fatih kısaparmak balon baskılı balon İNÖNÜ'den İSTİKLAL SAVAŞI YORUMU // OKUYUNUZ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İNÖNÜ'den İSTİKLAL SAVAŞI YORUMU // OKUYUNUZ!

Seyyah
04-27-2011, 00:45
...

http://2.bp.blogspot.com/_6yLNRSVAA90/TTkiZ_ITuxI/AAAAAAAAAkY/iSTv8N-VFno/s320/ismet.jpg

"istiklal mücadelesinin başarısı da esasında ingilizlerin buna karar vermesi ve diğer müttefikleri de bunu kabule mecbur etmesiyle mümkün olmuştur."

29 ekim 1973, milliyet gazatesi

mehmetakif24
04-27-2011, 01:10
şu manaya geliyorki " biz bu ülkede bazı taşları yerine oturttuk ve bu millete milliyetcilik duygularını yerleştirerek ruhunu bozduk"

Seyyah
04-27-2011, 01:14
şu manaya geliyorki " biz bu ülkede bazı taşları yerine oturttuk ve bu millete milliyetcilik duygularını yerleştirerek ruhunu bozduk"

Artık ne anlıyorsanız yorumlayın ben birşey demiyorum... Diyecek söz yok.

mehmetakif24
04-27-2011, 01:17
Gerçekten fazla söze hacet yok. İstiklal savaşında yunanlılar haricinde kimle savaşmışız hiç kimseyle diğer devletler sadece bu ülkeye ceki düzen vermeye gelmişler. Yunanlılarında bakmayın mucadele ettiklerine istanbul acılarından.

Seyyah
04-27-2011, 01:38
Benim anlamadığım inönü değil,
Millet...
Gözleri var görmüyolar, kulakları var duymuyorlar... Ne kadar hoşlarına gidiyor yalan yanlış bir tarih üzerinde yaşamak, hak yemek, 600 yıl 3 kıtaya hükmeden atasına vefasızlık etmek... Ona karabulut diyebilme alçaklığını göstermek,
halbuki ne için? işde ne için kısmının bir örneğide bu konu...