fatih kısaparmak balon baskılı balon Harun Yahya İle Dalga Geçen Profesör - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harun Yahya İle Dalga Geçen Profesör

novek
04-13-2010, 18:34
Aşagıdaki videoda harun yahyanın evrim teorisine karşı çıkardıgı kitabı yaratılış atlası ile dalga geçen profosoru goruceksiniz.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b5LXXpbKG6E&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b5LXXpbKG6E&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b5LXXpbKG6E&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b5LXXpbKG6E&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VCxwVVTURDU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VCxwVVTURDU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

EZEL
04-13-2010, 18:41
Evrim teorisine göre melekler , şeytanlar , cinler nasıl oluşmuştur bilen varmı ?

novek
04-13-2010, 18:42
Evrim teorisine göre melekler , şeytanlar , cinler nasıl oluşmuştur bilen varmı ?

meleklerle cinlere bi sorsak? onlar bilirler.

EpiVaTeS
04-13-2010, 18:44

Kafanı komunizmle bozmuşsun...
bide Müslümanım diyorsun...
Vay be...

novek
04-13-2010, 18:58
Kafanı komunizmle bozmuşsun...
bide Müslümanım diyorsun...
Vay be...
muslumanlık insanla allah arasında kendisini ilgilendiren bişeydir.
siz kimsinizki bir başkasının muslumanlıgını sorguluyorsunuz

EpiVaTeS
04-13-2010, 19:03
muslumanlık insanla allah arasında kendisini ilgilendiren bişeydir.
siz kimsinizki bir başkasının muslumanlıgını sorguluyorsunuz
Kimsenin inancını sorguladığımız yok sözlerimi çarpıtmayın...
Dinsiz birilerini ve Dinsiz bir sistemi gelip burada şirin göstermeye çalışmak sonrada ben Müslümanım demek...
sence söylermisin yanlış olan hangisi...???
Saçma sapan konular Komunizmi ateizmi hoş gösterme gayretleri...
Acaba başka bir şey demeye gerek varmı...???

novek
04-13-2010, 19:05
Kimsenin inancını sorguladığımız yok sözlerimi çarpıtmayın...
Dinsiz birilerini ve Dinsiz bir sistemi gelip burada şirin göstermeye çalışmak sonrada ben Müslümanım demek...
sence söylermisin yanlış olan hangisi...???
Saçma sapan konular Komunizmi ateizmi hoş gösterme gayretleri...
Acaba başka bir şey demeye gerek varmı...???
oncelikle bu konunun komunizm ile ilgisi yoktur bu 1
ikinicisi komunizm dinisizlik degilidr bende karl marksı dinsiz biri sanıyordum ama karl marksa karsı olan kotu niyetli kişiler tarafından boyle gosterildigini yeni gorendim.
karl marks dine afyon dememiştir.
dini halkı(işçileri) uyutmak için kullanıyorlar istimar ediyorlar anlamında afyon olarak kullanırlar demiştir.
arada fark var!!!
ama bu sozu çarpıtılmıştır.

EpiVaTeS
04-13-2010, 19:13
ikinicisi komunizm dinisizlik degilidr bende karl marksı dinsiz biri sanıyordum ama karl marksa karsı olan kotu niyetli kişiler tarafından boyle gosterildigini yeni gorendim.
hatta karl marksın zamanında afyon agrı kesiciye verilen admış.
ve işçiler zenginler tarafından çok eziyet gordukleri için din bir nebze acı dindirici yani afyon olur demiş. ama bu sozu çarpıtılmıştır.
Karl Marks Beşvakit namaz kılıyor de de üstüne tam gelsin...
inanıyormuş...
Sen Ateizmin kurucusu Karl Marks inançlı ha ha yılın sözü ilan ediyorum bu sözü...;D;D

novek
04-13-2010, 19:16
Karl Marks Beşvakit namaz kılıyor de de üstüne tam gelsin...
inanıyormuş...
Sen Ateizmin kurucusu Karl Marks inançlı ha ha yılın sözü ilan ediyorum bu sözü...;D;D
karl marks inançlı olsun yada olmasın bazı sözde muslumanlardan daha fazla işçinin yanında ezilenin yanında olmustur kuranın heryerinde ezilenden yana der birde.
artık konuyla ilgili mesajlar gonderin bu konunun bişr ilgisi yok sizinle

EpiVaTeS
04-13-2010, 19:18
Az önce inançlı diyodun...
şimdi inançlı olsun yada olmasın diyorsun...
biraz daha zorlasak inançsızsa size ne diyeceksin...=)

novek
04-13-2010, 19:22
Az önce inançlı diyodun...
şimdi inançlı olsun yada olmasın diyorsun...
biraz daha zorlasak inançsızsa size ne diyeceksin...=)
anlayan insan anladı merak etme zaten senin anlamanı beklemiyorum.

EpiVaTeS
04-13-2010, 19:35
anlayan insan anladı merak etme zaten senin anlamanı beklemiyorum.
Ha Ha Karl Marks ilk benden duydun...
senin bu yaptığın tereciye tere satmaktır...
Ama olmuyor böyle...
Karl Marks diyince o kim diyordun...
şimdi bana Karlitosu savunma...

EZEL
04-13-2010, 20:11

Evrim teorisini onlarmı ileri sürüyorki onlara sorucaksın ? Ben evrim teorisini ileri sürenlere göre soruyorum neden kaçamak cevap veriyorsun ?

hüma
04-13-2010, 20:26
karl marks inançlı olsun yada olmasın bazı sözde muslumanlardan daha fazla işçinin yanında ezilenin yanında olmustur kuranın heryerinde ezilenden yana der birde.
artık konuyla ilgili mesajlar gonderin bu konunun bişr ilgisi yok sizinle
mazlumun yanında olmak ezileni korumak Kur'an-ı Kerim'de geçen güzel bir haslettir(ahlaktır).fakat bu güzel hasleti taşıması imanın şartlarını kabul ettiğini göstermez.birçok inançsız insan vardır ki güzel huylara sahibdir;doğru sözlü olmak,büyüklere saygı göstermek,ticarette adaletli olmak vs. gibi.fakat bu onların iman ettiklerine bir delil değildir...

novek
04-13-2010, 20:40
mazlumun yanında olmak ezileni korumak Kur'an-ı Kerim'de geçen güzel bir haslettir(ahlaktır).fakat bu güzel hasleti taşıması imanın şartlarını kabul ettiğini göstermez.birçok inançsız insan vardır ki güzel huylara sahibdir;doğru sözlü olmak,büyüklere saygı göstermek,ticarette adaletli olmak vs. gibi.fakat bu onların iman ettiklerine bir delil değildir...
karl mars ticaretle ilgili şunları diyor.
uretim yapmayan birisi sadece ucuza alıp satan biri malı kucuk bir degere satın alıp üzerine deger ekleyip satıyor olsun.
100 siterlinlik pamuk alıp
başka birisine 110 sterline satarsa aslında 100 sterlini 110 sterline satmış olur.
aslında ticaret bir çeşit dolandırıcılıktır.
çunku ulke zenginligine hiç bir katkısı olmaz sadece aynı mal el degiştirir.
ve diyorki kapitalizmde "asla işçi emeginin tam karsılıgını almaz eger emeginin tam karsılıgını alsaydı patronu 1 kurus para kazanamazdı"

EpiVaTeS
04-13-2010, 20:41
uretim yapmayan birisi sadece ucuza alıp satan biri malı kucuk bir degere satın alıp üzerine deger ekleyip satıyor olsun.
başka birisine 110 sterline satarsa aslında 100 sterlinin 110 sterline satmış olur.
Dün Karl Marks'ı tanımıyordun ne iş...:hmm
iki günde herşeyinimi ezberledin...:neki:

novek
04-13-2010, 20:44
Dün Karl Marks'ı tanımıyordun ne iş...:hmm
iki günde herşeyinimi ezberledin...:neki:
tanımadıgımı kim soyledi yahu ???

karl mars uretim araçlarının bir kaç parababasının tekelinde bulunmasınada karsı çıkar. bunun yerine uretim araçlarının tüm halkın malı olması ve herkesin sermayesine göre degil emegine göre kazanmasını savunmuştur.

hüma
04-13-2010, 20:46
başka birisine 110 sterline satarsa aslında 100 sterlini 110 sterline satmış olur.
ve diyorki kapitalizmde "asla işçi emeginin tam karsılıgını almaz eger emeginin tam karsılıgını alsaydı patronu 1 kurus para kazanamazdı"

kardeşim benim ne demek istediğimi bal gibi anladın ama çevir gazı yanmasın yapıyorsun.benden önce yorum yapan arkadaşlarımın sözlerini çarpıttığın gibi bana da aynını yapıyorsun.madem bu kadar zeki olduğunu düşünüyorsun sorularımıza tam karşılıklı cevaplar ver.

EpiVaTeS
04-13-2010, 20:47
tanımadıgımı kim soyledi yahu ???

karl mars uretim araçlarının bir kaç parababasının tekelinde bulunmasınada karsı çıkar. bunun yerine uretim araçlarının tüm halkın malı olması ve herkesin sermayesine göre degil emegine göre kazanmasını savunmuştur.
Üç bilemedin dört gün önce sen dedin ya...
Tanımam ben Karl Marks felan...
Benden duydun Karl Marksı şimdi gelip tanımadığını savunuyorsun...
Bi git ya şamata yapacak işim gücüm yok seninle...

novek
04-13-2010, 20:50
kardeşim benim ne demek istediğimi bal anladın ama çevir gazı yanmasın yapıyorsun.benden önce yorum yapan arkadaşlarımın sözlerini çarpıttığın gibi bana da aynını yapıyorsun.madem bu kadar zeki olduğunu düşünüyorsun sorularımıza tam karşılıklı cevaplar ver.
ben karl marks imanın şartlarını kabul etti yada muslumandı dedimmi
musluman olmamasına ragmen iyi bişey yaptı dedim.
benmi çarpıtıyorum sizmi?

El Emin
04-13-2010, 20:55
Novek sana birşey soracağım ama dürüst ol!
Sen siteye gelmeden önce madde felan mı kullanıyorsun?
Yok yani gerçekten anlayamıyorum.
Adama a yazıyor nasıl oluyor konuyu z ye getiriyorsun anlamadım.
Gerçekten çok mantıksızca bağlantısız şeyler yazıyorsun.Hani ne yazdığın farkında olda hiç yoktan iki üç kelam hasbihal edelim.:)

novek
04-13-2010, 20:57
Novek sana birşey soracağım ama dürüst ol!
Sen siteye gelmeden önce madde felan mı kullanıyorsun?
Yok yani gerçekten anlayamıyorum.
Adama a yazıyor nasıl oluyor konuyu z ye getiriyorsun anlamadım.
Gerçekten çok mantıksızca bağlantısız şeyler yazıyorsun.Hani ne yazdığın farkında olda hiç yoktan iki üç kelam hasbihal edelim.:)
hayır ya sen kullanıyormusun madde
onceki mesajları okursan hep forumdakiler konu ile alakası olmayan başka konuları açıyorlar.

hüma
04-13-2010, 21:00
ben karl marks imanın şartlarını kabul etti yada muslumandı dedimmi
musluman olmamasına ragmen iyi bişey yaptı dedim.
benmi çarpıtıyorum sizmi?
sende müslümanlarla karl marks arasında kıyas yapıyorsun.bu yüzden böyle bir cavap yazdım.düzgün açıklama yaparsan düzgün bir açıklamayla karşılaşırsın...

novek
04-13-2010, 21:04
sende müslümanlarla karl marks arasında kıyas yapıyorsun.bu yüzden böyle bir cavap yazdım.düzgün açıklama yaparsan düzgün bir açıklamayla karşılaşırsın...

bazıları karl marks gibi dinsiz birinin kurdugu sistem diyerek laf açtılar
bende dinsiz olasada guzel işler çıkarmıs dedim.
siz onceki mesajlarıda okumamışsınız galiba.
yani karl mars musluman olsaydı komunizmi kabul edeceklerdi. :)
ama dinsiz oldugu için 2 x2 = 4 desede soylediklerini kabul etmiyoruz diyorlar..

hüma
04-13-2010, 21:07
sadece gülüyorum:w::w:

crownless king
04-13-2010, 21:27
karl marks dine afyon dememiştir.
dini halkı(işçileri) uyutmak için kullanıyorlar istimar ediyorlar anlamında afyon olarak kullanırlar demiştir.
arada fark var!!!
ama bu sozu çarpıtılmıştır.

arkadaşım tam komedisin ya. karl marx a ateist değildir dedin ya allah iyiliğini versin senin. :w::w:
artık şu soruları sorma vakti geldi
kaç yaşındasın?
eğitim durumun nedir?
komünizmi ne kadar biliyorsun nerden biliyorsun ?
hiç felsefe dersi aldın mı?
;ı:;ı:;ı:;ı:;ı:

crownless king
04-13-2010, 21:29
noveğin gardı düşmüştür artık bu kör cahile itibar etmeyiniz. bu laf kişisel hakaret değil gerçeklerden ibarettir :D

Mavera
04-13-2010, 21:36
arkadaslar aranizda bu videolari izleyen var mi? yok merak ettim simdi arkadas emek vermis eklemis biliyorsunuz bir komunist icin emek demek ekmek demektir simdi ekmeksiz birakirsak arkadas ac kalir!..
harun yahya konusunda tereddütlerim olsada darwinizmin foyasini ortaya cikaran kitap ve arastirmalarini takdir ediyorum..

novek
04-13-2010, 21:36
dine afyon demek farklı anlama gelir
dini afyon olarak kullanıyorlar demek farklı anlama gelir
birincisi din afyondur yani gerçek dısıdır anlamıan gelir
ikinici din istismar ediliyor anlamına gelir.

manifesto
04-13-2010, 22:47
Bir de bu video yu izleyin,Dawkins in cevap veremediği SORU;D

Dawkins böön böön bakıp cevap veremediği soru

İngiltere YARATILIŞ TEZLERİ konusunda çok cahil bir ülke

Bu elemanda o cehalet içinde kendince bir yer edinmiş cahilin teki

0sGxnEmTeaQ

novek
04-14-2010, 10:45
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gBkDqoMAy3I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gBkDqoMAy3I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

rizzelli
04-14-2010, 13:42
dalga geçen profesör diye öne attığın adam richard dawkins kimdir ,bu adam ateistliğin ve evrim teorisinin ateşli savunucusu.

bu eleman evrim teorisine katkılarıyla değil ateistliği öven kitaplarıyla tanrıyı inkar eden kitaplarıyla dünyada meşhurdur.

kaldı ki dawkins ile kendi halkı olan ve evrim teorisinin anayurdu ingiltere de yapılan araştırmada ingilizlerin yüzde 25 i evrim teorisine inanıyor, canlıları Allah yarattı diyenlerin oranı yüzde 75 olunca kendi halkına cahil diyen birisi.

yani kendi halkı ingilizler dawkins ile apaçık dalga geçmiş.

Guardian, 2 Şubat 2009, Riazat Butt, "İngilizlerin sadece %25'i Darwin'in evrim teorisine inanıyor

EpiVaTeS
04-14-2010, 13:48
dalga geçen profesör diye öne attığın adam richard dawkins kimdir ,bu adam ateistliğin ve evrim teorisinin ateşli savunucusu.

bu eleman evrim teorisine katkılarıyla değil ateistliği öven kitaplarıyla tanrıyı inkar eden kitaplarıyla dünyada meşhurdur.

kaldı ki dawkins ile kendi halkı olan ve evrim teorisinin anayurdu ingiltere de yapılan araştırmada ingilizlerin yüzde 25 i evrim teorisine inanıyor, canlıları Allah yarattı diyenlerin oranı yüzde 75 olunca kendi halkına cahil diyen birisi.

yani kendi halkı ingilizler dawkins ile apaçık dalga geçmiş.

Guardian, 2 Şubat 2009, Riazat Butt, "İngilizlerin sadece %25'i Darwin'in evrim teorisine inanıyor
novek bunu anlayamayacak kadar cahil birisidir...
boşuna dil döküyorsunuz...

unnamed
04-14-2010, 14:30
arkadaşım tam komedisin ya. karl marx a ateist değildir dedin ya allah iyiliğini versin senin. :w::w:
artık şu soruları sorma vakti geldi
kaç yaşındasın?
eğitim durumun nedir?
komünizmi ne kadar biliyorsun nerden biliyorsun ?
hiç felsefe dersi aldın mı?
;ı:;ı:;ı:;ı:;ı:
Novek herşeyi geçtim bu sorulara cevap ver? cevap vermezsen açtığın her konuda haklıyken bile haksız görülmeye başlayacaksın. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum, tabi verirsen....

SeHzAdE17
04-14-2010, 14:52
ya şuna cevap vermek bile hata kimseyi dinlemiyorki kendi doğruları var davasına sahip bi eleman işte sanki dediklerini çıkarsanız fikrimi değişecek değişmeyecek onun için vaktinizi harcamayın adamın işi bu demekki uğraşıyo ama ilgide görüyo çalışana verilir kuralı gerçek yani forumdan çıkarılmasın bence muhalif bi kanadın olması forumun kalitesini artırıyo

unnamed
04-14-2010, 15:00
ya şuna cevap vermek bile hata kimseyi dinlemiyorki kendi doğruları var davasına sahip bi eleman işte sanki dediklerini çıkarsanız fikrimi değişecek değişmeyecek onun için vaktinizi harcamayın adamın işi bu demekki uğraşıyo ama ilgide görüyo çalışana verilir kuralı gerçek yani forumdan çıkarılmasın bence muhalif bi kanadın olması forumun kalitesini artırıyo
Aksine forumun kalitesini düşürüyor, neyi ne şekilde yazacağını bile bilmeyen bir adam, karşı görüşlü diye forumdan çıkarılmasını bende istemiyorum, bildiği konuda ellbet ki yorumunu yapar. Adı geçen şahıs din ile alakalı konudan tutun, eli gidebildiği her konuda tutarsız yorumlar yapıyor, geçmiş konularına bakarsanız dediklerime sizinde katılacağınıza eminim.
Vesselam...

novek
04-14-2010, 15:59
kardeş bende inanıyorum insanı allahın yarattıgına
ama bak ovideoda dawkins diyorki harun yahya yaratılış atlasına hayvan diye balık yakalamakta kullanılan olta ignesini (balık zokası) koymuştur diyor ;D
eger bu dogruysa diycek bişey bulamıyorum.

Ahmet Yasin
04-14-2010, 16:14
kardeş bende inanıyorum insanı allahın yarattıgına
ama bak ovideoda dawkins diyorki harun yahya yaratılış atlasına hayvan diye balık yakalamakta kullanılan olta ignesini (balık zokası) koymuştur diyor ;D
eger bu dogruysa diycek bişey bulamıyorum.

doğrumu peki?? yok eğer değilse bende sana diyecek çook söz buluyorum da ama neyse.....

novek
04-14-2010, 16:21
doğrumu peki?? yok eğer değilse bende sana diyecek çook söz buluyorum da ama neyse.....
bende onu soruyorum dogrumu peki???
120,00 TL (KDV Dahil) ... para verinde alın kitabı bakalım boyle bişey varmı?

Ahmet Yasin
04-14-2010, 16:43
120,00 TL (KDV Dahil) ... para verinde alın kitabı bakalım boyle bişey varmı?

;D bugünde güldürdün beni yarına ALLAH kerim sevgili novek

.:Ay_Yıldız:.
04-14-2010, 17:45
Bana atanı söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim!

novek
04-14-2010, 17:48
Bana atanı söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim!
atam atatürk buyur???

04-14-2010, 17:49
atam atatürk buyur???

Yaran mı var gocunuyosun kardeş, ben atasının maymun olduğunu iddia eden profesöre dedim. Ha tabi onu paylaşanada dolayısıyla gidiyor söz:güzel:

novek
04-14-2010, 17:51
Yaran mı var gocunuyosun kardeş, ben atasının maymun olduğunu iddia eden profesöre dedim. Ha tabi onu paylaşanada dolayısıyla gidiyor söz:güzel:
ya nedir bu senin çekemdigin şey soylede kurtulalım?
nedir bu senin ofken? neredeyse çatlıycaksın .

04-14-2010, 17:54
ha haha ya nedir bu senin çekemdigin şey soylede kurtulalım?

Mantıksızlık. Ben mantıksız insanları çekemiyorum. :güzel:

dipnot; Yaran acımasın,üstüne alınma ben maymundan gelen profesöre diyorum. :)

novek
04-14-2010, 17:56
Tamam, demek ben mantıksızım bu dedigini dusunucem :)

unnamed
04-14-2010, 22:27
ya nedir bu senin çekemdigin şey soylede kurtulalım?
Novek kendime şu soruyu sormadan yapamıyorum. Nerdeyse her yorumundan sonra kullandığın ifadeleri düzelt demekten ben bıktım, ama sen bir türlü bu konuda fikrini değiştirmedin, Tartışmana kimsenin birşey dediği yok, ama edeb boyutları içerisinde...

İntifada
04-14-2010, 22:51
Boş konu
adnan oktarı sevmem ama evrimcilere vermiş olduğu ayar herzaman takdirimi kazanmıştır.Bir çok platforma evrimcileri çağırmıştı ama hiç biri çıkmamıştı.Adam iddiasını sürdürüyor bana bir ara fosil getirin 10 milyon tl vericem diyor.
Ben maymundan geldim diyen bir insan bence maymunlara haksızlık ediyordur.Çünkü maymun bile bence daha mantıklı şeylerle uğraşıyordur