Orijinalini görmek için tıklayınız : Hüseyin Nihal Atsız'ın Vasiyeti (Önemli Ve Güzel)
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:23
Yağmur Oğlum;
Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyo-rum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol!
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Ya-hudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, A-raplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Ro-menler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanları-mızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arna-vutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler i-çerideki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun.
vaybe vasiyete bak 8) adam kisaca bütün dünya düsmanimiz deseymis ya!
Benide_Kapatın
04-01-2008, 19:29
Yağmur oğlu bile vasiyetini dinlememiş ki 8)
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:34
Dinleyip dinlememesi pekde önemli değil bu vasiyetten çıkarılacak sonuç ; TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK...
Benide_Kapatın
04-01-2008, 19:36
Düşman üretmektede pek mahiriz ama değil mi?
Kalkıp şimdi elimize mezure alıp kafatası ölçümü mü yapalım usta!
Dost kazanalım gerisi lafü güzaf, düşmanımız zaten haddinden fazla.!
Dinleyip dinlememesi pekde önemli değil bu vasiyetten çıkarılacak sonuç ; TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK...
ben bu vasiyetten hic birsey cikarmiyorum!..benim dostumda, düsmanimda bellidir suraya bak herkesi düsman ilan etmisiz ondan sonra Türkün, Türkten baska dostu yok der dururuz peki neden yok diye sorsak?
mesudum47
04-01-2008, 19:39
valla bu adamı zaten sevmezdim...
bunu okudum gene sevmiyorum....
bu milliyetçilikten ziyade faşizm....
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:42
Çünkü saydıklarının hepsi Anadolu üzerinde kötü emelleri olan varlıklardır Bu saydıkları hiç bir zaman dost değildir olmayacaktır. Dost gibi görüneceklerdir oda amaçlarına ulaşana dek..
mesudum47
04-01-2008, 19:44
onlar dost olsada sen olamıyacaksın gibi....
bu önyargı ile sana Türk'ten bile dost çıkmaz...
Çünkü saydıklarının hepsi Anadolu üzerinde kötü emelleri olan varlıklardır Bu saydıkları hiç bir zaman dost değildir olmayacaktır. Dost gibi görüneceklerdir oda amaçlarına ulaşana dek..
eee simdi ne yapmak lazim ayidan post, bunlardan dost olmaz diyerek onlari dislayacak miyiz bence cok sacma sunu unutmayin devletlerin dostu, düsmani olmaz devletlerin cikarlari olur bu devletlerle kanka olacak degiliz ya biz isimize bakariz ama böyle kin, nefret beslemek hem dini olarak hemde insani olarak uygun degildir ;)
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:46
Dışlayacak değiliz gereğinden fazla güvenmemeli... Şimdi siz sayacaksınız şunlar kurtuluş savaşından yardım etti şunlar bunu etti Bende diyeceğimki İstisnalar kaideyi bozmaz.
Benide_Kapatın
04-01-2008, 19:47
Arı bir Türk ırkı mevcut mu şuan?
Bende diyecegimki kaide bozulsa ne yazar, bozulmasa ne yazar bu saydiklarindan daha zararlisi önümüzde duruyor(chp) bunlarin hepsini toplasan chp kadar bu ülkeye zarar vermez o yüzden müsterih olunuz ;)
mesudum47
04-01-2008, 19:53
Ama istisna diyerek de biz ve diğeri demek de doğru olmaz...
Nihal Atsız ın ordudan kovuluşu çok da saygı görülecek biri olmadığını gösteriyor zaten...
sonuçta kendini bu ülkeye hizmet etmeye adamış insanlara 2. sınıf muamelesi yapmak pek de insanice değildir...
küreselleşen dünyada ortalıkta ben safkanım diyebiliyorsan ancak gülebilirim...
böyle cahiliye düşünceleri tarihe gömülmeye mahkumdur...
bu vasiyet dediğin yazı içinde geçen bir toplumu anlatıyor yahudiler...
bu düşüncenin aynısı onlarda da var....
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:54
Evet CHP BÜYÜK BİR TEHLİKEDİR ŞU ANKİ OLUŞUMU ALT TEŞKİLATLARI KOMÜNİZİMİN OLUŞTUĞU YERLER
ATATRÜK NE DEDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE EN BÜYÜK TEHDİT KOMÜNİZİMDİR KOMÜNİSTLER NERDE GÖRÜLÜRSE BAŞI EZİLMELİDİR...
yasinarslanpay
04-01-2008, 19:56
Mustafa Kemal'de istifa etmese atılacaKtı saygınlıgın derecesi atılmayla ölçütlendirilemez.
mesudum47
04-01-2008, 20:03
bu konuyu eklemişsin de bunun pek de güzel bir yanı yok
sadece devletleri milletleri toplamış düşmanımız demiş....
vasiyet olarak güzel birşey okumak istiyorsan git veda hutbesini ,Şeyh Edebalinin Osman Bey'e nasihatlerini oku...
onlar hem edebi hem de faydalı birşeyler içeriyor... insanlara kin nefret aşılamaktan ötesini anlatıyor...
murselyavuz
04-01-2008, 22:40
bence bu kadar çok düşmanı olan bir milletin öncelikle kendini irdelemesi gerekiyor...
Sormazlar mı adama?
kardeşim bunların hepsi kötü de bir tek sen misin iyi olan diye?
bir yolda bütün araçlar üzerine doğru geliyorsa bilki ters istikamette olan sensin....
Ayrıca Ulu Önder Atatürk de demiştir ki
''Yurtta sullh, cihanda sulh''
maviinsan
04-01-2008, 22:44
Ermenileri ve yunanlıları falan anladık da Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, , Lazlar nereden düşman oluyormuş? Japonlar, Afganlılar vs...Müslüman müslüman'ın düşmanı olur mu?
maviinsan
04-01-2008, 22:46
Nihal ATsız ateist ırkçının biridir.Yazılarını okursanız,sitelerinde,forumlarında dolanırsanız daha iyi anlarsınız.
maviinsan
04-01-2008, 22:52
Arı bir Türk ırkı mevcut mu şuan?
Varsa çok az vardır.Toroslardaki ,egedeki türkmenler dağlarda yaşadığı için çevreyle etkileşim kuramadığı için ırksal özelliklerini daha çok korumuş olabilirler.Mesela ben Kelesli'yim.(bursanın ilçesi) Orası böyle mesela...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.