fatih kısaparmak balon baskılı balon HEEY TÜM BALIKESİRLİLER BURAYAAAAA!!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HEEY TÜM BALIKESİRLİLER BURAYAAAAA!!!

akzeinebu
07-09-2007, 17:35
SELAM ARKADAŞLAR BANDIRMADA AMPÜLLERİ YAKTIK HEPNİZİ BEKLİYORUZ ;D TANIŞALIM KAYNAŞALIM ::)

Fahrenheit
07-09-2007, 17:47
Buradayız Balkes Gönen...

http://www.pehlivanhoca.com/gonen.jpg

merve
07-09-2007, 17:50
ımmm bizim yazlıgımız var balıkesir akçay da...

babam ikinci memleketimiz burası der =)

benide aranıza kabul edin ;D

tuncel
07-09-2007, 18:07
bende balıkseriliyim manyastan ;D

akzeinebu
07-09-2007, 20:32
HOBAAAA NE GÜSEL İŞTEE BANDIRMAYA UĞRAYIN HEEE GEÇERKEN YOLDAN FELAN:) GELİN PARTİ BİNASINA BEN HEP ORDAYIM ZATEN Bİ ÇAY SÖLERİM MUHABBET FELAN EDERİS AYYY NE GÜZEL OLUR VALLA :D

tuncel
07-10-2007, 00:48
ben geliyorum hemenn bi haftalına :D

scheriff30
07-10-2007, 10:11
BALIKESİRLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI

Ridd1ckv2
07-10-2007, 11:04
Herkese Slm...(Bandırma Gençlik Kolları)

nuh
07-10-2007, 17:54
bandırmada başkan koltuğu boşsa geliyorum hemen :P

akzeinebu
07-10-2007, 23:11
vallaa başkanımız var :D hem önemli olan mevkimii aaa dimi sen gel valla biz çok eğleniyoruz dimii??? arkadaşlaaaar ;D

nuh
07-11-2007, 00:42
şakaydı tabi mevki taraftarı değiliz. geliriz inş. ;) çayları demleyin

akzeinebu
07-11-2007, 00:51
çaylar hazır kardeş sen gel :D hakikaten gelin yaa beklerim parti binasına heee yolunuz düşerse gelin bak 8)

nuh
07-11-2007, 00:54
ben balıkseriliyim her zaman oradan geçiyorum aniden karşınıza çıkarsam ayıp olmasın :D

SıNDıRGı_GeNÇLiK
07-11-2007, 13:31
SINDIRGIDA BURDA HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ!!!DURMAK YOK YOLA DEVAMMM!!!!!!!!!!!!!!!!

akzeinebu
07-17-2007, 11:58
GEL AYIP OLMAZ NE YAPTIN SENDE?

10,5
07-18-2007, 05:42
partiye bı uyelıgım yokdur ama...
genclık kollarıyla gece bayrak asarım,koyde broşür dağıtırım
ilçe başkanıyla,belediye başkanıyla,vekille oturup konuşur,danışırım
gençlik kolları başkanıyla,meclis uyelerımızle program hazırlarım
kadın kollarınada uyuz olmakdan başka hııc bısey yapmam. :P

zeynep sende az sus be kardeşim ;D

mekan isimden anlaşılıyordur umarım ;)

akzeinebu
07-19-2007, 01:46
aaa bak şimdiii yok anladık kim olduğunudaa ayıp olmuyomu sus felan hem beni gençler gençlik kollarına transfer etti ;D kadın kollarına gelince yorumsuz diyorum bilen biliyo olan biteni ;D hehehe bu akşamda moralim bozuldu bizim mahallede ama hadi neysee :-\ YOLUMUZ AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ;) CANIM!

scheriff30
07-23-2007, 12:31
o konuda şüphem yok

akzeinebu
08-11-2007, 13:46
bazı arkadaşlar bandırma gençliğin icraatlarını görsek felan diyee bişiler yazmışlar valla bandırmaya gelipte bir sorsunlar ak partili gençler ne yaptı diyee anlatırlar kendilerinee gece 4 lerde evimize girdiğimizi neysee polemiğe gerek yok biz ne olduğumuzu iyi biliyoruz ...

nuh
08-11-2007, 19:23
bazı arkadaşlar bandırma gençliğin icraatlarını görsek felan diyee bişiler yazmışlar valla bandırmaya gelipte bir sorsunlar ak partili gençler ne yaptı diyee anlatırlar kendilerinee gece 4 lerde evimize girdiğimizi neysee polemiğe gerek yok biz ne olduğumuzu iyi biliyoruz ...

eline bayrak alıp şarkı söyleyip diğer partilere laf atıp sabaha kadar afiş asıp millete eşantiyon dağıtmakla iş yapılmış olmaz! hadi eyvallah

akzeinebu
08-12-2007, 13:57
sözünü tutsana seen konuşmucam demişsin konuşmaa osaman ayrıcaa neyin nasıl yapıldığını senden daha iyi bildiğimiz kesin! ben senin yaptığın işi 5 yaşımdan beri yapıyorum ayrıca biz kapı kapı dolaşıp insanlara eşantiyon broşür dağıtmadık gönüllerini aldık sıkıntılarını dinledik buda insanların en çok ihtiyaç duyduğu şey zaten seçim çalışmalarında bundan farklı bişilerde yapılmaz ayrıcaa sen ne yaptın çok merak ediyorum doğrusu neysee sen bize cvp vermeee ayrıcaa biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve senin yaptığımız çalışmaları küçümsemeye hiç hakkın yok! çektiğimiz sıkıntıları biz biliriz !!!

nuh
08-12-2007, 16:07
sözünü tutsana seen konuşmucam demişsin konuşmaa osaman ayrıcaa neyin nasıl yapıldığını senden daha iyi bildiğimiz kesin! ben senin yaptığın işi 5 yaşımdan beri yapıyorum ayrıca biz kapı kapı dolaşıp insanlara eşantiyon broşür dağıtmadık gönüllerini aldık sıkıntılarını dinledik buda insanların en çok ihtiyaç duyduğu şey zaten seçim çalışmalarında bundan farklı bişilerde yapılmaz ayrıcaa sen ne yaptın çok merak ediyorum doğrusu neysee sen bize cvp vermeee ayrıcaa biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve senin yaptığımız çalışmaları küçümsemeye hiç hakkın yok! çektiğimiz sıkıntıları biz biliriz !!!

5 yaşından beri fanatiklik yapıyorum desene sen şuna! insanların gönüllerini almışlar. sen bu yaptıklarını bana değil git diğer parti mensuplarına anlat! ben inan senden daha fazla katkı yaptığımı bilioyrum bu partiye.. senin varlığının bu parti için çok fazla önemli değil git evinde otur yemek yap sen siyaset işlerine burnunu sokma herkez bulunduğu duruma göre haddini bilecek senin gibi şovmenlere harcıyacak zamanım yok by

AKGENCLİKBANDİRMA
08-12-2007, 21:45
10,5 nickli kim bilmiyorum ama helal olsun tam 10,5

akzeinebu
08-13-2007, 12:11
kaba ve terbiyesiz olduğun konusunda gerçekten haklıymışım sen benim ailemin partili arkadaşlarımın bugüne kadar yaptıklarını küçümseyemessin tamammı nerden buluyorsun bu hakkı sen bu terbiyesizlikle hiç biryere gelemessin baykalı geçiyosun yaa şuraya bak kimin şovmen olduğu bellii

scheriff30
08-14-2007, 13:50
bu tür konuşmaları uslup bilip ahkam kesmektense ideallerini verdiği ve gelecek için çalışmaya çalıştığımız bu uğurda yapıcı olmaya ve kimin yemek yapıp kimin ev süpüreceğine isterseniz işin başında ünvanı başkan olan kişilerin karar vermesi vede bu uslupla nereye varılacağı konusunu öncelikle modernator ve forum yetkililerine bildirmeyi ben ve bandırma gençlik kolları adına borç bilirim bu tür oyunları bu platformda görmek biz ve üyelerimizi müesir etmiştir yetkililerin bu tarza bir son vermesi dileğiyle bandırma gençlik kolları

nuh
08-14-2007, 18:48
bu tür konuşmaları uslup bilip ahkam kesmektense ideallerini verdiği ve gelecek için çalışmaya çalıştığımız bu uğurda yapıcı olmaya ve kimin yemek yapıp kimin ev süpüreceğine isterseniz işin başında ünvanı başkan olan kişilerin karar vermesi vede bu uslupla nereye varılacağı konusunu öncelikle modernator ve forum yetkililerine bildirmeyi ben ve bandırma gençlik kolları adına borç bilirim bu tür oyunları bu platformda görmek biz ve üyelerimizi müesir etmiştir yetkililerin bu tarza bir son vermesi dileğiyle bandırma gençlik kolları

sizi, kurumunuzu ve söylediklerinizi tasvip etmiyor ve tanımıyorum hadi allaha emanet olun.

scheriff30
08-14-2007, 19:08
sizi, kurumunuzu ve söylediklerinizi tasvip etmiyor ve tanımıyorum hadi allaha emanet olun.

bu gün bu üyenin bu çirkinliği artık bardaktaki son damladır sayın modernatör ve sayın yetkililer bu tarza bir dur demek gerektiği kanatindeyim takdirlerinize bırakıyorum BANDIRMA AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI

Fahrenheit
08-14-2007, 19:11
ya nuh birşey sorucam ..bu bandırma gençlik kollarına neden karşı tavır aldın? ..adamlar ne güzel çalışmalar yapıp resimlerini koymuşlar.. ne oldu ?

scheriff30
08-14-2007, 19:14
BİZİM BAŞLIKLARIMIZDAKİ KONULARA BUKADAR KABA OLMA CESARETİNİ NERDEN ALDIĞINI BİZDE MERAK EDİYORUZ

zafer
08-14-2007, 19:20
arkadaşım sataşmaların çok oldu senin.ne alıp veremedin var alamadım ama o kardeşimle bende sabahlara kadar çalıştım senin gibi balıkesirli hemşerim olduğuna üzüldüm biz senin ahkam kesmiyoruz işin olursa olsun benim yaptıklarım ve arkadaşlarımın alaylı bir şekilde kulanman beni çok sinirlendirdi senin bu tarz sataşmana son vermeni bekliyorum
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI

nuh
08-14-2007, 20:54
birbirinden destek alarak ahkam kesen sizlere son uyarım! daha fazla gerginleşmeyelim. hiç iyi olmaz >:( >:(

nuh
08-14-2007, 21:36

bu gün bu üyenin bu çirkinliği artık bardaktaki son damladır sayın modernatör ve sayın yetkililer bu tarza bir dur demek gerektiği kanatindeyim takdirlerinize bırakıyorum BANDIRMA AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI

benimde sabrımın son damlasıdır artık yeter demeye az kaldı scheriff30 seni son kez uyarıyorum! ortalığı germeye kalkışırsan çok ağır bir cevap yersin benden haberin ola.

razo
08-14-2007, 21:42
arkadaşım sataşmaların çok oldu senin.ne alıp veremedin var alamadım ama o kardeşimle bende sabahlara kadar çalıştım senin gibi balıkesirli hemşerim olduğuna üzüldüm biz senin ahkam kesmiyoruz işin olursa olsun benim yaptıklarım ve arkadaşlarımın alaylı bir şekilde kulanman beni çok sinirlendirdi senin bu tarz sataşmana son vermeni bekliyorum
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI

Anladığım kadarıyla bu sataşmalar tek taraflı olmamış bandırma kolları tek bir kişiye karşı cepe yapmayın kardeşler biz hepimiz tek partideniz çalışmalrınıza herkes saygı duyar ama bu tarz konuşmalar yapmayın ayrıca sen sinirlenirsinde karşındaki sinirlenemezmi saygıya davet ediyorum..Nuh boşver aldırma kardeşlerin bir kusuru olmuş kapatalım gitsin ;)

nuh
08-14-2007, 22:35
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI

Anladığım kadarıyla bu sataşmalar tek taraflı olmamış bandırma kolları tek bir kişiye karşı cepe yapmayın kardeşler biz hepimiz tek partideniz çalışmalrınıza herkes saygı duyar ama bu tarz konuşmalar yapmayın ayrıca sen sinirlenirsinde karşındaki sinirlenemezmi saygıya davet ediyorum..Nuh boşver aldırma kardeşlerin bir kusuru olmuş kapatalım gitsin ;)

ben kapattım onlar devam ederse daha ağır olcak

Fahrenheit
08-15-2007, 00:34
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

scheriff30
08-15-2007, 09:47
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bııraktığımızı bildiririz. Bandırma Gençlik Kolları

akzeinebu
08-15-2007, 12:16
yaa arkadaşlar şu bölümde başından sonuna kaadar bi okuyun lütfen yazılanları nuh arkadaşımla gayet güzel sohbetlerimiz olmuş ama sonunda bizim yaptığımız işleri küçümsedi ve buda bizim ağrımıza gitti çünkü geceli gündüzlü uğraştık yaa çalışmalarımızın küçümsenmesine tahammül edemem bu konu uzamasın artık bencede çünkü hepimiz ak partiye gönül veriyoruz ama kimse kimsenin çalışmalarınıda hafife almasın saygılarımlaa...

zafer
08-15-2007, 20:15
arkadaşlarım biz bandırma gençlik kolları olarak kimse sataşmadık konunun başına bakarsan biz dostane davrandık nuh arkadaşım yaptığımız işler ile alay etmiştir bu çok ayıp ve onur kırıcı biz onu halbüki partimize bile çağırdık çay içmeye fakat sataşmalar devam etti ve bu arkadaşımız bizim memlekettimizden nedendir anlamadığım bir üslubta konuşmaya devem ediyor ben buna kızdım yoksa bizim kimse ile bir sataşmamız olamaz çünkü hepimiz aynı parti için çalıştık

Fahrenheit
08-15-2007, 20:20
arkdaşlar lütfen bu attığım son mesajdan sonra tartışmayı uzatıcak veya tartışma üzerine mesaj atmayın atılırsa silinecektir ...

akzeinebu
08-27-2007, 16:46
KONUYU DEĞŞTİRELİM ;D

Hasan ERBEK
08-31-2007, 16:12
KONUYU DEĞŞTİRELİM ;D

İSABETLİ KARAR OLUR.SAYGI ,SEVGİ,HOŞGÖRÜ İÇERİSİNDE BİRBİRİNİZİ İTİCİ DEĞİL,KUCAKLAYICI OLUN.SAYGILARLA.

akzeinebu
08-31-2007, 20:20
yok biz artık nuhla kanka olduk cnm o benim ::)

xor
09-10-2007, 02:05
bandirma

zafer
09-16-2007, 23:38
zeynep ne yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor neler yapıyorsun ;)

akzeinebu
09-18-2007, 15:36
ii zafercim nasıl olsun seni sormalı bigün sen ben mutlu felan iftar çadırında açalım orucumuzu ;D

zafer
09-30-2007, 15:00
iyi fikir neden olmasın iftarımızı orada açarız sen nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz bu arada çok üzüldüm partinin açılışına bizi çağırmamışsınız, ailene selam söyle kendine iyi bak çılgın kız... ;D

akzeinebu
09-30-2007, 15:18
ahh neler oldu bir bilsen zafer konuşurus ;)

zafer
09-30-2007, 15:28
tamam konuşuruz ama bizi unutmayın sakın bizde bandırma'nın ak partinin gençlik kolarıyız değilmi ?

motorcusaban
10-12-2007, 14:27
[color=red]slm arkadaşlar BALIKESİR MERKEZ SELAMLAR TÜM AKP GENÇLİNE

akzeinebu
10-14-2007, 22:01
hoşgeldin aramızaaa ;) :D

scheriff30
11-05-2007, 15:23
hoş geldin arkadaş

emre3410
02-17-2009, 20:59
selamunaleyküm arkadaşlar istanbulda ikamet ediyorum.balıkesir üniversitesinde okuyorum.

** Betülnur**
02-22-2009, 22:39
Selamun Aleyküm arkadaşlar bende Balıkesir Bandırmadan...

emre3410
03-01-2009, 19:37
araştırdım ama bulamadım.başbakanımımz miting için balıkesir e gelecek mi?gelecekse ne zaman gelecek?şimdiden teşekkürler.

mücahithan
03-02-2009, 03:40
15 martta

emre3410
03-02-2009, 17:15
çok saol.

isoDy
05-13-2009, 17:29
Selam

isoDy
Selam Hemşolarım

isoDy
Selam Hemşolarım . Ben Balıkesir/Merkez Plevne Mah . =)

Recep Alkan
12-22-2013, 02:55
Cümleten Selamun Aleykum.

Balıkesir Gençlik Kolları organizasyonlarından nasıl haberdar olabiliriz ?
Nasıl katılabiliriz ?

Erdogan707
01-20-2015, 03:42
Balıkesir merkezden fazla Bandırmalı var heralde forumda :)