Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesten samimi cevaplar bekliyorum..
Basligi bilerek farkli yaptim ki konu dikkat ceksin.. arkadaslar saat su anda gecenin 1 i ve beni uyku tutmadi, bari sahuru yapip yatayim dedim..
basbakanimiz bu aksam sansürsüz aldi programa katildi onu dinlerken bazen gözlerim doldu, bazen tebessüm ettim, bazen gururlandim..
ama sunu merak ettim bizim basbakanimiza olan sevgimizin kaynagi nedir, neden onu seviyoruz acaba halkin bu büyük teveccühü nedendir..
peki ya yarin basbanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? yoksa yasasin yeni kral mi diyecegiz..
evet milli görüscülere bazen kiziyoruz, elestiriyoruz ama liderleri kac yasina gitmesine ragmen baglilar hatta o kadar baglilarki partilerine büyük ivme kazandiran numan kurtulmusu bir anda silebiliyorlar..
peki ya biz erdogani ne kadar seviyoruz, ne kadar onu lider olarak benimsedik, ne kadar dava adami olabildik..
yoksa aman canim bizler körü körüne birine baglanmayiz bugün ak partiliyiz yarin pak partiliyiz mi diyoruz.. tayyib gider habib gelirmi diyoruz..
acikcasi ben kendi adima öyle körü körüne liderlere baglanmam ama suda bir gercekki türkiyeye erdogan gibi liderler 30 yilda bir geliyor ve kiymetini bilmeliyiz ona iyi gününde degil her zaman destek vermeliyiz..
cünkü ben inanmiyorum ki erdogan kasti olarak hata yapsin, ben inanmiyorum ki erdogan bu ülkenin hayrina olmayan birseye adim atsin!..
peki sizler ne düsünüyorsunuz, bu konuda samimi görüslerinizi lütfen paylasin..
Dini yönden söylersek; Allah vergisi, Muhammedül Emin karakterli.
Psikolojik yönden; Bir psişik insanlara ulaşabiliyor, herkesde kendini bulduruyor.
Sosyolojik yönden; Bir lider, Karizmatik, İmajı olan birisi.
Sağ Davacılar yönünden; Duaların sonucu.
Benim açımdan; Modern Fatih. Bunların birleşmiş hali.
EpiVaTeS
08-17-2010, 03:06
İzleyenler bi özet geçebilirmi...???
Maalesef Teravih saatine denk geldiği için izleyemedim...
Daha faydalı olacağına inandığımız başka bir siyasetçiye oy vermek demokratik yaşamın bir gereğidir. Buna zaten kimsenin itirazı olduğunu zannetmiyorum. Ancak başbakanımız ülke tarihine ismini altın harflerle yazdırmış büyük bir liderdir. Ülkemizin kaderi onunla büyük bir değişime girdi. Eminim bundan elli yıl sonra da onun ismi saygıyla anılacaktır. Hangi zamanda olursa olsun, ister şimdi ister yüz yıl sonra, herkes onun ismini saygı ile anmalıdır. Biz Ak Partililer ise değil saygıda kusur etmek, böyle bir liderin çağdaşı olmakla gurur duymalıyız.
Ben Ak Partiye gönül veren insanların vefasız olmadığına inanıyorum.
İzleyenler bi özet geçebilirmi...???
Maalesef Teravih saatine denk geldiği için izleyemedim...
abi bu aksam tekrari var..
Ertuğrul ÖZGÜL
08-17-2010, 11:13
Benim için onu sevmemin bir çok sebebi var en önemlisi...
O bir İmam Hatipli...
Kim ne derse desin o bir vatan aşığı... O bizden birisi... şimdiye kadar hangi başbakan aniden bir vatandaşın evine, bir taksi durağına, bir kuruyemiş dükkanına girmiş... oradakilerle sohbet etmiş... ben Erdoğan gelene kadar çok Başbakan gördüm... erbakanda dahil hiç birsi bu kadar alçakgönüldü değildi....
Sevgiler karşılıklıdır Erdoğan samimi bir şekilde halkı sevdiği sürece halkda Erdoğanı sevecektir.... Bu karşılıklı lafını klasik olrak demedim gerçektende öyledir... Mitinglerde sohbetlerde Başbakanın ne konuştuğunu neyi anlattığını bırakıp şöyle bir durusunu vucut dilene hareketlerine baktığımızda ve diğerleriyle kıyasladığımızda zaten herşey ortaya çıkıyor....
Ahmet abi demişsinya muhalefete düşünce yine aynı şekilde severmiyiz diye.... Başkasını bilmem ama ben bu adamı ilk İstanbul belediye başkanı olduğunda tanıdım ve o zaman sevdim... O şiiri okuyunca ünvanının ne olduğu önemli değildi.... ama bu şarkı burada bitmez dedi geldi geri... Her hareketi benim içimdeki sevgisini artırıyor.... Ve şunuda söyleyim ki Başbakanımız bu partinin başında yada yanında bulunduğu sürece Muhalefet bize chpnin iktidara olduğu kadar uzak....
Tam ifade edemesemde yazar değiliz ki ancak bu kadar yazabildiğimiz işte...;D
Nasıl izah edilebilir ki.
Devasal evren hatipliğinin yanında . İnsana dair ,maddeye dair siyasete dair daha doğrusu her alanda dair o kadar geniş arazisi var ki . Arazisinde gezinen herkesi tatmin edebilen. İnsanın duygularını depolayabileceği koca soğuk hava deposu sanki mubarek.
Yeşeren ümitlerin hatta yeşermesi gerekli ama fidan halindeki tohumların köklerine pompalanan envay çeşit besin kaynağı gibi ruh hali yokmu. Bir çok kez onu uzak tan yakından takip etmenin hazzı ile aylarca oynaştığımı bilirim. Onun bedeninde raks etmek onun ulvi dini siyasi bilgilerinden kırıntı halinde nemalanmak herhalde bir bedenin en doğal arzusudur.
Yıllarca birikmiş dağ haline gelen sorunların üstesinden gelebilmek için manevi olarak ya vehbi ilim sahibi olmak yada eksra lütüflara mazhar olmuş gibi manevi atmosfere kanca atmanın kolaylığı ile rahmetin cilvesine kuşanmışlığının hissi yokmu . Gönlü millet için gönlü devlet için gönlü islam için gönlü insan iiçin atan bütün bedenlerin ev sahibi gibi vakur duruşu yokmu .
Belkide halktan yani bizden biri olması onu anlamamız onu yaşamamız için bize yol haritası kusuyor. Arkasından gelecek nesle sanki bir asır hiç bir iş yapmadan rahat ve huzur içinde yaşayacak alanı oluşturması ne ile izah edilebilir ki . kendi sınırlarını aşarak dünya insanlığına merhem olma duruşu tavrı tam bir evren insanına işaret ediyor. Seviyorum başbakanımı.
Abi konu çok güzel aslında çok farklı ,güzel, özel şeyler söylenir Başbakanımız için zamanımın kısıtlığı yüzünden şimdilik bu noktada kalsın.
Ahmet Yasin
08-17-2010, 11:31
Siyasi liderimiz olarak bakarsak siyasi zekasını ve kurnazlığını seviyorum neyi ne zaman söyleyeceğini bilen.SOn söyleyeceğini ilk söylemeyen ender liderlerdendir .Kişi akıllı ve süper zekalı olabilir ama liderlik bambaşka bişey RABBİM bu güzelliği herkese nasip etmiyor işte.
Gençliğinden bu yana siyaset içinde olması nerde nasıl davranacağını bilmesini çok iyi becerebiliyor.Günümüzdeki ve geçmişteki bazı parti liderlerine bakarsak içlerinde Kolej ve özel okul mezunu olmayan bir liderdir diyebiliriz.Halkın içinden gelmesi ve belediye başkanlığı yaparak sorunları iyi analiz etmesi liderlik vasfını güçlendiriyor.
Samimi oluşu bide üstüne karizmatikliği eklenince etkilenmemekelde değil açıkca söylemek gerekirse bugün Ak partiye oy verenlerin büyük bir kısmı samimiyeti ve karizmasına oy verebiliyor diyebiliriz.Zaten Türkiye insanı iki lafa bakarak oy vermiyormu?
Recep Tayyip Erdoğan iktidarda nasıl ise muhalefette bile aynı kalabilirse ikinci bir muhalefet göreceğini sanmıyorum.Halkımız geçmişteki sahte siyasetciklerin yalan ve dolanlarından bıktıkları için artık kime nasıl güveneceklerini tam olarak bilemiyorlar istismara açıktırlar.Kişilerin hatası üzerine fazla gitmemesi elinden geldiği kadar üstünü örtmeye çalışması bile sevmek için yeterlidir.
Kısacası Ben Başbakanın en çok siyasetteki kurnazlığını ve zekasını seviyorum beni Akpartiye çekende bu özelliğidir tatlı serttir.
Ak_Kelebek
08-17-2010, 11:31
Ben Ak parti'de 4yıldır İlçe Sekreterliği yapmaktayım.Benim dışımda bir çok genç arkadaşımla aynı fikirdeyiz. Eğer Recep Tayyip ERDOĞAN olmasaydı biz belki de siyaseti bu kadar sevemezdik.O'nun dik duruşu,tüm dünyaya kafa tutuşu,bakışı,gülüşü,ağlayışı hatta kızmasın da dahi çok büyük anlamlar var. Zekasına da hayranı :) En çok el hareketlerine dikkat etmişimdir. Ellerini kaldırıp avuç içlerini göstererek kendini öyle güzel dinletiyor ki hayatımda zevk alarak dinlediğim tek lider.Ak Parti'nin başında o olmasaydı bu denli bağlı olur muydum bilemiyorum ama o olmadan Ak Parti düşünemiyorum şahsen. Başbakanımızın gitmesini istemiyorum tamam çok yıprattılar 9 senede dinlenmesi gerekli belki de ama ben onu hep ekranda yada saha da görmek istiyorum.Eğer bir gün siyaseti bıraksa dahi bugün ki değeri nasılsa o gün de aynı olacağına ben yürekten inanıyorum. (umarım bırakmaz) :(
Hatta forumca ziyaretine bile gidebiliriz ;D
sagolasiniz arkadaslar cok güzel paylasimlarda bulunmussunuz.. demek ki biz bu yola cikarken islanmayida göz önüne almisiz..
sevgimiz birilerin ki gibi yapmacik degil kaldiki bazilarimiz hükümetin icraatlarindan zarar bile görmüs olabiliriz ama onlarin samimiyetine o kadar inanmisiz ki altinda art niyet aramamisiz, küsmemisiz, darilmamisiz..
evet cogumuz bir cok basbakan gördük ama ilk defa bizim basbakanimiz diyebilecegimiz birisi basta ve böyleleri ancak 30 yilda bir gelir..
evet gül, arinc, davutoglu, kilic cok iyi siyasetciler, cok iyi devlet adamlari, karakterli insanlar ama acik söyleyim basbakanimizin yeri bence cok ama cok ayri..
onu tv de göreyim tv ye odaklaniyorum onu dinlemekten aldigim hazzi ancak sizler anlarsiniz o konustukca "konus be tayyib baba" deme gururunu acik siz dava kardeslerim anlar..
evet dava kardesleri diyorum kimileri bu hareketi kisa vadeli bir hareket, gecici bir hefes, kilicdaroglu gibi sisirilmis bir balon gördü ama biz 8 yili devirdik, 4 secimi geride biraktik, bir kapatma davasini, bir cok illegal askeri ve yargi darbesini beraber atlattik..
insallah bu inanc, bu azim bizdeyken ve bu ak kadroda burada oldugu sürece ülkemizin gelecegi aydinlik diye düsünüyorum..
Delilin NuR
08-17-2010, 11:34
Ben çocukluğumda siyasetten nefret ederdim...
Çünkü siyaset yalan üstüne kurulmuş bir şeydi benim için , siyaset yalan olduğu için siyasetçide yalancı oluyordu ...
Kalabalık bir aile olduğumuz için seçimden kaç gün önce evimizden siyasetçi eksik olmazdı, biri gelmek için izin ister , biri gitmek için izin isterdi ...
Hepsininde amacı belliydi bize biraz olsun şirin gözüküp, yalanlarıyla bizi kandırıp bizden oylarımızı almaktı sonrada ne o kişi beni tanır nede ben onu tanırım muhabbeti...
Bunun için siyasetçilere karşı bir öfkem vardı...
Ne zamanki ak parti kuruldu R. Tayyip Erdoğan başkanı oldu o zaman yaptıklarına baktım gerçekten çok dürüst siyaset yapıyorlar ...
Siyasetinde temizi çirkini vardır ...
Akparti ve başkanımız siyasetin temizini yapıyorlar ...
Halkın yıllardır dürüstlüğe hasret kaldığının farkında olup dürüst davranıyorlar...
Sırf kendi menfaatleri için bu ülkeyi mafedecek adımlar atmıyorlar ...
Yola çıkarken aldıkları isimle çelişmeyip adaletli davranıyorlar...
Çok büyük hoşgörüye sahipler ,hiç kimseyi ırkından dolayı hor görmüyorlar , yaradılanı yaradandan ötürü seviyorlar, bunun en açık örneği kürt açılımı ve roman kardeşlerimizle yapılan toplantılar ...
Başbakanımız çok büyük bir lider ve şu an türkiyeyi kalkındırıyor, kalkındıran adımlar atıyor ama bir gün oda yaşlanacak ve belki ayağa kalkacak mecali kalmayacak, o zaman da erbakan hocamız gibi inat etmemeli ve bu işi daha genç daha çok bu ülkeyi kalkındıracak kişilere bırakmalı ...
Şuna inanıyorumki Başbakanımızda yapamadığını anladığı vakit bu işi bırakacak ve ben bunun için Başbakanımızı çok seviyorum :) ...
Bir daha bir siyasetçiyi Başbakanımız gibi çok severmiyim bilinmez ama şunu çok iyi biliyorumki bana temiz siyasetinde yapılabileceğini, dürüst siyasetçininde olabileceğini gösteren ve bunun en güzel örneği olan başbakanımızın bendeki sevgisi hiç bitmeyecek...
Allah c.c ondan razı olsun ...
Yolunu açık etsin niyetini güzel kılsın Rabbim ...
Eğer birçoğumuz zamanında siyasetten nefret etmişsek ve bu durum Başbakanımızdan sonra değişmişse ; O zaman bizim kendisine olan sevgimizin , bağlılığımızın elle tutulur , belirgin sebepleri var demektir.
Yukarıda çok açıklayıcı , çok doğru sözleri arka arkaya söyleyen arkadaşlarımız oldu sağ olsunlar. Bizlere çok fazla bir şey bırakmadılar. Fakat yine de bir iki ek de yapabiliriz söylenenlere.
Ben de siyaset nedir ne değildir bilmezdim. Çünkü zaten ak parti iktidarından önce yaş itibariyle de küçüktüm. Siyaseti aktif olarak takip edip , çok fazla fikir yürütmem beklenemezdi.
Ecevitin başta olduğu son zamanlardan itibaren siyaseti az da olsa takip etmeye başladım. İlk olarak ise ; Bizimkiler oylarını kullanmışlar. Akşam hepimiz tv'nin karşısındayız. Her ne kadar o zamanlar Recep Tayyip Erdoğan tam olarak kimdir nedir bilmesem de , ailemden dolayı ak partinin kazanmasını istemiştim. Ki öyle de oldu.
O gün bugündür siyasete büyük ilgim oldu. Hiç haber izlemeyen ben , her an tv nin başında 'acaba bugün ne var siyasette?' diye düşünüp , ayrılmamaya başladım onun başından.
Velhasıl.. Ben imam Hatip Mezunuyum. Ve ülkemin de bir imam Hatip mezunu biri tarafından yönetilmesi , benim başbakanımıza olan ilk sempatimdi. Sonuçta o da bizim yaşadıklarımızı yaşamıştı , rahatça empati kurabilir , çözüm bulabilrdi sorunlarımıza.
Daha sonra bu ülke için yaptıkları.. Cesur , dik duruşu , kimseye mümkün mertebe boyun eğmemesi , bizden biri olması..
Daha aklıma gelmeyen birçok sebepten Başbakanımıza ve partimize gönül verdik..
'Oy verdik' demiyorum ; 'Gönül verdik' diyorum..
Bu söz zaten , ne söylemek istediğimizin en belirgin kanıtıdır..
Rabbim Başbakanımızın , yardımcılarının , Onun gibi temiz düşünen herkesin yardımcısı oluyor ve inşallah olacaktır da daim..
rizzelli
08-17-2010, 13:36
bizden olan başbakanlara çoktan beri alışık değildik.
başbakanımız bilinçaltımızdaki hislerimize her defasında tercüman olduğu için kendisinden etkileniyoruz .
okuduğu şiirin ruhunu benliğine öyle kazıyor ki ruhumuzun bam teline dokunduruyor,içimizden biri olduğunu hissettiriyor.
kendine benzeyeni, ruhunu okşayanı, inancını yaşayanı, milletini değerlerine bağlı olanı seçmeye, onunla her türlü fedakarlığa koşuyor.
miilletimiz, başında omurgalı, şahsiyetli, cesur ama akıllı, dostunu düşmanını seçebilen basireti gösteren devlet adamları görmek istiyor.
Terennüm
08-17-2010, 13:55
erdoğanın aşkı benim gönlüme pınarhisarda düşmüştü..en dipteyken...ben onu bu yüzyılın yusufu olarak görüyorum...zindandan gönüllerin sultanlığına...il başkanları toplantısına katıldığımda en dikkatimi çeken özelillikleri şunlardı...
kesinlikle konuşanı dinler notlrını alır..ve takip eder..neticeyi alır...hatta birgün bazı vekil ve bakanların eksik olduğunu görür ve tek tek yoklamayı kendi yapar...sonra şu kulaklara küpe sözü söyler:bizler bu millet için kendimizi feda etmişken bazıları bir kaç saatini feda edemiyor..çağırın hepsi gelsin...ilbaşkanlrı toplantısına başladığı saaten itibaren bitesiye kadar oturduğu yerden bazen konuştu bazen dinledi ama hep yazdı kendince notlar aldı..yarın birgün kitap yazarsa ki ben yazacağını düşünüyorum...bazı şeyler kendisiyle mezara gidecek olsada yaşadıkları yakın geçmişi aydınlatacağına inanıyorum..
son olarak efendimizn bir hadisiyle bitireyim...
Hz. Allah bir kulunu severse, Cebraili çağırır ve ben bu kulumu seviyorum, onu kendime dost edindim sen de sev. Cebrail o kimseyi sever, sonra bütün semavet ehline Allah'ın bu kulunu dost edindiğini ve onların da dost edinmesini söyler. Bütün gök ehli bu kimseyi dost edinir. Daha sonra yeryüzüne de bu türbir sinyal verildiğinden bütün yeryüzü sakinleri de bu kimseyi severler.
cok güzel paylasimlar var, diger arkadaslarin istiraklarinida bekliyorum insallah..
Cihannur
08-17-2010, 21:48
Arkadaşlar sağolsunlar güzel yorumlarda bulunmuşlar. Biz Türk Milleti, Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgimizin pek çok sebepleri vardır; belki daha sonra bu sebeplerden bazılarını söylerim inşaallah.
Bu mesajımda Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyetimiz boyunca iktidarda bulunmuş diğer siyasi liderlerden neden farklı ve üstün olduğunu anlatmak istiyorum.
Nasıl Sultan Alp Arslan, Selçuklu Devleti'nin zirve yöneticisiyse, nasıl Fatih Sultan Mehmet, Osmanlı Devleti'nin zirve yöneticisiyse, Recep Tayyip Erdoğan da, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zirve yöneticisidir.
Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 87 yıllık tarihinde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne en çok hizmet etmiş, en iyi ve en başarılı liderdir. Türkiye Cumhuriyeti'nde bugüne kadar gelmiş 25 Başbakan arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Türkiye'de 87 yıllık Cumhuriyetimiz boyunca devlet başkanı veya başbakan olarak yönetimde bulunmuş hiçbir siyasi lider, ülkemize ve milletimize Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu kadar hizmet yapamamış ve Recep Tayyip Erdoğan kadar başarılı olamamıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin efsane ve zirve başbakanı; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Medeniyetler İttifakı Projesi Eş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Rabbim, Recep Tayyip Erdoğan'ın daima yardımcısı olsun, onu nazardan korusun, onun ülkemize ve milletimize daha pek çok hizmetler yapmasını nasip etsin ve onu her iki cihanda aziz eylesin. Amin.
Asi_isyankar
08-17-2010, 22:12
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çok etkili bir liderdir.
İtiraf etmeliyim ki Türkiye'nin en akıllı siyasetçisidir.
Ondan sonra bu çizgide Numan Kurtulmuş çok dikkatimi çekmiştir.
Tabii Ahmet Türk'ün yeri de bambaşkadır :)
Herneyse, Başbakan Sadece Türkiye'de değil,
Uluslararası arenada da çok etkili bir liderdir.
Hem akıllıca siyaseti hem karizmatik duruşu iyi bir sempati topluyor.
Bunların üzerine başka şeyler de eklenilebilir...
Hakan Özkan
08-17-2010, 23:13
Bir çok arkadaşımız yoğun tempo ifadeler ile durumu en güzel şekilde izah etmişler.
Beklenilenin ilerisinde siyasi cizgisi ile yediden yetmişe beğeni kazanmış. Merkez düşüncenin ,duygunun mimarı olmuş insan için ne söylesek az gelir.
Kendisini gördüğüm zaman pek ifade edemesemde Mavera kardeşimizin tatmış olduğu duygulara yakın duygular sarar etrafımı. Üstünlere karşı mazlumun sesini soluğunu savunabilen bunu yok olma bahasına bile olsa yapan nadide kişiliktir başbakanımız.
Düğüm haline dönen ülkenin gelişmesini engelleyen bütün prangalardan ülkeyi kurtarması gelecek nesillerin onu çok daha iyi anlamasına vesile olacaktır. Şimdi bir takım vehim dolu duygularından sebep herkes tarafından kıymeti bilinmesede gelecekte bu insanı dünya konuşacaktır.
Cihan_ŞümuL
08-17-2010, 23:19
boy pos hitabet mükemmel...
basbakanimiz o kadar güclü ki seveni onu tam seviyor, sevmeyeni ise ondan nefret ediyor cünkü biliyorlar ki basbakanimiz siyasette oldugu sürece digerlerine ancak nal toplamak düser..
yillarca basbakanimizi bir bölen olarak görenler oldu ama zaman gösterdiki basbakanimiz bir bölen degil aksine bir bilenmis ve gelecegi görüp ona göre hareket etmis..
ayni sekilde öyle birileri gibi siyasi ihtirasi yok simdiden acikladi bir dahaki secimlerde aday olmayacagini..
ama bu ülke koltuga yapisan basbakanlarimi görmedi, kendi partilerinin basinda kalmak icin entrikalar yapanlari görmedi, bu ülke istifa edecem deyipte tükürdügünü yalayanlarmi görmedi, bu ülke kendi kücük aile partilerine baskan secerken bile ayak oyunlari yapanlarimi görmedi..
ama bu ülke bunlarin yaninda sükür ki böyle bir basbakan gördü ve ona sahip cikiyor..
EpiVaTeS
08-18-2010, 00:06
Geçilen özetlerin hepsini tek tek okudum...
Çok teşekkürler...
Ama Ahmet Türk gibi birisi ile aynı kefeye konmasına üzüldüm...
Ahmet Türk ne yapmış...???
Bana biri bunu anlatsın...
1991 showu haricinde olumlu ne katkısı var...???
Başbakan neden seviliyor. Başbakanını siyasetini seviyorum. Liderliğini seviyorum. O başbakan olurken hepimizin yaşadığı sıkıntıları en üst noktada yaşadı. Belki bizler hapislere atılmadık lakin o önü kesilmek için hapis yattı. Siyasi yasak aldı. İkinci sınıf insan muamelesi gördü. Yani bizden biri. Yani bu ülkenin dışlanan halkından biri. Başkaları gibi dizayn edilerek halkçı olmuş birisi değil. Sevginin kaynağı bu.
Peki neden bitmiyor bu sevgi. Arkasındaki o sevgiyi iyi okuyarak o insanların ne istediğini iyi bilerek ona göre hareket ediyor. Hesap sorabiliyor.
Ayrıca asla Çiller olmayacağını Bahçeli olmayacağını Mesut Yılmaz olmayacağını söylediği için ve artık bu kadar yeter demeyi bildiği için seviyorum..
Erbakan cıların liderlerine olan o sevgi doğru bir şey olsa idi bu gün milli görüş bu halde olmazdı..
Hüdaverdi
08-18-2010, 01:19
Biraz geçmişe gittim de,ben çocukken babam beni alırdı seçim zamanlarında,chp arabasına binerdik,mahalle mahelle gezerdik,elde mikrofon oy dilenirdik. Tabi bulunduğumuz ilçenin chp arabasıyla,yani partiyle hareket ederdik.Tabi çocuktum ne anlardım ki ? Sıkılmayayım diye babam bana bonibon alırdı öyle giderdim ;D
Babam oldu olası chplidir,annem deseniz atıp tutar ak parti hakkında ama bazı şeyleri söyledimi düşünür.Abim deseniz sosyalistim der ama partilerin pkk yandaşı gibi olmasından dolayıp ve pkkya kızdığından mp nin bu işi çözeceğini sanıp mhp ye oy vermişliğide oldu,en son mhp ye verdi.
İşçi partisine de verdi,sosyalistim der,deniz gezmişi,iboyu bilmem neyi okur ama kürtlerden nefret eder,acayip bir görüşe sahip,kestirmek mümkün değil.Darbe yanlısıdır ayrıca.
Ben deseniz,ak parti iktidar olduğunda anlamazdım siyasetten,başbakanımızı da hep kötülediklerinden dolayı 'aha ülkeyi satacak pis şeriatçı' derdim,kız arkadaşımla ilk tanıştığımda yani normal arkadaşken başörtüsüne karşı çıkar 'atatürk benim babam' derdim ;D Cahildik.
Zamanla gözümün açılmasını kız arkadaşıma borçluyum,kim bilir şuan bu forumdadeğil,aksine bu foruma saldıran incilerden olcağımdan eminim.Başbakanımızın duruşu,gözlerinden akan samimiyet,saldırılara maruz kalması ve bu saldırıların tamemen boş olması bağladı beni ona.Ben bugün başbakanımız için ailemi fazla derine girmeden de olsa karşıma alabiliyorsam,bu ister darbe olsun ister seçimlerde en son parti olarak çıksın buna devam ederim her zaman tüm gücümle başbakanımızın yanında durmaya çalışırım.
Kasetle,çirkeflikle,atatürkün arkasına sığınarak ve kullanarak siyaset yapanların ve bu sayede bir yerlere gelenlerin yanında olup küçüleceğime,, şerefiyle,samimiyetiyse,var gücüyle,kendi emeğiyle bir yerlere gelmiş başbakanımızın yanında olmak insanlık borcu diye düşünüyorum.Rabbim başarısını daim etisn.
Geçilen özetlerin hepsini tek tek okudum...
Çok teşekkürler...
Ama Ahmet Türk gibi birisi ile aynı kefeye konmasına üzüldüm...
Ahmet Türk ne yapmış...???
Bana biri bunu anlatsın...
1991 showu haricinde olumlu ne katkısı var...???
Başka bir partiye oy vermesine rağmen , Başbakanımızı çeşitli sebeplerden beğendiğini açık açık itiraf eden biri , elbette kendi desteklediği partiden birilerini de beğendiğini ifade edecektir. (yanlış ya da doğru kişiyi desteklediği çok da önemli değil)
Bence önemli olan ; asi_isyankar'ın başka partiyi desteklemesine rağmen , Başbakanımızın hakkını vererek söylediği o doğru ve güzel sözlerdir.
başbakanımıza olan sevgimiz asla bitmez ve tartışılmaz. onun samimiyeti, onun içtenliği, onun tam bir halk adamı oluşu, sözünün arkasında oluşu, laflarının ağzından bir kere çıkması, ikna kabiliyeti, karizması, vs.....
burada bunları sayarsak alan yetmez. bizi kendine bağlayan herşey bu saydığım ve sayamadığım özellikleri. başbakan teşkilatçılığı çok iyi biliyor, ancak benim görüdüğüm kadarı ile bizde de partimizde de teşkilat açısından bazı sıkıntılar var.
gayet normalde olabilir, ancak toplarlanmamız lazım. başbakan muhalefete düşerse kesinlikle yine arkasında gideriz, biz başbakanın yanında tepe noktada diye durmuyoruz ki, gönülden bağlı olduğumuz için her zaman yanında olacağız. başbakanımızın bende ülkesi için yanlış bir karar vermeyeceği kanısındayım.
BEnim için en büyük sebep...
Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve İstanbul' u İstanbul yapan adam...
İstanbullular olarak ona ne kadar dua etsek az...
Onun ne kadar iyi bir yönetici olacağı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemlerinden belli idi...
Sayacak o kadar sebep var ki onu sevmenin, forumun arşivleri kaldırmayabilir...
Birgün muhalefete düşsek bile ondan geçmeyiz...
Biz onu sevdiğimizde iktidar değildi...
basbakanimizin istanbul belediye baskanliginda kendisini farkettim.. daha sonra hapise girmesi, cikmasi, ak partiyi kurmasi derken her daim onu takip etmeye ve onun yolunda gitmeye devam ettim..
basbakanimizin kasedi ciktiginda almistim hic unutmam o zaman ünv ye hazirlaniyordum dersanede ve o kaset esliginde ünv sonuclarinda basarili olmustum..
Zindandan Mehmede Mektup şiirini Başbakanımızdan daha seslendireni duymadım ben daha, ayrıca Canım İstanbul...
Dinlenmeye doyulmayan seslendirmeler...
gecen gün programda sunucuda dedi istanbul deyince basbakanimizin gözleri parliyor.. istanbul basbakanimizin aski ve istanbul eger simdi yasanilabilir bir sehirse bunda emegi coktur..
bende basbakanimiz gibi tam anlamiyla istanbul asigiyim..
Sen ne diyorsun abi ya, ben bile az çok hatırlıyorum İstanbul' un Tayyip Erdoğandan önceki halini... Akmayan sular, kesilen elektrkleri, her yerde biriken çöp yığınları, kokudan yanından geçilemeyen Haliç, şu ankinin 10 katı trafik sıkıntısı, yok denecek kadar az raylı sistem vs. vs. daha neler neler... Allah ondan razı olsun...
zaten ondan ali müfit gürtuna ve kadir topbasin secilmesinde basbakanin hatri cok büyüktür..
öyleki basbakanimiz deseki istanbul adayim su kisidir banko secilir..
Öyleki on sene önce adından söz edilmeyen İstanbul, şimdi 2010 Avrupa Kültür Başkenti, şampiyonlar ligi ve UEFA finali oynandı, F1 pistimiz var, boğaz köprüsü sayısız organizasyonlara evsahipliği yaptı, uçak yarışları yapılıyor... Ne arasanız var... Hergün Sultanahmet ve çevresindeyim, Türklerden mislilerce fazla turist var. Müthiş bir turist potansiyeline sahip bir şehir olduk...
Başbakanımız çok ilkeli ve dürüst bir adam sözünü esirgemiyor en basitinden geçen gün ki TÜSİAD yorumları gerçekten ülkemizde bazı şeylerin değiştiğini bizlere gösterdi o böyle dik ve onurlu durduğu sürecek biz her zaman onun arkasında olacağız.. Haaa ama bu demek değil ki ölene kadar akp'liyiz memleketimiz için milletimiz ve dinimiz için hayırlısı hangisiyse tabii ki o partiye oy vereceğiz..
Türkistan
09-08-2010, 17:14
Basligi bilerek farkli yaptim ki konu dikkat ceksin.. arkadaslar saat su anda gecenin 1 i ve beni uyku tutmadi, bari sahuru yapip yatayim dedim..
basbakanimiz bu aksam sansürsüz aldi programa katildi onu dinlerken bazen gözlerim doldu, bazen tebessüm ettim, bazen gururlandim..
ama sunu merak ettim bizim basbakanimiza olan sevgimizin kaynagi nedir, neden onu seviyoruz acaba halkin bu büyük teveccühü nedendir..
peki ya yarin basbanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? yoksa yasasin yeni kral mi diyecegiz..
evet milli görüscülere bazen kiziyoruz, elestiriyoruz ama liderleri kac yasina gitmesine ragmen baglilar hatta o kadar baglilarki partilerine büyük ivme kazandiran numan kurtulmusu bir anda silebiliyorlar..
peki ya biz erdogani ne kadar seviyoruz, ne kadar onu lider olarak benimsedik, ne kadar dava adami olabildik..
yoksa aman canim bizler körü körüne birine baglanmayiz bugün ak partiliyiz yarin pak partiliyiz mi diyoruz.. tayyib gider habib gelirmi diyoruz..
acikcasi ben kendi adima öyle körü körüne liderlere baglanmam ama suda bir gercekki türkiyeye erdogan gibi liderler 30 yilda bir geliyor ve kiymetini bilmeliyiz ona iyi gününde degil her zaman destek vermeliyiz..
cünkü ben inanmiyorum ki erdogan kasti olarak hata yapsin, ben inanmiyorum ki erdogan bu ülkenin hayrina olmayan birseye adim atsin!..
kusura bakma mavera ama ,asıl samimiyetsizlik sende var gibi.başbakanı yaptın peygamber.yok ağlamış yok kafasını duvarlara vurmuş bu ne yahu.o da bizim gibi bir insan değilmi etten kemikten yapılmış.unutmaki her canlı ölümü tadacaktır.
kusura bakma mavera ama ,asıl samimiyetsizlik sende var gibi.başbakanı yaptın peygamber.yok ağlamış yok kafasını duvarlara vurmuş bu ne yahu.o da bizim gibi bir insan değilmi etten kemikten yapılmış.unutmaki her canlı ölümü tadacaktır.
ey benim okuma özürlü kardesim.. yazimda hic bir dini motif var mi, ona atfen bir kutsama var mi..
asla! aksine onun duygusalligi, onun vatan sevgisi, onun millet sevgisi ön plana cikartilmis ve böyle adam gibi adami sevmek, onun konusmalarinda duygulamak herkese nasip olmaz o yüzden sen kafani yorma...
sen sana ezberletilen o dogmalarla saga, sola saldirmaya o cenazeleri showa cevirmeye devam et böyle boyunu asan islerle ugrasma!
Cihannur
09-08-2010, 23:25
Türkistan, Recep Tayyip Erdoğan sıradan bir insan değildir. Recep Tayyip Erdoğan, Sultan Alparslan gibi, Fatih Sultan Mehmet gibi Türk Tarihinin zirve yöneticilerinden biridir. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nde gelmiş geçmiş 25 Başbakan arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne açık ara en çok hizmet etmiş olarak 1. sırada yer alan en iyi ve en başarılı başbakandır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zirve lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Türkistan
09-10-2010, 21:19
Oldu olacaki barbaros hayrettin paşa deseydin bari.malum gemiler gırla yakında akdenizi türk gölü pardon tayyip gölü yapar her halde
Türkistan
09-10-2010, 21:22
ey benim okuma özürlü kardesim.. yazimda hic bir dini motif var mi, ona atfen bir kutsama var mi..
asla! aksine onun duygusalligi, onun vatan sevgisi, onun millet sevgisi ön plana cikartilmis ve böyle adam gibi adami sevmek, onun konusmalarinda duygulamak herkese nasip olmaz o yüzden sen kafani yorma...
sen sana ezberletilen o dogmalarla saga, sola saldirmaya o cenazeleri showa cevirmeye devam et böyle boyunu asan islerle ugrasma!
yok yok sen biraz abartmışsın. tayyip erdoğanı gözünde büyültmüşsün.o da etten kemikten yahu.
:)
Cihannur
09-10-2010, 21:53
Oldu olacaki barbaros hayrettin paşa deseydin bari.malum gemiler gırla yakında akdenizi türk gölü pardon tayyip gölü yapar her halde
Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zirve yöneticisi olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar başbakan olmuş olan 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alan başbakan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Size bu gerçeği kanıtlayan pek çok reddedilemez delil gösterebilirim; ama göstereceğim sadece 1 delil bile Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyetimiz boyunca bugüne kadar başbakanlık yapmış 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer aldığını kanıtlamakta yeterli olur:
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidara geldiğinde 2003 yılında devraldığı Türkiye'nin Milli Gelir rakamı 230 Milyar $'lar seviyelerindeyken, şu anda 2010 yılında ülkemizin Milli Geliri, 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizine rağmen 680 Milyar $'lar seviyelerindedir.
Siyaseti Ahlaklı ve bilinçli bir şekilde yapan, halkın kahramanı.
Hz. Ömer'in Adaleti
Hz. Hamza'nın Yüreği
Fatih S.M. in Modern Karakteri
Abdülhamid'in Dehası
II.Osmanlı'nın mimarı,
İslam aleminin lafını esirgemeyen gönül önderi.
Onu anlatmak kolay değil..
O İslamiyetin Yeniden Doğuşuna Öncülük Edecek Muhakkak Liderdir.
Türkistan
10-03-2010, 19:33
Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin zirve yöneticisi olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar başbakan olmuş olan 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alan başbakan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Size bu gerçeği kanıtlayan pek çok reddedilemez delil gösterebilirim; ama göstereceğim sadece 1 delil bile Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyetimiz boyunca bugüne kadar başbakanlık yapmış 25 Başbakanımız arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer aldığını kanıtlamakta yeterli olur:
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidara geldiğinde 2003 yılında devraldığı Türkiye'nin Milli Gelir rakamı 230 Milyar $'lar seviyelerindeyken, şu anda 2010 yılında ülkemizin Milli Geliri, 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizine rağmen 680 Milyar $'lar seviyelerindedir.
şu bir türlü göremediğimiz milli gelirden bizede nasiplensek milletin açlıktan midesi dümbelek çalıyor yahu.ne milli gelirmiş kimin cebine giriyor bilmem.
fikret şimşek
10-03-2010, 21:37
Bu yapılanların hepsi normalleşme yolunda gerçekleşenler. Hedefe doğru, daha bir çok projenin adımları atılacaktır. Öyle tahmin ediyorumki, 2011 seçimlerinin ardından, yeni bir dönem başlıyor. Yani, tarihe geçecek adımların atılacağı bir dönem..
M.Atilla
10-03-2010, 23:31
RECEP TAYYİP ERDOĞAN hedefe hızla ilerliyor beraberinde AK PARTİ ve asıl amaç olan güçlü bir TÜRKİYE hedefe hızla yaklaşıyor..Hedef 2023..Türkiye kuruluşunun 100. yılında Dünya'da en güçlü ülkeler arasında yerini alacak inşAllah..durmak yok yola devam..ALLAH Recep Tayyip Erdoğan'ın ve beraberindekilerin yar ve yardımcısı olsun..
murat kurt
10-03-2010, 23:47
Biz iyi niyetli ama pasif bir milletiz
Böyle olunca milletler layık olduğu üzre yönetilir hükmü uyarınca yıllarca korkak liderlerle yönetildik.
Batının "bilirim de söyleyemem"yerlerini yalayan,israili dost edinen,zulmü karşısında ağzını açamayan,zayıf liderler -bize bile-,bu pasif ancak hüsnü niyet topluma bile artık yeter dedirttiler.
Biz yeter deyince Yüce Yaradan bize acıdı ve artık zulüm karşısında susmayan ONE MINÜTE diyebilen bir lider gönderdi.
İnanın veya inanmayın.Layık olmadığımızda ise geri alacak.Bu böyle sürecek.Bu Tayyip beyle alakalı bir şey değil ipler onun elinde değil!
Üç mevsim
10-04-2010, 00:39
Hepimiz müslüman yani Allah'ın halifesi olmamız icabınca lider olmaya çalışmalıyız hakkı tutup kaldırmak ve insanlığa hizmet için eğer olamıyorsak da boşta kalmak yerine bir harekete katılmalı ve bu yolda çalışmalıyız.
Lidere sevgi, hürmet, bağlılık... İlkelere ve değerlere sadakat.
sadettin al
12-19-2010, 19:03
onu seviyoruz çünkü samimi konuşuyor. onu seviyoruz çünkü söylediğini yapıyor. onu seviyoruz çünkü gerçekleri konuşuyor. o onu seviyoruz çünkü yapamayacağı şeyi vaat etmiyor. onu seviyoruz çünkü o bizden birisi en önemlisi kardeşim onu seviyoruz çünkü o zaten biziz bizim rahatlıkla dile getiremediğimiz şeyleri o dile getirdi o konuştu çünkü, onun için seviyoruz kardeşim. onun için ona bağlandık
Sadece Emine
02-20-2011, 14:07
Bir insan samimi ise sözlerinde o sözler karsisindakini etkiler..
Eger bu kadar insan yüreginde birine yer veriyorsa, demekki sözleri samimidir..
Insanin fitratinda yokmudur, güvenebilmek.. birine korkmadan inanabilmek..
Ki onu sevenler kendi vatandaslari ile sinirli degildir, o kadar farkli ülkelerin vatandaslari tarafindan seviliyorki, bu her lidere nasip olmaz..
Diliyorum Allah c.c. Basbakanimizi ve tüm ekibini korur, basimizdan eksik etmez, seviyeliligine hayranim, insanligina hayranim, dürüstlügüne hayranim, YÜREGINE hayranim onun..
Allah ondan razi olsun o gercek bir lider
Erdoğan şüphesiz gerçek bir lider,milletçe yıllardır beklediğimiz ve özlediğimiz bir lider.Doğru yolda olduğu sürece -kendi adıma-desteklerim,hatta hep yanında olmak isterim ama siyaset ateşten gömlek sonuçta.Kimseden yüzde yüz sadakat bekleyemezsiniz.Genel başkanlarına körü körüne bağlı olanların bağnazlığı şu an başımıza belaysa,bu yüzden ülkede muhalefet eksikliği çekiyorsak biz de aynı hatayı yapmamalıyız(Hiçkimse mükemmel değildir ve siyasi hayatları boyunca mutlaka hataları olmuştur).Sonuç olarak partimize ve genel başkanımıza,özeleştiri bile yapamayacak kadar bağlanırsak sadece kendimizi bitiririz,gelişemez ve efsanevi bir yükseliş döneminden sonra enaniyet büyüsüne kapılmış Osmanlı gibi yok oluruz
ben buradan haalaaa bi şey anlamış değilim ?
selamun aleykum,
ne olursa olsun yardimi tek allah tan beklemeliyiz ve allahin yolunda mucadele edenleri desteklemeliyiz.herkes bir gun ölecektir gerekirse hem malimizi hem canimizi allah yolunda harcamaliyiz.basbakanimizin bazen yorgun gozlerini goruyorum ve icin yaniyor.basbakanimizin sag ci ve sol cu olmadigin cok iyi goruyorum size bir sey soyleyim basbakanimiz allahin izniyle YAPACAK dunya yi allahin izniylen titretecek.
ey muslumanlar o zalimlerden olmayin bir kac mala dininizi satmayin.
BeldeiTAYYIBe
06-03-2012, 00:32
Recep Tayyip Erdogan cumhuriyet tarihinde su an'a kadar esi ve benzeri bulunmayan bir idarecidir...tam anlamiyla bir liderdir.
Adeta bu milleti bir ölüm uykusundan uyandirdi.
Siyaset'i bir hedef olarak degil,
bir arac olarak gördü...haysiyetli ve onurlu durusuyla, yepyeni bir siyasetci profili cizdi...aslinda "halka hizmet HAK'ka hizmettir" sözünün hakkini veren nadir sahsiyetlerdendir Reis.
Bu ülke ona cok sey borclu...gecelik faiz'in binlerle ifade edildigi bir ortamda, ülkemiz batan bir gemi misali o geminin icindeki fareler teker teker kacarken, kaptansiz bu geminin dümenine gecebilme cesaretini gösteren yüzyilin lideri.
Cenabi Allah'tan dilegim,
Reis'e hayirli, saglikli uzun bir ömür nasip etsin...
Biz Bu davayı seviyorsak onun sayesinde onunla olmamızdandır.....
Nagihan93
07-11-2012, 02:38
Sadece konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudum, ama sadece bir kısmını.Başbakan Erdoğan hakkında birkaç görüş bende belirtmek isterim.Belli olduğu üzre ben 19 yaşındayım,ilk oyumu geçen sene kullandım ve verdiğim oyu gururla verdim gurur duyduğum partiye,özellikle de kişiye.Gelgelelim bu seneye...Aradan daha bir yıl geçmiştiki gurur duyduğum insanlardan yapmaz diyeceğim şeylerin yapıldığını öğrendim.Ama ben öyle çabuk karalamam gurur duyduklarımı.Her kulun hatası olur gözüyle bakarım.Ki hala öyle bakmaya çalışıyorum.Lakin bunca gelen zam,suriye olayında davosta yapılanın tekrardan yapılarak durumu kurtarma(davosta olmuştu ve gayet de güzeldi)işi,en son duyduğum da evlenmek için işten ayrılanın birikmiş parasının verilmemesine yönelik gelen yasa tasarısı...Ha bide ergenekon var.Normal bir durumda bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık biraz içimdekileri çıkarmam lazım.Onca adam bu kadar süre hangi suçtan içerde?Bir devletin bunu açığa kavuşturması lazım değil mi?Ha iyi işler yok mu,elbette var!Ama sanırım benim burnuma kötü çiçek kokusu daha çok geldi ve sanırım hepsi bu seneye yığıldı!Yanlış düşündüğüm noktalarda aydınlatıcı biligi istiyorum kuru tartışma değil tabi bilgilendirecek varsa.
Fatih Hakan
07-17-2012, 00:12
Nagihan hanım foruma hoşgeldiniz
İyi forumlar dileğile
Sadece konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudum, ama sadece bir kısmını.Başbakan Erdoğan hakkında birkaç görüş bende belirtmek isterim.Belli olduğu üzre ben 19 yaşındayım,ilk oyumu geçen sene kullandım ve verdiğim oyu gururla verdim gurur duyduğum partiye,özellikle de kişiye.Gelgelelim bu seneye...Aradan daha bir yıl geçmiştiki gurur duyduğum insanlardan yapmaz diyeceğim şeylerin yapıldığını öğrendim.Ama ben öyle çabuk karalamam gurur duyduklarımı.Her kulun hatası olur gözüyle bakarım.Ki hala öyle bakmaya çalışıyorum.Lakin bunca gelen zam,suriye olayında davosta yapılanın tekrardan yapılarak durumu kurtarma(davosta olmuştu ve gayet de güzeldi)işi,en son duyduğum da evlenmek için işten ayrılanın birikmiş parasının verilmemesine yönelik gelen yasa tasarısı...Ha bide ergenekon var.Normal bir durumda bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık biraz içimdekileri çıkarmam lazım.Onca adam bu kadar süre hangi suçtan içerde?Bir devletin bunu açığa kavuşturması lazım değil mi?Ha iyi işler yok mu,elbette var!Ama sanırım benim burnuma kötü çiçek kokusu daha çok geldi ve sanırım hepsi bu seneye yığıldı!Yanlış düşündüğüm noktalarda aydınlatıcı biligi istiyorum kuru tartışma değil tabi bilgilendirecek varsa.
ah be kardeşim çabucak pişman olmuşsun verdiğin oydan bunlar böyle işte adamı verdiği oya pişman ederler burnuna gelen kötü kokular doğru ama bu kötü kokular kötü çiçek kokusu değil bildiği lağım kokusu bunlar içine etti memleketin bizi yüzdürüyolar içinde sen ilk verdiğin oydan sonra bunun farkına varmışsın ne mutlu sana sana tavsiye nereye oy verirsen ver kendi bildiğin yere ver okuyomusun üniversiteyemi hazırlanıyosun bilmiyorum gittiğin yerlerde abiler ablalar hacılar hocalar çevirir yolunu beynini yıkarlar onlar maaşlı insanlardır kendi aklını fikrini kullan benden sana tavsiye
Fatih Hakan
07-17-2012, 06:17
Siz hangi partiyi seviyorsunuz? Hangisine oy veriyon la :)
Fatih Hakan
07-17-2012, 06:19
Ali size diyorum kime oy veriyon ?
erkan-akyuz
07-17-2012, 11:40
arkadaşlar ben koyu chp liydim gebze teşkilatının genclik koluydum adamların yaptıkları hep muhalıifet yaptıkları birşey yok şuan gebze chp de ve ayrıldım şuan ordan akp yolunda ilerlemeye devam ediyorum ve burayada yeni üye oldum.... merve hanımın dediğine gelelim konumuza şimdi başbakanımızı takip ediyorum adamın işi siyaset ve ülkeyi her acıdan iyi bir hale geldiğini düşünüyorum gercekten boyle adamlar 30 senede bir geliyor he şuan başta oldugu icin değil adamın yaptıklarını şoyle bi araştırın başa gelenlerin hangisini yaptılar ve yapamazlardı cooook teşekür ediyorum şahsım adına ve alilem adına ALLAH rası olsun kendisinden ve calışma arkadaşlarından
Fatih Hakan
07-17-2012, 18:12
Doğru yolu secmişsin
Ali size diyorum kime oy veriyon ?
sanamı sorcam kime oy verdiğimi genç
sanamı sorcam kime oy verdiğimi genç
Bunlar TAKİYYECİLERİN en önde gidenleridirler ....öldürseler CHP den başka partiye rey vermezlerr.
Supraliminal
07-17-2012, 22:24
Yönetim?
Lütfen mesajı düzenleyiniz.
Nagihan93
07-22-2012, 14:31
Bazı arkadaşlar benim chp yanlısı biri olduğuma kanaat getirmiş sanırım.Ama uzaktan yakından alakam yoktur.Günümüzdeki partilerin durumuna bakılınca ve lierlerin özelliklerine bakınca gene ak parti gözüme çarpıyor.Ama bu ona gönüldenbağlandığımı göstermiyor.
Asıl mesele bu gördüğüm işler, gerçekten yanlış olduğunu düşündüğüm(!)işler...Ben yazımın başında da demiştm kuru tartışma istemiyorum.Ama bu işleri açıklayabilecek,bu yanlışların doğru olduğunu iddia edecek ve ispatlayabilecek bir kişi yoksa,elbette bunu da anlarım.Ha bu arada yeni bir iş daha...4+4+4 yasasına göre aobp yi kaldırıp obp getirme telaşı var.E sbs niye yapılıp da o kaar öğrenci iyi liselere yerleşiyorlarki,okul başarısı kaldırılacaksa?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar benim chp yanlısı biri olduğuma kanaat getirmiş sanırım.Ama uzaktan yakından alakam yoktur.Günümüzdeki partilerin durumuna bakılınca ve lierlerin özelliklerine bakınca gene ak parti gözüme çarpıyor.Ama bu ona gönüldenbağlandığımı göstermiyor.
Asıl mesele bu gördüğüm işler, gerçekten yanlış olduğunu düşündüğüm(!)işler...Ben yazımın başında da demiştm kuru tartışma istemiyorum.Ama bu işleri açıklayabilecek,bu yanlışların doğru olduğunu iddia edecek ve ispatlayabilecek bir kişi yoksa,elbette bunu da anlarım.Ha bu arada yeni bir iş daha...4+4+4 yasasına göre aobp yi kaldırıp obp getirme telaşı var.E sbs niye yapılıp da o kaar öğrenci iyi liselere yerleşiyorlarki,okul başarısı kaldırılacaksa?
Şimdiden teşekkür ederim.
kime rey verirsen ver o tamamen senin insiyatifinde..yeter ki islama ve insanların tercihlerine saygılı davran bazı istem dışı yanlışlar olursa onları da tekrarlanmaması için bir birimizi uyarırız.
Nagihan93
07-23-2012, 02:25
kime rey verirsen ver o tamamen senin insiyatifinde..yeter ki islama ve insanların tercihlerine saygılı davran bazı istem dışı yanlışlar olursa onları da tekrarlanmaması için bir birimizi uyarırız.
Şu ana kadar yazdıklarımdan tek bir saygısız cümle bile göremiyorum.Elbette kime oy/rey vereceğim benim insiyatifimde.Burası tartışma forumu ve ben de kafama uymayan şeyleri ortaya döküp doğru ile yanlışı ayırt etmeye çalışıyorum.Bunu yaparken sizin gibi kestirip atmamaya da dikkat etmeye çalışıyorum
Yorumunuz için saolun...
sayın başbakanımızı bende tvde seyrederken kendimden geçiyorum,bazen kanalı degiştirmek istiyorum ama yapamıyorum bence bunun nedeni dobra dobur herşeyi konuşması.kişiligi dürüstlügü türkiyeyi getirdigi nokta zaten ortada ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN...
Bence Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi başbakanıdır.ben gaziantepliyim gaziantepin 10 yıl öncesiyle şimdini arasında daglar kadar fark var yolar, altüst geçitler,hastahaneler,parklar,camiler daha niceleri.şu hastaneler neye dersen deger,eskiden küçüktüm o zamanlar 10 yaşındaydım galiba babam seni sabah saat 4te,5te kaldırır sigorta hastanesinin eczana kuyruguna sokardı ki erken ilacımı alım okuluma yetişeyim.bunun gibi niceleri var.bilmiyorum bu adamın hakkını yersek allah gözümüzü kör eder...ADAM GİBİ ADAM
MEÇHUL ADAM
01-20-2013, 03:50
Bu konu açılalı epey zaman olmuş ama geçerliliğini sürdürüyor."Kişi sevdiği ile beraberdir" demiş yüce peygamberimiz...Bir kimse sevdiğinin hatalarını görse bile ona söylemeli onu en güzel bir şekilde uyarmalıdır.AKP'li arkadaşlar beni sakın yanlış anlamasınlar ama körükörüne kuru bir sevgi Allah katında geçersizdir.Allah'ını ve O'nun resulünü seven hiç itaatsiz olur muOlmaz tabii ki!.AKP'nin kalıcı misyonu veya davası yoktur.Tayyip Bey'den sonra AKP'den hızlı birşekilde kopmalar olacağından kimsenin şüphesi olmasın.Milli Görüşçülere gelince...
Milli Görüşçülerin davası sabit olup HAK YOL üzerindedir.Bu yolu bırakmak da istemiyorlar.Onların nazarında, oylarının % 1,5 olması hiç de umurlarında değildir.Mühim olan davanın peşinde olup safları sıklaştırmaktır.AKP'lilerde bu pek görülmemektedir.Batıl ve menfaat peşinde olanlar her zaman kaybetmeye müsaiddirler.Allah yolunda olanların kaybedeceği birşey de yoktur.Maksat Allah'ın rızasını kazanmaktır.Nuh aleyhisselam kendi kavmini tam 900 sene uyardığı halde ona inanların sayısı pek az olmuştur.Allah çoğunluklara bakmaz.Ancak kendi yolunda olanlara yardım eder.Rahmetli Erbakan Hoca davasına çok sadık idi.O hep 40 sene mücadele etti.Yanlışları hatları da oldu.Hesabını o Allah'a verecektir.Ancak davası HAK'tı.İnşaallah bunun da karşılığını ahirette alacaktır.Allah cihadı emretti halde, savaşı kaybedenlerden veya kazananlardan değil, sefere çıkmayanları hesaba çeker.Bir yerde savaşa çıkılacak denildiğinde hiç arkasına, sağına ve soluna bakmadan direkt cihada iştirak edenlere büyük mükafatlar vaad etmiştir.İşte size şu aşağıda ki ayeti buna delil olarak istifadenize sunuyorum.:
TEVBE SURESİ-111. Allah, mü'minlerden; canlarını ve mallarını, karşılığında onlara Cenneti vermek üzere satın almıştır. Onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürür ve öldürülürler. Bu Tevrat'ta, İncil'de ve Kur'ân'da Allah'ın hak olarak verdiği bir sözdür. Sözüne Allah'tan daha vefalı kim var? Onunla yapmış olduğunuz bu alışveriş size kutlu olsun. Asıl büyük bahtiyarlık işte budur.
BU AYET ÜZERİNE AMEL EDENLER KURTULUŞA ERERLER.GERİSİ İSE TAĞUTİ YOLDA MÜCADELE EDENLER İSE ONLARA PEK CAN YAKICI BİR AZAB VARDIR.KURTULUŞ İSLAM'DADIR.DAVAMIZ BU OLMALIDIR.
MEÇHUL ADAM
01-20-2013, 04:07
HEM SONRA ŞU AYETE DE DİKKAT EDİNİZ:
HUD SURESİ-113. Zulmedenlere sakın meyletmeyin; yoksa ateş size de dokunur. Sizin Allah'tan başka dostunuz zaten yoktur; sonra hiç kimseden yardım görmezsiniz.
Zulme yardımcı olmak, zalimle birlikte olmak, onu teşvik etmek gibi davranışlar bir yana dursun, kalbinde zulme meyil duymak bile âyetin şiddetli tehdidine hedef teşkil etmektedir. Zaten toplumlarda zulmün yaygınlaşması ve önlenemez hale gelişinin en önemli nedeni de, çoğunluğun, bizzat zulme yardımcı olmasa da meyil duymasından ve onu hoşgörmesinden başka birşey değildir. "Dosdoğru olabilmek" tanımı içinde, hiç kuşkusuz, âdil olmak ve zulme değil, adalete meyilli olmak da vardır; bir önceki ayette (HUD SURESİ-112'de ) istikamet emredildiği gibi, arkadan gelecek âyetler de, toplumlarda zulme karşı çıkacak kimselerin bulunması gerektiğini bildirmekte ve böyle kimselerin yokluğunu veya yetersizliğini helâk sebebi olarak saymaktadır.
Samimi olarak söylemek gerekirse, zalimler topluluğu olan NATO,BM ,AB ülkelerinin yanında olmak, onlarla işbirliği yapmak bir müslümana hiç yakışır mı?Bunun hesabını Allah sormaz mı müslümanlardan?.
Şu günlerde Fransız gavuru, Mali devletini işgal etmeye çalışırken, bu kafirler topluluğunun yanında olmamız mı lazımdır?Yoksa, bu işgal operasyonunu durdurmak için her türlü çaba gösterilmeyecek mi?Vallahi zulme razı olmak yine zulümdür.Herkes ona göre tavrını almalıdır.Müslümanlar her zaman mağdur ve mazlumun yanında olmalıdır.Aksi takdirde bu vermiş olduğum mübarek ayete göre muhatap alınmış olurlar...
peki ya yarin basbkanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? Diye Bi Soru Sormuşsun Eğer Chplisi chp yi muhalefet olmadığı hade destekliyorsa eğer mhplisi mhp yi muhalefet olmadan destekliyorsa ak parti muhalefet olmadan neden desteklenmesin.Bu millet artık uyandı doğruyu yanlışı çözer oldu zaten sözüm meclisten dışarı diğer partilere oy verenlerin neci olduğunu biliyoruz allahın izniyle bu üülkeye daha çok hizmetleri olacak başbakanımızın.
BeldeiTAYYIBe
02-20-2014, 03:31
Recep Tayyip Erdogan cumhuriyet tarihinde su an'a kadar esi ve benzeri bulunmayan bir idarecidir...tam anlamiyla bir liderdir.
Adeta bu milleti bir ölüm uykusundan uyandirdi.
Siyaset'i bir hedef olarak degil,
bir arac olarak gördü...haysiyetli ve onurlu durusuyla, yepyeni bir siyasetci profili cizdi...aslinda "halka hizmet HAK'ka hizmettir" sözünün hakkini veren nadir sahsiyetlerdendir Reis.
Bu ülke ona cok sey borclu...gecelik faiz'in binlerle ifade edildigi bir ortamda, ülkemiz batan bir gemi misali o geminin icindeki fareler teker teker kacarken, kaptansiz bu geminin dümenine gecebilme cesaretini gösteren yüzyilin lideri.
Cenabi Allah'tan dilegim,
Reis'e hayirli, saglikli uzun bir ömür nasip etsin...
Allahualem...dün nerdeysem bugün yine ayni yerdeyim.
Sevgimde ziyadesi var eksigi yok elhamdl.
MEÇHUL ADAM
02-20-2014, 15:35
AKP'YE GAFİLCE YENİDEN OY VERECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR;
Biz insaf sahibiyiz.Karanlık kapılar ardında neler işlendiğini bilmezsek her zaman yanılırız lakin bunu araştırıp bilmek üzerimize vacip olur.Çünkü müslüman, aklıselim olarak düşünür.ŞÜPHELENDİĞİ ŞEYİ KENDİ KENDİNE SORGULAR!.
Biz öyle körükörüne değil akıl ve mantıkla hareket ederiz.Vicdan işi ikinci planda kalır.Zira vicdanla hareket eden hislerine mağlup olacağını bildiğimiz içindir.Akıl etmek ve düşünmek vicdandan evladır.Çünkü kapalı ufuklar akıl etmek,mantık yürütmek ve sorgulamakla açılır.
Bu seçimde hezimete uğrayacak olan milletimiz değil, AKP'dir.Adam akıllı düşünüp oylarını bölmesinler.TERTEMİZ VE LEKESİZ SAADET PARTİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TERCİH EDİNİZ.HİÇ DE PİŞMAN OLMAZSINIZ.Hırsız,yolsuz kapkaççı olduktan sonra ha AKP ha CHP gelsin ne farkeder ki?.Bu vatanın sevdalısı asla devletine ve milletine zarar getirmez.Vatana ve devletine sahip çıkan idam yasasını çıkarır.AKP'YE VERİLECEK OYLARLA BU VATANA ÇOK ZAMAN KAYBETTİRMEYİNİZ.MİLLİ GÖRÜŞ ASIL BU VATANI BU SEÇİMDE ŞAHLANDIRMAYA NAMZETTİR.
Dikkat edin biz sizi uyarıyoruz.Verdiğiniz her oylar birer emanettir ve kime verileceğini iyice tefekkür edin,ve bu hanenize yazılmaktadır ve bunun hesabı da sorulacaktır:İşte deliller:
"Bir kısmınız diğerlerine bir şey emanet ederse, güvenilen kimse kendisine emanet edileni yerine versin ve bu hususta Rabb'i olan Allah'tan korksun." (Bakara: 283)
"Aranızda birbirinizin mallarını haksız sebeplerle yemeyin, bildiğiniz halde günaha girerek insanların mallarından bir kısmını yemek için onu hâkimlere (rüşvet yollu) aktarmayın." (Bakara: 188)
Allah'ın gadabını gerektirecek kadar kötü olan rüşveti alan da veren de, hatta vasıta olan da günahta eşittir.
Cenâb-ı Fahr-i Kâinat -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hadis-i şerif'lerinde buyururlar ki:
"Amirlerin aldığı hediye haram, kadıların rüşvet kabulü ise küfre yakın bir günahtır." (Camiüssağir)
"Hükm-ü şer'iyi infâz için hâkimin aldığı rüşvet kendisiyle cennet arasında bir korkulu perde olur." (Münâvî)
"Rüşveti veren ve alan her ikisi de cehennem ateşindedir." (Tirmizî)
"Rüşvet alana, verene ve vasıta olana Allah lânet etsin." (Hâkim)
Rüşvete hediye isminin verilmesi, onu haramdan helâle çevirmez.
"İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki gayretleri mideleri, şerefleri servetleri, kıbleleri karıları, dinleri dirhemleri ve dinarları olacak. Onlar mahlûkatın en şerlileridir ve onların Allah katında hiçbir nasipleri yoktur." (Deylemî)
Ebu Humeyd es-Saidi şöyle dedi:
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem İbn-i Lubeybe ismindeki bir şahsı zekat toplamakla görevlendirmişti. Bu kişi zekat toplamaktan döndüğü vakit:
"Bunlar sizin, şunlar da bana hediye olarak verildi" demesi üzerine; Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem minbere çıkıp hamd-ü sena ettikten sonra şöyle buyurdu:
"Zekatı toplamak için birisini görevlendirdikten sonra bana gelip de:
"Bu sizin, şu da bana hediye verildi" diyor. Doğru olsaydı anne-babasının evinde oturduğunda o hediye kendisine verilir miydi? Allah'a yemin ederim ki her biriniz haksız bir şey alırsa kıyamet gününde Allah'a bu haksız yere aldığı şeyle kavuşacaktır. Bunun için hiçbirinizin boynu üzerinde taşıdığı deve, sığır veya koyunla Allah'ın huzuruna geldiğini görmeyeyim."
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem daha sonra ellerini yukarı kaldırarak:
"Allah'ım! Tebliğ ettim mi?" dedi. (Buhari, Müslim, Ebu Davud)
Evet sevgili AKP'liler!.
Bak ben size güzel delil ve mantık getirdim ortaya hâla aynı yerde saymaya devam edecek misiniz?Vicdan mı akıl mı önde gelir sizin için?.
MEÇHUL ADAM
02-20-2014, 15:50
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/l/t1/1622787_610372242366173_1489277319_n.jpg
MEÇHUL ADAM
02-20-2014, 15:52
peki ya yarin basbkanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? Diye Bi Soru Sormuşsun Eğer Chplisi chp yi muhalefet olmadığı hade destekliyorsa eğer mhplisi mhp yi muhalefet olmadan destekliyorsa ak parti muhalefet olmadan neden desteklenmesin.Bu millet artık uyandı doğruyu yanlışı çözer oldu zaten sözüm meclisten dışarı diğer partilere oy verenlerin neci olduğunu biliyoruz allahın izniyle bu üülkeye daha çok hizmetleri olacak başbakanımızın.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/p526x296/1554601_733091320035432_171257366_n.jpg
CHP'den korkmayın sevgili AKP'liler..Asıl sizin korkunuz Saadet'in meclise girmesidir.Bütün endişeniz bundan ibarettir.
akkarabuklu78
02-20-2014, 23:08
Dünya'nın Bir Yanında Duyup Görebileceğiniz Bir İsim RECEP TAYYİB !
Allah Ondan Razı Olsun!
MEÇHUL ADAM
02-21-2014, 00:21
Dünya'nın Bir Yanında Duyup Görebileceğiniz Bir İsim RECEP TAYYİB !
Allah Ondan Razı Olsun!
Kişi sevdiği ile beraberdir.Hesap günü beraber haşrolunacaktır.Batıl yolda olanlar cehennemi, Hak yolda olanlar cenneti kazanacaktır.Hak ile batılı birbirinden ayıramayan basiretsiz kalpler ahirette de kördür.
AKP tıpkı ANAP'ın yolundadır.Bunu siz yaşınız 35'in altında ise hiç bilemezsiniz.Kim zalimlerle beraber oluyorsa o da zalimdir.
AB, ABD,NATO, BM, İSRAİL zalim ve kafirdir. Aşağıda ki ayetler bunun delilidir.Bunları dost edinenlerin vay haline!.İşte ayetler:
HUD SURESİ-113 - Sakın zulüm yapanlara yakınlık göstermeyin ki, size de ateş dokunmasın. Allah'dan başka yardımcılarınız da yoktur. Sonra yardım da göremezsiniz.
AL-İ İMRAN SURESİ-118 - Ey iman edenler! Kendi dışınızdakilerini sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık.
119 - İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.
120 - Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır.
EVET MUHTEREM KARDEŞİM.BİZ HAK YOLUNDAYIZ.ASLA PARTİCİLİK YAPMAYIZ.HAK NE İSE DAİMA ONUN YERİNDE YER ALIRIZ.
AKP BATIL YOLDADIR.ALDANMAYIN HİÇBİR KİMSENİN YALDIZLI SÜSLÜ PÜSLÜ SÖZLERİNE!.OY AVCILIĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BUNLARIN SÖYLEMLERİ...
İSLAM COĞRAFYASI PERİŞAN BİR VAZİYETTE OLUP DA GAVURLARA SICAK BAKANLAR VE ONLARIN ZULÜM VE VAHŞETLERİNE KARŞI SESSİZ KALANLARI BİZ NASIL TASDİK EDEBİLİRİZ Kİ?.ALLAH BUNDAN HİÇ RAZI OLUR MU?.SEVDİĞİNİZİ SADECE VE SADECE SIRF ALLAH İÇİN SEVECEKSENİZ İYİCE TEFEKKÜR EDİP KUR'AN PENCERESİYLE DEĞERLENDİRİNİZ.
KİŞİSEL SEVGİ BİR HADDE KADARDIR.İSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINI DOST EDİNENLER YUKARIDA Kİ AYETLERE MUHATAP OLURLAR.ALLAH O ZALİMLERİN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA DÖKÜYOR HÂLA UYANMA VAKTİNİZ GELMEDİ Mİ? TAYYİP GELİP GEÇİCİDİR.HAK İLE BATILI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAKTADIR.BUNA İTİRAZ EDEMEZSİNİZ.ZİRA KİŞİNİN SÖYLEMLERİNİ DEĞİL,EYLEMLERİNİ DİKKATE ALIRIZ.ÂYİNESİ İŞTİR, KİŞİNİN LAFINA BAKILMAZ...
YA RAB!.BEN TEBLİĞİMİ YAPTIM.BU KARDEŞLERİMİZİ SANA HAVALE EDİYORUM.
Muhammet Ziya
03-19-2014, 18:33
Adam gibi adam! Alnındaki iman nurunu görmemek için insanın kendi imanını cılız bırakmış olması gerekir.Ben bir kürd'üm,bir arab'ım yada başka..Fark etmez ki! Bu adamın yanında ben İNSANIM.
Ben cizreliyim,gazzeliyim,arakanlıyım,bosnalıyım,somal ili,afrikalıyım.Olsun.hiç farketmez,bana öyle yakın ki bu adam.Çünkü ben mazlumum. Irkım, cinsim, dilim her ne ise, dünyanın her neresinde isem, yahudi zulmü, kıyısından köşesinden dokunuyor bana.Ve sen heeeey koca yürekli adam! İnan gözü açık giderdim, eğer kii o lanetlenmiş yahudi işgalci devletinin burnunu yerlere sürtmemiş olsaydın.One minut şimdi içim rahat.
Sana inanıyor ve güveniyor olmaktan çok mutluyum...
Muhammet Ziya
03-19-2014, 19:49
.... Hak yolda olanlar cenneti kazanacaktır.Hak ile batılı birbirinden ayıramayan basiretsiz kalpler ahirette de kördür.
.......
AB, ABD,NATO, BM, İSRAİL zalim ve kafirdir.....
EVET MUHTEREM KARDEŞİM.BİZ HAK YOLUNDAYIZ.ASLA PARTİCİLİK YAPMAYIZ.HAK NE İSE DAİMA ONUN YERİNDE YER ALIRIZ.
AKP BATIL YOLDADIR.ALDANMAYIN HİÇBİR KİMSENİN YALDIZLI SÜSLÜ PÜSLÜ SÖZLERİNE!.OY AVCILIĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BUNLARIN SÖYLEMLERİ...
İSLAM COĞRAFYASI PERİŞAN BİR VAZİYETTE OLUP DA GAVURLARA SICAK BAKANLAR VE ONLARIN ZULÜM VE VAHŞETLERİNE KARŞI SESSİZ KALANLARI BİZ NASIL TASDİK EDEBİLİRİZ Kİ?.ALLAH BUNDAN HİÇ RAZI OLUR MU?.SEVDİĞİNİZİ SADECE VE SADECE SIRF ALLAH İÇİN SEVECEKSENİZ İYİCE TEFEKKÜR EDİP KUR'AN PENCERESİYLE DEĞERLENDİRİNİZ.
KİŞİSEL SEVGİ BİR HADDE KADARDIR.İSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINI DOST EDİNENLER YUKARIDA Kİ AYETLERE MUHATAP OLURLAR..
YA RAB!.BEN TEBLİĞİMİ YAPTIM.BU KARDEŞLERİMİZİ SANA HAVALE EDİYORUM.
Ey Meçhul arkadaş.Bu İslamı,kur'an-ı,ayeti,hadisi sizden başka bilen veya yorumlayan kimse yokmu sanırsınız.Elhamdulillah okuduk, iman ettik, gereğini de yapmaya çalışıyoruz.
Peygamberimiz (S.A.V) Hicretten önce mekkeli müslümanların sıkıntılı dönemlerinde müslümanlara Habeşistana gidebileceklerini tavsiye etmiş (ki ne kralı müslüman nede ülkede müslüman var).Elbette krala mektup yazmış onu islama davet etmiş,ama bunun yanı sıra müslümanlara şöyle dememiştir.Gidin,kralı islama davet edin.Müslüman olmaz ise orayı ele geçirin.onlarla sakın işler yapmayın gb.
Hatta daha sonra Medine döneminde halkı devlet yapısı içinde teşkilatlandırdıktan sonra müslüman olmayan komşu kabilelerle temasa geçmeye çalışmıştır.Bunlarla yaptığı anlaşmalar ve savaşlar neticesinde İslam devletinin temellerini sağlamlaştırmıştır.Daha sonra bu temasları daha da ileri götürerek kabile reislerini İslam davet etmiştir.
Eğer ki T.C ya da sayın başbakanımız Nato'da,AB' de veya başka ittifaklar içinde onların yaptığı zulme destek için buralara asker veya silah gönderseydi haklı olurdun.Bilakis gittiğimiz her yerde gerek müslüman gerekse farklı din mensupları Türk askerinden hep memnun kalmışlardır.Ha dersen ki dolaylı olarak onların zulmüne destek olmuştur. O zaman bende derim ki ,sende dolaylı olarak faiz de kullanılan bir parayla evine erzak alıyorsun hadi buna engel ol(Ya patronun yada mal aldığın kişiler sana fazie yatırdıkları paranın belkide faiz geliri olan kısmını sana veriyorlardır)Buna engel olmak mümkünmü.
İşte değerli kardeşim Bende Müslümanım Elhamdulillah ,sende, Recep Tayyip Erdoğanda. Kendi konumumuz çerçevesinde buğz edebiliriz ancak.
İslamı kendimize göre yorumlamayalım.O müfessirlerin işidir.Biz kendi aklımızı kullanalım. Yoksa Bugün Irakta,Suriyede,afganistanda Pakistanda ve müslüman ülkelerin çoğunda din adına her gün kendilerini havaya uçurup birçok günahsız insanında ölümüne sebebiyet veren başta mossad olmak üzere bir çok istihbarat örgütlerinin oyuncağı haline gelen kukla müslüman olmaktan öteye geçemeyiz.
vesselam.
MEÇHUL ADAM
03-20-2014, 01:17
AKP hükümeti ANAP' hükümetinden daha adaletsiz çıktı.Niye mi?.
Çünkü zamanları az da olsa Refah Partisi'nden gazete ve tv.ler bahsediyordu.Ya peki şimdi ki hükümetin, Saadet Partisini adeta yok sayması adalet bunun neresindedir?.
Bütün bu siyasi yaptırımlar ve herşeyi örtbas etmeler sırf halkın oylarını kendilerine çekip SP'yi unutturmaktır.Allah'ın izniyle bu seçimde eğer bir aksilik çıkmazsa SP büyük bir oy patlaması yapacağını ummaktayız.Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler!.
Aldığım bir çok duyumlara göre AKP hocaefendilere kendileri için dua ettiriyormuş.Buna da ben şahit oldum.Biz ise hem cemaati hem de AKP'yi Allah'a havale ediyoruz.Allah herşeyin en doğrusunu bilir.Cenab-ı Hak bizim için kim hayırlı ise onu nasip etsin...
Particilik yapanlar insanları kutuplara ayırmış olur.Mesele ülke meselesi olmalıdır.
Bu seçim arefelerinde çok büyük günahlar işlendi,iftiralar, karalama kampanyaları, yolsuzluklar, rüşvetler gırla gitti.Nice insanlar haklı haksiz mağdur edildi."Bunun vebali kimdir? "diye kimse sorgulamadı ve sorgulamasını da bilemedi.Allah her daim haklıdan yanadır.
Ülkemizde temiz siyaset buhar olup uçtu.Hak, adalet ve hukuk hiçe sayıldı.Bu ağır yükün esas sorumlusu kim olacak?..
Sırf "oy kazanacağız ümidiyle veya kaybederiz" korkusuyla cemaat-hükümet arasında kızışan, her iki taraftan akla hayale gelmedik nice düzenbazlıklar, hilelikler ve fırıldaklar işlendi bunların sorumlusu kimdir?Bu büyük cürümlerde kim haklı kim haksız.?Cemaat mi hükümet mi yoksa her iki taraf mı?
Bu ülkeye, KİMLER OLURSA OLSUN, zarar verenler acaba yarın yüce Allah divanında bunun hesabını nasıl verecek diye kimse kendisini sorguladı mı?
Vallahi bunları yazarken sinirimden elim ayağım titriyor.Böyle siyaset anlayışı olmaz olsun.Seçim meydanlarında; ne işçi haklarından, ne emeklilerin durumundan ne ekonomiden, ne de çiftçinin derdinden kimse bahsetmedi.Hep aylardır cemaatle yattık cemaatle kalktık...
,
Ey kainatın sahibi Yüce Allahım!.Adaletini göster bunlara!.Bu millet aldatılmakta ve başka mecralara sürüklenmek istenmektedir.Senin adaletin çok çetindir.Ya Rabb!.Ülkemize ve insanlarına rahmetini esirgeme!.
Ya Rab!.Bu milleti gaflet uykusundan uyandır!.Haklı ve haksızı birbirinden ayır!.Müslümanlar birbirinden kopuk bir vaziyette yaşamaktadır.Onları bir çatı altında birleştir!(Amin)
MEÇHUL ADAM
03-20-2014, 01:24
Şu milletin hali bana göre çok acaip!..Zira sevmediği bir kimseye iftira, kin nefret ve hakaretlerle muamele etmektedir.Sevdiğine ise ya yalakalık yapmakta veya menfaatı icabı onu sevmektedir.İşte bu her iki kötü hasletler bir müslümana hiç yakışmaz.
Mert, cesur ve aklıselim olarak kimseyle kavgamız olmasın istiyoruz..Birbirimizin kusurlarını görmezlikten gelirsek hiç bir sorun kalmaz.Hatasız bir tek olan Allah'tır..
BeldeiTAYYIBe
03-20-2014, 02:34
Hocam ,
SP'de degisim olmadigi müddetce oy patlamasi söyle dursun mevcut oy oranini muhafaza etmesi bile büyük basari sayilir.
Sayin Kamalak ile bu is yürümez.
Ayrica dikkat ettinizmi bilmiyorum.
Son aylarda ne hikmetse camianin medya organlari sn. Kamalak'a teveccüh etmeye basladi. Milli Görüs hareketinin temsilcisi konumunda olduklarini ifade edenleri, Milli görüs haraketine en fazla lakayit kalmis bir kesimin basininda yer vermelerini anlamakta güclük cekiyorum dogrusu.
Cihannur
03-20-2014, 03:48
Son aylarda ne hikmetse camianin medya organlari sn. Kamalak'a teveccüh etmeye basladi. Milli Görüs hareketinin temsilcisi konumunda olduklarini ifade edenleri, Milli görüs haraketine en fazla lakayit kalmis bir kesimin basininda yer vermelerini anlamakta güclük cekiyorum dogrusu.
Kötüler, AK Parti'nin oylarını bölmek için 2009 Yerel Seçiminde her türlü şeyliği (Google'da Kanal B + Nahit Duru yazıp arama yaparsan her türlü şeyliğin ne olduğunu anlatan videoya rastlayabilirsin) yaptıkları gibi, şimdi 2014 Yerel Seçiminde de aynı taktiği uyguluyorlar. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a da, kötülerin her türlü şeyliklerine alet olmaktan başka rol düşmüyor; o da maalesef ki bu acınası rolünü oynuyor.
elifyurur78
03-20-2014, 04:14
Bu kargaşalık olmasa .bu denli bütünleşemezdik,buna da şükrediyorum..
Bu konu 2010'da açılmış olmasına rağmen içerisindeki sorunun cevabını genel hatları ile (değişen bir şey yok çünki) kısaca gönülden şu şekilde verebilirim.
Recep Tayyip Erdoğanı değişmez hizmet sevdalısı olduğu için seviyorum.
Halka hizmet, Ülkeye hizmet ve Dünya müslümanlarının durumu hakkında duyarlılığı hiç bir zaman değişmedi, nereden nereye geçerse geçsin, gelmiş geçmiş çok değerli bir insan, adam gibi adam olduğu için.:çiçek:
MEÇHUL ADAM
08-15-2014, 16:10
Sana göre, Tayyip bey ileri de halife olmaya namzet midir?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.