Orijinalini görmek için tıklayınız : Haziran Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Gönülden
06-07-2010, 18:57
Haziran Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: .......
En Yardımsever Üye:
En Ciddi Üye: .......
En Çok Rastladığınız Üye: .......
En Fanatik Üye: .......
En Tatlı Başbelası üye: .......
En Geveze Üye: .......
En Karizmatik Üye: .......
En Kibar Üye: .......
En Komik Üye: .......
En Daimi Üye: .......
En Paylaşımcı Üye: .......
En Sevimli Üye: .......
En Sinirli Üye: .......
En Heyecanlı üye: .......
En Sabırlı Üye: .......
En Sakin Üye: .......
En iyi İmza: .......
En iyi Kullanıcı Adı: .......
En Efendi Üye: .......
En Muhalefet üye: .......
En Bilimsel üye: .......
En Tekrarcı üye: .......
En Milliyetçi üye: .......
En Özgürlükçü üye: .......
En Aykırı üye: .......
En iyi Yorum yapan Üye: .......
En Kendine güvenen Üye: .......
En Anlaşılamaz üye: .......
En Anlaşılır üye: .......
En Yeteneğini yansıtan üye: .......
Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir
En Aktif Üye: Akıncı34- Noktaların Efendisi, Ottman, Redyellow FarukArslan, Duygu-Seli ve tabiki BEN:güzel:
En Yardımsever Üye: Ottaman
En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca Başkanımız
En Çok Rastladığınız Üye: Bende kalsın....
En Tatlı Başbelası üye: Kimse bana bela olmak istemez....
En Karizmatik Üye: Ezel
En Daimi Üye: Noktaların efendisi, Akıncı34, Fırat, Ottaman
En Paylaşımcı Üye: Akıncı_34, Hüdaverdi
En Sinirli Üye: Tek geçerim( sürekli eleştiri alıyorum)
En Muhalefet üye: Benhur, 0000000
En Tekrarcı üye: Novek vardı bir zamanlar....
En Özgürlükçü üye: Nusret, Noktaların efendisi
En Aykırı üye: Benhur, 000000
En iyi Yorum yapan Üye: Noktarların efendisi, Fırat, Nusret, Akıncı34, Minik Kelebek, Farukarslan, Duyguseli
En Anlaşılamaz üye: Benhur, 000000
Unutulanlar varise affola, özellikle takip ettiğim arkadaşları yazmak daha adaletli geldi bana....:güzel:
EpiVaTeS
06-07-2010, 20:57
En Aktif Üye: Akıncı34- Noktaların Efendisi, Ottman, Redyellow FarukArslan, ve tabiki BEN:güzel:
En Özgürlükçü üye: Nusret, Noktaların efendisi
En iyi Yorum yapan Üye: Noktarların efendisi, Fırat, Nusret, Akıncı34, Minik Kelebek, Farukarslan
Ebubekir Teşekkürlerimi iletiyorum Sana Dostum...:)
Abim her konuda ilerdeyiz şükürler olsun(:
İntifada
06-07-2010, 21:01
unnamed...
bizide listende çokca anmışsın....
teşekkürler...
Kardeşim, özellikle takip ettiğim kişileri koydum(:
Delilin NuR
06-07-2010, 21:37
Haziranın ortalarına gelince bende bir şeyler yazacam ... :)
Teşekkürler Ebubekir kardeşim...
0000000000
06-08-2010, 13:33
Unnamed kardeş enlerinde pek hoş olmayan yerdeyim ama zaman ile enlerinin faydalı kısımlarına dahil olacağıma inanıyorum.
su ana kadar hic "en" listesi yapmadim yaklasik 2 ayi askin forumdayim ve bu sürecte sadece haziran ayina ait olmayan benim icin geneli kapsayan bir "en" listesi yapmak istiyorum..
En lerimde tarafsiz olma gibi bir gayretim olmadiginida belirtmek isterim cünkü yorumlarini begendigim, durusunu begendigim bazi arkadaslarimizdan yana tarafim diyebilirim..
liste cok uzun cünkü ilk defa yaptigim ve bir cok arkadasimizin cok yönlü yetenege sahip oldugunu düsündügüm icin..
listede mutlaka unuttuklarim var ama onlarida zaten güzel yorumlarina verdigim begenilerle takdir etmeye calisiyorum, calisacagim..
En Aktif Üye: ....... unnamed,akgurbetci,hüdaverdi, Leyl-i efruz,: sudaduran
En Yardımsever Üye:Yalcin Karaca,Nun,gönülden,AKıncı 34,
En Ciddi Üye: .......Nusret,Benhur, Adem Etyemez,hüdaverdi,ahmetermiş
En Çok Rastladığınız Üye: ......._Firat_,AKıncı 34,redyellow
En Fanatik Üye: .......Erhan Karaca, Nusret, Hipermuhafazakar, Noktaların Efendisi,_кιяιктєѕтι_,Ay_Yıldız:.,
En Tatlı Başbelası üye: .......Noktalarin Efendisi :)
En Geveze Üye: .......novek
En Karizmatik Üye: .......Benhur,EZEL,Faruk Arslan,ishakyilmaz,Furkanca Bakış,özgün genc
En Kibar Üye: ....... bariscan,viyolet,rewyellow,ahmetermiş,EZEL, Leyl-i efruz,rizzelli,sükut-u hayal
En Daimi Üye: .......hüdaverdi,Furkanca Bakış,Cihannur
En Paylaşımcı Üye: .......hüdaverdi, ak firtinasi,Furkanca Bakış,: AKıncı 34,duyguseli, unnamed,: sudaduran,_кιяιктєѕтι_
En Sinirli Üye: ....... Firat,unnamed,
En Heyecanlı üye: .......Ay_Yıldız:., Firat, bedirin aslani,Ak-Fırtınası, Erhan KARACA,milletinadami,: hipermuhafazakar
En Sabırlı Üye: .......Nun, Yalcin Karaca,gönülden,ishak yilmaz
En Sakin Üye: .......Noktalarin Efendisi,montenegro,onurcan,BlueMoon,ahmetermiş,Ce rrah Noktaların Efendisi(nerden nereye :) ), sükut-u hayal
En iyi Kullanıcı Adı: .......milletinadami,Akl-ı Selim,: hipermuhafazakar
En Efendi Üye: .......Ay_Yıldız:., cnntülfirdevs,
En Muhalefet üye: .......novek, redyellow,galevera, Noktaların Efendisi
En Bilimsel üye: .......Adem Etyemez,FarukARSLAN,0000000000,alperen,depare
En Tekrarcı üye: ....... novek
En Milliyetçi üye: .......Ay_Yıldız:., hüdaverdi
En Özgürlükçü üye: .......MURAT,özgün genc,FarukARSLAN.Furkanca Bakış,Almi, Firat,0000000000,El Emin,ishakyilmaz
En Aykırı üye: ....... novek
En iyi Yorum yapan Üye: .......0000000000,EZEL, montenegro,ishakyilmaz, BenHur,Almi,Nun,özgün genc,bariscan,MURAT,FarukARSLAN,depare
En Kendine güvenen Üye: .......Benhur, Noktalarin efendisi, Firat, MURAT, özgün genc, novek, redyellow,FarukARSLAN,akinci 34,: hipermuhafazakar
En Anlaşılamaz üye: ....... zilzal, novek,SSS
En Anlaşılır üye: .......redyellow,Akinci 34, Cihannur,0000000000, Noktaların Efendisi,Almi,
En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yalcin Karaca, M-U-R-A-T,akinci 34,özgün genc,0000000000,barışcan,rizzelli,Ay_Yıldız:., ,Almi
İntifada
06-08-2010, 15:27
eksik olmayınız efendim...
sıkça yer vermişsiniz enlerinizde...
Ahmet Yasin
06-08-2010, 15:52
Teşekkürler 'EN'lerinde yer almak güzel:saygılar::gül:
Teşekkürler en'lerinde yer verdiğin için....
En Aktif Üye: Akıncı34- Noktaların Efendisi, Ottoman, Redyellow FarukArslan, Duygu-Seli ve tabiki BEN:güzel:
En Yardımsever Üye: Ottoman
Teşekkür Ederim...
EpiVaTeS
06-08-2010, 17:03
su ana kadar hic "en" listesi yapmadim yaklasik 2 ayi askin forumdayim ve bu sürecte sadece haziran ayina ait olmayan benim icin geneli kapsayan bir "en" listesi yapmak istiyorum..
En lerimde tarafsiz olma gibi bir gayretim olmadiginida belirtmek isterim cünkü yorumlarini begendigim, durusunu begendigim bazi arkadaslarimizdan yana tarafim diyebilirim..
liste cok uzun cünkü ilk defa yaptigim ve bir cok arkadasimizin cok yönlü yetenege sahip oldugunu düsündügüm icin..
listede mutlaka unuttuklarim var ama onlarida zaten güzel yorumlarina verdigim begenilerle takdir etmeye calisiyorum, calisacagim..
En Aktif Üye: ....... unnamed,akgurbetci,hüdaverdi, Leyl-i efruz,: sudaduran
En Yardımsever Üye:Yalcin Karaca,Nun,gönülden,AKıncı 34,
En Ciddi Üye: .......Nusret,Benhur, Adem Etyemez,hüdaverdi,ahmetermiş
En Çok Rastladığınız Üye: ......._Firat_,AKıncı 34,redyellow
En Fanatik Üye: .......Erhan Karaca, Nusret, Hipermuhafazakar, Noktaların Efendisi,_кιяιктєѕтι_,Ay_Yıldız:.,
En Tatlı Başbelası üye: .......Noktalarin Efendisi :)
En Geveze Üye: .......novek
En Karizmatik Üye: .......Benhur,EZEL,Faruk Arslan,ishakyilmaz,Furkanca Bakış,özgün genc
En Kibar Üye: ....... bariscan,viyolet,rewyellow,ahmetermiş,EZEL, Leyl-i efruz,rizzelli,sükut-u hayal
En Daimi Üye: .......hüdaverdi,Furkanca Bakış,Cihannur
En Paylaşımcı Üye: .......hüdaverdi, ak firtinasi,Furkanca Bakış,: AKıncı 34,duyguseli, unnamed,: sudaduran,_кιяιктєѕтι_
En Sinirli Üye: ....... Firat,unnamed,
En Heyecanlı üye: .......Ay_Yıldız:., Firat, bedirin aslani,Ak-Fırtınası, Erhan KARACA,milletinadami,: hipermuhafazakar
En Sabırlı Üye: .......Nun, Yalcin Karaca,gönülden,ishak yilmaz
En Sakin Üye: .......Noktalarin Efendisi,montenegro,onurcan,BlueMoon,ahmetermiş,Ce rrah Noktaların Efendisi(nerden nereye :) ), sükut-u hayal
En iyi Kullanıcı Adı: .......milletinadami,Akl-ı Selim,: hipermuhafazakar
En Efendi Üye: .......Ay_Yıldız:., cnntülfirdevs,
En Muhalefet üye: .......novek, redyellow,galevera, Noktaların Efendisi
En Tekrarcı üye: ....... novek
En Milliyetçi üye: .......Ay_Yıldız:., hüdaverdi
En Özgürlükçü üye: .......MURAT,özgün genc,FarukARSLAN.Furkanca Bakış,Almi, Firat,0000000000,El Emin,ishakyilmaz
En Aykırı üye: ....... novek
En iyi Yorum yapan Üye: .......0000000000,EZEL, montenegro,ishakyilmaz, BenHur,Almi,Nun,özgün genc,bariscan,MURAT,FarukARSLAN,depare
En Kendine güvenen Üye: .......Benhur, Noktalarin efendisi, Firat, MURAT, özgün genc, novek, redyellow,FarukARSLAN,akinci 34,: hipermuhafazakar
En Anlaşılamaz üye: ....... zilzal, novek,SSS
En Anlaşılır üye: .......redyellow,Akinci 34, Cihannur,0000000000, Noktaların Efendisi,Almi,El Emin
En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yalcin Karaca, M-U-R-A-T,akinci 34,özgün genc,0000000000,barışcan,rizzelli,Ay_Yıldız:., ,Almi
Hey MaşaALLAH...
Ahmet gözlerimi yaşarttın...
Gurur duydum bea...=)
redyellow
06-08-2010, 17:27
Acizane enlerinde bu garibi unutmayan arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum.
0000000000
06-08-2010, 17:43
En Anlaşılır üye: .......redyellow,Akinci 34, Cihannur,0000000000, Noktaların Efendisi,Almi,El Emin
Üstat bir çok yere bizi uygun görmüşsünüz . Teşekkürler eksik olmayın...
akgurbetci
06-08-2010, 20:55
galevera deger verip banada yer verdiginiz icin cok tesekkür ederim :gül:
Delilin NuR
06-08-2010, 21:07
Teşekür ederim ...
İsmimizin geçmesi bizi sevindirdi...
Sağolun kardeşim...
Özgür Çağrı
06-08-2010, 21:13
Sağolasın galavera bir çok yerde enlerine girmişim eyvallah :)
--
--
--
Çok teşekkür ederim..Onur duydum..
Sevgili Galevera sağolasın teşekkür ederim ama şu enlerde olmaktan en huzursuz olduğum yer, en fanatik üye bölümü :) Ben fanatik felan değilim ya :)
Sevgili Galevera sağolasın teşekkür ederim ama şu enlerde olmaktan en huzursuz olduğum yer, en fanatik üye bölümü :) Ben fanatik felan değilim ya :)
hocam birakta onun yorumunu biz yapalim, buradan bakinca fanatik görünüyorsun, belkide forumdaki hararetten kaynaklanan bir fanatiklikdir..
mesela bir cok kisi vardir realda futbolla hic ilgisi yoktur bakiyorum sanal ortamdaki paylasim aglarinda rakip takimlara göndermeler yapmalar, videolar paylasmalar...
YAzdığım yazı bile sarı-lacivert olabilir ama ben fanatik değilim :)
YAzdığım yazı bile sarı-lacivert olabilir ama ben fanatik değilim :)
guiza iki yil daha fenerde kalsin bak sen birak fanatikligi, holigan olup cikarsin :)..
neyse konuyu sohbete cevirmeyelim :)
En Aktif Üye: redyellow , hüdaverdi , ezel , akgurbetçi
En Yardımsever Üye: Yalçın karaca , siyah_gül07 , gönülden , Nun
En Ciddi Üye: Benhur , Nusret , Y.Karaca
En Çok Rastladığınız Üye:
En Fanatik Üye: hipermuhafazakar , ay yıldız
En Tatlı Başbelası üye:
En Geveze Üye: Novek (çok ve boş konusmayı sever)
En Karizmatik Üye:
En Kibar Üye: Sukutu Hayal , Minik Kelebek , Leyal , Leyli efruz
En Komik Üye: hüdaverdi
En Daimi Üye: daimi üyemiz çok.
En Paylaşımcı Üye: hüdaverdi , akıncı , ak gurbetçi , duyguseli , gönülden , siyah gül07
En Sevimli Üye: ay yıldız , pazar sineği , sukutu hayal , Hatice
En Sinirli Üye: Benhur , unnamed
En Heyecanlı üye: Milli mücahide , hipermuhafazakar
En Sabırlı Üye: Nun , Y.Karaca
En Sakin Üye: ak sevda , kırık testi
En iyi İmza: Genelde ay yıldızın imzasını beğeniyorum ama bu durum değişebiliyor zaman zaman.
En iyi Kullanıcı Adı: özgün genç , aklı selim , ay yıldız
En Efendi Üye: Fırat , Nusret , Adem Etyemez , Y.Karaca , depare
En Muhalefet üye: novek , Milli mücahide , redyellow
En Bilimsel üye:
En Tekrarcı üye: Noveekk
En Milliyetçi üye: Feyza
En Özgürlükçü üye: Murat , Noktaların efendisi , Nun
En Aykırı üye: yine yeniden Novek (:
En iyi Yorum yapan Üye: Murat , barışcan , Galevera , Ay yıldız , Furkan , depare , hüdaverdi , 00000 (artık kaç 0 varsa) :p
En Kendine güvenen Üye: Nun , galevera , Benhur , Murat , duyguseli , akıncı , Fırat , depare
En Anlaşılamaz üye: Milli_mücahide
En Anlaşılır üye: Ay yıldız , Fırat , Sukutu Hayal , Furkan , akıncı , galevera
En Yeteneğini yansıtan üye: Ümit-ak , ay yıldız
.:Ay_Yıldız:.
06-09-2010, 19:13
Teşekkür ederim bitanecim :)
En'lerinde yer verdiğin için teşekkürler...
Adımı düzeltirseniz sevinirim...(:
İntifada
06-09-2010, 19:27
enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler almi....
bende bi en hazırlamak istiyorum ama çok üşeniyorum...
akgurbetci
06-09-2010, 20:34
ALmi deger veripte banada yer verdigin icin cok tesekkür ediyorum :gül:
Enlerinde yer veren vermeyen herkese teşekkürler.
.::ReyyaN::.
06-09-2010, 22:07
En'lerinde yer verdiğin için teşekkür ederim almi :)
Çok teşekkür ederim Almi, onure ettin beni... ;)
Ahmet Yasin
06-10-2010, 09:28
EN'lerinde yer almak güzel teşekkürler ALmi´:saygılar::gül:
siyah gül 07
06-10-2010, 10:09
En Yardımsever Üye: Yalçın karaca , siyah_gül07 , gönülden , Nun
En Paylaşımcı Üye: hüdaverdi , akıncı , ak gurbetçi , duyguseli , gönülden , siyah gül07
Enlerinizde yer almak çok güzel çok teşekkür ederim :gül:
Yer verdiğin için teşekkürler ALmi' :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.