Orijinalini görmek için tıklayınız : İNÖNÜ'den İSTİKLAL SAVAŞI YORUMU // OKUYUNUZ!
...
http://2.bp.blogspot.com/_6yLNRSVAA90/TTkiZ_ITuxI/AAAAAAAAAkY/iSTv8N-VFno/s320/ismet.jpg
"istiklal mücadelesinin başarısı da esasında ingilizlerin buna karar vermesi ve diğer müttefikleri de bunu kabule mecbur etmesiyle mümkün olmuştur."
29 ekim 1973, milliyet gazatesi
mehmetakif24
04-27-2011, 01:10
şu manaya geliyorki " biz bu ülkede bazı taşları yerine oturttuk ve bu millete milliyetcilik duygularını yerleştirerek ruhunu bozduk"
şu manaya geliyorki " biz bu ülkede bazı taşları yerine oturttuk ve bu millete milliyetcilik duygularını yerleştirerek ruhunu bozduk"
Artık ne anlıyorsanız yorumlayın ben birşey demiyorum... Diyecek söz yok.
mehmetakif24
04-27-2011, 01:17
Gerçekten fazla söze hacet yok. İstiklal savaşında yunanlılar haricinde kimle savaşmışız hiç kimseyle diğer devletler sadece bu ülkeye ceki düzen vermeye gelmişler. Yunanlılarında bakmayın mucadele ettiklerine istanbul acılarından.
Benim anlamadığım inönü değil,
Millet...
Gözleri var görmüyolar, kulakları var duymuyorlar... Ne kadar hoşlarına gidiyor yalan yanlış bir tarih üzerinde yaşamak, hak yemek, 600 yıl 3 kıtaya hükmeden atasına vefasızlık etmek... Ona karabulut diyebilme alçaklığını göstermek,
halbuki ne için? işde ne için kısmının bir örneğide bu konu...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.