten Emma için izliyor :D

He ya nedir bu Emma sevdası.Sinir ediyolar bazen.
En sinir olduğum şeydir. >:(

Hüdaverdi
05-28-2008, 14:17
Öyle ama güzel bir kız ama,hakkını vermek lazım :-*
Bu filmi izlemeye gidenlerin yarısı onun için gidiyor desem yalan olmaz sanırım ;D

Ruh-i zar
05-28-2008, 14:17
ben filmleri sevmedim ya kitapların yanında sönük kalıyolar :-\

Emma güzel kız yaw ???

politikaci
05-28-2008, 14:19
harry potter ın eski yakışıklılığı kalmadı :D :D