fatih kısaparmak balon baskılı balon Hürriyet yazarlarının hakaretine DUR diyelim! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hürriyet yazarlarının hakaretine DUR diyelim!

Abdullah KAÇ
08-20-2007, 11:29
Hürriyet yazarlarının hakaretine DUR diyelim!
20/08/2007

Doğan medyası, ikili oynamada yeni bir yöntem geliştiriyor.

Bir taraftan bazı haberleriyle AK Parti'ye destek veren bir politika izler görünerek Aydın Doğan'ın işlerini yoluna koymaya çalışıyor, öbür taraftan da topluma ağır hakaretler yöneltiyor.

AK Parti'ye destek veren politika çerçevesinde son örnek ise Emin Çölaşan'ın gönderilişi oldu. Hürriyet, kişisel kapris ve geçimsizliğiyle gazete çatsı altında ve Doğan Medya Grubu'nda kavga etmediği kimseyi bırakmadığı için işine son verilen Emin Çölaşan'ı bile farklı bir kılıfla sunmayı başardı. Çölaşan'ın gönderilişini, sanki hükümet kanadı istemiş gibi toplumun algılamasını sağladı.

İKİLİ POLİTİKADA BU KEZ SIRADA HAKARETLER ZİNCİRİ VAR

Hürriyet yazarları, şimdi AK Parti'ye oy veren kitleye hakaretler yağdırmaya başladı. 1950'de Demokrat Parti'ye oy verenleri, "Haso-Memo" diye aşağılayan zihniyet bu kez oklarını AK Parti seçmenine yöneltti. "Göbeğini kaşıyan adam", "bidon kafa" sıfatlarına bu kez bir yenisi eklendi: “Mürit müşteri”…

Bekir Coşkun’un “Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken... Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler. Ve sandık ortaya konulduğunda... Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur” hakaretleriyle başlayan çıkış, Hürriyet'in yeni gözdesi Yılmaz Özdil ile sürdü. Özdil, “Allah cezanızı versin be kardeşim” diyerek bela okuduğu yazısını, yüzde 46,7’ye “bidon kafa” diyerek sürdürdü.

Hakaret sırası ise bu kez yalan ve asılsız haberleriyle önceki yıl ipliği pazara çıkan yazarı Özdemir İnce’de idi. İnce, dünkü yazısında AK Parti’ye oy veren seçmene ilk başta ‘müşteri’ diye vasıflandırdıktan sonra hakaretleri peşpeşe sıralıyor.

Bu hakaretlere daha bir çoğunu ekleyebilirsiniz. Ancak bu hakaretlere sessiz kalmamak, demokrasimizin ve kanunlarımızın bize verdiği protesto haklarını kullanmak bireysel bir görev haline geldi. Ak Parti'ye oyveren ya da vermeyen herkesin Türk milletine ağır hakaretler eden bir gazetenin yazarlarına tepki göstermesi gerekiyor.

Bu kişilere protesto maillerinizi göndermek için aşağıdaki e-posta adreslerini kullanabilirsiniz.

Bekir Coşkun: bcoskun@hurriyet.com.tr

Yılmaz Özdil: yozdil@hurriyet.com.tr

Özdemir İnce: oince@hurriyet.com.tr

Ertuğrul Özkök: b.baykara@hurriyet.com

nuh
08-21-2007, 12:57
gerekli cevaplar verilecektir,

Benide_Kapatın
08-21-2007, 13:13
Not alındı >:(

Ak_Kelebek
08-21-2007, 15:56
mutlaka cvp verilecektir....anlaşıldı tamam...

aşk-ı ilahi
08-21-2007, 18:06
doğan medye gurubunun her zamanki hali.........akrep gib farkettirmeden sokuyorlar ama ...hadlerini bilmeyi öğrenecekler

Onlybullet34
08-21-2007, 18:12
Hakikaten dur denmeli iyice azdılar!!!

Kevsere
08-21-2007, 19:03
bunlar çöküş patırtıları zaten.. ok.

akzeinebu
08-28-2007, 01:07
aynen işlem tamamdır 8)

oguzdesouza
08-29-2007, 01:48
O bidon kafalılara cvp verildi ama biraz fazla abartıldı galiba köşe yazılarında hepsi çok pis küfür ediliyor diye halka şikayet ediyorlar

merve
08-29-2007, 02:06
bende cevap vereli uzun zaman oldu ama verdim... >:(

ac_omer
08-30-2007, 03:37
HEPSİNİN SIRASI VAR ARKADAŞLAR ZAMANLA GEREKLİ CEVAPLAR VERİLECEKTİR.UZAN I YOLLADIK SIRA AYDIN DOĞAN DA AZ DAHA SABIR.

burocktoprock
09-04-2007, 08:00
ben hamen gazeteyi tlf arayıp küfretcem ;D

akgulrafet
09-30-2007, 22:33
arkadaşların bunların yarası ne bilen varmı.

mehmetal
10-20-2007, 13:11
http://www.anti-hurriyet.com/

SosyalDemokrat
11-11-2007, 20:56
Bu yazarların ne eğitimleri aldığını hiç duydunuz mu?

Eğer muhalefetten anlıyor olsanız yazarları medyayı susturma gereği duymazsınız.Demokrasi karşıt görüş olmadan sağlanamaz.

sidre
11-11-2007, 20:58
Bu yazarların ne eğitimleri aldığını hiç duydunuz mu?

Eğer muhalefetten anlıyor olsanız yazarları medyayı susturma gereği duymazsınız.Demokrasi karşıt görüş olmadan sağlanamaz.
bızım karsıt goruse karsı bır tutumumuz olsaydı sen suanda sıtenın ıcınde dolasamazdın bıle bılmem bırsey anlatabıldımmı kardesım

mehmetal
12-01-2007, 14:31
bu gerizekalıların amacı çamur at izi kalsın politikasıdır. Asılsız haberlerle insanlara yanlış haberler vererek özelliklede dine saldırarak insanları soğutma çabası içerisine girmişler.İnanamıyorum bu gazeteleri alanlara gördüğüm zaman elimi bile sürmekten tiskiniyorum.

ismailaltiparmak
01-21-2008, 15:10
onlar, kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecek o zaman göreceğiz, elmi yaman bey mi?

azize
01-21-2008, 15:24
""hürriyetmiş"" yalan..kim kaybetmiş hür düşünceyi de bu isimler bulsun...

Ahmet Ömer
01-26-2008, 17:01
Nihat Genç'in Skyturk teki son konuşmasını bulabilen izlesin. ne beyinliliğimiz kaldı ne insanlığımız...
bunlara yasal işlem uygulanamıyormu, bana hakaret ederek asabımı bozmaya hakkı varmı?.. oturdukları yerden istedikleri gibi atıp tutabiliyorlar, programlarında cevap verebilecek karşı düşünceden kimsede yok. bu adam bide bir zamanlar "Tayyip Erdoğan şuana kadarki en iyi Başbakan" demişti ama şimdi tam tersi, bu ne biçim adam anlamak zor...

özlem
01-26-2008, 17:14
ben hergün hürriyet gazetesinin aleyhimize yapmış olduğu eleştirileri takip ediyorum...gerekli cevaplarıda yazıyorum...çoğunu yayınlamıyorlar ama okuduklarını bılıyorum...
anketlerinede katılım sağlıyorum...

gökkaplan
02-04-2008, 13:51
soysuzlara tepkimizi vermeliyizki anlasınlar soysuzluklarını,,,,,
gerci onlarda ne ar var nede namus,,,,,

yasinarslanpay
02-04-2008, 13:59
Bunların hepsi gaflet yumagı içindedir. Onlara cevap verelim. hemen şerefsiz bunlar yine şerefsizliklerini göstermişler

sumeyra_tonkal
02-04-2008, 14:06
BAZEN SUSMAK EN İYİ CEVAPTIR.

ONLARI UMURSAMADIĞIMIZI ANLAYINCA DAHA ÇOK CILDIRACAKLAR.

KÜFREDEN KİŞİ KENDİNE KÜRRETMİŞTİR BİZDE BÖYLE BİLİNİR.

TÜRK EVLADI
02-22-2008, 21:21
[i][b]Bilgiden, kültürden, seviyeden yoksun olan ve okuması bir dakika dahi sürmeyen yazıları olan Bekir Coşkun ve Yılmaz Özdil gibi yazarlarıyla,

Ezanı, arapçadan ''şarkı'' olarak; başörtüsünü ise masaörtüsü olarak çevirip din hakkında bilmeden hüküm veren Özdemir İnce gibi bir adamıyla,

Hayatı yalan dolan olan Mehmet Y. Yılmaz gibi bir diğer yazarı ise orta sayfasına yerleştiren Hürrriyet'in, her tarafa yalakalık yapan Ertuğrul Özkök ile gidebilceği son yer burası başkanım zaten...

Yani çirkeflik...

hipermuhafazakar
02-28-2008, 01:23
Ya bırakın korku açlıklarını böyle bastırsınlar 'Türkiye'nin beyaz vatandaşları'

Gerçeklerin birgün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır!

Bunların asıl mücadelelerinin kime olduğu zamanı gelince çok netleşecek çok..

Belki o güne çok yaklaşmışızdır.

insan
03-04-2008, 22:28
Asıl düşman Amerika ve İMF ne zaman gönderilecek soruma acil yanıt yoksa biz amerikan uşağımıyız?Amerika ırakta demokrasi adına cinayet işlemedi mi?

hipermuhafazakar
03-05-2008, 22:23
Asıl düşman Amerika ve İMF ne zaman gönderilecek soruma acil yanıt yoksa biz amerikan uşağımıyız?Amerika ırakta demokrasi adına cinayet işlemedi mi?

asıl düşman ABD'nin içimizdeki işbirlikçisi milli olmayan basın - muhafet - darbeciler - derin devletti

İMF'ye bu ülkeyi muhtaç edenleri herkes biliyor. 22,5 milyar dolar vardı AKP ülkeyi ele aldığında ve korkunç yüksek faiz oranıyla borçlanılıuyordu. AKP bunu 7 milyar dolara indirdi ve çok daha düşük faiz oranıyla boraçlanıyor. Zamanla temizlenecek..

Bu arada konu ne nereye gelmiş. İşte bu muhalefet takiyyesiyle aslında milletin ikbaline mücadele eden azgın azınlık zehirliyor milleti böyle

Hüdaverdi
03-05-2008, 22:30
Mantıklı ama şu var ki benim okuduğum Vakit yazarlarıda o ve onlar gibilerinede hakarette bulunuyor.Bu yüzden onlara karşı 'dur' demem çelişki olur bana karşı.Gerçi TÜRK_EVLADI'nın dediği gibi 'Bilgiden, kültürden' uzak kişi bunlar ama...
Aması var :)

sadakte
03-24-2008, 02:25
bence hiçbişey demiyelim
kendi yanlışlıklarında boğulsunlar hatadan anca hataları türer nede olsa onlar kendi kendilerine doğrularını döndürsünler nasıl olsa sonunda gerçekten doğruluk kazanacak

Hüdaverdi
03-24-2008, 02:32
TV'deki ahlaksız filmleri veya saçma sapan programları şikayet etmek için RTÜK var.
Peki bunları kime nasıl ikaet edebiliriz ?
Böyle bir kurum var mı ?

sadakte
03-24-2008, 05:35
TV'deki ahlaksız filmleri veya saçma sapan programları şikayet etmek için RTÜK var.
Peki bunları kime nasıl ikaet edebiliriz ?
Böyle bir kurum var mı ?
yok kardeşim rtük falan yok rtük ancak gerçek terörü gösteren kurtlar vadisi terörü durdurur o kadar yazı yazdım selena ve benzeri diziler bizim aile yapımızla oynuyor dedim bana tenezzül edip bir cevap bile yazmadılar ....

hipermuhafazakar
03-24-2008, 22:14
Hürriyet'e bakınca neler görürsünüz neler!

Bir bakarsınız yazarları İsrail sözcüsü gibi olur

Bir bakarsınız milletin başına en büyük bela yapıları sempatik göstermeye uğraşırlar

Bir bakarsınız , TV'den gerçekleri görmeseniz veya diğer yayın organlarından ülkenin bir numaralı düşmanı Tayyip Erdoğan - AKP'ymiş zannedersiniz.

Bir bakarsınız hayatınızda duymadığınız tabirlerle millete nasıl hitap ettilerini görürsünüz (islamcılar - dinciler)

Bir bakarsınız, gene uydurma haber yapmışlar

Bir bakarsınız gene fitne çıkartmaya çalışmışlar - fitnecilerle ortaklar.

ZAMANI GELECEK AZ KALDI O ZAMAN GÖRECEKSİNİZKİ KENDİ PİSLİĞİNDE BOĞULMUŞ BİR GAZETE BOZUNUSU GÖRECEKSİNİZ ! ...

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 19:35
HAKLISINIZ.HÜRRİYET ALMAM AMA BİR HASTANEDE VARDI BAKTIM YAZARLAR BÖLÜMÜNE YAZARIN Bİ TANESİ AK PARTİ TÜRBANDAN BAŞKA BİRŞEY BİLMEZ DEMOKRASİYMİŞ ÖZĞÜRLÜKMÜŞ DYOR.BU NE DEMEKYA.YETER.

ofluhanife
03-26-2008, 20:34
tamam anlaşıldı da bişe dicem bizim hocanın kimi okudunu anlamış oldum sağolun sınıfa gelip bu kesimim %47 aptal fln diyo ama haddini bildirdik merak etmeyinnn >:(

tayyipleyiz
03-26-2008, 20:47
Çıkar odaklı medya grubunun AK Partiye verdiği destek de gene kendi çıkarına idi. Bu gazetenin resimlerine bakılası bir yayın hayatı var sanırdım önceleri. Okunacak yer bulunamayan gazetelerin, köşelerinde beyinlerini kusan söylemler de sanki bilinçaltlarına yönelik, psikolojik bir hareket. Etki alanı da küçümsenmeyecek düzeyde....
Bu ikili oynama gazetelerin bedava verilişini de izah eder nitelikte. Bu yazarlar okunmak için varlar. Yani ilgi çektikçe, okundukça, satılabildikçe var olabilirler. Bu güruhun ironik yaklaşımı bizleri okuduğumuz, beslendiğimiz kaynakların dikkate alınır değerde olmasına da kapı açtılar.
Teşekkürler, paylaşım için...

Akmehmet_Akif
03-27-2008, 18:44
REKLAM GİBİ OLMASIN AMA BEN ZAMAN GAZETESİ OKUYORUM GERÇEKLERİ GÖSTERİYOR

Benide_Kapatın
03-31-2008, 17:16
Sıra ona geliyor.

Cem Uzan da böyleydi...

dareyn
04-01-2008, 13:08
dur demeye çalıştık elimizden geldiği kadar

meridyen
04-01-2008, 20:22
bize bu kadar düşmanlık besleyen her fırsatta nefretlerini üzerimize boşaltan medya grubunun gazetelerini almaya devam ak partili arkadaşlar var....ben sadece yazıklar olsun diyorum....

eline POSTA HÜRRİYET gazetesini alıpta ben oyumu akp artiye verdim diyebilen bir vatandaş versin o oyunu vermesin daha iyi....

onalr utanmıyor belki ama ben bu durumdan çok utanıyorum....

yazıklar olsun daha ne diyeyim...

malibasgs
04-02-2008, 13:36
ÜLKE İÇİN SİZ ÇOK İLERİ GİDİYORSUNUZ İSTEDİKLERİNİZİ SİZE VEREMEYİZ DEDİK VERMEZSEN AL SANA DEDİLER ÇÜNKÜ AKP İLK ÖNCE ÜLKE MENFAATLERİNİ DÜŞÜNDÜ GERİ DÖNÜŞ BÖYLE OLDU

başbakan havin
04-12-2008, 02:12
not alındı ...

Sosyal Bilimci
04-13-2008, 12:27
O gazeteleri okumayın diyorsunuz haklısınız ama onların fikirlerinin farkına varıp, ona göre bir yol belirlememiz gerekir. Geçen gün karşıt görüşlü bir gazete aldım, çinde yakından tanıdığım bir aile hakkında asılsız haberler vardı. Mahkemeye verildi. Onalrın bizim hakkımızda düşündüklerini bilmeden neler yazılıp çizildiğini görmeden onlara karşılık veremeyiz ki. Nacizane düşüncem bu yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Selamete...

meridyen
04-13-2008, 12:35
internetten takip edelim...bu adamların bize karşı kullandıkları en büyük silahları medya ?

eğer bir grubun gazetesi 5 yüzbinleri aşıyorsa değişik cevreler bu sıyası olur başka bir cemiyet olur o zaviyeden yaklaşıyor...

yani aydın dogan medya grubunun tirajlarında ki bu yuksek degerler devam ettiği sürece bu hegemonya devam edecek...

ben ınanıyorum ki senin gibi aslında iyi niyetle bu gazateyi alan yüzbinlerce akp secmeni var...

ama ınanın size bir yarar saglarken o aldıgınız gazete bu ulkeye bin zararla geri dönüyor...

akp_aşıgı
04-23-2008, 21:15
sevgili kardesşlerim sadece bi düşüncemi paylamşmak istedim böyle hadlerini bildirelim falan derken unutmayalımki partimize dava acan baş savcımızada böyle msj lar yollandı unutmayalımkii yazdıgımız her yanlış bir kelime partimize zarar verebilir bu medya bugün öyule yazar yarın tesini yazar iyi olan 9 köyden kovulur lafını unutmayalım demekki biz gercekten iyiyizki bazı larının oyunu bozulunca dostluk düşmanlık olu verdi

hipermuhafazakar
04-23-2008, 21:51
AKP aşığı manyak yakalamışsın he :) Ergenekoncular o iddianameyi hazırlarken bunu nasıl akıllarına getirmemişler hayret :D

akpartiii
04-23-2008, 21:53
mutlaka cvp verilecektir....anlaşıldı tamam...

Telsizle konuşuyorsunuz sandım bir an :)

Tutku ÇAKIR
05-01-2008, 08:09
Adamlar bizle uğraşıyor yaa foruma bile köstebek yollamışlar!

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=35233.0

Bizimle uğraşmayın kardeşim. Hürriyet,cumhuriyet,radikal,posta... vs. kadar adi gazete görmedim! Siz eğer hürriyet gazetesinden okuyan varsa : işinize geldimi böyle işinize gelmedini şöyle haber yapan taraflı bir kuruluşsunuz.

meridyen
05-01-2008, 10:28
Aydın Doğan ve medya ordusuna hayır...

rikopasa
05-01-2008, 11:19
İktidar yalakası olduğunu bile bile savunduğunuz Mehmet Barlas tüm bu gazetelerde görev yaptı ... :D

meridyen
05-01-2008, 12:35
mehmet barlas herzaman destek verdiğim saygı duydugum bir insandır..ama postada bir zamanlar yazmş olması açıkcası beni de rencide etti...
ama şuan gerçek konumuna kavuştugunu düşünüyorum...

rikopasa
05-01-2008, 12:42
Posta yı boşver ondan önce Cumhuriyet te yazdı , yöneticilik yaptı ...

ultrAstribun
06-04-2008, 20:42
Star gazetesi bu günlerde akp'ye destek veriyor.

ak_Abdullah
07-04-2008, 01:07
arkadaşlar bence medya insanları etkilemenin ve kandırmanın en etkili yoludur. 1960 da 1980 de de böyle olmadı mı? yaptıklarını ülkeye iyilik olarak göstermediler mi? işte taraflı medya dedikleri bu olsa gerek. Şu an ki bütün medya kaynakları Aydın Doğan ın elinde ama işin kötü tarafı Aydın Doğan da SOL un elinde ALLAH yardımcımız olsun. onlara fırsat vermesin

sermin.coskun
07-05-2008, 13:54
Bizim sadace yapmamız gereken doğan grubuna ait olan, onların yararına olan şeylerden uzak durmak. Öncelikle kesinlikle gazetelerini satın almak, okumamak ve okutmamaktır. lütfen duyarlı olalım. >:( >:(

sermin.coskun
07-05-2008, 14:02
Ya Cumhuriyet Gazetesi resmen devlet nasıl kapatlır diye anket düzeliyor, ölçüp biçiyorlar kendi kendilerine. Peki eski Cumhurbaşkanı sıfatındaki insan bir kere olsun o masasından kalktımı odasından çıkıp şehir şehir ülke ülke gezdimi ? Cumhuriyet Gazetesinin yıldönümüne katılıyor ve şunları söylüyor '' Severek, beğenerek okuyorum... '' ve ak partinin kapatılmasıyla ilgilil cumhurbaşkanı dokunulmazlığı sorusunada '' cumhurbaşkanı ilerde emekli olacak oluyor diye cevap veriyor ! >:( >:( >:(

Dağdakiçoban
07-17-2008, 16:43
Köylerde / Yaylalarda kapıların önüne köpekler bağlanır.Amaç koyulara/ ineklere hırsız geldiğinde sahibini haberdar etmesi amaçlanır.Öyle ki masum insanlar bile o kapıya yanaştığında köpekler anında havlamaya başlarlar.

Artık zaman değişti.köylerde ağalar olduğu gibi şehirlerinde "ağa"ları var.Onların çiftlikleri yok ancak onlarında Holdingleri var. Bu holdinglerin önlerine köpek bağlamak pek estetik durmayacağından olsa gerek.Artık gazateciler var.Evet Bunun en güzel örneği Hürriyet gazetesi.Aydın Doğanın çıkarlarını savunmak için akıtmadıkları salya kalmadı.Sabah akşam havlıyorlar.O kadar sadıklar ki kendi patronları POAŞ nedeni ile sayısız dolarlarca devlete borçluyken ,tek bir yazarı bile muhalif bir cümle yazmaktan aciz.Söz konusu AK PARTİ olunca salyaları gazetenin sayfalarına sığmıyor.!

iZaM
11-08-2008, 19:58
Bunlar Türkiye'yi bir kere düşünseler bunları yapıp ortalığı birbirine katmazlar zaten.Ülkesini seven ülkesinin insanlarını sevmeli en başta.Bunlar tam tersi bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.

devrımcı
11-08-2008, 20:56
ya arkadaslar neden bu kdar ustune dustunuz aydın doganın anlamadım gitti.......sokaktakı kopekler saymakla biter mi?yazık olan nefesimize degl mi?sokaktakı itinde bi yerı var merak buyurmayın HERKES HAK ETTİĞİ BARINAKLARA GİDİCEK Bİ KOPEK GİBİ...

devrımcı
11-08-2008, 20:58
kastım aydın dogan değil sadece kımın kopek oldugu ortada..

Hüdaverdi
11-08-2008, 21:11
Kimmiş ? Merak ettim.

Erdoganizm53
12-01-2008, 16:20
Ah be Doğan,Ramazan Ayında benden bile iyi müslüman oluyordun reyting için :Dvallahi sinirlenmemek için doğan medyasının gazeterlini almıyorum.

FarukARSLAN.
12-16-2008, 16:21
Para ve menfaat kokusu nereden geliyorsa Hürriyet ve Aydın Dolar medyası da orada.. Protesto ve konu yerli olmuş.. Ancak e maillere ahmet hakanın ki de eklenmeliydi..

Adam acayip sallıyor yahu. Her gün bu kadar mı sallanılır be adam hangi enerjiyle yazıyorsun bunları?!..