Orijinalini görmek için tıklayınız : iki resim arasındaki farkları tartışalım (2)
kardeşiniz
03-09-2009, 02:59
1.si
http://www.milligoruscuyuz.biz/images/stories/d8.jpg
2.si
http://www.loadtr.com/347886-işte_teslimiyet.htm
kardeşiniz
03-09-2009, 03:01
ilk yorumda benden
1.si
Türkiyenin öncülüğünde yeni dünya düzeni
2.si
Avrupa kapılarında Türkiye
1. resim fotoşop :D
2. resimde en azından çalışan birileri var, birşeyleri istiyorlar en azından.
2. resmin neresi teslimiyet yahu=) Sırf muhalefet yapmak için saçma işler yapmayın. Biraz mantıklı muhalefete davet ediyorum sizi=)
1. resim fotoşop :D
2. resimde en azından çalışan birileri var, birşeyleri istiyorlar en azından.
=))))
kardeşiniz
03-09-2009, 03:10
daha ciddi yorumlar yapmanızı beklerdim.
Necip Fazıl
03-09-2009, 03:12
Sizde daha ciddi konular açın o zaman... 1. resim gerçek değil ... Yemedi anlıcan... :w::D
1. resim hayal, 2. resim gerçek :güzel:
yorumlar çok ciddi bence. Soru sordum size.Dedim ki; 2. resmin neresi teslimiyet?
Bazı kişiler işlerine gelmneyince gülme numarası yapıyorlar.
1. resim ---- evet gerçekten sadece bir resimm... =)
2. resim ---- türkiye için atılan dev bir adım...(anlayana) üstelik photoshop değil tamamen gerçek =)
kardeşiniz
03-09-2009, 03:40
hala gayri ciddi yorumlar yapıyorsunuz 1
2.si ben teslimiyetten bahsetmedim, o resmi o siteye ekleyen arkadaş ismi öyle uygun görmüş, demekki öyle bir izlenimi var akp elindeki dış politikanın.
ben "Avrupa kapılarında Türkiye" diye yorum yapmıştım. bu resim bana bunu çağrıştırıyor.
siz gayri ciddi olarak görmek isterseniz öyle görürsünüz...biz gayet ciddiyiz...
1. resimdekiler için hangi adımı attınız...hangi belgeyi imzaladınız...photoshop kullanmanız yerine başka resimler beklerdim sizden...ciddi yorum bekliyosanız ciddi resim koymalısınız...
hala gayri ciddi yorumlar yapıyorsunuz 1
2.si ben teslimiyetten bahsetmedim, o resmi o siteye ekleyen arkadaş ismi öyle uygun görmüş, demekki öyle bir izlenimi var akp elindeki dış politikanın.
ben "Avrupa kapılarında Türkiye" diye yorum yapmıştım. bu resim bana bunu çağrıştırıyor.
Avrupa Kapılarında dediğin resimde belkide Türkiye menfaatine bir anlaşma yapılmıştır. Bunu bilemezsin. Ama şunu da bilmeni isterim. 1. Resmin gerçekten çok büyük bi projedir. Gerçekleşseydi eğer Türkiye şu anda 1 numaraydı.
Bir insan düşünmeden yazınca böyle oluyor.Lafa bak "Avrupa kapılarında Türkiye" ne olacak peki AB gelecek bizemi yalvaracak ne olur AB'ye alalım sizi diye.
Şu sitede doğru düzgün muhalefet yapan insanlar yok hakkaten.Buraya gelip yazıyorsunuz snra kötü izlenim bırakıyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden muhalefet olamıyoruz zaten iktidara.
kardeşiniz
03-09-2009, 04:11
Avrupa Kapılarında dediğin resimde belkide Türkiye menfaatine bir anlaşma yapılmıştır. Bunu bilemezsin. Ama şunu da bilmeni isterim. 1. Resmin gerçekten çok büyük bi projedir. Gerçekleşseydi eğer Türkiye şu anda 1 numaraydı.
kardeşim öncelikle şunu belirtmeliyim ki en büyük gafletlerden bir tanesi kişinin dostunu düşmanını bilmemesidir. şu anda ab de bulunan ülkeler bizim geçmişte düşmanımızdılar, bugünde öyleler. daha bi asır önce topraklarımızı işgal etmişlerdi, aynı ortamı yakaldıkları takdirde topraklarımızı işgal etmek için birbirleriyle yarışacaklardır. bu nedenlerden dolayı bu ülkeler bizim kalkınmamızı, menfaatimizi istemezler. bunların ortaya koydukları projeden menfaat beklenmez.
Türk ve Müslüman düşmanı olarak bilinen PAPA X. İNNOCENZİO'NUN ayaklarının dibinde müslüman türkiye lideri tarafından atılan imza müslümanların içini acıtır.
2. resim hakkındaki görüşleriniz aynı duyarlılıklarımızın ve basiretin göstergesidir.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum
kardeşiniz
03-09-2009, 04:21
Bir insan düşünmeden yazınca böyle oluyor.Lafa bak "Avrupa kapılarında Türkiye" ne olacak peki AB gelecek bizemi yalvaracak ne olur AB'ye alalım sizi diye.
Şu sitede doğru düzgün muhalefet yapan insanlar yok hakkaten.Buraya gelip yazıyorsunuz snra kötü izlenim bırakıyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden muhalefet olamıyoruz zaten iktidara.
ne mi olacak. yav avrupaya yalvarmayı nasıl oluyorda hoşgörüyorsunuz. ecdadımıza yakışır mı hıristiyanlara "bizide aranıza alın" diye yalvarmak.
ama tabi mağlubiyet psikolojisinde olanlara yakışır bu zillet.
tabiki de yalvarmıyacağız. en başta ecdadımızdan kalan mirasla kardeş İslam devletleriyle kandi birliğimizi oluşturacak, sonra adil bir dünya düzeni kuracağız. o zaman göreceksiniz ki ab bizim kapımıza gelip yalvaracak.
şahsiyetli siyaset bunu gerektirir. tbi bunun için dirayet. basiret. cesaret gibi üstün nitelikli görüşte kadroların bulunması gerekir.
selametle
unutmadan; muhalefetimizle ilgili yorumlarınıza saygı duyuyoruz. elimizden geldiği kadar gerekli konularda muhalifliğimizi yapıyoruz. inşallah sizlerinde yardımıyla daha etkili muhalif olmayı başarırız.
Allah'a emanet
kardeşim öncelikle şunu belirtmeliyim ki en büyük gafletlerden bir tanesi kişinin dostunu düşmanını bilmemesidir. şu anda ab de bulunan ülkeler bizim geçmişte düşmanımızdılar, bugünde öyleler. daha bi asır önce topraklarımızı işgal etmişlerdi, aynı ortamı yakaldıkları takdirde topraklarımızı işgal etmek için birbirleriyle yarışacaklardır. bu nedenlerden dolayı bu ülkeler bizim kalkınmamızı, menfaatimizi istemezler. bunların ortaya koydukları projeden menfaat beklenmez.
Demişsinki Avrupalılar bizi işal etti, bu yüzden onlar bizim düşmanlarımız.
İngilizlere ve Fransızlara yardım edenler Nijeryalılarmıydı yoksa Müslüman Araplarmydı.Senin dediğine göre araplarda bizim düşmanlarımız o zaman. :güzel:
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, bunun tek nedenide gözlerindeki at gözlüğü.
Evet, ikinci resimde Avrupa'da bir Türkiye var. Türkiye'nin çıkarları için canla başla mücadele eden bir Türkiye.
İlk resim mi? Hiç merak etme. O da gerçekleşiyor;
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=385375
Şimdi böyle resimleri koyup, karalama amaçlı, manalı paylaşımlarda bulunmaya devam ederseniz, bu forumda kendinize yer bulamazsınız.
kardeşiniz
03-09-2009, 05:00
Demişsinki Avrupalılar bizi işal etti, bu yüzden onlar bizim düşmanlarımız.
İngilizlere ve Fransızlara yardım edenler Nijeryalılarmıydı yoksa Müslüman Araplarmydı.Senin dediğine göre araplarda bizim düşmanlarımız o zaman. :güzel:
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, bunun tek nedenide gözlerindeki at gözlüğü.
asıl siz bu at gözlğklerini çıkarın. çanakkalede şehit düşenlerin arasında fransız, ingiliz değil, araplar, filistinliler vardı.
kardeşiniz
03-09-2009, 05:15
Evet, ikinci resimde Avrupa'da bir Türkiye var. Türkiye'nin çıkarları için canla başla mücadele eden bir Türkiye.
İlk resim mi? Hiç merak etme. O da gerçekleşiyor;
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=385375
Şimdi böyle resimleri koyup, karalama amaçlı, manalı paylaşımlarda bulunmaya devam ederseniz, bu forumda kendinize yer bulamazsınız.
Türkiye'nin çıkarları için canla başla mücadele eden Türkiye mi?
Müslümana çıkar için gidip zalimlerin kapısında yalvarmak yakışmaz.
ilk resim gerçekleşiyor diyerek doğuda bir gencin eline verilmiş Tayyip Erdoğan resmi gösteriyorsunuz. davos çıkışı bizimde tasvip ettiğimiz bir çıkıştır ve bu çıkış maalesef şovdan ileri gitmemiştir, bu konuda icraat yapılmamış aksine israile destek veren genelgeler çıkarılmıştır. yani o genç bu hadiseleri duysa büyük hayal kırıklığı duyar ve o resmi...
maalesef 28 şubattan sonra d-8 organizasyonu rafa kaldırılmıştır.
bu İslam Birliği organizasyonu sahibini beklemektedir.
vede daha dün forumdan uzaklaştırılmış idik. bu uzaklaştırılmalar bizim gerçekleri dile getirmemizi engelleyemez. doğruyu söyleyen 9 köyden kovulurmuş.
biz yolumuzu, görüşümüzü tehditlerle değiştirmeyiz. burada karalama yapmıyoruz, gerçekleri dile getiriyoruz.
"paylaşımlarda bulunmaya devam ederseniz, bu forumda kendinize yer bulamazsınız." diye tehdit etmenizde ayrıca kınanacak bir hadisedir.
2.resımde şimdıye kadar hiç ciddiye alınmayan bır devletın bende varım dedıği ve bundan sonra saygıyla karsılanmanın ve sozunun ıtıbar görmenın bır fotografı
[quote=kardeşiniz;527047]
maalesef 28 şubattan sonra d-8 organizasyonu rafa kaldırılmıştır.
bu İslam Birliği organizasyonu sahibini beklemektedir.
[quote]
Böyle resimlerle, sahte sözlerle kimseyi kandıramazsın. Bu ortamda neyin D8'inden bahsediyorsun? Ben Türkiye'yi geçtim. Müslümanız ama hadi biz Arap değiliz. Adamlar hem müslüman hem de kendi ırkından olan yani arap olan ülkelere, Filistin'e ne faydası oldu?
Biz arap olmadığımız halde en sert tepkiyi verdik. d8'de yer alan diğer Arap ülkeleri, Filistin için hangi çıkışı yaptı? Şayet müslüman bir Türk devletine aynı zulüm yapılsaydı, Türkiye, zulmedenlere dünyayı dar ederdi. Araplar peki ne yaptı?
Mısır, yanı başındaki İsrail'e savaş açabildi mi? Müslüman dünyasının merkezi olan Arabistan peki ne yaptı? Bunlar bizim gibi de değil. Adamlar Petrol zengini. Buna rağmen ne yaptılar söyler misin? Ben sana söyleyeyim ne yaptıklarını. Sadece "Arap olmayanlar, Arapların işine karışmasın" dediler. İsrail cumhurbaşkanı "Arap ülkeleri, İran'a karşı bizim Gazze saldırımıza gizli destek verdi" dedi. Şu rezalete bak..
Kendilerine bile faydası olmayan, kendi içlerinde bile çekememezlik olan bu ülkelerin şu ortamda bize ne faydası olacak? Arap halkı bile kendilerini yönetenlerin aczini biliyor. Sen çıkmış hala başbakanımızı eleştiriyorsun. Hergün yatıp kalkıp, böylesine değerli bir başbakanı bize verdiği için Rabbine şükretmen lazım. Yaptığınız ayıptır, günahtır. Bırakın şu koltuk sevdasını.
FarukARSLAN.
03-10-2009, 00:00
Buyrun aynı iki fotoğrafa ilişkin iki tane de ben ekleyeyim.
Bu 1-
http://img5.imageshack.us/img5/7655/2009d8s.jpg
Bu da 2 (birilerinin deyimiyle 'teslimiyet') -
http://img9.imageshack.us/img9/7323/35739219.jpg
Tamam mıdır?..
Buyrun aynı iki fotoğrafa ilişkin iki tane de ben ekleyeyim.
Bu 1-
http://img5.imageshack.us/img5/7141/2009d8.jpg
Bu da 2-
Tamam mıdır?..
Bilgilendirdiğin için Teşekkürler.
tesekkurler bundan daha ıyı bır şekılde anlatılmazdı herhalde
enes_468
03-10-2009, 01:34
1: gerçekleşse idi güzel idi (tepeden inme bu işler yapılamaz(yaptırmazlar))
2: avrupa birliği (git oralara bi gör bence insana insan gibi değer verilen ülkelerdir. artık sürünmek değil benim milletimde geçim sıkıntısından kurtulsun da karşısına bi baksın)
bizim türk milleti geçim sıkıntısı derdinde olmasa bir çağ daha atlatır ama malesef tek sıkıntımız geçim sıkıntısı ile hepimiz başbaşayız.
kardeşiniz
03-10-2009, 22:13
arkadaşlar ab de bulunan ülkeler tabiki refah seviyesi ve insan hakları açısından
yükek ülkelerdir.
yalnız refah seviyesini ve insak hakları seviyesinin yükseltilmesi için ab ye üye olmak gerekmez.
böyle düşünmek yenilgi psikolojisinin tezahürüdür. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ün aksine bizim medeniyetimiz batı meddeniyetimiz karşısında hiçbir zaman yenilmemiştir.
yenilenler bizler olmuşuzdur, kendi değerlerimizi, milli görüşümüzü bıraktığımız için, tefrikaya düşdüğümüz, emanetleri ehil olmayanlara verdiğimiz içim...
ahir zaman alametlerini yaşıyoruz. bu millet refah, fazilet,selamet ve saadet istiyorsa kendi medeniyetine, milli görüşüne yönelmelidir. ondan sonra ab gibi organizasyonlar bizi aralarına almak isteyeceklerdir zaten.
biz konuya yaptığımız yorumda "Avrupa kapısında Türkiye" demişizdir. en büyük eleştirdiğimiz noktada hükümetin bu ab ne yalvararak girme çabasıdır. bu büyük ecdadın torunlarına avrupa kapılarınd yalvarmak yakışmaz, milli değerlerimize aykırıdır.
kardeşiniz
03-10-2009, 22:24
sayın Reci Kutan'ın görüşleri doğrudur. üyelik barış içinde yeni bir dünya için yararlıdır.
ama ab den önce bizim yerine getirmemiz gereken başka projelerimiz vardır. önce kardeş ve dost ülkelerle kendi aramızda bir birlik oluşturmalıyız.
yoksa ab kapısında yalvaracak bir değerimiz değildir.
biz özümüze döndüğümüzde birliğe üye olmamızı dünya barışı için kendileri isteyecaklerdir.
iki resim arasında kocaman BİR FARK VAR.:yehoo:
Duygu'Seli~
03-10-2009, 22:35
Bazı arkadaşlar kendilerine ait olmayan sloganı neden hala kullanırlar anlamıyorum..? Kıskanılmak böyle bir şey olsa gerek..;ı:
Kıskanılmakta bir farktır tabi.. ;)
Bazı arkadaşlar kendilerine ait olmayan sloganı neden hala kullanırlar anlamıyorum..? Kıskanılmak böyle bir şey olsa gerek..;ı:
Kıskanılmakta bir farktır tabi.. ;)
bi kusur bulamadınız da buna mı takılıyorsunuz.:hihi2: önce iki resim arasında ki farkı görün ve söyleyin mertce...
FarukARSLAN.
03-10-2009, 22:45
sayın Reci Kutan'ın görüşleri doğrudur. üyelik barış içinde yeni bir dünya için yararlıdır.
ama ab den önce bizim yerine getirmemiz gereken başka projelerimiz vardır. önce kardeş ve dost ülkelerle kendi aramızda bir birlik oluşturmalıyız.
yoksa ab kapısında yalvaracak bir değerimiz değildir.
biz özümüze döndüğümüzde birliğe üye olmamızı dünya barışı için kendileri isteyecaklerdir.
Ne yalvarması?..
Hâlâ pişkinlik yapıyorsunuz yahu..
Ayıp ayıp.
Şimdi Recai Kutan doğrudur şudur budur diyorsunuz, AB'de şöyle iyidir böyle iyidir diyorsunuz da, 'tarışalım' diye verdiğiniz fotoğraflarda AB'li olanını 'İŞTE TESLİMİYET' diye vermişsiniz.
Ha, Avrupa Kapılarında Türkiye diye mi verdiniz?
O zaman ben o 'resmi veren arkadaşın sözcüsü' diye yine size öyle bakarım bu bir.
İkincisi de Avrupa kapılarına daha önceden 'düştüğümüzü' bunun yalnızca AK Parti döneminde olmadığını görüyoruz.
Lakin diğerleri yalnızca 'hayal' kuruyordu bizim farkımız somut adımlar atmış ve atıyor olmamızdır.
bu millet refah, fazilet,selamet ve saadet istiyorsa kendi medeniyetine, milli görüşüne yönelmelidir. ondan sonra ab gibi organizasyonlar bizi aralarına almak isteyeceklerdir zaten.
İşte dönmüşüz o dediğiniz görüşe de.. D8'i neden vermiştiniz ki yoksa?..
Alın D8 asıl yaşamını bizim dönemimizde bulmuş. Yani 'komşu ve refik' devletlerimizle arayı yapıyormuşuz emi?..
Şu verdiğim D8 asıl manada gerçekleşti haberinden ayrı '2006 yılında da D8 baz alınarak' bir çalışmamız var. Bunu isterseniz Milli Gazete başlıklı alıntıyla da verebilirim.
Oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz bunu can-u gönülden -rahatlıkla- söyleyebiliriz. Komşu ülkelerle hemen hemen 5 yıldır yürütülen ilişkiler belki de hiç bir zaman bu kadar çok olmamıştı. Bu kadar olumlusu da olmamıştı.. Buna (o verdiğiniz iki profilden biri olan) D8 meselesini de katabiliriz.
'Tebrik' etmesini bilmeyene bizim burda çene çalmamızın gereği yok. Ortaya konulanın tam zıttı ve tam 'oturaklısı'nı koyduk. Gerisi kuru laf. Yalvarma felan tırı vırı yani.
(Kuru laf olmasa 'medya' bazında zamanın D8'ci Erbakan hükümetinin koalisyon ortağı Çiller'in bir AB sözüyle AK iktidar döneminin bir AB icraatını koyarım ikinci bi 'fark' gösterimi olur. Tam da olur aslında ama işte kuru lafa mahal vermeyelim.)
FarukARSLAN.
03-10-2009, 22:46
iki resim arasında kocaman BİR FARK VAR.:yehoo:
Evet fark var. Bizde farklı bir şey söylemiyoruz zaten; çooookk fark var.
(Ne tesadüf Ceza'da aynı şeyleri söylüyor;D)
Evet fark var. Bizde farklı bir şey söylemiyoruz zaten; çooookk fark var.
(Ne tesadüf Ceza'da aynı şeyleri söylüyor;D)
kabul ettiniz yani arada ki daglar gibi farkı. siz ab usagı biz islam usagı.resimden anlasıldıgı gibi.eee anladın ya sen de bu farkı
(dogru söze ne denir. e bu ceza da olsa mükafatta olsa):)
FarukARSLAN.
03-10-2009, 22:50
bi kusur bulamadınız da buna mı takılıyorsunuz.:hihi2: önce iki resim arasında ki farkı görün ve söyleyin mertce...
Kıskanılması gereken yalnızca bir 'oluşum' var şu an.
Al, hadi sende söyle bakayım mertçe:
http://img5.imageshack.us/img5/7655/2009d8s.jpg
----
Çok fark var çok ;)
FarukARSLAN.
03-10-2009, 22:52
kabul ettiniz yani arada ki daglar gibi farkı. siz ab usagı biz islam usagı.resimden anlasıldıgı gibi.eee anladın ya sen de bu farkı
(dogru söze ne denir. e bu ceza da olsa mükafatta olsa):)
AB avrupa uşaklığı demek?..
http://img5.imageshack.us/img5/7487/fdd.jpg (http://img5.imageshack.us/my.php?image=fdd.jpg)
Duyamadım?..
'Uşak' bi şey mi dedi?
abi bunlar asılsız haberler ya hele o recai kutan bölümü
FarukARSLAN.
03-10-2009, 22:57
abi bunlar asılsız haberler ya hele o recai kutan bölümü
:hihi2:
Yavaş geleceksin.
Buranın 'fark'ını anlayacaksın.
Öyle boş boğaz afra tafraları sökmez buralarda, öyle yüzüne yedinmi 'böyle'lerini şok olur kalırsın.
:hihi2:
Yavaş geleceksin.
Buranın 'fark'ını anlayacaksın.
Öyle boş boğaz afra tafraları sökmez buralarda, öyle yüzüne yedinmi 'böyle'lerini şok olur kalırsın.
anlatsana bi göremedigimiz şu farkı
FarukARSLAN.
03-10-2009, 23:07
anlatsana bi göremedigimiz şu farkı
Anladın sen farkı.
Hadi bulandırma konuyu, aldıysan dersini tamam, teneffüse çıkabilirsin.
Konuyu saptırıp bulandırma 'ayak'larına gelmeyiz biz.
Bu kadar. ;)
Anladın sen farkı.
Hadi bulandırma konuyu, aldıysan dersini tamam, teneffüse çıkabilirsin.
Konuyu saptırıp bulandırma 'ayak'larına gelmeyiz biz.
Bu kadar. ;)
abi internette gördüğün her habere dallama atlama bi arastır ondan sonra kopyala yapıştır. doğru degilse ben senin suratına yapıştırrım haaaaaaaaaaa. hadi teneffüs sırası senin. 2 -3 ton hava al da gel
FarukARSLAN.
03-10-2009, 23:18
abi internette gördüğün her habere dallama atlama bi arastır ondan sonra kopyala yapıştır. doğru degilse ben senin suratına yapıştırrım haaaaaaaaaaa. hadi teneffüs sırası senin. 2 -3 ton hava al da gel
Rahat ol, dalmıyoruz her habere. Mesela senin gibi direk atlayıp 'fark var' felan da demiyoruz.
Sen o iki fotoğrafa ne kadar kafa yordun, ne kadar araştırdın da damladın böyle ahkamlar kestin?..
Hani normalde şu 'uşaklık' edepsizliğinden şikayet eder gereğini gördürttürürdüm de işte. Biraz 'öğren' diye.. Hani..
Anladın?..
Hadi abisi, aşma sınırı..
farkvar..cok farkli bir sok gecirmis.
Bunlarin burnu Pislikten cikmayacak bu yüzden.
gerçekten büyük bi farkvar :D faruk aradaki farkı göstermiş =)
kardeşiniz
03-11-2009, 00:46
selamünaleyküm
sözlerime başlamadan önce şunu söylemek isterim farkvar arkadaşı uzaklaştırmışsınız "hadi abisi aşma sınırını" diyerek daha 19 olan yaşınızla abilik taslıyorsunuz.
asıl siz edep sınırını aşmayın bir.
ikincisi sayın Recai Kutan,AB`nin peşine takılıp gitmektense İslam dünyasının başına geçip yeni adil bir düzene sahip dünyanın kurucusu olmanın zamanının geldiğini söyledi. yani İslam Birliği adil bir dünyanın ilk basamağıdır. şu andaki d-8 birliğinin tam anlamıyla çalışır vaziyette olduğunu düşünmüyorum. at sahibini görünce kişnermiş d-8 İslami hareketide sahibini beklemektedir.
üçüncüsü bizzat Tayyip Erdoğan kendisinin ab ye girmek için gerekirse yalvaracağını söylediğini hatırlıyorum. Abdullah Gül de medeniyetimizin batı medeniyetine yenildiğini söyleyerek nasıl bir mağlubiyet psikolojisi içerisinde olduğunu göstermiştir.
dördüncüsü Recai Kutanın dediğini söylediğiniz yorumları araştırmadım ama farkvar kardeşinde söylediği gibi yalan olabilir, bilmiyorum açıkçası...
şunu sölemek istiyorum hıristiyanların kapısında adeta bizi de alın diye yalvarırcasına yapılan siyaset gururumuzu incitmekte, canımızı yakmaktadır.
İslam birliğini zaten kuruyoruz diyorsunuz, üzülerek söylüyorum ki kendinizi kandırıyorsunuz. kör cehalet bu. haçlıların Müslüman devletlerine saldırmasına, işgal etmesine destek vererek mi İslam birliğini kuruyorsunuz. güldürmeyin adamı.
siz müttefiğiniz ve dostunuz abdyi yalnız bırakmazsınız ki size yeni cesaret madalyası versinler. gerçekten de cesursunuz.
zulme destek verip birde bununla övünme cesaretini nereden buluyorsunuz.
kanımca bu cesaret cehaletten kaynaklanıyor.
bu kadar cehalet de ancak mektepde öğrenilir.
arkadaşlar ab de bulunan ülkeler tabiki refah seviyesi ve insan hakları açısından
yükek ülkelerdir.
yalnız refah seviyesini ve insak hakları seviyesinin yükseltilmesi için ab ye üye olmak gerekmez.
böyle düşünmek yenilgi psikolojisinin tezahürüdür.
Sayın Recai Kutan ne diyor? AB'ye üye olunmaldır deyip bunun hayati bir önem taşıdığını söylüyor.
Peki sen ne diyorsun? AB'ye üye olmak gerekmez. Böyle düşünmek yenilgi psikolojisinin tezahürüdür diyorsun.
Sen hangi hakla sayın Recai Kutan'a böyle bir ithamda bulunuyorsun? Sayın Kutan'ın açıklaması, yenilgi psikolojisinin bir tezahürü mü yani?
Dikkat et kardeşim, Ak Partiyi eleştireyim derken kendi partine de çamur atma. Sonra Saadet Partisine hakaretten Ak forumdan atılırsın. ;)
kardeşiniz
03-11-2009, 01:42
ya komik olmaya çalışma. o kadar söylediklerimden bunu mu çıkardın?
harbiden biraz saçmalamışsın.
tavsiyem iletilerimizi bir daha oku, sonra geri gel
biraz dememiz nezaketen. yoksa biraz değil beya...
ya komik olmaya çalışma. o kadar söylediklerimden bunu mu çıkardın?
harbiden biraz saçmalamışsın.
tavsiyem iletilerimizi bir daha oku, sonra geri gel
biraz dememiz nezaketen. yoksa biraz değil beya...
Ben senin yazdığın yazılardan bir sonuç çıkarsam ne olur? Eğer Saadet'in başına geçeceksen lafım yok. Ama şu şartlarda kendin çalıp kendin oynuyorsun. Ağzından salyalar çıkan hırçın canlılar gibisin. Sözlerinde o kadar düşüncesizce yazılmış ki Saadet'i bile farkında olmadan karalıyorsun. Yukarda sana verdiğim cevap bunun en basit göstergesi. Bunu bile saçmalık olarak algılıyorsun. Sen şimdi tavsiye vermeyi bırak, kalbindeki kini sök at.
hipermuhafazakar
03-11-2009, 02:22
Yeni bir örümcek ağı örmüş bazı parazitler.. Belki bu sefer tuzağa düşürürüz diye zannediyor IQ'su kuyu dibinde olanlar.. Milleti bu kadar cahil, bu kadar unutkan sanmayın.. Öyle fotoğrafa yazı yazmayla olmaz bu işler, yıkılmış Türkiyeyi gelişmiş devletlerle aynı sahip değerlere ulaştırmak için çabalamakta ancak bu kadar çarpıtılır. Allah çarpsın sizi emi sakat görüşçüler
selamın aleyküm
sözlerime başlamadan önce şunu..
Selam i yanlis sekilde vermissin..kardesimiz..
Lütfen düzelt.
resimlerin ikiside çok güzelde birinci resim foto shop ta olsa burada bir şey eksik
hani o libya başkanının türkiyeye hakaret ederken erbakanın el pençe divan süt dökmüş kedi gibi durması ikincisi amerika başkanının karşısında ecevitin el pençe diva durmasıbirde bunlara
tayyip ERDOĞAN ın resimlerini eklemek lazım push un karşısında ve yahudinin karşısında nasıl duruluru anlatan
ben osmanlı torunuyum dedirten
o yüzden kıskanıp çamur atmayalım beyler
sizin başkanlarınız kırk değil yüz kırk fırın ekmek yeseler tıpaları yemez
biraz argo oldu ama bizde böyle artık yerse
kardeşiniz
03-11-2009, 03:52
Selam i yanlis sekilde vermissin..kardesimiz..
Lütfen düzelt.
sağolasın kardeş
Üç mevsim
03-11-2009, 03:58
http://img523.imageshack.us/img523/7323/35739219.jpg (http://arsiv.sabah.com.tr/arsiv/2002/08/03/s02.html)
"Türkiye, AB'ye Üye Olmalıdır. Bunun da Barış İçinde Yeni Bir Dünya İçin Hayati Önemi Vardır."
Recai KUTAN
SP Genel Başkanı
3 Ağustos 2002
Bir zahmet bunu da tartışın
kardeşiniz
03-11-2009, 04:02
Yeni bir örümcek ağı örmüş bazı parazitler.. Belki bu sefer tuzağa düşürürüz diye zannediyor IQ'su kuyu dibinde olanlar.. Milleti bu kadar cahil, bu kadar unutkan sanmayın.. Öyle fotoğrafa yazı yazmayla olmaz bu işler, yıkılmış Türkiyeyi gelişmiş devletlerle aynı sahip değerlere ulaştırmak için çabalamakta ancak bu kadar çarpıtılır. Allah çarpsın sizi emi sakat görüşçüler
bana bak edebinle konuş.
düşünmeden külhanbeyliğine soyunup ağzından çıkan mikroplarla etrafı pisletme.
bize laf atabilirsin ama davamıza, görüşümüze asla.
bizim görüşümüz vahye dayalı İslami görüşdür.
bize beddua ederken beddua sana döner, davamıza çarpık dersen dikkat etsen sen çarpılırsın. ağzından çıkanı kulağın duysun.
sen bir harikasın özgün ya
benim dediğim olayların resimlerinide bulup yapıştırsan bakalım konuşacak yüzleri kalacakmı
kardeşiniz
03-11-2009, 04:07
selamünaleyküm
sözlerime başlamadan önce şunu söylemek isterim farkvar arkadaşı uzaklaştırmışsınız "hadi abisi aşma sınırını" diyerek daha 19 olan yaşınızla abilik taslıyorsunuz.
ikincisi sayın Recai Kutan,AB`nin peşine takılıp gitmektense İslam dünyasının başına geçip yeni adil bir düzene sahip dünyanın kurucusu olmanın zamanının geldiğini söyledi. yani İslam Birliği adil bir dünyanın ilk basamağıdır. şu andaki d-8 birliğinin tam anlamıyla çalışır vaziyette olduğunu düşünmüyorum. at sahibini görünce kişnermiş d-8 İslami hareketide sahibini beklemektedir.
üçüncüsü bizzat Tayyip Erdoğan kendisinin ab ye girmek için gerekirse yalvaracağını söylediğini hatırlıyorum. Abdullah Gül de medeniyetimizin batı medeniyetine yenildiğini söyleyerek nasıl bir mağlubiyet psikolojisi içerisinde olduğunu göstermiştir.
dördüncüsü Recai Kutanın dediğini söylediğiniz yorumları araştırmadım ama farkvar kardeşinde söylediği gibi yalan olabilir, bilmiyorum açıkçası...
şunu sölemek istiyorum hıristiyanların kapısında adeta bizi de alın diye yalvarırcasına yapılan siyaset gururumuzu incitmekte, canımızı yakmaktadır.
İslam birliğini zaten kuruyoruz diyorsunuz, üzülerek söylüyorum ki kendinizi kandırıyorsunuz. kör cehalet bu. haçlıların Müslüman devletlerine saldırmasına, işgal etmesine destek vererek mi İslam birliğini kuruyorsunuz. güldürmeyin adamı.
siz müttefiğiniz ve dostunuz abdyi yalnız bırakmazsınız ki size yeni cesaret madalyası versinler. gerçekten de cesursunuz.
zaten bu duruma cevabımı verdim alın bu cevabumın içerisinde var. zahmet edinde bir okuyun görürsünüz
siz daha niye tekrar tekrar aynı resmi getirip önümüze koyuyorsunuz. asıl siz bi sakız bulmuşsunuz çiğneyip duruyorsunuz. çiğneyin bakalım
kardesiniz..Bop Es Baskanligi olarak T.C Basbakani hangi hizmetlere Imza atmis diye soru sormustum..ya görmediniz yada cevap vermek istemiyorsunuz..
Biz Ülke Yönetimini Ilgilendiren Konuda ciddiyiz..lütfen bizmle bu Konuda Bilgilerinizi Kaynakli sekilde Paylasiniz.
Eger Elinizde Belge ve Bilgi yoksa..lütfen birdahaki Elestirilerinizde Hesabini vereceginiz cümleler kullanmayiniz.
FarukARSLAN.
03-11-2009, 05:05
selamünaleyküm
Aleykümselam.
farkvar arkadaşımızın neden uzaklaştırıldığını gidip diğer mesajlarına bakıp anlayabilirsiniz. Burayla alakası yok eminim.
Hani 'uşak' lafını kendi oluşumuna dediği için(!) zaten bi maraza yok..
Abisi meselesi ise, bana üst üste iki mesajında 'abi' diyor da biz bir kereye mahsus 'abisi' dedik diye mi zorunuza gitti?..
E nezaketten de anlamıyorsunuz yahu. ;ı:
--
Recai Kutan AB'nin peşine takılıp gitmektense(...) felan demişse iyi takiyye yapmış demektir. Şu verdiğimiz şeylerde hiç öyle demiyor çünkü..
Zamanın şartları mı dedirtmiştir o lafları yoksa?..
Hahhay, güleyim ben size hüngür hüngür!
D8 birliğini de tam manada çalıştığını düşünmüyormuş.
Biz sizin 'düşünemediklerinizi' yapmakla mükellefiz, hayallerinizi de 11 ayda bırakıp gittiniz diye biz gerçekleştiriyoruz.
Şimdi ''d-8 İslami hareketide sahibini beklemektedir'' lafları laf-ı güzafdan ibaret.
Bu bana, hani CHP'nin Nevzat Tandoğan'ı Osman Yüksel Serdengeçti'ye hitaben diyormuş ya bi ara:
''Ulan öküz Anadolulu, sizin milliyetçilikle, komünizmle ne işiniz var?.. Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz tamam mı!''
.. Heh, aynı bu lafını getirttiniz aklıma..
Hihih :)
--
Dördüncü maddeniz de tam bir feverân. Onları diyerekten mi D8 hayalinizi gerçekleştirdik biz(yani onlar)? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Batı medeniyetinden geride kaldığımızı da Abdullah Gül'ün söylemesine gerek yok şöyle kafamızı gömdüğümüz kumdan çıkarıp azıcık sağımıza solumuza bakmamız yeterli.
Ama işte mâlum bazıları ne geride kalmayı kabul ediyor ne de kalkınmayı hazmedebiliyor..
Bu da acayib bir iş..
--
Siz hâlâ yalvar yakar siyasetinden bahsedin durun. Birilerinin 'git, bırak' sözleriyle gidenlerin 'tetikçisi' olup gelip burda bize caka satın.
Yok öyle yağma. Dış siyaset politikasında dimdik bir Türkiye vardır ve bunu gözü kapalı körler görmez, göremez de bundan normal bir şey olamaz çünkü.
Neden?.. Nedeni basit, gelir kolay iki tane fotoğraf, tartışalım der. Aynılarının 'karşı tarafından' al sana da iki fotoğraf deyince tebrik felan edeceğine çaktırmadan sıvışan lafı oraya buraya çeken bir profile ne anlatabilirsiniz ki?.. Her seferinde 'uzayıp' duracak..
--
Ve evet biz müttefiklerimizi bırakmayız. Tarihte de hep bu olmuştur. Sonu ne olursa olsun (başaılı olduğumuz) dış politika konularında hep zamanın en büyük güçlerini yanımıza çekip aynı zamanda da 'denge politikası' güderek hep dik kalabilmişizdir.
Cesaretimizi de tarihten beri hep ödüllendirmişlerdir!
Ama şu bahsettiğiniz cesaret ödülü ile diğerleri aynı değil!
Recep Tayyip Erdoğan'ımızın aldığı cesaret ödülü çok çok farklıdır. O 'hoşgörü' bazını tutturabilse bu, bu ülkedeki en cahil insana bile verilse 'kabul edeceği' bir ödüldür. (Herkes: ''Hımm, hoşgörü mü, ne alakası var canım!'' desin, der.. Beyinlere böyle empoze edilmiş ve hala ediliyor işte. Bekleyin hele..)
NEDEN?..
Nedeni size çarpıtılarak iyi anlatılıyor..
Sizde iyi sakız ettiniz bunca yıl ağzınızda...
Ama demiştik ya buralarda 'sahidende' fark felan var.
O ödülün 'asıl' ve detaylısını da üstte sizi (kusura bakmayın ama) biraz 'zora soktuğum' gibi yine zorlanmanıza sebeb olur koyarım buraya.
Ve yine üstte D8 meselesinin bizde 'yaşam bulduğunu' gözlerinizin önüne serdiğim gibi bu sefer de gözlerinizin önüne serer o 'altı çizili sözcükleri' okuyup okuyup, (çarpıtılarak verilmiş) İDDİANIZI DUMAN EDERİM!
Hamdolsun Rabb'e ki Başbakanım yüzümüzü kara çıkartacak hiç bir işe ortak olmadı. Hiç bir 'öksüz' plaketi almadı... (Hımm" Öksüz plaket" ilginç gibi!..)
(Anlıyorsunuz değil mi, sizde merak uyandırıp ve psikolojinize oynayıp HADİ HADİ VER BAKALIM VER VER, VER DE GÖRELİM NEYMİŞ dedirtmek amacım.
Artık 'sert kayaya tosladığınızı anlayıp' böyle kolayca demeyeceğinizi bildiğim için psikolojik amaç güdüyorum yani..)
Hadi bir sefer daha bu lafları edinde görün bakalım 'gerçeği' ve 'makas'ı. Tarihi ve tarihi bir olgunun sonucu bir ÖDÜLü.
Hadi...
Partime laf atan geri beyinlerin sırtlarını tutup, yerdeen yere vurmak benim VAZİFEM!
Vesselâm.
nost@lji
03-11-2009, 05:06
Şimdi burada avrupada yaşayan birkaç isim veririm ne yapacağınızı şaşırırsınız sp liler namı diğer milli görüşçüler.
Avrupada kermesler olur bunu milli görüşçüler çok iyi bilirler bizler o zamanlar müslümandir yalan yanlış yapmazlar diye hayrımıza katkılarda bulunurduk bizler hayrımıza yapardıkta oraraya gelen bayan hocalar yol parasına kadar alırlardı kazanılan hayır paraları onlara yetmezdi.
ilkokula giden çocukları diğer türk çocuklarına anneleri veya kızkardeşleri açık diye o.... oğlu derlerdi milli görüşün görüşü budur işte kendileri gibi düşünmeyen herkes kötü bu akılla bir yere varamazdılar zaten islamın en büyük özelliği zorlama yoktur hoşgörü vardır önce bunu öğrenmeliler.
Ayrıca yalnız milli görüşlü diye çok kişilere arsalar peşkeş çekildi o zamnlar adıyla tanıyorum o kişileri şimdi burada ahkam kesmesin kimse.
FarukARSLAN.
03-11-2009, 05:13
zaten bu duruma cevabımı verdim alın bu cevabumın içerisinde var. zahmet edinde bir okuyun görürsünüz
siz daha niye tekrar tekrar aynı resmi getirip önümüze koyuyorsunuz. asıl siz bi sakız bulmuşsunuz çiğneyip duruyorsunuz. çiğneyin bakalım
Kim sakız yutmuş acep?..
'İlgi' ve 'yenilgi' istiyorsanız bana haber vermeden gelip gitmeyin..
Sakızda sevmem zaten, ağzına almış cak cak çiğneyip bir de ayna karşısına geçip 'bu ne biçim insan bee bi sakız bulmuş çiğneyip duruyor'' diyenlere gülüyorum.
Aha aynı böyle: :hihi2:
Ama nezakette yok bende işte.. 'Sakızı sevmediğim için' çiğneyeninde kafasına bi tane patlatıp o sakızı ağzından düşürmek huyum olmuş.
.. Neyse, Şekil A'da (üstteki mesajda) dediğim gibi (göründüğü gibi).
Gurura gurur, bıdı bıdıya ise 'asl' .
FarukARSLAN.
03-11-2009, 05:16
Şimdi burada avrupada yaşayan birkaç isim veririm ne yapacağınızı şaşırırsınız sp liler namı diğer milli görüşçüler.
Avrupada kermesler olur bunu milli görüşçüler çok iyi bilirler bizler o zamanlar müslümandir yalan yanlış yapmazlar diye hayrımıza katkılarda bulunurduk bizler hayrımıza yapardıkta oraraya gelen bayan hocalar yol parasına kadar alırlardı kazanılan hayır paraları onlara yetmezdi.
ilkokula giden çocukları diğer türk çocuklarına anneleri veya kızkardeşleri açık diye o.... oğlu derlerdi milli görüşün görüşü budur işte kendileri gibi düşünmeyen herkes kötü bu akılla bir yere varamazdılar zaten islamın en büyük özelliği zorlama yoktur hoşgörü vardır önce bunu öğrenmeliler.
Ayrıca yalnız milli görüşlü diye çok kişilere arsalar peşkeş çekildi o zamnlar adıyla tanıyorum o kişileri şimdi burada ahkam kesmesin kimse.
Konu dışı 'ayıp'lara gitmeyelim derim.
Bize pislikleri kurcalayıp fırına sürmek yakışmaz..
O 'bazılarının' işi. Çarpıtarak makaslayarak ama onların işi işte.
Cidden, yakışmaz bize.
Bana sorarsanız mesajınızı düzeltin bence derim :)
nost@lji
03-11-2009, 05:25
Devamını yazmıyorum tamam fakat konuyla alakalı olduğu bir gerçek konu sp ve AKP
Ben yine de devam etmiyorum edersem zaten milli görüşçü kalmaz burada.
FarukARSLAN.
03-11-2009, 05:28
İddia büyük.. (:
'Dosya'larınızı sallayın bana isterseniz özelden.:hihi2: Arşivim hayli kalabalık, yine de aç yeni şeyler bekliyorlar 'yeri ve zamanında' koz olarak kullanılmak için.
Hani, Muallim Naci gibi :“Kalmasın Allahım, âlemde hiçbir hakikat nihân” demek için...
ya merak ediyorum bu resimlerin neresi ile övünüyorsunuz arkadaşlar..4 devlet başkanı ile buluşmak çok kolay..
selamünaleyküm
EEE doğru söze ne denir.Tabi verecek cevapları yok.
Madem davanız vardıdı nie savunmadınız sonuna kadar.
FarukARSLAN.
03-11-2009, 17:55
EEE doğru söze ne denir.Tabi verecek cevapları yok.
Madem davanız vardıdı nie savunmadınız sonuna kadar.
Verdik cevabını..
İşinize gelmeyeni görmüyorsunuz heralde?..
Davamız var, alnımız da AK; savunuyoruz. Tasalanmayın. ;;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.