Orijinalini görmek için tıklayınız : Hediyeli derbi tahmin anketi! herkes davetlidir..
Arkadaslar sizce hafta sonu oynanacak derbi maci kac kac bitecek asagida ankette yaklasik 20 tane skor vardir ve dogru skoru bilen herkes istisnasiz 100 begeni alacakdir(yönetimden umarim yüzümü kara cikartmaz :) )..
anket bütün foruma acikdir, buyrun bakalim kim kazanacak..
Hüdaverdi
10-19-2010, 00:40
Kimle kim oynuyor ki ? Göztepe ile Karşıyaka mı ;D
ilk tahmini ben yapayim ben macin 1-1 berabera bitecegini düsünüyorum..
yönetici bir arkadas oylari görünür yapabilir mi nedense ben yapamiyorum..
İntifada
10-19-2010, 00:52
fenerbahçe 3 gs 1 seçtim ben...
Hüdaverdi
10-19-2010, 00:53
Rakam söylemeye korkuyorum valla ;D
Düzeltemedim ben anketi.
bu arada su andaki durum ikinci bir 6-0 neden olmasin havasinda :) bu arada bir yönetici yok mu su anketi görünür yapacak :)
Ruh-i zar
10-19-2010, 00:57
Gözümü kapadım farenin durduğu yeri tıkladım:w:
Belki tutar :w:
İntifada
10-19-2010, 00:58
anket görünüyor ne problem var ki...
kimin hangi sikka oy verdigi görülmüyor sonra uyaniklar ben su sikka oy vermistim diyebilirler :)
Hüdaverdi
10-19-2010, 01:00
NUN burada o düzeltir belki anketi.
FB 1- 2 GS ;D
ben bölüm yetkilisim yapamadim hüdaverdi ve akinci gene kategori yetkilisi onlarda yapamadi, nun yönetim oda yapamadi son umut yalcin baskan :D
Beylerbeyi
10-19-2010, 01:44
kimin hangi sikka oy verdigi görülmüyor sonra uyaniklar ben su sikka oy vermistim diyebilirler :)
gören de diyecek bilene araba veriyorsunuz. topu topu 100 beğeni be, kim yalan söylesin ki ;D
EpiVaTeS
10-19-2010, 01:47
Galatasaray 2 fenerbahçe 1...
Tahminim bu yönde...
Fazla havalardalar...
Bizde kötü gidiyoruz...
Ne zaman kötü gitsek iyi skor alıyoruz...
Hadi bakalım...
EpiVaTeS
10-19-2010, 01:48
FB 3- 2 GS
Dedim ben de, salladım tabi =D
Mavera ben düzenleyemiyorum nedense, gene kapatılmış yetkim, benden ne istiyor bu sistem, niye bana böyle yapıyor :ağla:
Toprağımmm...:ağla:
3-2 fener mi...:ağla:
Galatasaray 2 fenerbahçe 1...
Tahminim bu yönde...
Fazla havalardalar...
Bizde kötü gidiyoruz...
Ne zaman kötü gitsek iyi skor alıyoruz...
Hadi bakalım...
abi en son kadiköyde ne zaman galip geldiniz hatirliyormusun :) birak galip gelmeyi en son ne zaman berabere kadiniz :karizmatik:
EpiVaTeS
10-19-2010, 01:50
2007'de 0-0 berabere kaldık...:)
gören de diyecek bilene araba veriyorsunuz. topu topu 100 beğeni be, kim yalan söylesin ki ;D
herkesin gözü senin gibi tok degilki :)
2-1 Fener alir bu maci...
ben bölüm yetkilisim yapamadim hüdaverdi ve akinci gene kategori yetkilisi onlarda yapamadi, nun yönetim oda yapamadi son umut yalcin baskan :D
Ahmet hocam ilgilenmiştir sanırım. Şu an sorun yok değil mi abi .
10 yıldır tekrarlanan kural değişmeyecek sanırım. 3-1 fb alır. Ama menfaat gereği gönlüm gs'den yana :)
Üç mevsim
10-19-2010, 15:35
GS bir sıfır yenecek
hipermuhafazakar
10-19-2010, 18:28
Ben her fener maçı öncesi ümitli olurdum Galatasaraya güverdim. Lakin bu sene öyle bir galatasaray varkiiiii Allahım felaket felaket. Arda yok, Kewel varmı yokmu bilmiyorum, kanatlar yok, Hakan Balta var, kalede yedek kalecinin yedeği var, teknik direktöründe taraftar kadar katkısı var.
Bu maçta tek ümidim Galatasaraylı oyunculara atılacak pet şişe, su şişesi, maytap, ses bombası, taş, çakmak vs hakemlerden birinin kafasına gelip yarması ve hükmen Galatasarayın 3-0'lık galibiyeti :w:
.:Ay_Yıldız:.
10-19-2010, 18:33
Fareyi öylesine salladım 4-0 gs galip çıktı. Hadi inşallah :D
Hayalperest olmamak lazım. Bir Galatasaraylı olarak yenileceğimizi düşünüyorum.
Terennüm
10-19-2010, 18:37
Fareyi öylesine salladım 4-0 gs galip çıktı. Hadi inşallah :D
Hayalperest olmamak lazım. Bir Galatasaraylı olarak yenileceğimizi düşünüyorum.
:) bu işler fare sallamayla olmuyor ki:) 5-0 olsun bizim olsun diyesim geliyor;ı:
Özgür Çağrı
10-19-2010, 18:50
6-0 yeneriz dedim :hihi2:
Terennüm
10-19-2010, 18:53
6-0 yeneriz dedim :hihi2:
ayın 6sına geleydi belki:)
İntifada
10-19-2010, 18:53
ayın 6sına geleydi belki:)
ayın 24 ünde...
topla 2 ile 4 ü ;D;D
Terennüm
10-19-2010, 18:57
ayın 24 ünde...
topla 2 ile 4 ü ;D;D
bu nasıl bir hesap bahçeli eline su dökmez;ı:
İntifada
10-19-2010, 18:59
bu nasıl bir hesap bahçeli eline su dökmez;ı:
ben bildiğim her şeyi ondan öğrendim :)
hipermuhafazakar
10-19-2010, 19:12
Galatasaray galibiyetlerini Allahın fenerlilere bir sadakası bir bahşişi olarak görüyorum. Cimbom 14 tane Türkiye kupası almış, UEFA şampiyonu olmuş, Real Madrid'in elinden süper kupayı almış, garibim fenerliler daha ömürlerinde bırak avrupayı Türkiye kupası görememiş birde Galatasarayada kaybederlerse dayanamayıp yeri yerinden oynatacak çok taraftarı var çünkü. Allahın lütfuyla böyle rekabet ediyorlar ezeli rekabette..GS kupalarıyla, FB ise GS galibiyetli fenerium tişörtleriyle
Ak_Kelebek
10-19-2010, 19:20
:ağla:1-1 berabere dedim :ağla:
Terennüm
10-19-2010, 19:21
Galatasaray galibiyetlerini Allahın fenerlilere bir sadakası bir bahşişi olarak görüyorum. Cimbom 14 tane Türkiye kupası almış, UEFA şampiyonu olmuş, Real Madrid'in elinden süper kupayı almış, garibim fenerliler daha ömürlerinde bırak avrupayı Türkiye kupası görememiş birde Galatasarayada kaybederlerse dayanamayıp yeri yerinden oynatacak çok taraftarı var çünkü. Allahın lütfuyla böyle rekabet ediyorlar ezeli rekabette..GS kupalarıyla, FB ise GS galibiyetli fenerium tişörtleriyle
:)Allahta galatasaylılara fenerbahçe ile azap mı ediyor yani:w:
Terennüm
10-19-2010, 19:22
ben bildiğim her şeyi ondan öğrendim :)
bahçeliye seni öneriyorum kardeşim tüm ocaklardan sorumlu başkan hayırlı olsun bundan sonra ülkün belli:)
saldır pardon atıl kurt:)
İntifada
10-19-2010, 19:32
ondanmı her fener mağlubiyetinden sonra kendini kaybediyorsun...
Özgür Çağrı
10-19-2010, 19:35
;D ;D
hipermuhafazakar
10-20-2010, 11:39
Ben kendimi kaybetsem eğer benimle muhatap olanlarda kaybolurlardı ortada hiçbiri kalamazdı bilmem anladınmı
Bu sene bakalım nasıl bir çirkeflik sergileyecekler.. Baros'unmu ayağını kıracaklar Kewelımı oyundan attıracaklar.Genç oyunculara topluca saldırıp kalecinin yüzüne maç boyu lazer tutup ofsayttan olmayan penaltıdan atılan gollerlemi galip gelecekler. Sonrada bununla bir sene övünüp tişörtler bastırıp kupasızlıklarınımı örtecekler. Gene aynı film olur muhtemelen.
Benim tahminim bu maç 2-2 berabere biter....Demedi deme MAVERA :)
akgurbetci
10-20-2010, 16:37
2 - 1 diyorum
GSnin kazanmasini istememe ragmen FBnin kazanacagini düsünüyorum.
DadaşAkp
10-20-2010, 16:57
http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gifKeşke hocaları kovulmasaydı biz yenerdik kovulurdu o zaman GS hocası şimdide fatih terim zamanı bu 3cü gelişi yetmedimi gidip gelmesi sanki takımın bir eksiği varsa oda fatih terimmiş muhtac kaldılar hocalarına isterse dünyaca ünlü hoca gelsin biz ruhumuzla devirirz alışık GS yenilgiye tarihi zafere hazır olsunlar http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gif golculer iş başında FENERBAÇEMİZİN http://www.ajansspor.com/images/tips_ok.gif
son tahminleri alalim büyük maca az kaldi :)
Kardeşlik bu skorlardan kaç kupon çıkar
İntifada
10-24-2010, 00:45
Kardeşlik bu skorlardan kaç kupon çıkar
tek maç oyna 1 yada üst ver kardeşlik ;D;D
En fazla oy alan skoru seçeriz kardeşlik. Günahları da Mavera ve oy verenler kendi aralarında kırışırlar. Paraları da biz kırışırız kardeşlik..
üst fb ye oyna her türlü üst biter bu mac :).. kazandigin paraylada bir cay ismarlarsin ;)
İntifada
10-24-2010, 00:53
En fazla oy alan skoru seçeriz kardeşlik. Günahları da Mavera ve oy verenler kendi aralarında kırışırlar. Paraları da biz kırışırız kardeşlik..
kardeşlik :)
ohh günahları yükleyecek yer bulduysak tamamdır...
25 ben koyuyom ben handikaplı fenere oynuyom :)
sende üst oynarsın :)
kırışırız parayı
keskinmetal
10-24-2010, 01:03
ankete ilk sefer katıldığım halde nasıl nasıl katılmış olabilrim
aslında futboldanda pek anlamam ama bir katılayım dedim ve
şansımı süpriz olarak gs..1 fb.. o diye kulandım ama siz oyunuzu kulanmışınız diye bir yazıyla karşılaştım
karar sizin yönetici ak kardeşler
Ak Hilal
10-24-2010, 14:34
fb=2 gs=1 olmak üzere fener alır ;D
Terennüm
10-24-2010, 16:48
3-0dedim ama inşallah mahcup olmayız:)
Asi_isyankar
10-24-2010, 17:22
Bu maçı Fenerbahçe(m) Alacak
ancak skoru şimdi tahmin edemem...
http://www.resimturk.org/data/media/317/simli-fenerbahce-logosu.gif
0-0 kimse dememis ama mac o yöne dogru gidiyor..
Hüdaverdi
10-24-2010, 21:49
O zaman ben diyeyim, 0-0 biter ;D
mac 0-0 bitti, koskoca forumdan kimse sonucu bilemedi :)
EpiVaTeS
10-24-2010, 21:59
gördük 7-8 atacaz diyenleri...
az şansımız olsa son dakika 2-0 yenerdik...
İntifada
10-24-2010, 22:42
bir maç neden berabere biter arkadaş...
ve bir takım neden beraberliği zafer ilan eder...
kimse bilmedi birisi uyaniklik yapmaya calisti ama yemezler :)
İntifada
10-24-2010, 22:51
fırat nerede ya ...
yattı kupon...
zuhahahaha...
kupan yatmış(:
Özgür Çağrı
10-24-2010, 23:29
Son Dakika: Beraberliğe Meşale Yakıp Eğlenen galatasaray Taraftarları Buna İnanamayıp Taksimde Çıplak Koşarken Yakalandı.
Gaklatasaraylı olmadığım için tekrar şükrettim bu gece...
Son yarım saat beraberlik için zaman öldüren Galatasayı seyretmek bir Fenerli olarak benim bile içimni acıttı. Sanki Urfasporla oynuyorduk...
10 sene sonra Bülent Yıldırımında katkılarıyla Kadıköyden berabelik çıkarabilmek Gs lilerin kimyasını bozdu. Maçı seyrettiğim mekanda, hakemin bitiş düdüğüyle Gs lilerin sevindiğini görünce, dedim ki kendime bizim görmediğimiz bir gololduda maçı 1-0 aldılar harhalde :)
Maçı izlemek için verdiğim paraya yazık :( Öğrenciyim ben ya ! İnsan beni düşünür bi gol atar ;D;D
yok böyle birsey gs taraftarlari floryada kutlama yapiyor... vaybe gs ne hallere düsmüs alti, üstü beraberlik üzülmesi gerekirken sanki sampiyon olmus gibi seviyorlar..
bunun resmen rezalettir.. gs yi bu hallere düsürenler utansin!
Maçı izlemek için verdiğim paraya yazık :( Öğrenciyim ben ya ! İnsan beni düşünür bi gol atar ;D;D
Aynen kelle başı 10 lira aldılar :)
yok böyle birsey gs taraftarlari floryada kutlama yapiyor... vaybe gs ne hallere düsmüs alti, üstü beraberlik üzülmesi gerekirken sanki sampiyon olmus gibi seviyorlar..
bunun resmen rezalettir.. gs yi bu hallere düsürenler utansin!
Çok yazık ya...
Yeminle bir Fenerli olarak üzülüyorum...
Bu maç ezeli rekabetin bittiğinin resmidir...
Üç mevsim
10-25-2010, 00:01
en çok ben yaklaştım mavera bana puan verecen mi
en çok ben yaklaştım mavera bana puan verecen mi
sen ne demistin :)
Üç mevsim
10-25-2010, 00:06
sen ne demistin :)
gs bir sıfır yenecek :karasız:
senin tahmininle mac tahmini arasinda iki puan var :) ona bakarsak bende 1-1 berabere bitecek demistim yani beraberligi bildim :D
İntifada
10-25-2010, 00:42
Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray (Sonuç: Fenerbahçe'ye karşı alınan bir beraberlikte yaşanan sevinç, UEFA Kupası kazanma sevincinden daha büyüktür. Bunu tüm dünyaya gösteren ezeli rakibimize teşekkürler..!)
Anket kapanmamış. Oyumu 0-0 olarak verdim. ;ı:
Sonucun sağlıklı olması için verdiğim oyu iptal ettim. Anket kapandı.
hipermuhafazakar
10-25-2010, 21:09
Fenerbahçe 0 - 0 Galatasaray (Sonuç: Fenerbahçe'ye karşı alınan bir beraberlikte yaşanan sevinç, UEFA Kupası kazanma sevincinden daha büyüktür. Bunu tüm dünyaya gösteren ezeli rakibimize teşekkürler..!)
Sen hastasın kesin halüsünasyon görmüşsün, nerde sevinilmiş hani ??? O stadda adam gibi oynadığınız gün bittiğiniz gündür demiştik ! İşte yıllar sonra gerginlik çıkarmadılar sahaya hiçbir şey atmadılar sonuç geldi. İlk defa düzgün bir fener gs derbisi izledik ve yenemedi fener.
Biz fenerden aldığımız beraberliğe sevinmiş mevinmiş değiliz ama siz yıllarca biz avrupa kupalarımızla övünürken asıl siz GS galibiyetleriyle övünüyordunuz ! GS'liler kupa tişörtleri bastıyordu fenerium GS galibiyet tişörtleri, yalan mı ?? Halbuki Galatasarayı ligde yenen bir sürü takım var hiçbiride sizin kadar kendinden geçmiyordu başka birşeyle avutmuyordu kendini. vah vah artık bakalım neyle avunacaklar
0-0 bitmiş ;D aman yarrebbim oda arkadaşlarımın 2side galatasaraylı :w:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.