Orijinalini görmek için tıklayınız : Hüseyin Üzmez Tutuklandı medya mensuplarına: Sizinle sonra hesaplaşacağız"dedi
Bostancı
04-26-2008, 20:58
Hüseyin Üzmez Tutuklandı
http://www.tevhidhaber.com/images/news/12911.jpg
Hüseyin Üzmez Bursa ceza evine gönderildi.
26 Nisan 2008 / 19:35
Reklam
Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez bu sabah saatlerinde 14 yaşındaki bir kıza tecavüz iddiası ile göz eltına alınmıştı. Akşam saatlerinde tutuklama kararı geldi. Ancak haberin ayrıntısı içerisnde geçen başa bir haber de kafaları karıştırdı. Zira Hüseyin Üzmez ile birlikte kızın anne ve babasnın da gözaltına alınmış olması ve anneye de tutuklama kararının çıkması olayın farklı boyutları olduğu şüphesini doğurdu.
Bu arada Hüseyin Üzmez polis aracına bindirilirken medya mensuplarına"sizle sonra hesaplaşacağız" dedi. Olayın detaylarının ilerleyen saatlerde daha da netleşeceği tahmin ediliyor.
Kaynak: tevhid haber
Olayın netleşmesini bekleyelim bakalım >:( >:( >:(
_Yeniden_
04-26-2008, 21:03
Bunun da yalan olduğu ortaya çıkınca ne yapacaklar acaba?
Ben ne yapmayacaklarını söyleyim: utanmayacaklar.
Ak_Zeynep
04-26-2008, 21:08
umarım yalandır
Üç mevsim
04-26-2008, 21:32
Komplocu adiler, yine bir iş çeviriyolar. İşin doğrusu kısa zamanda ortaya çıkacaktır!!! Hüseyin Abimize Allah kolaylık versin..
ENGİNEER
04-26-2008, 21:34
Bu suçlamalar doğru olsun benim adımda Emre değil demektir...
EpiVaTeS
04-26-2008, 21:36
doğru değildir ben inanmıyorum....
_Yeniden_
04-26-2008, 21:38
İnsanı hep en hassas olduğu noktadan vuruyorlar...İşlerini çok iyi biliyorlar !!
Allah sabır versin kendisine ve ailesine...
75 yaşında ki Hüseyin Üzmez içeride....
Hani suçu ne olursa olsun yaşlı insanlara böyle davranılmamalıydı...
Hüseyin Üzmez' in tırnağı olamayacak olan İlhan Selçuk için bunları söyleyenler, neredeler şimdi...
Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:45
Hüseyin Üzmez' in tırnağı olamayacak olan İlhan Selçuk için bunları söyleyenler, neredeler şimdi...
yaşıyla ne alakası var :o
Haberin yalan olduğu öğrenilince kimse duymaz haber yapan olmaz
ama şimdi ortalık gümbür gümbür
yaşıyla ne alakası var :o
İlhan Selçuk '' Vatanı bölmek için çete kurmaktan'' gözaltına alındığı zaman, diğer vatansevar!!! ler prtalığı ayağa kaldırmışlardı. 80 yaşındaki adamı suçu ne olursa olsun gözaltınamı alınırmış dedmişlerdi. Selçuk' un işlediği suçtam çok insanların dikkatini yaşına çekmişlerdi. Şimdi onlar nerede...
Ak_Zeynep
04-26-2008, 23:52
aman onlrın yaptıklarını ne önemsiyosun ki işlerine nasıl geliyosa öyle davranır bunlar
Öncelikle kendinden 50 yaş küçük biriyle evli olması, bazı şüpheleride beraberinde getiriyor.Lakin biraz bekleyip haberin doğruluk payını araştırmak lazım
f_zehra51
04-27-2008, 00:39
Ben ne yapmayacaklarını söyleyim: utanmayacaklar.
her zaman yapmadıkları gibi!!..
RDönmezs
04-27-2008, 01:41
Deliklerinde kıs kıs gülüyorlar abi..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.