fatih kısaparmak balon baskılı balon Hoşgeldin rukayye (rukiye) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoşgeldin rukayye (rukiye)

Beylerbeyi
12-31-2008, 18:28
Forum ahalisi, aramıza çok değerli bir isim katılıyor. Kendisi aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. İlahiyat 2. sınıf öğrencisi. Oldukça akıllı, çalışkan dürüst bir kişilik. Zaten bunu forumda yazdığı yazılarından da anlayacaksınız. İyi bir AK Partilidir. Hoşgeldin Rukiye :güzel:

ishakyilmaz
12-31-2008, 18:40
Forum ahalisi, aramıza çok değerli bir isim katılıyor. Kendisi aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. İlahiyat 2. sınıf öğrencisi. Oldukça akıllı, çalışkan dürüst bir kişilik. Zaten bunu forumda yazdığı yazılarından da anlayacaksınız. İyi bir AK Partilidir. Hoşgeldin Rukiye :güzel:
Murat kardeşim böyle değerli şahsiyetleri forumumuza kazandırdığın için yüreğine sağlık diyorum.Gerçekten liyakatli ve dürüst beyinlerin toplanması ve çalışması gerekiyor,böyle ahir bir zamanda.Bende bursalı hemşehrime hoşgeldin diyor,daim ve kadim olmasını diliyorum.

firat Kareca
12-31-2008, 18:43
Rukiye kardeşimiz hoş geldiniz üyelğiniz hayırlı ve daim olsun..

rukayye
12-31-2008, 18:54
çok vaktim olmamasına rağmen murad'ın vesilesiyle buradayım:) bu sıcak karşılama için hepinize müteşekkirim..
daim olması için çalışıcam...
hoşbuldum :)

Duygu'Seli~
12-31-2008, 19:20
Hoşgeldiniz..:gül:
Hayırlı olur inşAllah..

Beylerbeyi
12-31-2008, 21:28
Murat kardeşim böyle değerli şahsiyetleri forumumuza kazandırdığın için yüreğine sağlık diyorum.Gerçekten liyakatli ve dürüst beyinlerin toplanması ve çalışması gerekiyor,böyle ahir bir zamanda.Bende bursalı hemşehrime hoşgeldin diyor,daim ve kadim olmasını diliyorum.

amin, inşallah forum hakettiği yere ulaşır :)

Üç mevsim
12-31-2008, 23:00
Aslen Sivaslı. Bursa'da ikamet ediyor, Kayseri'de okuyor. :) Hoşgeldiniz Rukiye.. Fırsat buldukça foruma katılımızı ve görüşerinizi öğrenmeyi bekleriz.

Beylerbeyi
12-31-2008, 23:49
entellektüel kişilik rukiye, yorumlarıyla olaylara bakışımızı değiştirebilecek yeteneğe sahip. inşallah bol bol istifade ederiz yorumlarından

rukayye
01-01-2009, 00:09
tekrardan hoşbuldum :)

yolcu44
01-01-2009, 00:30
Aramıza hoşgeldiniz muhterem rukayye... Kaleminiz, yeni fikir ve düşüncelerin öncüsü olsun inşaAllah ...

yolcu44
01-01-2009, 00:31
Bu arada Murat Hocama da teşekkür ediyorum :)

rukayye
01-01-2009, 00:36
bu kadar övgü ve beklentiden sonra buraya yazdığım herşeyi iki düşünüp bir dile dökmm gerekecek))teşekkürler

Beylerbeyi
01-01-2009, 00:40
;487504']Bu arada Murat Hocama da teşekkür ediyorum :)

o kadar diyorum hocam, teşekkür ettiniz iyi hoş ama bunu bir de beğenilerle taçlandırsanız daha makbule geçecek ;D

yolcu44
01-01-2009, 00:43
Aslında unutuyorum ben ya ;1 Tamam hocam dikkat ederim :)

Süleymaniye
01-01-2009, 11:40
Hoşgeldiniz..

rukayye
01-01-2009, 13:04
hoşbuldum:) murat üzerimden pirim mi kazanıyorsun yoksa:D

Beylerbeyi
01-02-2009, 16:42
hoşbuldum:) murat üzerimden pirim mi kazanıyorsun yoksa:D

;D;D

fırsatı değerlendireyim dedim ;D

Beylerbeyi
01-02-2009, 17:02
Hoş geldiniz efendim .Elbet kardeşimiz kendine ait yüksek düzeydeki bilgisi ile ortama renk katacaktır. Gelmesine vesile olan insana baktığımızda bile bunun iz düşümü bütün canlılığı ile zihinlere kazınmaya yeterli kriter. Sürükleyip bizlere güzel gönülleri kazandıran kazandırdıkları ile hayatımıza düşüncelerimize aksiyon momenti veren Murat kardeşime minnet olsun .

minnet olmasına olsun da beğenilerim nerde ;D

şaka bir yana Hocam, size hayranım valla :) Bu zamanda sizin gibi insanları bulmak çok zor. Dünya da sizin gibi insanlar çoğalsaydı hiçbir zaman ne savaş olurdu ne yokluk, ne tahammülsüzlük.. Allah razı olsun hocam.

her ne kadar beğeni vermeseniz de seviyoruz sizi hocam :)

hipermuhafazakar
01-02-2009, 17:20
hoş geldiniz.. bende şuanda bursaya ikamet ediyorum :)

Beritan
01-02-2009, 20:20
hoşgeldiniz......referans iyi kardeşim....umarım daim olursunuz:)

Ak_Kelebek
01-02-2009, 20:31
Ve aleyküm selam rukiye hanım hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) Sizin gibi değerli kişilikleri burada görmek çok güzel inşaALLAH bizler sizden bişeyler kaparız. Hayırlı forumlar dilerim.
Ayrıca Murat kardeşimden Allah razı olsun sizi buraya getirdiği için. (+) murat'a :D

rukayye
01-02-2009, 20:54
herkese ayrı ayrı teşekkür temek isterdim ama gereksiz yer işgali olmasın....
murat biraz abarttı galiba ama sizlere layık olmaya çalışıcağım:) tekrardan vede tekraradan hoşbuldum:)

Beylerbeyi
01-02-2009, 20:57
herkese ayrı ayrı teşekkür temek isterdim ama gereksiz yer işgali olmasın....
murat biraz abarttı galiba ama sizlere layık olmaya çalışıcağım:) tekrardan vede tekraradan hoşbuldum:)

rukiye oldukça mütevazidir. ne kadar akıllı olduğunu bilgi yarışması yapınca anlayacaksınız :) Allah nazardan saklasın. maşallah tütütütütü

bu arada bilgi yarışması ne zaman yapacaz ya. 3 ay önce niyetlenmiştik sözde :karasız:

Beritan
01-02-2009, 20:58
rukiye oldukça mütevazidir. ne kadar akıllı olduğunu bilgi yarışması yapınca anlayacaksınız :) Allah nazardan saklasın. maşallah tütütütütü

bu arada bilgi yarışması ne zaman yapacaz ya. 3 ay önce niyetlenmiştik sözde :karasız:
abim diyorsa maaşallah..bende derim..(maşallah tütütüt):karizmatik:

Beylerbeyi
01-02-2009, 21:00
Ve aleyküm selam rukiye hanım hoş geldiniz sefalar getirdiniz :) Sizin gibi değerli kişilikleri burada görmek çok güzel inşaALLAH bizler sizden bişeyler kaparız. Hayırlı forumlar dilerim.
Ayrıca Murat kardeşimden Allah razı olsun sizi buraya getirdiği için. (+) murat'a :D

herkes Ayşegül'ü örnek alsın. istemeden beğenilerimi veriyor. aferin böyle devam et ayşegül ;D

beğeniler için de ayva ;D

rukayye
01-02-2009, 21:39
abim diyorsa maaşallah..bende derim..(maşallah tütütüt):karizmatik:
elhamdülillah...:utangaç::utangaç: bilgi yarışmasıda düzenliyorsunuz demek sevindim buna;)

Ak_Kelebek
01-02-2009, 21:43
herkes Ayşegül'ü örnek alsın. istemeden beğenilerimi veriyor. aferin böyle devam et ayşegül ;D

beğeniler için de ayva ;D

Ne demek murat kardeşim sende benim için dua edersin helalleşiriz ;D

Beylerbeyi
01-02-2009, 21:43
elhamdülillah...:utangaç::utangaç: bilgi yarışmasıda düzenliyorsunuz demek sevindim buna;)

işte bu! apaçık meydan okuyor rukiye.. varsa babayiğit çıksın karşıma diyor ;D

şartlar elverişli olursa rukiye açık ara 1. olur. boşa yapmayalım yarışmayı. ;D

Beylerbeyi
01-02-2009, 21:45
Ne demek murat kardeşim sende benim için dua edersin helalleşiriz ;D

hem dua ederim hem beğeni veririm ayıpsın ;D

namazlarımdan sonra dualarımın değişmez isimlerindensin ;D

ayvaa.

rukayye
01-02-2009, 21:45

eline kozu verdim yani:utangaç: arkama bakmadan kaçsam mı???

Ak_Kelebek
01-02-2009, 21:52
hem dua ederim hem beğeni veririm ayıpsın ;D

namazlarımdan sonra dualarımın değişmez isimlerindensin ;D

ayvaa.
Allah razı olsun kardeşim sende bundan sonra namazlarımın arkasından dularımda olacaksın :utangaç:

Beylerbeyi
01-02-2009, 21:55
Allah razı olsun kardeşim sende bundan sonra namazlarımın arkasından dularımda olacaksın :utangaç:

dua kardeşi olduk senle ;1

kardaşımmmm :yehoo:

Üç mevsim
01-02-2009, 22:05

Aaa orda duracağız işte... Deyim yerindeyse forum bilgi yarışmalarının geleneksel .... evet evet 3.süyüm... Ama iddiamdan hiçbir şey kaybetmiş değilim.

rukayye
01-02-2009, 22:07
Aaa orda duracağız işte... Deyim yerindeyse forum bilgi yarışmalarının geleneksel .... evet evet 3.süyüm... Ama iddiamdan hiçbir şey kaybetmiş değilim.
3. cülükte gözümüz yok rahat olun;1

Beylerbeyi
01-02-2009, 22:10
3. cülükte gözümüz yok rahat olun;1

evet, rukiyeyi 1.likten başka derece kesmez ;D

rukayye
01-02-2009, 22:14
evet, rukiyeyi 1.likten başka derece kesmez ;D

enaniyet tavan yapıcak sonra indir indirebilirsen:utangaç: