Orijinalini görmek için tıklayınız : İETT otobüslerinde unutulan eşyalar açık artırmayla satışa çıkarılıyor...
Bir yılda 241 eşya unutuldu!
İSTANBUL- İETT otobüslerinde unutulan eşyalar açık artırmayla satışa çıkarılıyor. İETT’nin Karaköy’deki gar binasında 25 mart salı günü yapılacak müzayedede son bir yılda unutulan eşyalar satılacak.
Gelinlik unutan bile var...
İETT otobüsleri, metro, tramvay, tünel araçları ve duraklarda unutulan eşyalar altı grup halinde satışa çıkarılıyor. Karaköy gar binasında bulunmuş eşya bürosunda 25 mart salı günü sabah 09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılacak açık artırmaya isteyen vatandaşlar katılabilecek.
Satışa çıkarılan eşyalar arasında 48 adet saat, 46 adet cep telefonu, 46 adet elektronik eşya ve 24 adet fotoğraf makinesi bulunuyor. Bu yıl açık artırmada satılacak ilginç eşyalar arasında uyku seti, kilim, battaniye, gelinlik, okul önlüğü, ışıldak, termos, olta, kasetçalar, su terazisi, gaz maskesi, pazar arabası ve raket takımı bulunuyor.
Unutkanların imdadına internet yetişiyor...
Otobüslerde unutulan ve duyarlı vatandaşlarca fark edilerek şoföre veya hat amirliklerine teslim edilen eşyalar, İETT’nin Karaköy’de bulunan kayıp eşya bürosunda muhafaza altına alınıyor. Bozulma ihtimali olan eşyalar anında imha ediliyor. Diğerleri sahibi bulunur düşüncesiyle bir yıl süreyle saklanıyor. Bu süre zarfında sahibi bulunamayan eşyalar açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor. Unutkan yolcular www.iett.gov.tr adresinden sorgulama yaparak kaybettikleri eşyalara ulaşabiliyor. İETT 2003 yılından bu yana hizmeti elektronik ortamda yürütüyor.
Bulunmuş Eşya Satışı :
Tarih : 25 Mart 2008 Salı
Saat : 09.00 – 12.00
Yer : İETT Genel Müdürlüğü
Karaköy Gar Binası K : 5
Sukût-u_Hayal
03-24-2008, 23:33
Her zaman şaşırmışımdır şu iett otobüslerin de unutulan eşyalara ... :-\
Ak_Zeynep
03-24-2008, 23:36
ayy ben de bi kere çantamı unutmuştumm :-[ :-[ :-[ :-[ ne utanç verici..ama sonra bulmuştum :-[
Hüdaverdi
03-24-2008, 23:38
Yok yok valla,her şey unutuluyor :)
Ben gidip bir cüzdan alcam içi para dolu :D
ahh ahh
o pazara gidip de otobüslerde yorgun argın unuttuklarımı toplasam burdan nereye kadar yol olur bılmem ;D
15F otobüs garajı ne tarafta dıye sorsammı acaba :D
YavuzSultanSelim
03-25-2008, 00:04
bilgisayar falan var mı acaba :D
ben de kabanımın kuşağını unutmuştum otobüste :-[ gidiptekaban kuşağı görürseniz alın lütfen :'( gitmiyim şimdi oraya kadar giden varken hazır alsın bari benim için :D ;D ;D ;D ;D ;D
şimdiden saolun :D
çok güldüm yaa.. kaban kuşağı nasıl unutuluyo..ilahi gül..
Biz de annemi unutmuştuk hatırladın mı Nazende ;D ;D ;D
düşmüş farketmedim olsun yaa siz genede bakın belki bulursunuz :D :D :D :D
burdan bakınca göremiyorum.. istanbula gidince araştıracam ama..
ne insanlar var yav..
ne insanlar var yav..
Aslında annem bizi durakta unutmuştu :D
ne insanlar var yav..
:D :D :D ne insanlar var eddie ?? ;D ;D ;D
ne insanlar var yav..
Aslında annem bizi durakta unutmuştu :D
hahaha ciddimisin kız dildade :D benimi gırgıra aldınız siz hee
Ne zaman yaa ??? :D
Bu arada gelinlik beniim ,gelinlik benim sakın satmasınlar güzelse kimseye yar etmem ;D
Olay şöyle oldu annem otobüse bindi Akbil bitmiş o zamanlar şöförler Akbil satmaya başlamamıştı ve annem Nazende ile beni akbil yüklemeye yolladı ama şöför bizi beklemedi ve otobüs annemi alıp gitti :'( :'( :'(
Olay şöyle oldu annem otobüse bindi Akbil bitmiş o zamanlar şöförler Akbil satmaya başlamamıştı ve annem Nazende ile beni akbil yüklemeye yolladı ama şöför bizi beklemedi ve otobüs annemi alıp gitti :'( :'( :'(
:D :D :D :D komik ama gülmeyede korkuyorum yaa bi gün bende anne olup unutabilirim çocuklarımı kınamamak lazım ;D ;D ;D ;D ;D
bende yeni aldığım kıyafeti unutmuştum ve bi dahada ulaşamadım ona ne üzücü dimi???
Bende telefon faturami metroda unutmustum bulan hayrina öder herhalde 8)
RDönmezs
03-26-2008, 23:06
:D :D :D ödeyen olursa elini öperim :D
:D :D :D ödeyen olursa elini öperim :D
Insanlik bu kadar mi öldü be kardesim :'( :'(.. ya bu aglama sekli cok sulu 8)
Abi bence faturanı bulan kendi faturasınıda üstüne ekleyip ole getirir sana ;D
Hıfz-ı lisan
03-26-2008, 23:34
Bende Birkaç kitap almıştım arkadaşım bakmak için aldığında birini unutmuş..içindekilerden Nasiplenmişlerdir inşallah :D
AkSa- 34
03-26-2008, 23:59
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:urH57R-IbWQwsM:http://img362.imageshack.us/img362/8360/img6830lq5.jpg
OSMANIN ARADIGI BİLGİSAYAR
ben de kabanımın kuşağını unutmuştum otobüste :-[ gidiptekaban kuşağı görürseniz alın lütfen :'( gitmiyim şimdi oraya kadar giden varken hazır alsın bari benim için :D ;D ;D ;D ;D ;D
şimdiden saolun :D
http://www.sanalsektor.com/products/308350.jpg
bende kalsa olmaz mı?
hipermuhafazakar
03-27-2008, 00:26
Bende bir keresinde cep telefonumu düşürmüşüm otobüste..Nokia 3650 ydi 150 küsür milyona almıştım galiba 2-3 sene önce.. İkindi vakti evimi aramışlardı telefonunuzu düşürdünüz diye, akşama doğru şehreminindeki tramway parkından almıştım :) Orasıda İETT'nin garajı aynı zamanda ve bizim eve 10-15 dk mesafede.
Bende bir keresinde cep telefonumu düşürmüşüm otobüste..Nokia 3650 ydi 150 küsür milyona almıştım galiba 2-3 sene önce.. İkindi vakti evimi aramışlardı telefonunuzu düşürdünüz diye, akşama doğru şehreminindeki tramway parkından almıştım :) Orasıda İETT'nin garajı aynı zamanda ve bizim eve 10-15 dk mesafede.
Vaybe böyle enayiler varmiydi gibi klasik bir tepki vermeyecegim 8)..Demekki böyle hak, hukuk bilen güzel insanlardan biri size rastlamis kardes, senin adina sevindim..
hipermuhafazakar
03-27-2008, 00:37
Vaybe böyle enayiler varmiydi gibi klasik bir tepki vermeyecegim 8)..Demekki böyle hak, hukuk bilen güzel insanlardan biri size rastlamis kardes, senin adina sevindim..
Biz geniş anımızda Allahı hoşnut edersek hakkı hukuku gözetirsek Allah bizim dar anımızda bizi kollar, yardım eder. Bende bişeyden ötürü heralde kollanmışım :) Toplumumuzda tarihe geçmeyi hakeden çok insan var. Özellikle eminiyet görevlilerimiz..Öyle fedakarlarlada dolu ülkemiz
Biz geniş anımızda Allahı hoşnut edersek hakkı hukuku gözetirsek Allah bizim dar anımızda bizi kollar, yardım eder. Bende bişeyden ötürü heralde kollanmışım :) Toplumumuzda tarihe geçmeyi hakeden çok insan var. Özellikle eminiyet görevlilerimiz..Öyle fedakarlarlada dolu ülkemiz
Bu yüzden emniyet teskilati birilerinin hedef tahtasinda cünkü o teskilat isinin hakkini veriyor, gerekeni yapiyor, eyyamcilik yapmiyor, siyasi borozon olarak kullanilmiyor o yüzden birileri f tipi teskilatlanma diye gönderme yapiyor f yi anlamayanlara acilimini yapabilirim ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.