fatih kısaparmak balon baskılı balon Hürriyet'e Kapatma Davası .......Yaz kızım; - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hürriyet'e Kapatma Davası .......Yaz kızım;

Benide_Kapatın
03-20-2008, 20:58
Biiirr...

Devleti yönetenlere ve vatandaşlara 'İslamda baş örtmek yoktur, eşlerinizin ve kızlarınızın başlarınızı açınız' demek suretiyle, ülkenin 'dini' kurallara göre idare edilmesini önermek. (Söz konusu önermelerin, ahalinin uyguladığı dini kurallardan farklı olması ve öneren şahısların kendi 'din' yorumlarını içeriyor olması, bunların dini kurallar önermesi olduğu gerçeğini değiştirmez.)

İkiii...

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti insanına 'Şövalye ruhlu olunuz', 'Şövalyece davranınız' demek suretiyle, Ortaçağ'ı çağrıştıran gerici söylemlerde bulunmak.

İnsanları ortaçağ karanlığına davet etmek. Gericiliği teşvik etmek.

Üüüüççç...

Laik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına 'Bu partiye de oy verdiniz ya, Allah cezanızı versin kardeşim' demek suretiyle, yargıyı 'dini' bir zemine oturtmak ve cezayı hukukun yerine 'Allah'ın vermesini istemek.

Döörrrt...

'Biir-ikii-üç sorti yetmeez... Döört-beeeş-altııı olsun' demek suretiyle savaş kışkırtıcılığı yapmak ve de Silahlı Kuvvetlerimizi etki altına almaya çalışmak.

Beeeşşş...

'Bidon kafalı', 'Göbeğini kaşıyan adam' gibi ifadeler kullanarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına aleni hakaret etmek.

Altıııı...

Kendisi gibi düşünmeyen insanlara 'Develerinize binin, Arabistan'a gidin'

diyerek halkın bir bölümünü göç'e zorlamak.

Yediiiii...

'Haydin Cumhuriyet mitingine, meydanları doldurun!' demek suretiyle, Türk insanını nümayişe davet etmek, galeyana gelmeye teşvik etmek. (İfade içerisinde 'Cumhuriyet' kelimesinin kullanılması, söz konusu eylemleri teşvike hafifletici sebep olamaz.)

Sekiiiz...

'Taksi şoförleri başı açık kadınları taksiden atıyor' ifadelerini kullanmak suretiyle, vatandaşın bir bölümünü töhmet altında bırakmak. Şoför esnafının ekmeğine kan doğramak.

Dokuuuz....

Fazıl Say gibi değerli sanatçılarımızı iktidarın nimetlerinden yararlanmaya zorlamak.

Bunlardan magazin haberi çıkararaktan özel hayatını deşifre etmek.

(İktidarın nimetlerinden yararlanmak derken; Söz konusu sanatçımız, en cillop manitaları AK Parti iktidarı sırasında sevmiştir.)

Oooonn...

Fazıl Say manitasıyla küsünce, bunalıma girmesini teşvik etmek ve 'bütün bunlar iktidar yüzünden oldu, buralarda yaşanmaz' demek suretiyle çocuğu, memleketini terk etmeye teşvik etmek.

Onbiiir...

Koskoca Cumhuriyet başsavcımıza 'mağdur' demek suretiyle küçük düşürmek, toplumda görevini yapamayacağına dair kuşkular uyandırmak.

Onikiii...

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na 'Tayyip... Tayyip...' diyerek ismiyle hitap etmek, sonra da Cumhuriyet Başsavcımıza 'Abdurrahman' denilmesini hakeratamiz bir ifade kabul etmek suretiyle ayırımcılık yapmak.

İş bu tespitlerle sabit olunmuştur ki;

Hürriyet gazetesi laikliğe bir tehdittir.

Hürriyet gazetesi laikliği gülünç durumlara düşürmüş, kasti olarak zedelemiştir.

Hürriyet gazetesi odak olmuştur.

Acilen kapanması gerekmektedir.

Demokrasilerde matbuat'ın kapatılması hoş olmadığından, Hürriyet gazetesini kapağından tutup kapatmak kafidir.

Not: 'Hadi lenn, böyle fasa fiso iddialarla gazete mi kapatılır'? derseniz haklısınız. Özür dilerim. Kapatmaktan vazgeçtim. Ben gene Hürriyet gazetesi okumaya devam edeceğim. En azından Türk mizahına olan katkılarından dolayı okuyacağım.)

H.Kaçan

:P >:( >:( ;D >:(

Ruh-i zar
03-20-2008, 21:00
;D ;D ;D
süper kalemine sağlık H.Kaçan'ın

YavuzSultanSelim
03-20-2008, 21:02
(İktidarın nimetlerinden yararlanmak derken; Söz konusu sanatçımız, en cillop manitaları AK Parti iktidarı sırasında sevmiştir.)

:D :D :D

hipermuhafazakar
03-20-2008, 21:07
on üç

Başsavcının 'suç' tanımına göre CHP de kapatılabilir. Dini siyasete aletin İstismarın şahını yapmıştılar. Hürriyet'in kaptanı Ertuğrul Özkök seçimlerden önce 'CHP'ye oy verilmelidir. Baykal'a iç rahatlığyla oyumu veririm' diye yazmıştı.

parabol
03-20-2008, 21:10
Bu adama bayılıyorum...Lafları cuk diye oturtmak bu olsa gerek.... 8)

Benide_Kapatın
03-20-2008, 21:14
ON DÖÖÖRT

SAVCIYI YARGILAYIN

6 Mart 2006 günü konuyu manşetine taşıyan Hürriyet'in Saygı Öztürk imzalı haberi;İhbar İddianamesi; manşetinin altında Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın, asıl bombalarını iddianame içine soktuğu ortaya çıktı yazıyordu. Gazete aynı haberde iddianame konusunda Vural Savaş'ın Savcıya disiplin cezası gerekirdi sözlerine ve Deniz Baykal'ın Orduya darbe girişimi var açıklamasına yer verdi.

Şimdi yargıyı eleştirmeyin hukuk devleti cart curt afedersiniz.!

iki yüzlü şere...ler..

hipermuhafazakar
03-20-2008, 21:30
on beeeşş

Hürriyet'in kaptanı 2001 yılında başörtüsüne özgürlüğü savunuyordu ! İnanmak zor ama böyle gerçekten. 'Bu ülkede tabuların üzerine gidilemez mi? Mesela üniversitede tüban yasağı - Üniversitelerde türban yasağı kalksa ne olur? Türkiye artık bu kompleksinden kurtulmalıdır” diye yazmış, sonra tam tersine dönüş yapınca usta kalemlerimizce suç üstü yakalanmıştı. İşte ----> http://www.samanyoluhaber.com/yazar-90457.html

%50 oyla iktidara gelmiş bir partiyi laikliği yıkmaya(!) azmettirmekten........yaz kızım ne duruyorsun :)

Hüdaverdi
03-20-2008, 21:30
H.Kaçan nerenin köşe yazarı merak ettim ?
Güzel yazmış :D
+1

YavuzSultanSelim
03-20-2008, 21:32
on beeeşş

Hürriyet'in kaptanı 2001 yılında başörtüsüne özgürlüğü savunuyordu ! İnanmak zor ama böyle gerçekten. 'Bu ülkede tabuların üzerine gidilemez mi? Mesela üniversitede tüban yasağı - Üniversitelerde türban yasağı kalksa ne olur? Türkiye artık bu kompleksinden kurtulmalıdır” diye yazmış, sonra tam tersine dönüş yapınca usta kalemlerimizce suç üstü yakalanmıştı. İşte ----> http://www.samanyoluhaber.com/yazar-90457.html

%50 oyla iktidara gelmiş bir partiyi laikliği yıkmaya(!) azmettirmekten........yaz kızım ne duruyorsun :)

hehhehe ölüyom gülmekten :D :D :D laikliği yıkmaya azmettirmekten :D :D

parabol
03-20-2008, 21:32
H.Kaçan nerenin köşe yazarı merak ettim ?
Güzel yazmış :D
+1

Star gazetesinin...

Benide_Kapatın
03-20-2008, 21:50
on altıııııııı..

Hürriyet Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök isimli şahsın ise aynı gün çıkan yazısında Şemdinli İddianamesi ile ilgili ;"Bu tavır, hukuk devleti olduğunu iddia eden bir ülkenin savcısına yakışmıyor. İddianamede yer yer skandala varan bölümler var" yorumunda bulunmuştur. Hürriyet gazetesinin Şemdinli iddianamesiyle ilgili 7-14 mart arasında yaptığı haberlerin sadece başlıkları bile çok şey anlatıyor: HSYK savcıya soruşturma açılmasını istiyor şeklinde açılan başlıklar bir Cumhuriyet baş savcısının hedef gösterilmesidir. Tez kapatıla... >:(

Sukût-u_Hayal
03-20-2008, 23:17
Hasan Kaçan'ın yazısı muhteşemdi.. Bugün tekrar tekrar okudum bu yazıyı.

Not: 'Hadi lenn, böyle fasa fiso iddialarla gazete mi kapatılır'? derseniz haklısınız. Özür dilerim. Kapatmaktan vazgeçtim. Ben gene Hürriyet gazetesi okumaya devam edeceğim. En azından Türk mizahına olan katkılarından dolayı okuyacağım.)

:)

hipermuhafazakar
03-20-2008, 23:27

Mizahına katkısı ne olmuş arkadaşım ??? Milli iradeye hakaretlerini gördük. Onların tek birşeye katkıları oluyor. onada STATÜKO deniyor ! Bu kelimenin ne anlama geldiğini herkes öğrenmesi lazım

Sukût-u_Hayal
03-20-2008, 23:30

Mizahına katkısı ne olmuş arkadaşım ??? Milli iradeye hakaretlerini gördük. Onların tek birşeye katkıları oluyor. onada STATÜKO deniyor ! Bu kelimenin ne anlama geldiğini herkes öğrenmesi lazım

Bu cevap bana mı Hasan Kaçan'a mı ben sadece hürriyetin saçma sapan yayın anlayışına mizah gözü ile bakan Hasan Kaçan' a güldüm .... ??? :-\

hipermuhafazakar
03-21-2008, 00:08

Bu cevap bana mı Hasan Kaçan'a mı ben sadece hürriyetin saçma sapan yayın anlayışına mizah gözü ile bakan Hasan Kaçan' a güldüm .... ??? :-\

O son 2 cümlenden 'Ben gene Hürriyet gazetesi okumaya devam edeceğim. En azından Türk mizahına olan katkılarından dolayı okuyacağım' demenden dolayı yazdım. Yazık, ne kadar uydurma haberleri , statükonun projelerini sizlere pompalıyorlar haberiniz yok anlamıyorsunuz

Benide_Kapatın
03-21-2008, 00:11
yanlış anlaşılma var sanırım.

Sukût-u_Hayal
03-21-2008, 00:45

O son 2 cümlenden 'Ben gene Hürriyet gazetesi okumaya devam edeceğim. En azından Türk mizahına olan katkılarından dolayı okuyacağım' demenden dolayı yazdım. Yazık, ne kadar uydurma haberleri , statükonun projelerini sizlere pompalıyorlar haberiniz yok anlamıyorsunuz

Pardon galiba sen Hasan Kaçan'ın yazısını okumadın o yazıyı ben yazmadım sadece Hasan Kaçan'ın cümlesini yazdım yanlış anlama oldu galiba.. Hayatım da hiç hürriyet gazetesi okumadım ... :-\

Neyse yanlış anlaşılma olmuş galiba ..... ???

hipermuhafazakar
03-21-2008, 22:28
heeee tamam kardeşim şimdi anladım a,ya, tamamını okumamıştım Hasan Kaçan'ın yazısının, sen ordan niye alıntı yaptım demiyon ;D

Mcht_Ln
03-21-2008, 22:33
Çok güzel. :) Gerçektende bu gazetenin mizaha katkısı oldukça fazla. :D