fatih kısaparmak balon baskılı balon İhvan, Esad’dan taleplerini sıraladı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İhvan, Esad’dan taleplerini sıraladı

İntifada
06-24-2011, 18:30
http://www.islamigundem.com/images/news/34783.jpg

Müslüman Kardeşler hareketi, rejiminin halka yönelik baskılarını sonlandırmaya çağırıken; Baas rejiminden taleplerini sıraladı..

Mısır Müslüman Kardeşler hareketi tarafından Suriye’de yaşan son gelişmeler ile ilgili açıklama yapıldı.Müslüman Kardeşler hareketinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşar Esad yönetiminin göstericilere karşı uyguladığı sert müdahale tarzı eleştirildi.
Hareket tarafından yapılan açıklamada, Baas rejiminin gösterileri acımasızca bastırmaya çalıştıkları ifade edilirken; Beşar Esad yönetiminin yapmasını istediği talepler sıralandı.

Esad yönetimine yapılan çağrıda Suriye halkına uygulanan katliamların durdurulması ve siivl halkın korunması gerektiğinin altı çizildi.
Müslüman Kardeşler hareketi tarafından sıralan talepler ise şöyle:

1. Suriye’nin kent ve kırsal kesimlerinde konuşlanmış ordu birliklerinin derhal bu bölgeleri boşaltılacak.
2. Acil ve koşulsuz olarak hapishanelerdeki siyasi mahkumlar serbest bırakılacak ve can güvenliği sağlanacak.
3. Suriye halkının özgürlük ve adalet taleplerine biran önce olumlu cevap veren adımlar atılacak.
4. Ülkede siyasi partilerin özgürce kurulabilmesi için gereken yasalar çıkarılacak ve politik adımlar atılacak.
5. Yeni hazırlanacak anayasaya Suriye halkının talepleri yansıtılacak ve milli menfaat gözetilecek.

İslamigundem.com (http://www.islamigundem.com/)

HaArP
06-24-2011, 18:33
Müslüman Kardeşler hareketi tarafından sıralan talepler ise şöyle:

1. Suriye’nin kent ve kırsal kesimlerinde konuşlanmış ordu birliklerinin derhal bu bölgeleri boşaltılacak.
2. Acil ve koşulsuz olarak hapishanelerdeki siyasi mahkumlar serbest bırakılacak ve can güvenliği sağlanacak.
3. Suriye halkının özgürlük ve adalet taleplerine biran önce olumlu cevap veren adımlar atılacak.
4. Ülkede siyasi partilerin özgürce kurulabilmesi için gereken yasalar çıkarılacak ve politik adımlar atılacak.
5. Yeni hazırlanacak anayasaya Suriye halkının talepleri yansıtılacak ve milli menfaat gözetilecek.

Bunları isteyen İhvan mı ? Yoksa Abd stratejisi mi ? Libyada olduğu gibi Muhaliflerin Liderleri ile pazarlık yapan Siyonist Sarkozydi... İhvan'dan şüphelenmeye başladım... Deccali haberler mi böyle !

İntifada
06-24-2011, 18:40
neden abi ?
bende ihvanın istekleri fazla yumuşak diye üzülmüştüm...
yetmez bunlar...
o tağut baas ve yardakçılarını sallandırmak lazım şamın orta yerinde...

Ammar
06-24-2011, 18:42
niye şüpheleniyorsun ki bunlar az daha çok şey istenmeliydi.

HaArP
06-24-2011, 18:43
neden abi ?
bende ihvanın istekleri fazla yumuşak diye üzülmüştüm...
yetmez bunlar...
o tağut baas ve yardakçılarını sallandırmak lazım şamın orta yerinde...

İhvanın açıklamasını kulaklarımla duydum ya İslami hükümler yada biz yokuz dedi... Bu açıklamaların onların ağzından Devlet andlaşmalarına itilmesi benim açımdan inanması güç... Yada Aldatıldılar derim...!

Baasçılar mı yoksa her iki tarafa da bulaşan Süfyaniler mi ?

Sanırım Abd'nin, Rusya'nın, Bm, Nato'nun çıkarları ve Ülkelerarası dengenin hesaplandığı bir ortamda Baas demek acizane saflık olur... Onun yerine Blackwater nerde onu bulalım derim !

İntifada
06-24-2011, 18:46
kuklalarını tutup çekelimde kuklayı tutan kolda gelir elbet beraberinde...

HaArP
06-24-2011, 18:48
kuklalarını tutup çekelimde kuklayı tutan kolda gelir elbet beraberinde...

Yok ona bir şey olmaz ama bizim kolumuz gider gibi gerçekçi olmak lazım...

İntifada
06-24-2011, 18:50
Yok ona bir şey olmaz ama bizim kolumuz gider gibi gerçekçi olmak lazım...

kuklacının kolu titremeye başladı dayanamıyor artık...
mısırda bizzat gördüm...
1 gün arayla dış işleri bakanı bayan clintonun açıklamaları amerikanın zararını ortaya koyuyor zaten...

HaArP
06-24-2011, 18:52
kuklacının kolu titremeye başladı dayanamıyor artık...
mısırda bizzat gördüm...
1 gün arayla dış işleri bakanı bayan clintonun açıklamaları amerikanın zararını ortaya koyuyor zaten...

Kardeşim acizane olarak burada sana muhalefet edeceğim... Amerikan DECCALİNİ iyi tanıman lazım...!

Bunu iyi analiz et ! Dert başka !

oEf2DH_OUR4

İntifada
06-24-2011, 18:54
acizane ne diyorlar abi...

HaArP
06-24-2011, 18:56
acizane ne diyorlar abi...

Özet Türkçesi şu ! Biz sizi oyalıyoruz ! Bir Cepheden kurtulalım güçlenelim canınıza okumaya devam edeceğiz !!!

Özgür Çağrı
06-24-2011, 19:01
Türkiye acilen suriyeye müdahale etmeli ve insanları baas zulmünden kurtarmalıdır.

HaArP
06-24-2011, 19:04
Türkiye acilen suriyeye müdahale etmeli ve insanları baas zulmünden kurtarmalıdır.

Desene sende Kuzey Irak'ta yapılanları Türkiye'de olmasını istiyorum diye... İslam ile Kürtçü algısında sana acizane tavsiyem İslam'da karar kıl kardeşim... Diğeri Büyük İsrail'dir lakin tercih ve yorum senin... Naçizane...

Özgür Çağrı
06-24-2011, 19:12
Desene sende Kuzey Irak'ta yapılanları Türkiye'de olmasını istiyorum diye... İslam ile Kürtçü algısında sana acizane tavsiyem İslam'da karar kıl kardeşim... Diğeri Büyük İsrail'dir lakin tercih ve yorum senin... Naçizane...

Tecavüzcünün katliamın dini ırkı olmaz ..
baas köpeklerinin rejimi yıkılacak suriye halkı kazanacak bizde yardım edeceğiz.
Yani amerikan tecavüz etmesin bizimkimi tecavüz etsin öldürdükleri kadınların ağzına öldürdükleri erkeklerin uzuvlarını kessinler
bizde izleyelim
aaa ne kadar güzel katlediyorlar diye
öylemi ?

Ne kadar rahatsınız yav.

İntifada
06-24-2011, 19:14
öyle...
şimdiye kadar israil hapishanelerinden dahi filistinli müslüman kardeşimize tecavüz edildiğine dair haber almadık...
halbuki bu rejimin hapishanelerinde erkek,kadın,çocuk demeden kardeşlerimize tecavüz ediliyor...
Allah kahretsin bunları...

HaArP
06-24-2011, 19:20
Tecavüzcünün katliamın dini ırkı olmaz ..
baas köpeklerinin rejimi yıkılacak suriye halkı kazanacak bizde yardım edeceğiz.
Yani amerikan tecavüz etmesin bizimkimi tecavüz etsin öldürdükleri kadınların ağzına öldürdükleri erkeklerin uzuvlarını kessinler
bizde izleyelim
aaa ne kadar güzel katlediyorlar diye
öylemi ?

Ne kadar rahatsınız yav.

Yok kardeşim anlayamadınız... Sadece kulaklarımda Saddam zalimi gitsin diyenlerin pişmanlıkla ağladığı aklıma geldi...!

İntifada
06-24-2011, 19:25
Yok kardeşim anlayamadınız... Sadece kulaklarımda Saddam zalimi gitsin diyenlerin pişmanlıkla ağladığı aklıma geldi...!

insanlar saddam gitsin USA gelsin demedi ki sayın abim...
ve ıraklıları meydanlarda da görmedik ameriakdan önce...
kendileri devirselerdi saddamı böyle olmayacaktı...
2 zalimden birisini seç demekte zalimliktir...
ufacık çocukların cinsel uzuvlarını kesmek,ufacık kız çocuklarına tecavüz etmek,insanları esadın resimlerine secde ettirmek,tırnaklarını sökmek,öldürmek zalimliktir ve yapan her kim olursa olsun Allahın laneti üstünde olsun...

HaArP
06-24-2011, 19:29
insanlar saddam gitsin USA gelsin demedi ki sayın abim...
ve ıraklıları meydanlarda da görmedik ameriakdan önce...
kendileri devirselerdi saddamı böyle olmayacaktı...

Çünkü hepsi bugünkü gibi devletler arası bir oyundu ! Şimdi de öyle değil mi ? Siz sosyolojik açıdan bakıyorsunuz bende soruyorum kendileri devirse idi ! Küresel bir Dünyanın varlığını bilmeyeceklerdi yine pişman olacaklardı ! Lakin Mücahidlere katılsalardı öyle olmazdı ! Zaten Iraklıları Cumhuriyet Muhafızları mı yoksa El Kaide Mücahidleri mi kurtardı Hakkıyla bilmek lazım gelir... Sakın sözümü hafife alıp alay etmeyiniz... Derin bir sözdür !

İntifada
06-24-2011, 19:36
Çünkü hepsi bugünkü gibi devletler arası bir oyundu ! Şimdi de öyle değil mi ? Siz sosyolojik açıdan bakıyorsunuz bende soruyorum kendileri devirse idi ! Küresel bir Dünyanın varlığını bilmeyeceklerdi yine pişman olacaklardı ! Lakin Mücahidlere katılsalardı öyle olmazdı ! Zaten Iraklıları Cumhuriyet Muhafızları mı yoksa El Kaide Mücahidleri mi kurtardı Hakkıyla bilmek lazım gelir... Sakın sözümü hafife alıp alay etmeyiniz... Derin bir sözdür !

insanlar el kaidenin bu oyunun parçası olup olmadığına nasıl kanaat getirmelerini beklerdiniz...
hiç birşeyi bilemeyeceklerini iddia ettiğiniz insanlar nasıl el kaideye güvenip safında ye alacaktı...
üstelik ülkelerini işgal için hazırlanana zeminin en büyük aktörü el kaide iken

HaArP
06-24-2011, 21:46
insanlar el kaidenin bu oyunun parçası olup olmadığına nasıl kanaat getirmelerini beklerdiniz...
hiç birşeyi bilemeyeceklerini iddia ettiğiniz insanlar nasıl el kaideye güvenip safında ye alacaktı...

Dur daha Yeni Dünya Düzeni hızla andlaşmalarla devam ediyor... Biraz yıkıldığını farkettiğinizde Medyalarada, Uydularada gerek kalmaz... Hakikat yakında belirecek...

Ammar
06-24-2011, 23:29

el kaidenin işgallerin faktörü görmek büyük bir yanlıştır. ABD onu bahane etti diye onu suçlaman da yakışmaz. her ne kadar el kaidenin yapısı tam bilinmese de biliyoruz ki müslümandırlar. ABD el kaideyi bahane etmese başka bir bahane bulur. viyetnam da el kaide mi, vardı japonya da el kaide mi vardı şimdi şimdi, viyetnamlılar savaşın aktörü demek doğru olur mu ? bu bana göre büyük bir haksızlıktır. kaldı ki Irak işgalinde el kaide ile alakası yoktur. ilakilik lastiği gibi çekilse ilişki kurula bilir.

HaArP
06-25-2011, 00:35
Farketmez Yeni Dünya Düzncileri için Bütün Mücahidler El Kaide...!