fatih kısaparmak balon baskılı balon İbrahim Toraman'a Schalke Kancası - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbrahim Toraman'a Schalke Kancası

Eşref
06-14-2008, 14:34
Beşiktaş´ın yıldızı İbrahim Toraman´a Almanya´dan talip çıktı. Yönetim satışa sıcak bakıyor.

Beşiktaş’ın yıldızı İbrahim Toraman’a Almanya’dan talip çıktı. Bundesliga’da şampiyonluğu hedefleyen Halil Altıntop’un takımı Schalke, Toraman için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla takımda kalmasını istediği yıldız futbolcu için Gelsenkirchen’in de cazip bir teklifte bulunduğu ve 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bildirildi.

Başkan Yıldırım Demirören’in, transferler hakkındaki bir sözü ise her şeyin değişebileceğini gösteriyor: Burası Beşiktaş... Yeri dolmayacak oyuncu yoktur. Teklif güzel.

politikaci
06-14-2008, 14:35
valla bizden söylemesi beşiktaşın as oyuncularını sağ sol istiyor bu gidişle avrupada başarı gelmez :-\

Eşref
06-14-2008, 14:36
valla bizden söylemesi beşiktaşın as oyuncularını sağ sol istiyor bu gidişle avrupada başarı gelmez :-\

Transfer haberi okuyacağımıza para için satılan yıldız haberi okur olduk.

politikaci
06-14-2008, 14:38

Transfer haberi okuyacağımıza para için satılan yıldız haberi okur olduk.
ki birde bjk nin bunları satmayıp yıldız alması içinde avrupaya adını hatırlatması gerekiyor.. gerçi buna pek gerek yok.gs yi bu halde bire şamp liginde 2.torbaya koymuşlar ben olsam 4 e sokardım mesela.ama avrupa puanı için yinede gidin siz

kartaLiçe
06-14-2008, 14:50
arkadaşlar bu aralar böyle söylentiler böyle haberler havada uçuşuyor.. transfer sezonu her duyduğumuza inanmayalım ! kesin ve net bir sonuç olmadıkça ! ama toraman gitmez gidemez :(

Eşref
06-14-2008, 14:52
arkadaşlar bu aralar böyle söylentiler böyle haberler havada uçuşuyor.. transfer sezonu her duyduğumuza inanmayalım ! kesin ve net bir sonuç olmadıkça ! ama toraman gitmez gidemez :(

Evet, çok fazla dedikodu var.