fatih kısaparmak balon baskılı balon İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ

Ayşe_Berra
03-31-2008, 16:04
İLHAN SELÇUK KALP SPAZMI GEÇİRDİ

31 MART 2008, PAZARTESİ 14:35:11

Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk (83), kalp spazmı ve zatürre sebebiyle Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Selçuk'un bir hafta yoğun bakımda kalacağı ve doktoru tarafından her gün basına bilgi verileceği belirtildi.

Selçuk, bir süre önce Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, sağlık durumu ve yaşı gözönüne alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Selçuk'un son dönemde yaşadığı olaylardan etkilendiği belirtiliyor.

http://www.haberkusagi.com/newsfull_2008.asp?id=62586&r=31%2E03%2E2008+15%3A03%3A12 (http://www.haberkusagi.com/newsfull_2008.asp?id=62586&r=31%2E03%2E2008+15%3A03%3A12)

yazık davanın kabulünü göremedi...Şimdi ölürsede yazık olacak...

maviinsan
03-31-2008, 16:05
ne yalan söyleyeyim.BU adama ne olursa olsun üzülmüyorum

RDönmezs
03-31-2008, 16:06
Biran önce öl ilhan bu saatten sonra ne sabır kaldı nede insanlık adam olmıyanlara karşı insanlık bişi ifade etmez..

Kırık_Çocuk
03-31-2008, 16:07
ölme sen halen lazımsın.

romakudüs
03-31-2008, 16:07
ölürsede inşallah imanlı ölür yoksam yandııııııııııııııı

Ayşe_Berra
03-31-2008, 16:08
Neler diyesim geliyor şimdi ama... Eee bunada Allah'ın parmağı yokki sözü söylenebilir sanırım.Ülkemizi bu hale getirmede başrolü oynayan saygıdeğer (!) insanlar elbet cezalarını çekecekler..

Kimsenin ahı kimsede kalmayacak.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste... Dilerim o kadar aheste olmaz ben bu sonu hızlı görmek istiyorum.

eddie
03-31-2008, 16:08
amaaan.. niye? davanın kabul edilmesine çok mu üzülmüş?

AK_Türk
03-31-2008, 16:15
Olurse Turkiye bir zararli kisiden kurtulmus olur

Hüdaverdi
03-31-2008, 16:38
herif bilmem kaç yaşına gelmiş,kalp bilmemneyide geçirir beyin kanamasıda normal,hemen de gözaltının etsidi diye haber yapalarlar.
herif geberse bunun sebebinide ak partiye olarak gösterirler.
ne geçiriyorsa geçirsin,bende sigara krizi geçiriyorum şuan sigaram bitti.

atatürkçüyüm
03-31-2008, 17:05
valla nediyeyim iyi bir insan çok geçmiş olsun..allahtan acil şifalar dilerim..

romakudüs
03-31-2008, 17:06
aman boş verin ölmesin bazı insanların ölüleri dirilrinden tehlikeli oluyor

sesli34
03-31-2008, 17:15
yalan küllen yalan sadece akpartinin üstüne ouyun oynanıyor

gebersin ülkeye bir faydası mı vardiki

bu ülke iççin tüketim hariç ne yapmis

Üç mevsim
03-31-2008, 17:18
Davanın kabul edildiğini öğrenemeden gitmese bari

Ruh-i zar
03-31-2008, 17:19
geçmiş olsun...

hipermuhafazakar
03-31-2008, 17:42
Yeni bir ergenekon deliline ulaştılar galiba ;D Sağolsun İP'nin arşivleri

Ölme ilhan ölme, seni bir işkenceli sorgudan geçirecez, öttüreceğiz seni o çetenizi kimlerin maşası olduğunuzu kimlerlen ortak olduğunuzu !!!

tua68
03-31-2008, 17:45
ölürse cumhuriyetin manşeti şu olur heralde '' başımız saolsun bir darbeci daha gitti''

Hüdaverdi
03-31-2008, 17:46
ölürse cumhuriyetin manşeti şu olur heralde '' başımız saolsun bir darbeci daha gitti''
demokrasi şehidi ;)

LüGaT
03-31-2008, 17:48

Umarız bu gazetenin vs çevrelerin bir kurgusu değildir.

Malum cenaze pazarlamacılığını çok severler. Sıkıştıkları yerde birileri ölür bir yerler bombalanır ve laik Türkiye cumhuriyetini kurtarmak onlara kalır.

Selçuk zaten ölecektir ama ölümü birşeye, birilerine yarar sağlamalıdır.

Eşref
03-31-2008, 17:49
Akp'ye yapılan zulmün cezasını Mevlam vermeye başladı bile. Daha dün Sayın Bülent Arınç en büyük hatip musalla taşıdır derken kıyameti koparmışlardı. Sanki hiç ölüm kapılarını çalmayacakmış gibi. Mevlam varlığını gösterdi, bari sırasını bekleyenler görüp de ders alsın. Ama nerde!.. >:(

tua68
03-31-2008, 17:50
demokrasi şehidi ;)

hepimiz darbeciyiz ,hepimiz ilhan selçukuz :) piyasa bunlarla dolar yinee

hipermuhafazakar
03-31-2008, 17:51
demokrasi şehidi ;)

devrim şehidi

Gönülden
03-31-2008, 18:00
Valla arkadaşlar İlhan Selçuğu hiç sevmiyorum yaptıklarınıda bir zerre desteklemiyorum...bazen nursuz derdim onun için....ama genede hasta olarak hastaneye götürülmüş bir insan için bu şekilde konuşmayı doğru bulmuyorum....Rabbim her şeyin en iyisini bilir...

Bostancı
03-31-2008, 18:03
Morga nakil olur inşallah:) yıllarca darbecilik,cuntacılık,Din düşmanlığı yaptı ülkesini seven biri olsaydı ülkesine zarar vermezdi..

Ahd-e vefa
03-31-2008, 18:25
aman Allah korusun ölmesin arkadaşlar ne diyosunuz siz düşünsenize öldüğünü nasıl yüklenirler o zaman bizee..! mazallah kapatma davasına İlhan selçuk'un katline sebep olmak diye bir madde daha eklerler bunlar..! :P

Ayşe_Berra
03-31-2008, 19:51
Valla arkadaşlar İlhan Selçuğu hiç sevmiyorum yaptıklarınıda bir zerre desteklemiyorum...bazen nursuz derdim onun için....ama genede hasta olarak hastaneye götürülmüş bir insan için bu şekilde konuşmayı doğru bulmuyorum....Rabbim her şeyin en iyisini bilir...

Bu kadar olumlu bakamam şahsen. Elbet ölüm hak, hastalık da hepimizin başına gelebilir ama zerre kadar da içimde bir şey yok. Bir ülkeyi karıştırma hayalleri kuranlar bu sonda pek de güzel şeyler beklememeli ardından ya da beklenilmemeli...

EpiVaTeS
03-31-2008, 19:52
geberip gitsin yeter bu millete çektirdikleri kalemşorların

meridyen
03-31-2008, 19:53
umarım ilhan selçuk biran önce saglıgına kavuşur.....ne kadar bizi düşman olarak görse de biz AKPARTİ GENÇLİĞİYİZ....

Ayşe_Berra
03-31-2008, 19:59
valla nediyeyim iyi bir insan çok geçmiş olsun..allahtan acil şifalar dilerim..

Bize çok üzüldük gerçekten. O kadar iyi bir insandıki hayatı boyunca din düşmanlığı yaptı, ülkeyi nasıl karıstırırız hesapları, planları beynindeki en önemli sorulardı, şuan içinde bulunduğumuz durumda -maddi manevi her yönden- bize bıraktığı en önemli şeyler olacak. Kendisine olan minnetimizide ödeyemeyeceğiz asla...

Kafes
03-31-2008, 20:02
Allah dilemedikten sonra kimseye Hidayet vermiyor. Yataginda olurken bile Sehadat getirmeyi reddetse sasmam, ama getirir insallah.

Orhu_N_utu_Kuran
03-31-2008, 22:39
ALLAH ın sopası yok

YavuzSultanSelim
03-31-2008, 22:45
aman Allah korusun

ENGİNEER
03-31-2008, 22:53
[i][b]İnsanın kendisiyle en fazla hesaplaştığı zaman ölüme yaklaştığı zamandır...
Allah'ın dinine, ayetlerine ve peygamberine karşı geçirilmiş bir ömür ve bunların aslında sonlu bir dünya için yapılmış olması...
Toprağın altına girmek...
Ve toprağın altındayken savunduğun bütün değerlerin yanında olmayacağını anlamaya başlamak..

Çok acı olsa gerek...

nar
03-31-2008, 22:55
İyimiş iyi. Yoğun bakımda (nasıl bi yoğun bakımsa bu) yarınki yazısını yazıp teslim etmiş. Hadi geçmiş olsun....

ATmaCA53
03-31-2008, 23:20
bu adamı hiç sevmem ama ilhan selçuğa geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inşallah iyleşir.

hipermuhafazakar
03-31-2008, 23:34
Adam AK Partinin kapatma davasının kabul edildiğini duyunca sevinçten bayıldı galiba :D

Duygu'Seli~
03-31-2008, 23:36
Yazılan yorumları görünce gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ak gençlik böyle mi düşünüyor hakkaten diye sordum kendime..Çok yazık arkadaşlar..Bir kişiyi sevmeyebilirsiniz,fikirlerini,yaptıklarını desteklemeyebilirsiniz..O insan size zarar dahi vermiş olsa zor bir durumda ise eğer Böyle ağır konuşmak bizlere yakışmaz..Allah büyük der ona havale eder,arayabiliyorsak hakkımızı elbette ararız..Ama arkasından bu kadar ağır konuşmalar bir müslümana yakışmaz..Ne demek ölsün,gebersibn hak ediyor..Onun ölümü hakedip etmediğini düşünmek size mi kaldı arkadaşlar..İnsanın kendi hakkında bile ''Allah'ım canımı al'' demesi yasaklanmışken,büyük günah iken siz nasıl oluyorda başkası için böyle konuşabilirsiniz..Gerçekten çok üzüldüm ya.. :( Allah bize çektirenlerin,hakkımızı yiyenlerin elbette cezasını verecektir..Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..Rabbim hasta yatan sayın İlhan selçuğa hatalarını anlayabilmeyi,kendisine dönmeyi nasip etsin..Kendisi için hayırlıysa tez zamanda sağlığına kavuştursun..Herkes kendinden sorumludur..Ben o şahsın yaptıklarına söz söylerim fikrimi açıklarım kimse karışamaz..Ama ben kötüde olsa bir insanın arkasından ÖLSÜN,GEBERSİN diyecek vicdana sahip değilim..Allah'ın adaletinden şüphem yok..Onu Allah'a havale ediyorum..sizlerede hidayet diliyorum..Onların yaptıklarını yapmaya başladınız..Öfke insanı bu kadar düşürmemeli arkadaşlar..Gerçekten yazık.. :(

hipermuhafazakar
03-31-2008, 23:39
Duyguseli üzme kendini, o sevinçten bayıldı ;D

Akak34
03-31-2008, 23:42
Faşist olmayalarım.Peygamber efendimizin sözlerini hadislerini unutmayalım.Müslüman olma erdemi ve ahlakını unutmayalım.Karşımız da yaradanın bir kulu var.Herkesi sevelim,dini dili ne olursa görüşü ne olursa.Mevlanayı,Yunus'u unutmayalım...

ATmaCA53
03-31-2008, 23:43
Yazılan yorumları görünce gerçekten o kadar çok üzüldüm ki ak gençlik böyle mi düşünüyor hakkaten diye sordum kendime..Çok yazık arkadaşlar..Bir kişiyi sevmeyebilirsiniz,fikirlerini,yaptıklarını desteklemeyebilirsiniz..O insan size zarar dahi vermiş olsa zor bir durumda ise eğer Böyle ağır konuşmak bizlere yakışmaz..Allah büyük der ona havale eder,arayabiliyorsak hakkımızı elbette ararız..Ama arkasından bu kadar ağır konuşmalar bir müslümana yakışmaz..Ne demek ölsün,gebersibn hak ediyor..Onun ölümü hakedip etmediğini düşünmek size mi kaldı arkadaşlar..İnsanın kendi hakkında bile ''Allah'ım canımı al'' demesi yasaklanmışken,büyük günah iken siz nasıl oluyorda başkası için böyle konuşabilirsiniz..Gerçekten çok üzüldüm ya.. :( Allah bize çektirenlerin,hakkımızı yiyenlerin elbette cezasını verecektir..Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..Rabbim hasta yatan sayın İlhan selçuğa hatalarını anlayabilmeyi,kendisine dönmeyi nasip etsin..Kendisi için hayırlıysa tez zamanda sağlığına kavuştursun..Herkes kendinden sorumludur..Ben o şahsın yaptıklarına söz söylerim fikrimi açıklarım kimse karışamaz..Ama ben kötüde olsa bir insanın arkasından ÖLSÜN,GEBERSİN diyecek vicdana sahip değilim..Allah'ın adaletinden şüphem yok..Onu Allah'a havale ediyorum..sizlerede hidayet diliyorum..Onların yaptıklarını yapmaya başladınız..Öfke insanı bu kadar düşürmemeli arkadaşlar..Gerçekten yazık.. :(

çok haklısın ama kimse kötü birşey söylemedi, bizim ak partili üyelerimizden böyle bir terbiyesizliği yapacağını zannetmiyorum. ;)

saygılar sevgiler arkadaşım ;)

Üç mevsim
04-01-2008, 00:14

Haklısın
Ancak bu kadar sağduyu yemeği yemek dokuınmuş olmalı arkadaşlara, ondandır

Kırık_Çocuk
04-01-2008, 00:15
Nereye ölüyomuş..Yok öyle yağma...
Önce kendini bi akla..Bu dava sonuçlansın....NAlları dikmeye çok meraklıydın dikersin...

CeVHeR
04-01-2008, 00:19
İlhan Amaca sen güçlü adamsın... Ölmezsin, ölmemelisin... Şimdi hiç sırası değil...

mavera
04-01-2008, 00:34
Ilhan abi öyle kolay nallari dikmez 8)

hipermuhafazakar
04-03-2008, 17:34
Ya bu takiyye ustası cevap vermesi gereken sorulardan kaçtı, orda (Koç'un Amerikan hastanesi'nde) rölünü ezberliyor sıyırmaya çalışıyor bence, saf olmayalım. Dün sözlüğede baktım, zatüre (pnömoni) olanlarda kalp spazmı görülüyor diye bişey geçmiyor.

İlhan Selçuk'a gönüllü olarak ben bakmak istiyorum , duysunlar bu sesii ;D Cumhuriyet aydınından iki günde Türkiyeyi ayınlatacak bilgileri alayım, bırakın izin verin. O aydın onu konuşturmak lazımmm, Cumhuriyet aydınlarımıza ben çok iyi bakarım , çok büyük kocaman bir iştahlaaa >:(