fatih kısaparmak balon baskılı balon Hayırlı Geceler - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayırlı Geceler

TurkishOnly
08-14-2010, 04:27
Bir forum var ve orada birkac densiz var..Başbakanımız Recep Tayyip Erdogana..(yalancı, Kalpazan, bolucu) gibi ithamlarda bulunmaktadır...bunları ispat et dendigindede amiyane tabir kıvırmaktadırlar...şimdi bu şahısların..yaptıgı hakaretler yanlarına kar mı kalmalı..mahkemeye verilirse ne sonuc cıkar..gerekirse o froumun adını buradan yada PM yoluyla verebilrim..sizde inceler bakarsınız..gercekten..oradaki şah(siyetsiz)ısın her iki mesajından biri başbakana hakaretle doludur...ve o forumda..bir kac arkadaş onlara karşı durmakta..duranlarda forum kuralları bahanesiyle forumdan uzaklaştırlmaktadırlar...uzaklaştırılmak onemli degil..onemli olan TC Başbakanına futursuzca hakaret eden birisinin olması ve diledigince oynamasından ibarettir..bu konuda ozelikle hukuki acıdan bakılırsa ne yapılabilir..lutfen o froumu inceleyiniz...
Hayırlı Sahurlar...:)

TurkishOnly
08-14-2010, 12:34
Gerçekten bu şahısa uslubune uygun yanıt verilmeli...bakınız en son ne yazmış adi mahluk...:

bu tayyipçilerin de

dincilerin de

yobazların da

bir tek ortak dili var

küfretmek

insan niye küfreder?

kelime hazinesi kısıtlıdır da ondan

okumaz, okusa da anlamaz da ondan

bildiği bütün kelimelerin sayısını üst üste koysanız 25i geçmez de ondan

sıkıştığı yerde basar küfürü, halt ettiğini zanneder.

valla beyler

benim mail adresimi de biliyorsunuz,

sabahları hangi kafede kahve içtiğimi de biliyorsunuz

resimlerim de ortalık yerlerde

yani,,, kimseden korkumuz yok

bir sabah gelin de bir sürpriz yapın

görelim bakalım gerçekten bu kadar yüreklimisiniz

yoksa karşımda ceketinizi iliklemeye çalışırken

aslında ceket giymediğinizi sonradan farkedecek kadar paniğemi kapılacaksınız http://www.wardom.org/images/smilies/biggrin.gif

tayyip sizinle gurur duysun küfürbazlarım benim http://www.wardom.org/images/smilies/tongue.gif

lutfen bu adi mahluka artık gerekn cevapları..duzgun hukusal acılardan verilsin..kendini ne sanmakta bu zat..

TurkishOnly
08-14-2010, 13:14
BAKIN FUTURSUZCA DEVAM ETMEKTE İFTİRALARINA...
Alın size Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası
Gösterim: 878
Gönderen GİLA
yandaş yalaka olmak zor zenaat netekim :p ...

yandaş yalaka olmak zor zenaat netekim :p

sen bir başbakan olarak RÜŞVET alıyorsun

RÜŞVET veriyorsun

halkının gözünün içine baka baka YALAN söylüyorsun

hem de defalarca

LUTFEN ŞU KARAKTERSİZ GOCMENE HADDİNİ BİLDİRELİM..

siyah gül 07
08-14-2010, 13:41
Hangi forum acaba bahsettiğiniz forum?

TurkishOnly
08-14-2010, 13:41
buradan mı yazayım
ozeldenmi vereyim forumun adını

siyah gül 07
08-14-2010, 13:44
Bizim forum dışına müdahale etmemiz zor isterseniz forum başkanımıza özel mesajla bilgi verin size yardımcı olacaktır.

TurkishOnly
08-14-2010, 13:56
aslında olur..girersiniz o forumua uye olursunuz..kufr etmeden..o şahsiyetsizin..soyledigi herşeyi belgeli isopatlı curutursunuz...buda mucadelenin diger bir yolu..ben orada mucadele ediyorum..cunku..Başbakan yaptıgı ithamlar yenilir yutulur cinsten degil...

siyah gül 07
08-14-2010, 14:06
Karşıt görüş insanlarla mücadele etmek güzel fakat hakaret ve küfürvari konuşan insanlara ben cevap vermem onlar gibi seviyesiz olmam aldığım aile terbiyesi buna izin vermez ve kendime bunu yakıştırmam anladığım kadarıyla bahsettiğiniz şahıstada fazlasıyla var bunlar

Bir de o kendini bilmeyerek ettiği hakaretler ve söylediği konuları karşıdaki cevap veremezse kabullendirdiğini hisseder prim vermek istemem o öyle diyor diye Başbakanımızı çok iyi bilen bizlerin vakit kaybederek boş insanlarla uğraşmamıza gerek yok diye düşünüyorum.....

Ak_Kelebek
08-14-2010, 14:21
Arkadaşım bu bahsettiğin forumun adresinn alabilir miyim senden ?

Gönülden
08-14-2010, 14:25
Sanki biraz reklam kokuyor ;ı:

siyah gül 07
08-14-2010, 14:30
Sanki biraz reklam kokuyor ;ı:

İşte benim arkadaşım banada öyle geldi başbakanımızın aklanmaya ihtiyacı yok bence :evet:

Ak_Kelebek
08-14-2010, 14:33
Yani bende anlamk için link istedim ya hıh :D

Gönülden
08-14-2010, 14:35

:hihi2: üye mi olacaktın...yahu bizim buraya gelip banladığımız söz bilmezlerden... onlarcası :w:

siyah gül 07
08-14-2010, 14:40

:hihi2: üye mi olacaktın...yahu bizim buraya gelip banladığımız söz bilmezlerden... onlarcası :w:

ALLAH ım ya bizde inandık sanki pır pır ;ı:

Ak_Kelebek
08-14-2010, 14:43
bak ya buldunuz tabi beni bugün yoğunum yüklenin yüklenebildiğiniz kadar. Belki gidip üye olcam, banlanıp geri gelcem ne biliyonuz :D :D

siyah gül 07
08-14-2010, 14:46
bak ya buldunuz tabi beni bugün yoğunum yüklenin yüklenebildiğiniz kadar. Belki gidip üye olcam, banlanıp geri gelcem ne biliyonuz :D :D

Kim alsın seni o foruma hızlı deilsin savunma yapamazsın;ı:

Gönülden
08-14-2010, 14:50
Kim alsın seni o foruma hızlı deilsin savunma yapamazsın;ı:

Kızın kanadını iyice kırdın :w: gideceği varsada artık uçamaz :evet:

siyah gül 07
08-14-2010, 15:01
Kızın kanadını iyice kırdın :w: gideceği varsada artık uçamaz :evet:

Baksana baba bile cevap yetiştiremede orda düşünemiyorum bile kalması en hayırlısı zaten cananım

İntifada
08-14-2010, 16:18
Bana beğeni olarak yollayın forumun adını bu hafta içi bir çaresine bakalım....

Ak_Kelebek
08-14-2010, 16:23
Beğeni verdik diyelim forumun adresi yok ki nasıl yapacaksın bunu akıncı ? :D

gönülden ve siyahgül size gelince bugün işim inanılmaz yoğun o yüzden altta kaldım yoksa biliyorum ben size yapacağımı:V

İntifada
08-14-2010, 16:25
Beğeni verdik diyelim forumun adresi yok ki nasıl yapacaksın bunu akıncı ? :D

gönülden ve siyahgül size gelince bugün işim inanılmaz yoğun o yüzden altta kaldım yoksa biliyorum ben size yapacağımı:V

Vallahi ders arası internet cafeye kaçtım konuyu okumadım sadece ilk mesajı okudum varsa öyle bişey adres yeteri hallederiz biz ;D;D

Ak_Kelebek
08-14-2010, 17:09
İşte adres yok sorunda orada :D

depare
08-14-2010, 21:01
Google'la verdiği o hakaretli kelimelerden birini yazdırın çıkıyor zaten site..
Daha önceden bildiğim bir site ateisti,komünisti ne ist istiyorsanız karma grup kurmuşlar hepsi orada :)
Uğraşılcak tipler değil boşa zaman kaybı..

unnamed
08-15-2010, 00:15
arkadaş gerçekten samimi ise bize versin adresi...
gerekli çıkartmayı yaparız onlara(:

fiykkk
08-15-2010, 04:12
hayırlı sahurlar.

hipermuhafazakar
08-15-2010, 13:50
bu konuda hassasiyet gösteren arkadaşları tebrik ve teşekkür ederim.. milletimizin yolu biliyoruzki mayınlı yol..mehmetçiğin yolunda mayınlar var dağlarda var taşeronlar görüyoruzki AK Partinin yolunda meclistede var o mayınlar...medyadada var..bunlarda net teröristleri..Allah belalarını vermiş zaten yüzlerce ışığı göremeyecek kadar kalpleri körelmiş ebedi korkunç hüsrana acıya doğru yaklaşıyorlar...o kansızların o çirkeflikleri yanlarına kar kalmayacak..hiçbir kötülük kimseye kar kalmayacak bu dünyada..o çirkefler istedikleri kadar zırvalasınlar bende 2 sene netteki terörle mücadele ettim değişen birşey görmedim...sonuç 48 oy oranı ! güneşi balçıkla sıvamaya devam etsin parazitler boşverin..o site tahminim turkish-media'dır..o siteyi ben dhkpc adayları olarak görüyorum.

TurkishOnly
08-16-2010, 11:58
Arkadaşım bu bahsettiğin forumun adresinn alabilir miyim senden ?

PM den verdim..bazı arkadaşlar..Reklam gibi algılamışlar..girdiğinizde anlayacaksınız..ne kadar doğru olduğunu..buradan vermek istemiyorum..onların reklamını yapmak istemem..isteyen olursa PM atarım ama önce Ak Kelebek bir incelesin..:)

EZEL
01-22-2012, 12:56
Vay be benim arkadaşım hakkında neler neler demişler ..