fatih kısaparmak balon baskılı balon Hrantın yalakaları - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hrantın yalakaları

Hüdaverdi
01-19-2012, 19:14
Yalakçı ermeneciler kürtçüler yürüyüşten sonra azıp yine sağa sola saldırmışlar,esnafın camlarını indiirp dükkanlarını dağıtmışlar.Hani deniliyor 'kürtleri türkleştirmeye çalışıyorlar' diye,kürtler ermenieleşmiş,ermeniler kürtleşmiş,kürtler acaba ermenistanda dağa çıkar mı ? Nah çıkar ;D Veya ermeniler dağa çıkar mı ? Kürtçülerde ermenicilerde çıkıyor ama ele ele kol kola.Birbirinede tecavüz ediyorlar,birbirinini çocuklarını da düşürtüyorlar dağa çıkardıkları 14-15 yaşındaki kızlardan.
Hrant ölmüş hesabını soracaklarmış,çok pis yalakçı la bunlar öyle böyle değil.

Bir de ellerine deniz gezmiş bayrakları almışlar.Ulen ne yalan söyleyim bu deniz gezmiş harbi sağında solunda kemalistlerinde teröristlerinde fahişesi oldu.Acımaya başladım ama olsun düşenin de ayakta olanın da dostu olmaz ;D

BeldeiTAYYIBe
01-19-2012, 22:31
Adam haksiz yere öldürüldü.
Adamin sirtindan kendi egolarini tatmin etme pesinde olan bagnazlar...
Hrantin sagliginda suratina bakmayanlar,
simdi hrant olmak icin can atiyorlar...

Saltuk Buğra Han
01-20-2012, 01:37
Yalakalık güzel bır davranış değildir .Tam aksine çıkarları uğruna insanların yaptığı çirkinlikten öte bir davranış kötü bir huy dur.
Yapılan kişinin bile bir zaman sonra nefretini kazanabilir.
Onlar için her yol mübah ,sonuna kadar eyvallahdır.
Keşke Hrant ölmeseydi.
Şimdi binlerce Hrant var.
Dediğin gibi el ele kol kola .
Canım milletimin kanını boşaltmaya çalışıyorlar.

Özgür Çağrı
01-20-2012, 01:43
Yalakalık güzel bır davranış değildir .Tam aksine çıkarları uğruna insanların yaptığı çirkinlikten öte bir davranış kötü bir huy dur.
Yapılan kişinin bile bir zaman sonra nefretini kazanabilir.
Onlar için her yol mübah ,sonuna kadar eyvallahdır.
Keşke Hrant ölmeseydi.

Faşistler öldürmenin çare olmadığını görmüşlerdir umarız. Bir ölüp bin doğan bir topluluktur garipler masumlar mustazaflar topluluğu.

Mavera
01-20-2012, 01:45
özet gec haci :)

EZEL
01-20-2012, 01:47
Adam haksiz yere öldürüldü.
Adamin sirtindan kendi egolarini tatmin etme pesinde olan bagnazlar...
Hrantin sagliginda suratina bakmayanlar,
simdi hrant olmak icin can atiyorlar...

Ben haksız yere öldürüldüğünü düşünmüyorum .. Onun Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO) cu olması bile başlı başına bir ölüm sebebidir .

Hüdaverdi
01-20-2012, 01:49
Faşistler öldürmenin çare olmadığını görmüşlerdir umarız. Bir ölüp bin doğan bir topluluktur garipler masumlar mustazaflar topluluğu.Hacı bilinçsiz doğum nedir bilir misin ;D

EZEL
01-20-2012, 01:52
Faşistler öldürmenin çare olmadığını görmüşlerdir umarız. Bir ölüp bin doğan bir topluluktur garipler masumlar mustazaflar topluluğu.

Yavuz Sutan Selimde bir faşistti sana göre ben sana söyliyeyim Yavuz Sultan Selim sizin mustazafları elektirik direklerinde sallandrırdı benden demesi :))

Saltuk Buğra Han
01-20-2012, 01:55
İlginç.Doğa üstü bir olay olmalı.
Ne zamandan beri it soylarından garipler masumlar çıkıyor.

Özgür Çağrı
01-20-2012, 02:02
İlginç.Doğa üstü bir olay olmalı.
Ne zamandan beri it soylarından garipler masumlar çıkıyor.

soy putunuza tapmaya devam edin o zaman. Soylu saltuk buğra han.
itler hangi soyda kutsal sayılmıştır ? İlginç . ;D

cartman
01-20-2012, 02:02
Ben haksız yere öldürüldüğünü düşünmüyorum .. Onun Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO) cu olması bile başlı başına bir ölüm sebebidir .

sana göre senin mantıgın dısındaki her fikir ölüm sebebi ama işte prim yapmıyor o kafa =)

Özgür Çağrı
01-20-2012, 02:03

Yüce rabbim size neden güç kudret vermiyor şimdi daha iyi anlıyorum.

Mavera
01-20-2012, 02:08
sana göre senin mantıgın dısındaki her fikir ölüm sebebi ama işte prim yapmıyor o kafa =)

aynen üstadim artik bu gibi fasist düsünceler prim yapmiyor.. kaldiki sahsen böyle fasist düsüncelerin pkk nin ekmegine yag sürdügünü düsünüyorum!..
milliyetci olabilirsin, vatanseverde olabilirsin ama bu ülkede insanlar arasina nifak tohumu ekerek bu millete, vatana faydamiz olmaz..
gerci adamin zikride, fikride belli o acidan uzatmaninda anlami yok..

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 02:09

Sucu varsa suclunun cezasini vermek hukukun isidir.
Düz yolda yürüyen adami öldürmek ne hukuka, ne dini hükümlere, nede vicdana sigar.
Velevki örgüt üyesi olsa bile, örgüte üyeligin cezasi idammidir? idam olsa bile infaz hakki sana banami verildi?

Bu adam haksiz yere bir fitne icin vuruldu.

Bir cocuk cikti adami vurdu.
Bu cocugun fikri neki zikri ne ola...

Asil bunun eline o silahi kim verdiyse onun hesabi düzülmeli.

EZEL
01-20-2012, 02:09

Cartman kapasitenin yetmediği tartışmalara dalma sen önce git Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (TKP-ML TİKKO ) neymiş ermenilerle ne gibi bağlantıları varmış bir öğrende gel hadi bakim .

Yüce rabbim size neden güç kudret vermiyor şimdi daha iyi anlıyorum.

La güç bizde güçsüz olanla sizlersiniz ;D
Bir Ermeniyi savunan ve Hepimiz Ermeniyiz zihniyetni taşıyanlardan ne beklenirki :))

Mavera
01-20-2012, 02:14
cartmana laf eden bu sahsiyetin bilgi, birikim konusunda sifir oldugunu bu site biliyor.. daha düne kadar seyhi saitle, saidi nursiyi ayni kisi sanan bu sahis kendisine yapilan yoruma akli sira böyle ukalaca cevap veriyor ama..
simdi olaya suradan baslayalim buyursun bu arkadas hrantin tkp, tikko yillarini bir anlatsin ama kopyala-yapistir degil o müthis bilgileriyle!

BeldeiTAYYIBe
01-20-2012, 02:20
Örgüt üyesi olsa ne olacakki?
Kim verir sana bana öldürme hakkini.

Sokaktan gecen silahsiz ve savunmasiz apo bile olsa gelisi güzel öldüremezsiniz.

Özgür Çağrı
01-20-2012, 02:24
Van depremi sonrası bölgeye giden yardımları eleştiren bir kafadan ne bekliyorsunuz ?
Ezel neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım :)

manifesto
01-20-2012, 02:26
Bu konuyu medya bilerek gündemde tutarak ayrştırmayı körüklüyor
Tam da cinayetin ruhuna uygun
Doğrudur
Hrant Dink iyi bir insandı,haksız yere öldürüldü
Öldürenler yakalansın hesap versin
Ama ne oluyoruz ya
70 milyonu 5 yıldır Dink ile yatırıp Dink ile kaldırıyorlar
ÇÜŞŞŞ ARTIK!
SIKTI ARTIK!

Hüdaverdi
01-20-2012, 02:30
Örgüt üyesi olsa ne olacakki?
Kim verir sana bana öldürme hakkini.

Sokaktan gecen silahsiz ve savunmasiz apo bile olsa gelisi güzel öldüremezsiniz.Yok mevzu örgüt değil akşamdan beri izliyorum haberleri görüntüleri.
Mevzu örgüt olsaydı 'katil örgüt' falan filan derlerdi ama aksine 'katil devlet hesap verecek' diye slogan atıyorlar.Bu sloganı hangi kafaların attığını söylemeye gerek yok,herkes bilir o kesimi ;D

Konumu kirletmeyin la.Yalakalardan söz ediyoruz ölen kişiden değil :güzel:

EZEL
01-20-2012, 02:53
cartmana laf eden bu sahsiyetin bilgi, birikim konusunda sifir oldugunu bu site biliyor.. daha düne kadar seyhi saitle, saidi nursiyi ayni kisi sanan bu sahis kendisine yapilan yoruma akli sira böyle ukalaca cevap veriyor ama..
simdi olaya suradan baslayalim buyursun bu arkadas hrantin tkp, tikko yillarini bir anlatsin ama kopyala-yapistir degil o müthis bilgileriyle!

Bence sen ve malum güruh 40 yılda bir yaptığım hatadan yola çıkarak bana çamur atıp karalama kampanyası yapıyorsunuz diğerlerini bilmem ama senin beni çekemediğini seni şişren şakçakçılarına artislik yapmak için ikide bir bana saldırdığını ben biliyorum . Bu forum benim ne kadar araştırmacı olduğumu az buçuk bilir bir ikincisi Hrant Dink Dinkin tkp, tikko yıllarını anlatmaya gerek yok TİKKO yu yapısını bilseydin öldürülen TİKKO militanlarının bir kısmının Ermeni olduğunu bilseydin zaten Hrant Dink hakkında bir fikir edinmiş olurdun ben TİKKO yu DHKP-C ile birlikte karadenizde doğuda yaptıklarını bizzat biliyorum geçmişte böyle örgüte katılan birisi bunu sadece Ermenistan iddiallari adına yapmış olabilir bu arada Nihat Genç'i Ermenistanda savunmuş neden savunduğunuda biliyorum onu Türk olduğu için ve misafiri olduğu için değil kendi zihniyetinin çıkarları ile uyuşan bir zihniyete mensup olduğu için savunuyor . Sonra Hırant Dink hakında dediklerim sana niye bu kadar battı anlayamadım ;D

Mavera
01-20-2012, 03:01
Bence sen ve malum güruh 40 yılda bir yaptığım hatadan yola çıkarak bana çamur atıp karalama kampanyası yapıyorsunuz diğerlerini bilmem ama senin beni çekemediğini seni şişren şakçakçılarına artislik yapmak için ikide bir bana saldırdığını ben biliyorum . Bu forum benim ne kadar araştırmacı olduğumu az buçuk bilir bir ikincisi Hrant Dink Dinkin tkp, tikko yıllarını anlatmaya gerek yok TİKKO yu yapısını bilseydin zaten Hrant Dink hakkında bir fikir edinmiş olurdun ben TİKKO yu DHKP-C ile birlikte karadenizde doğuda yaptıklarını bizzat biliyorum geçmişte böyle örgüte katılan birisi bunu sadece Ermenistan iddiallari adına yapmış olabilir bu arada Nihat Genç'i Ermenistanda savunmuş neden savunduğunuda biliyorum onu Türk olduğu için ve misafiri olduğu için değil kendi zihniyetinin çıkarları ile uyuşan bir zihniyete mensup olduğu için savunuyor . Sonra Hırant Dink hakında dediklerim sana niye bu kadar battı anlayamadım ;D

benim bir huyum vardir nedir biliyormusun, bilmedigim konuda susmayi denerim ama seninde bir huyun var bilmedigin konuda bile konusuyorsun ve rezil oluyorsun bunu daha önce defalarca gördük ki en son hocaefendinin taziye konusunda da arastirma yapmadan atlamistin sonra yilin sazani ilan edilmistin :)..
benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir..
sana saldirmak gibi bir niyetim yok artik su asagilik kompleksinden kurtul burasi forum ve herkes herkesle tartisir o yüzden sana yaptigim elestirileri, yorumlari hemen baska yerlere cekmene gerek yok..
hrant dink olayina gelecek olursak gecmisi konusunda cok fikir sahibi degilim ama eli silaha degmedigi sürece, elinde kan olmadigi sürece o insani fikrinden dolayi ölüme mahkum etmek cok insafsizca bir yaklasimdir kaldiki eger ortada bir suc varsa bu sucun cezasini verecek olanda soak magandalari, mafyalar degil devlettir!..
ama senin gibiler sagolsun vur, kir, parcala mantigiyla o cinayetleri isleyenlerin propagandalarina alet oluyor, ülkenin birligine, dirligine zarar veriyorsunuz..
sunu asla unutma rahmetli muhsin yazicioglunuda, hrant dinkide öldüren ayni zihniyettir o yüzden isimize geleni kinayip, isimize gelene alkis tutmak bana göre en basit tabirle iki yüzlülükdür!

Saltuk Buğra Han
01-20-2012, 03:09
soy putunuza tapmaya devam edin o zaman. Soylu saltuk buğra han.
itler hangi soyda kutsal sayılmıştır ? İlginç . ;D
Eğer Bozkurt dan bahsediyorsan sen de bilirsin Bozkurt bir semboldur.Çoğu kişi bilir ki bura da farklı fikirlere sahip birisi olarak en azından benim sembolümdür ve bundan gurur duyarım.Bunu üstüne basa basa belirtiyorum.
Kaldı ki her millet veya toplumların kendine göre bir sembolü vardır.Bir şekilde kendini bu sembollerle ifade eder.
Kimin de kartal vardır kimin de yıldız.
Yerine göre kimine Aslan denır ,Kimine boğa gibi güçlü,kimine tazı giiı maşallah bazılarına da korkaklığına vurgu yapılarak fare denir.
Çok şükür ki alnımız eliımizden geldiğince secdeye gider. hatalarımızla günahlarımız da olsa Rabbbimizin yolunu bilir ,onun yolun da gitmeye çalışırız.
Ama sen şimdi ne yaptın beni tanımadan etmeden bir Hayvana tapmakla itham ettin.
Peki iyi mi yaptın bir düşün bakalım.
Sana kızmayacağım.Hatta kızdığım da en büyük küfürlerimden biri olan it soyunu bile demeyeceğim.
Kullandığın isminden de belli olduğu üzere ,sen takip ettiğim kadar Allahını kitabını bilen birisisin.Bu yönünü belirtmesem de kendimce takdir ediyordum.
Senden tek istedığim beni bu şekıl de itham etmenden dolayı şu an da vıcdanın ne kadar RAHAT?.Bunu çok merak edıyorum.

Supraliminal
01-20-2012, 03:12
Özalımın,menderesemin ve onlarca osmanlı padişahlarımın atalarıma yapılan zulümlerin hesabı verilsin önce.
Ondan sonra sıra Hrant Dink'e gelir.
Asıl siz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar.
Türkiye Cumhuriyeti ve Tarihinde Osmanlı İmparotorluğu olan ülkeden-vatandan bahsediyoruz.
Aklınızı dar kapasiteli kullanmayın.
Hrant dink cinayeti aydınlatılmış görüntüleri olan ve davası sonuçlanan elim bi olaydır.
Geçin artık.
Sanayiide-siyasette-ekonomide-maaş zamlarında-elektrikte-suda-bilimde vs..
neler yapılabilir bunları düşünün.
Üniversite okuyan adamlarsınız bu kadar dar kalıplı yaşamayın.
İlerde dersiniz ben ne gereksiz şeylerle beynimi yoruyormuşum .
Üni okumadım ama hayat tecrübem yeter .

Supraliminal
01-20-2012, 03:20
Ve dahada tecrübe kazanmak için şu hayattan kafa yoruyorum !

EZEL
01-20-2012, 03:46
benim bir huyum vardir nedir biliyormusun, bilmedigim konuda susmayi denerim ama seninde bir huyun var bilmedigin konuda bile konusuyorsun ve rezil oluyorsun bunu daha önce defalarca gördük ki en son hocaefendinin taziye konusunda da arastirma yapmadan atlamistin sonra yilin sazani ilan edilmistin :)..
benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir..
sana saldirmak gibi bir niyetim yok artik su asagilik kompleksinden kurtul burasi forum ve herkes herkesle tartisir o yüzden sana yaptigim elestirileri, yorumlari hemen baska yerlere cekmene gerek yok..
hrant dink olayina gelecek olursak gecmisi konusunda cok fikir sahibi degilim ama eli silaha degmedigi sürece, elinde kan olmadigi sürece o insani fikrinden dolayi ölüme mahkum etmek cok insafsizca bir yaklasimdir kaldiki eger ortada bir suc varsa bu sucun cezasini verecek olanda soak magandalari, mafyalar degil devlettir!..
ama senin gibiler sagolsun vur, kir, parcala mantigiyla o cinayetleri isleyenlerin propagandalarina alet oluyor, ülkenin birligine, dirligine zarar veriyorsunuz..
sunu asla unutma rahmetli muhsin yazicioglunuda, hrant dinkide öldüren ayni zihniyettir o yüzden isimize geleni kinayip, isimize gelene alkis tutmak bana göre en basit tabirle iki yüzlülükdür!

Neydi Hoca efendi mevzusu ? Bir eleman foruma konu açıldığı tarihten 2 ay önce gerçekleşmiş bir olayda Fetullah Gülenin ölen polisler için yayınladığı taziye mesajı konusunu açmıştı yani 2 ay önce olmuş bir olayın taziye konusunu sırf Fetullah Gülenin reklamını yapmak için 2 ay önceki konuyu foruma açmıştı konu açıldığı tarihten 3-5 gün öncede askerlerimiz şehit olmuştu bende gayet doğal olarak foruma Gülenin 2 ay önceki bir olaydan dolayı taziye mesajının açıldığını düşünmeyi daha yeni taziye mesajı yayınlamış diye düşünerek ki bu gayet doğal bir şey ben nerden bileyim böyle bir saçmalığın yapılacağını Fetullah Güleni neden sadece polislere taziye mesajı yayınlıyorda askerlerimizi görmezden geliyor gibisinden bir eleştiri yapmıştım bunda sazanlık filan yok burda bir kişinin insanları yanıltması var ve sizde sanırım arkadaşınızın 2 ay önceki konuyu herhangi bir tarih bilgilendirmesi vermeden açıp milleti yanıltmasına bir şey demeyip bana niye araştırmadan etmeden böyle bir ithamda bulunuyorsunuz demiştiniz bende size yahu ben konuya göre yorum yaparım yeni açılmış bir konuda gayet doğal olarak o taziye mesajınında yeni yayınlandığını düşündüm kim bir taziye mesajının tarihini araştırırki sen yayınlanan taziye mesajlarının tarihini araştırıyormusun ? Ama sen çakalsın ya olaya böyle bakmak işine gelmiyor o ayrı mesele arkanda 3-5 şakşakcı sende kendini bir şey sanıyorsun ;;)

Sonra bana demişsinki " benim tepkim hrant dink konusuna degil sana cevap veren bir arkadasimiza ukalaca cevap vermendir ki o arkadasimiz her daim saygisiyla öne cikmis bir arkadasimizdir.. "

Ben onun ukalalık barındıran mesajına onun üslubuyla cevap verdim
Ben aşağılık komleksine filan girmiyorum senin bana karşı öyle bir komleksin var bunu en iyi sen biliyorsun gerçi şimdi bu konuda yalakaların gelip sana şakşakçılık yapar egonu tatmin eder ;;) Ben Hrant Dink in sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterilerek 5 yıldır propaganda haline dönüşen mazlum ermeni edebiyatını görebiliyorum sen bunu göremiyorsun sizler hainlik yapanların yaptklarına değil başı dara girince yırtmak için söyledikleri ile değerlendirmektesiniz ben yine ağır konuşacağım ben öyle bir aptal değilim
Hırant Dinkin anmak için toplananların hepsini öldürürdüm çünkü bana göre onlar muhtemek vatan haini adaylarıdır Forumda malum kadro ve reeldeki malum kadro nice öldürülen masum insanları askerleri ertesi gün unutup Ahmet Kaya Hrant Dink gibilerini yıllarca hatırlıyorlar topunun işte ...

Mavera
01-20-2012, 04:13
iste bu yüzden Rabbime dua ediyorum ki senin gibi insanliktan nasibini alamamis kisilerin sayisi az ve hic bir zaman karar veren makamda degilsiz..
cünkü senin gibiler katliamlarla, soykirimlarla, öldürmeyle olaylarin cözülecegini savunuyorsunuz..
aslinda yaptiginiz ülkeyi karistirmak isteyenlere, pkk ya yarar sagliyor cünkü hrant dink cinayeti, ugur mumcu cinayeti, necip hablemitoglu cinayeti, danistay baskini, rahip santora cinayeti, zirve evi baskini hep toplumda kutuplasmalara neden olmasi amaciyla yapilmisdir..
ülke ne zaman istikrara gitse, ne zaman birseyler rayinda gitse o karanlik eller harekete gecer ve ya bir aydini, ya bir düsünürü, ya bir kanaat önderini yada önemli bir sahsiyeti öldürür ondan sonra cik isin icinden cikabilirsen..
sizin zihniyetiniz cok basit.. öldür, sonra kurtul bu olay o kadar basit olsaydi isler kolaydida ama degil..
nasil ki senin yasamaya hakkin varsa o insanlarinda var.. o insanlarin aykiri düsünmmesi, o insanlarin baska bir irka, dine, milliyete mensub olmalari onlarin ölmesi icin asla neden degildir..
ama siz her aykiri görüsü, her farkli düsünceyi zararli görüyor ve onu öldürerek o fikri yok edeceginizi saniyorsunuz..
suna emin olabiliriz eger hrant dinkin katilleri hakettigi cezayi alsa, hukuk bu konuda gerekeni yapsaydi o zaman bu olay bu kadar büyümezdi ve bazi kesimlerin showuna dönüsmezdi..
ayni durum uluderede oldu peki ne oldu biz olayin üstünü örtme yoluna gitti, bu kimin isine yaradi bdp ve pkk nin..
millet demek degisik fikirden, irktan, milliyetten insanlarin belli kurallar cevresinde beraberce yasamasi demekdir bunuda saglayacak olan devlettir..
eger devlet vatandaslari arasinda ayrim yaparsa, eger devlet adalet noktasinda birilerine tölerans gecerken, birilerine haksizlik yaparsa bireyin, devlete güveni sarsilir ve iste o zaman toplumda huzursuluk ortaya cikar..
senin gibi tipler hep böyle puslu havalarda cikar ve vurun abaliya diyerek kalabaligi galeyena getirir, seni sehit cenazelerini provoke eden sözde milliyetcilerden farkli görmüyorum..
cünkü senin yaptigin fikir üretmek degil fikir katliamidir.. cünkü senin gibi düsünmeyen, yasamayan, senin dedigini demeyene ölsün demek ancak insanliktan nasip almamis insanlarin isidir..
öyle ermenici filanda degilim ben olaya insan boyutundan bakiyorum ve eger ortada bir haksizlik varsa bu haksizlik her kimden ve nerden gelmisse gelsin kinamak benim yükümlülügümdür..
bu olayla ermeni soykirimini bagdastirmakta kolaya kacmakdir.. nedense biz her türlü düsünceye bir kilif buluyoruz yeni önce minareyi calip, sonra kilifini uyduruyoruz uluderede katliammi oldu ama onlar kürt ve pkk sempazitaniydi, hrant dink mi öldü ermeniydi, rahip mi öldürüldü o hristiyan bir misyonerdi, ugur mumcu mu öldürüldü o ateist bir insandi..
iste bu kadar basit degil bu cinayetlerin, olaylarin toplumda actigi yaralar, etkiler yillar yili bitmiyor ve bazi marjinal gruplarin ekmegine yag sürüyor..
bir olayi sadece o anla degerlendirmemek gerekir sonrasini ve sonrasindaki sürecte yasanan olaylarla degerlendirirsek zararlarini daha iyi görmüs olabiliriz..
velhasil kelam senin düsüncelerini aykiri görmüyorum zararli görüyorum.. yoksa milliyetci olabilirsin hatta fasiste olabilirsin ama bir insanin ölümünden medet ummak fasistligide asan bir olgu olsa gerek!..
son olarak benim saksakcim filan yok, kisilerle ayni görüse sahip olmam onlarin saksakcisi yada onlarin benim saksakcim oldugunu göstermez ki cogu konuda da farkli düsünüp, tartisabiliyoruz..
ama senin sorunun ne biliyormusun sen tartisma adabini bilmiyorsun, kisileri hedef aliyorsun, karsidakinin kisiligine laf ediyor ve onlari rencide etmeye calisiyorsun..
bence cok kasiyorsun, burasi forum burada amac birbirimize laf koyma degil farkli görüsleri tartismak ama sen birisi kürt mü hemen pkk, birisi gülenimi seviyor hemen nurcu, birisi hrant mi dedi hemen ermenici..
artik su insanlari kalipara sokmaktan birak, o kafanida devekusu gibi topraga gömmekten vazgec herkes senin görüsünde olacak degil herkesin belli görüsü var ve bunlar aykirida olabilir o acidan vizyonunu, perspektifini genislet..
burdakiler o ilcedeki kahvede tartistigin sari cizmeli mehmet amca degil hepsi belli konularda kendini gelistirmis, arastirma yapmis ve birikime sahip kisiler yani normal hayatta seninle muhatab olmayaacak kisilerle ayni ortamda bulunma serefine ulasiyorsun, onun icin bunu iyi kullan ve maksimum seviyede yararlanmaya bak dostum ;)

EZEL
01-20-2012, 04:24
Çekirge bir sıçradı cevabını aldı bir daha sıçradı kaç kere daha sıçrayacak merak ediyorum düşünüyorum cevap vermek vakit kaybımı diye neyse son kez cevap vereceğim birazdan :)) (

Mavera
01-20-2012, 04:33
su klasik karsidakini ciddiye alma huyundanda vazgec dostum.. daha öncede dile getirmistim insan psikolojisinden az, cok anlarim ve suan nasil cevap verip suna laf koysam derdindesin..
önce tartismayi bir kavga olarak görmekten vazgec ve o ince göndermeleride sagli, sollu krose görme..
rahat ol ve tartismadan zevk almanin tadini yasa ama sen ne yapiyorsun cok kasiyorsun bu senin ruh sagligina zarar verir, bildigim kadariylla saglikcisin ve psikolojisi bozulmus yeterince insan görmüssündür yani onlardan birisi olmak istemiyorsan önce tartisma adabini ögren, herkese laf yetistirme gibi bir derdin, her tartismayi kavga görüp, üstün cikma gibi bir derdin olmamali..
mesela kendimden örnek vereyim bir konuda bilgim yok mu cekilirim köseme, uzatmam ve birseyler ögrenmeye calisirim..
mesela hrantin diaspora konusudna görüslerini bu aksam ögrendim, bu forumdan bir cok arkadastan cok sey ögrendim..
örnek vereyim nevariye, saltuk bugra han ve blur la cogu konuda farkli düsünebilyiorum ama yorumlarini zevkle okuyorum hemde katilmasamda cünkü yorumlarinda farkli bir bakis acisi var, belli bir deneyim var ve samimi yorumlar..
evet bazilari bana cok ters, aykiri, yanlis geliyor ama toplumda ayri görüsteki insanalrin birlesiminden olusmuyor mu..
senin yorumlarin ise zarar, ziyan, kin, nefret, kan, ölüm, bölücülük, sekilcilik, yafta, irkclik ne ararsan var ama malesef bilgi, birikim, farkli bakis acisi yok güzel kardesim ;)

EZEL
01-20-2012, 05:16
Bu ülkede Sivasta gibi dindar bir şehirde Ateist Aziz Nesinin yakılmak istenmesi planlı bir olaymıydı ? Hayır değildi . Aziz Nesin her gün televizyona çıkıp kışkırtıcı mesajlar veriyordu kendisine zaten büyük bir nefret duyuluyordu ama yook öyle değildi gizli bir güç ülkede istikrarı yoketmek için bunu yaptı buyrun STV den haberler ;D
Hrant Dink öldürülmeden önce kendisini öldürmek isteyen insanlar yokmuydu ? Yoooo Ülke istikrarlıydı kendisine nefret duyulmuyordu gizli bir güç ülkede istikrarı yoketmek için bunu yaptı buyrun STV den haberler ;D

Ben bu ülkenin vatandaşıyım Hrant'ın cenazesinde boy gösteren sanatçı müsfetelerini STK ları ASALA nın öldürdüğü diplamatlarımızın cenazelerinde ve yakın tarihteki bir çok olayda meydanlarda görmedim sen gördünmü ?

Şimdi bu insanların öldürülmesi gizli bir güç tarafından gerçekleşiyormuş yahu bizim bakanlara vekillere devletin kaymakamına da saldırmadılarmı ? Bunlardada gizli bir elmi vardı ? Hayır adamların ideolojik olarak nefret ettiği bir kesimden veya makamda oldukları için saldırdılar ..

Yani Aziz Nesinde Hrant Dink de sokakta bile linç edilebilirdi halk tarafından ama yokk gizli bir el devlet vardı asker vardı yahu bunlar yakın tarihte askeri otoritenin gücünü halk nezdinde zayıftlatmak için uydurlan STV nin vesvese haberlerinden başka bir şey değil kime yutturuyorsunuz bunları ;D

Uluderede ne olmuş üstünü örtülmüş buda BDP/PKK nın işine yaramış yahu zaten üstü örtülmüş gibi gösterenler kendileri ( BDP/PKK ) bu şekilde işlerine yarıyor yani şöle bir mantalite varmı Genel Kurmay çıkacak canım bunları ülkeyi karıştırmak isteyen askerler bilerek vurdu diyecek bu BDP ve PKK nın işine yaramayacak ;D Adamlar ertesi gün bayram ederler gördünüzmü biz diyorduk diye .

Hırant Dink in ben bir Ermeni olarak öldürülmesine sevindim ister haklı veya haksız olarak neden böyle düşündüğümü öğrenmek istiyorsan gider Amasya-Taşova-Karlık köyünün savaş zamanı komşu ermeni köylerinin bu köyün erkelerinin büyük kesiminin savaşta olmasından faydalanarak yaptıkları zalimlikleri öğrenirsin . İkincisi Hrant Dinkin için yapılan eylemler bir cinayetin hukuksuz yargılanması amacından şaştığını ben görüyorum belki bu forumun çoğunluğu benim gibi düşünmüyordur Türkiye gündemini iyi takip edenler bilir artık halk bu olayın Hrant Dink in yargılanmasındaki hukuksuzlukları aştığını Türkiyeyi Ermeni meselesinde zor durumda bırakma propagandasına dönüştüğünün farkında tabi adamlar işin iç yüzünü göstermiyorlar alanende gösterecek kadar salak değiller ..

Hukuk herkes içindir bu ülkede kimlere ne hukuk uygulandığını herkes görüyor Ermeni olunca değeremi biniyor hukuksuzluk .. Hırant Dink gibi bir Ermeniye yapılan hukuksuzluğu forumda savunanlar Cübbeli Ahmet Hocaya yapılan hukuksuzluğa ne dediler söyle bakayım ..

Valla benimle ilgili fikirlerine gelince onlara cevap vermeye gerek duymuyorum beni bilen biliyor
NOT : DİNK Nihat Genç ile Ermenistana gitmiş DİNK onu kormuş korur tabi Nihat Genç de vatan sever takılıyor ama kendisi İP li vede Doğru Perinçek hayranı Doğu Perinçekde Ermeni dölü APO ile kanka :karizmatik:

TYH
01-20-2012, 05:29
Keşke Hrant ölmeseydi.
adam ozet gecmis hala tartisiyosunuz.

Mavera
01-20-2012, 12:33
sivasi dindar insanlar yapti diyerek isin icinden cikan birisinin olaylari okuma ön sezisinden süphe duyarim..
sivas öyle halkin aziz nesine karsi galeyana gelip atese vermesiyle izah edilemez, sivasin rövansi olarak gösterilen basbaglarda bu kadar basite indirgenecek bir olay degildir..
olayin öncesi, yasandigi an ve sonrasina bakarsak olayda provaskoyan, kiskirtma, örgüt ne ararsan var ve o olay tam olarak acikliga kavusturulmamisdir..
iste bu gibi olaylar acikliga kavusmadigi sürece ülkede demokrasiden, adaletten, insan haklarindan, özgürlükten bahsedemeyiz..
o insanlar ateist olabilir, din düsmanida olabilir ama onlari yakarak öldürmek cözüm degil ve dinimizde de böyle bir olgu yokdur.. En basitinden efendimizi taslayan taiflilere o Alemlarin rasülü beddua etmek bir yana onlarin islah olmasi icin dua etmisdir..
biz ise bizim gibi düsünmeyeni, yasamayani bizim söylemedigimizi söylemeyeni ölüme kolayca mahkum edebiliyoruz!..
malesef ülkemizdeki derin gücler istikrari bozmak icin yillar boyu nifak tohumlari ekmisdir bu gün gelmis sag, sol olmusdur daha sonra sünni-alevi simdilerde ise kürt, türk olayidir..
senin gibi marjinal güclerde nefreti, kini, kani, kavgayi, ölümü körükleyerek bu nifak tohumlarina hizmet etmekdedir..
senin fikirlerin topluma zararlidir aslinda senin bir fikrin bile yoktur sen, senin gibi düsünmeyenleri kendi kurguladigin yoldan yola cikarak ölüme mahkum ediyorsun..
o adam ermenimiydi, ermeniler bunumu yaptin hakki ölüm, o adam din düsmanimiydi din hakkinda sunumu söyledi hakki ölüm, o adam kürtmüydü, haksizda olsa öldümü olsun bir vatan haini daha öldü!..
sunu unutma eger onlarin hakki gercekten ölümse bile bunun sucunu halk veremez, kaldiki yargilanmadan, o insanlarin savunmasi alinmadan öyle gelisi güzel öldürülmelerine ne dinimiz, nede dünya hukuk normlari müsade eder..
o acidan o zehirli fikirlerinin törpülünmesi gerekir yoksa keskin sirke kendine zarar verir tarzi bir gün o kurguladigin düsünce yapisinin fedaisi olursun.. yani seni eline silah verdirilip hranti vuran ogünden, yine rahip santorayi öldüren o gencten farkli görmüyoruum cünkü cok cabuk gaza gelecek bir insansin o acidan senin mantigindan yola cikacak olursak o insanlarin öldürülmeleri icin öyle cok fazla nedenede gerek yok!

EZEL
01-20-2012, 13:07
20.01.2012

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için, ölümünün 5'inci yılında "sessiz protesto" yürüyüşü düzenlendi. Dink davasındaki tartışmalı kararın gölgesinde gerçekleşen yürüyüşe, binlerce kişi katıldı. Taksim Meydanı'ndan Halaskargazi Caddesi'ndeki Agos Gazetesi'ne yürüyen grup "Bu dava böyle bitmeyecek", "Faşizme inat, kardeşimsin Hrant", "Katil devlet hesap verecek" sloganları attı. Yürüyüş dün 13.00'te başladı ve Dink'in öldürüldüğü 15.05'e kadar sürdü. Anmaya Hrant Dink'in eşi Rakel Dink, kızları Delal ve Sera, kardeşi Orhan Dink'in yanı sıra Toplumsal Bellek Platformu üyeleri, CHP milletvekilleri Şafak Pavey ve Sezgin Tanrıkulu, BDP'li milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Sırrı Süreyya Önder, Has Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu ile Batman'da askerlik yaparken kaza kurşunuyla öldüğü açıklanan jandarma er Sevag Şahin Balıkçı'nın ailesi katıldı. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı. Yürüyüş boyunca Bandista Grubu '1915' adlı parçayı seslendirdi. Gazete binasına "5 yıl değil 95 yıl da geçse, bu dava böyle bitmez" yazılı afiş asıldı. Dink'in Atatürk'ün manevi kızı Sabiha Gökçen'in, Ermeni yetim kızı olduğunu yazmasının ardından aldığı tehditleri anlatan kısa bir video yayınlandı. Törende konuşan Dink'in yakın arkadaşı Karin Karakaşlı, "Onu bir kez öldürmediler. Önce Sabiha Gökçen haberi üzerine öldürdüler. İstanbul Valiliği'nce MİT mensuplarınca tehdit edilirken öldürdüler. Dink'i Türk düşmanı ilan ederek öldürdüler. Kendini izaha mecbur ederken öldürdüler. Kendisi yetmezmiş gibi oğlunu tehdit ederken öldürdüler" dedi. "Hrant Dink'in sevgilisi' diye anons edilen Rakel Dink ise, oğlu Arat Dink'le birlikte gazetenin balkonundan kalabalığı selamladı. El salldı, elini kalbine götürdü. Her yıl duygu dolu konuşmalar yapan Rakel Dink bu kez konuşmadı. Sessiz bir protesto gerçekleştirdi. Anmanın ardından Tarlabaşı'nda polise ve yoldan geçen araçlara taş atan bir gruba müdahale edildi.
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/01/20/isyan-dalgasi

Bandistanın web sitesi : http://tayfabandista.org/

Albüm, “Bir hikâye anlatmak gerekiyorsa 1915'den başlamalı” diyerek, İnkârın Şarkısıyla açılıyor. Söz ve müziğin gruba ait olduğu şarkı, 24 Nisan 1915 tarihinde başlatılan Ermeni soykırımını anımsatıyor dinleyenlere.
http://www.demokrathaber.net/kultur-sanat/bandista-1915den-baslamali-h2327.html

Supraliminal
01-20-2012, 13:12
Devam edin bakalım çok gündemde bir konu Türkiye Büyüyor Gelişiyor Aferin.

depare
01-20-2012, 13:16
Devlet yargılayıp öldürseydi haklıydı ama kimin öldürttüğü meçhul onun için ölümü haklı olamaz Marksiz'de olsa bu ülken'in korumasın da olan bir zımmi idi..!

Ama şu var bu ülken'in aleyhine işler yaptı,bölünmesine vesile olacak konuları kaşıdı,yayınladı yargılanıp ceza alması gerekiyordu ama infaz edildi belkide cinayetin arkasın da ermeni komitesi vardı bu tür cinayetler sürekli Türkiyen'in zarar görmesi için işletilir..

Bu ülkeye bağlı her sınıf insanın Ateist bile olsa yaşama hakkı vardır ama rahat durduğu sürece ülkenin bütünlüğünü,birliğini ve Dini değerlerini alaya alan yahut yok etmeye yönelik çalışmalar yapan kim olursa yargılanmalı ve cezasını çekmeli..

Mavera
01-20-2012, 13:27
Ezel hic bosuna ugrasma senin gibi sadist ruhlu sayisi azdir.. mesela bizde kilicdaroglunu, baykali, demireli, necdet sezeri yada 28 subat, 12 eylül sürecinde dahli olanlari sevmiyoruz ama onlarin öyle faili mechula kurban gitmesinimi istiyoruz..
daha öncede dedim yine diyorum senin fikrinde, zikrende zararli cünkü sen her mesajinda ölüm, kin, kan, kavga, ayrimcilik, bölücülük, provokasyon gibi sözler kullanarak ayrimcilik yapiyorsun..
sahsen bu gibi söylemleri kullanmaya devam edersen bir birey olarak seni ihbarwebe sikayet edecegim cünkü bu yaptigin düsünce özgürlügünü asiyor..
senin hitler, mussoloni, mübarek, besar esad dan tek farkin türk olmandir onlarda kendi gibi düsünmeyenleri, kendi dedigini söylemeyenleri infaz ediyorlardi sende bu sitede kürtlerin, ermenilerin, ateistlerin katlini vacip görüp, resmen kiskirtmaca yapiyorsun..
yoksa fikir özgürlügü cercevesinde her türlü fikre saygim vardir ama her mesajinda, her konusunda ülkenin farkli mozaiklerinin ölmesini istemek fikir özgürlügü degil, sadistlikdir ve kusura bakma bir birey olarak bunu kabul edemem o acidan yazdiklarini topluma, millete, insanliga, siteye ve partimize zarar verdigini düsünüyorum..
Rabbim senin gibi sadist, fasist ve bölücü fikirlere aman vermesin!

EZEL
01-20-2012, 13:51
Ezel hic bosuna ugrasma senin gibi sadist ruhlu sayisi azdir.. mesela bizde kilicdaroglunu, baykali, demireli, necdet sezeri yada 28 subat, 12 eylül sürecinde dahli olanlari sevmiyoruz ama onlarin öyle faili mechula kurban gitmesinimi istiyoruz..
daha öncede dedim yine diyorum senin fikrinde, zikrende zararli cünkü sen her mesajinda ölüm, kin, kan, kavga, ayrimcilik, bölücülük, provokasyon gibi sözler kullanarak ayrimcilik yapiyorsun..
sahsen bu gibi söylemleri kullanmaya devam edersen bir birey olarak seni ihbarwebe sikayet edecegim cünkü bu yaptigin düsünce özgürlügünü asiyor..
senin hitler, mussoloni, mübarek, besar esad dan tek farkin türk olmandir onlarda kendi gibi düsünmeyenleri, kendi dedigini söylemeyenleri infaz ediyorlardi sende bu sitede kürtlerin, ermenilerin, ateistlerin katlini vacip görüp, resmen kiskirtmaca yapiyorsun..
yoksa fikir özgürlügü cercevesinde her türlü fikre saygim vardir ama her mesajinda, her konusunda ülkenin farkli mozaiklerinin ölmesini istemek fikir özgürlügü degil, sadistlikdir ve kusura bakma bir birey olarak bunu kabul edemem o acidan yazdiklarini topluma, millete, insanliga, siteye ve partimize zarar verdigini düsünüyorum..
Rabbim senin gibi sadist, fasist ve bölücü fikirlere aman vermesin!

Eğer bu forum tarafsız şekilde yönetiliyorsa ilk olarak seni bana hakaretten dolayı banlamalılar tabi torpilin yoksa ama bence senin bir birey olarak şikayet edeceğim demen bile gülünç bence senin gizli bir yönetici hesabın filan vardır ;D Yoksa bile
arkan sağlam senin forumda Yalçın sana kıyamaz her dediğini yapar ;ı:

Mavera
01-20-2012, 14:07
okudugunu anlamakta o kadar zorlaniyorsun ki!.. ben forum yönetimine sikayet edecegim demedim ki, ihbarwebe yani sanal suclarla ilgilenen bölüme sikayet edecegim dedim..
sadisti kendine niye hakaret olarak gördünki! sadist baskalarinin aci cekmesinden mutlu olan insan demek degilmi o halde sende burada o insanlarin ölmesinden memnuniyet duydugunu dile getirmiyormusun o halde niye aliniyorsun :)..
daha öncede dedim sana hayat, forumdan ibaret degildir onun icin bu forumda olmak yada olmamak hic birseydir..
ama daha öncede dedigim gibi senin gibilerin sayisi ne kadar azalirsa toplumun huzuru artar!..
sizler realde söyleyemediklerinizi sanalda söylemeye cesaret eden insanlarsiniz cünkü burada o realdeki ezikligi üzerininizden atip, sanal bir cesarete bürünüyorsunuz..
insanlarin ölmesinden memnuniyet duyan, kendi gibi düsünmeyene gebersin diyen bir insanla fikir tartisiyorum ya bana helal olsun :)

EZEL
01-20-2012, 14:11
okudugunu anlamakta o kadar zorlaniyorsun ki!.. ben forum yönetimine sikayet edecegim demedim ki, ihbarwebe yani sanal suclarla ilgilenen bölüme sikayet edecegim dedim..
sadisti kendine niye hakaret olarak gördünki! sadist baskalarinin aci cekmesinden mutlu olan insan demek degilmi o halde sende burada o insanlarin ölmesinden memnuniyet duydugunu dile getirmiyormusun o halde niye aliniyorsun :)..
daha öncede dedim sana hayat, forumdan ibaret degildir onun icin bu forumda olmak yada olmamak hic birseydir..
ama daha öncede dedigim gibi senin gibilerin sayisi ne kadar azalirsa toplumun huzuru artar!..
sizler realde söyleyemediklerinizi sanalda söylemeye cesaret eden insanlarsiniz cünkü burada o realdeki ezikligi üzerininizden atip, sanal bir cesarete bürünüyorsunuz..
insanlarin ölmesinden memnuniyet duyan, kendi gibi düsünmeyene gebersin diyen bir insanla fikir tartisiyorum ya bana helal olsun :)

Ya valla ne halt yersen ye yahu seninle koca karı tartışması yapamam bıktım yahu wıd wıd ne bu ;D
EDİT : Yahu bana cevap vermeyince ezildiğin zaman böyle yapıyorsun diyor ne yapayım neyine cevap vereyim adam senin ihbar edeceğim şikayet edeceğim diyor bende forum yönetimine diye düşündüm sanki düşünülmeyecek bir şeymiş gibi bana okuduğunu anlamıyorsun diyor yani ne diyeyim daha neyine cevap vereyim kokakarı muhabbetine hiç işim gücümmü yok benim yahu ?

Mavera
01-20-2012, 14:15
klasik taktigin.. böyle ezildigin zaman, köseye sikistigin zaman bak corbana taktigi.. benim sakarya da bir arkadasim var kendisi psikologdur istersen sana bir randevü ayarlayayim cünkü ruh sagligin gercekten iyi durumda degil..
ve her gecen gün kötüye gittigini fark ediyorum bu sana ve cevrene cok zarar verir!..
eger ilgini cekersen bana haber vermen yeterli ;)

EZEL
01-20-2012, 14:30
klasik taktigin.. böyle ezildigin zaman, köseye sikistigin zaman bak corbana taktigi.. benim sakarya da bir arkadasim var kendisi psikologdur istersen sana bir randevü ayarlayayim cünkü ruh sagligin gercekten iyi durumda degil..
ve her gecen gün kötüye gittigini fark ediyorum bu sana ve cevrene cok zarar verir!..
eger ilgini cekersen bana haber vermen yeterli ;)

Vay beni bu kadar düşündüğünü bilmiyordum sağol gözüm ihtiyacım olsa bir sağlık çalışanı olarak her zaman giderim psikoloğa gitmek ayıp değil birşey değil :karizmatik: Lakin sen hazır beleş bulmuşken bir arkadaşına önce kendini göster ama dur bence senin çocuk pskoloğuna görünmen daha iyi olur ;D

Mavera
01-20-2012, 14:43
kardesim kac begeni istiyorsan söyle basayimda espiri yapmasan :).. ben psikologa gitmenin ayip oldugunu söylemedim ki bence cok dogal bir durum, sonucta hepimizin ihtiyaci olabilir..
ama sen bir sekilde o kendi kurguladigin paranoyalardan kurtulman gerekir.. her gün bir kisiye, cemaate, kuruma, zümreye, irka, mezhebe laf yetistirme derdinden, karalama kampanyasindan vazgec..
artik sunu kabul et dünya senin etrafinda degil ekseni etrafinda dönüyor..
sana bak yine diyorum rahat ol, kasma, ince espiriyi kacirma ve tartismalari kavga olarak degil birseyler ögrenebilecegin münazaralar olarak gör..
su forumda herkesle tartistim ve acik, net söyleyim senin disindaki herkesten birseyler kaptim, ögrendim, bilgilendim ama senin yazdiklarin o kadar sig, o kadar populistki neresinden tutsam elimde kaliyor..
Bak abdestimi aldim simdi namaza gidecegim sana karsi en ufak önyargim, garezim, sorunum yok ama sen nedense herkesi senle sorunluymus gibi görünüyorsun aslinda senin sorunun en basta kendinle dostum ;)..
neyse artik uzatmaninda anlami yok ama senin fikirlerini zararli görüyorum, insallah törpülenir ve daha makul seviyeye gelir yani milliyetci olman hatta fasist olmani bile anlarim, saygi duyarim ama ölmek, öldürmek, kin, kan, nefret bunlar varsa ben yokum arkadas!..

EZEL
01-20-2012, 14:57
Bende sana psikologa gitmenin ayip oldugunu söyledin dedimmi ? YOK gerisine cevap yok boş insanmıyım ben yahu ..

Hakan Özkan
01-20-2012, 16:25
mesele nerelere kaymış gerek yok arkadaşlar ,

Özgür Çağrı
01-20-2012, 17:00
Eğer Bozkurt dan bahsediyorsan sen de bilirsin Bozkurt bir semboldur.Çoğu kişi bilir ki bura da farklı fikirlere sahip birisi olarak en azından benim sembolümdür ve bundan gurur duyarım.Bunu üstüne basa basa belirtiyorum.
Kaldı ki her millet veya toplumların kendine göre bir sembolü vardır.Bir şekilde kendini bu sembollerle ifade eder.
Kimin de kartal vardır kimin de yıldız.
Yerine göre kimine Aslan denır ,Kimine boğa gibi güçlü,kimine tazı giiı maşallah bazılarına da korkaklığına vurgu yapılarak fare denir.
Çok şükür ki alnımız eliımizden geldiğince secdeye gider. hatalarımızla günahlarımız da olsa Rabbbimizin yolunu bilir ,onun yolun da gitmeye çalışırız.
Ama sen şimdi ne yaptın beni tanımadan etmeden bir Hayvana tapmakla itham ettin.
Peki iyi mi yaptın bir düşün bakalım.
Sana kızmayacağım.Hatta kızdığım da en büyük küfürlerimden biri olan it soyunu bile demeyeceğim.
Kullandığın isminden de belli olduğu üzere ,sen takip ettiğim kadar Allahını kitabını bilen birisisin.Bu yönünü belirtmesem de kendimce takdir ediyordum.
Senden tek istedığim beni bu şekıl de itham etmenden dolayı şu an da vıcdanın ne kadar RAHAT?.Bunu çok merak edıyorum.

yazarken çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı diye ama bu ülkedeki insanlara it soyu demen soyuyla sopuyla itham etmen soyculuk sopçuluk taslaman ağrıma gittiği için bana yakışmayan saçma bir benzetme kullandım hakkını helal et özür dilerim.

Saltuk Buğra Han
01-20-2012, 18:00
Tabiki biz (ben) de suçsuz değiliz.Değer verdiğimiz şeyleri savunurken istemeden de olsa sınırları aşıp karşımızdakinin neyin nesi ,kimin fesine bakmaksızın eleştirilerimizin dozunu kaçırabiliyoruz.
Aslın da bazen kendimizi ,iki ayrı takımın yöneticileri aynı masada güle oynaya yemek yerken,aynı takımın taraftarlarının dışarı da birbirlerini yemesine benzetiyorum.
Elbetteki fikirler (bundan sonra da)farklı olacak ama bunu karşı tarafa sunarken boğarak değil gülümseyerek sunmalı.
Ben helal ettim varsa sende helal et kardeş.

Özgür Çağrı
01-20-2012, 18:06
benden yanada helal olsun.

Blur
01-20-2012, 23:46
http://vidyoloji.net/izle?v=-eyf256e8

Hepinizin sonu böyle olacak Türkiye'de yürüyemeyecek hale geleceksiniz... Bu milleti katillerin adına slogan attırmaya itiyorsunuz... Bunu sizler yapıyorsunuz... 301.Maddeden yargılanıp ceza almış birisinin ardında yürüyorsunuz...

Evet sizin gibi Türk'lüğe hakaret etmiş bir insanı savunanlara karşı sonuna kadar faşist olurum gerekirse sizinde karşınızda dururum... Burası Türkiye çok mu seviyorsun ermenileri çok mu seviyorsun hrant'ını git ermenistan'da an... Bizim bebeklerimizin katillerine methiyeler düzen bir adam için 10 bin kişi yürüyor... Ne için insanlık için öyle mi ???

Peki 20 Ocak Bakü katliamıydı bugün hatırladımı dün orada yürüyenlerden her hangi birisi ??? Peki onu geçtim... Hocalı soykırımını bilirmisiniz 100e yakın bebek katledildi toplam 700 kişi şehid edildi... 80 tane aile nüfustan silindi... 1500 e yakın kişi kayboldu...

Bunlar hakkında sizin çok muhterem hrant'ınız bir kelime yazdımı ??

Evet Ogün Samast kandırıldı , Yasin Hayal dolandırıldı... Ama sizin gibi hainleri görmemize vesile oldular...

Eline sağlık Ogün.