Orijinalini görmek için tıklayınız : İran savaş gemileri Akdeniz'de
İran donanmasına ait savaş gemilerinin Süveyş Kanalını geçerek Akdeniz'e doğru hareket ettikleri bildirildi.
Devlet televizyonu, Deniz Kuvvetlerine ait iki savaş gemisinin bugün Süveyş Kanalını geçtiklerini duyurdu. Akdeniz'e açılan gemilerin Suriye'nin doğusuna doğru hareket ettikleri belirtildi.
İran savaş gemileri 30 yılı aşkın bir aradan sonra ilk kez geçen yıl Süveyş Kanalını geçerek Akdeniz'e açılmışlardı.
zaman
Ohoo Ahmet abi sen baya gündemi geriden takip ediyorsun. Bu haberi dün okudum haber sitesinde..
İntifada
02-18-2012, 15:30
kaçırdık gemiyi kardşelik..
marmaraya gelip alırmı beni acep
Hüdaverdi
02-18-2012, 15:31
Bari Filistin limanına demir atsınlar madem ak denize çıktılar ;D
Ohoo Ahmet abi sen baya gündemi geriden takip ediyorsun. Bu haberi dün okudum haber sitesinde..
burada saatler geride ya o yüzden normaldir kardesim :)
Şu israil de yeni nazlı gelin gibi tartışmaya yer arıyor kardeşlik.. İranda ahmedi amcam osursa provakasyon diyecek kıvama gelmişler..
burada saatler geride ya o yüzden normaldir kardesim :)
Abi diğer sitede israil tepki veriyordu bak kaynak zaman olunca haberin yarısı buhar olmuş :)
Abi diğer sitede israil tepki veriyordu bak kaynak zaman olunca haberin yarısı buhar olmuş :)
bak o noktayi kacirmisim :)
Terennüm
02-18-2012, 16:14
yüzer yüzer dönerler:)
Terennüm
02-18-2012, 16:51
esada destek için mi yola çıkmışlar?
yüzer yüzer dönerler:)
Türkiyenin yüzemedi bile hala katliam yapanlar hakkında dava bile açılmış değil.
Terennüm
02-18-2012, 17:00
Türkiyenin yüzemedi bile hala katliam yapanlar hakkında dava bile açılmış değil.
ammar bunuda cemaate bağlasana ..
ammar bunuda cemaate bağlasana ..
"otoriteden izin almalılardı"
:w::w::w::w:
Terennüm
02-18-2012, 17:09
"otoriteden izin almalılardı"
:w::w::w::w:
yok yok öyle değil..oraya mazlum halkı sindirenlere destek vermek için gidiyorlarsa mücahittir onlar..onları mücahid olarak görmeyenler ise melundurlar..değil mi ammar..
yok yok öyle değil..oraya mazlum halkı sindirenlere destek vermek için gidiyorlarsa mücahittir onlar..onları mücahid olarak görmeyenler ise melundurlar..değil mi ammar..
cemaate bağla dedin :w::w:
ben ne için gittiklerini bilmiyorum. süriye hakındaki görüşlerimizde biliyorsun. eleştiri tutumumuda biliyorsun.
ama siz doğuştan ( cemaat bağı ) düşmanlığınız olduğu için siz her türlü eşeltirisiniz. süriye ve bazı mazlumların kanını fırsat bilip daha çok saldırırsınız. bizsek iranı yanlış buluruz eleştiririz ancak iranında süriye dumuna düşmesi için zalimlere kov vermez onların ekmeğine "çokolata" sürmeyiz.
yani eleştiririz saldırmayız. tutmunu kabul etmeyiz ama olmadık iftiralarla da yıpratmayız.
Terennüm
02-18-2012, 17:19
maşallah barek Allah benden hizbullahçı olurmu?
maşallah barek Allah benden hizbullahçı olurmu?
Hizbullahçi olur ama Hizbullahi olmanı tavsiye ederim.
Hizbullahi olsa dahi hizbullahçi-leri tasfip etmeyiz.
not: çok iyi olur neden olmasın ki herkes olabilir.
Terennüm
02-18-2012, 17:26
hizbullahçı ile hizbullahi arasındaki fark nedir?
hizbullahçı ile hizbullahi arasındaki fark nedir?
Hizbullahi; Allahın taraftarı
Hizbullahçi; Allahın taraftarlarının taraftarı
çılar işimize yaramaz.
Habere ek yapıyorum yeni ulaştı elime..
El Arabiya'nın haberine göre İran Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Habibullah Sayari Akdeniz'e gemilerin açılmasının "bölge ülkelerine İran'ın gücünü göstereceğini" söyledi.
Terennüm
02-18-2012, 17:31
peki biz bunları nasıl ayırt edeceğiz?
Hizbullah da nereden çıktı yahu benim bildiğim orta şekerlisi sadesi ılımlısı limonlusu olmayan müslüman vardı bu yeni terimleri nerden çıkardınız..
peki biz bunları nasıl ayırt edeceğiz?
herşeyide bende bekleme abi yaw
ama hizbullahçi olunca sana hizbullahi olmanı tavsiyesi yaparız o zaman fark ortaya çıkar :w::w:
mesela şuna için fethullahçısın :w::w:
Hizbullah da nereden çıktı yahu benim bildiğim orta şekerlisi sadesi ılımlısı limonlusu olmayan müslüman vardı bu yeni terimleri nerden çıkardınız..
Terennüm çıkardı :)
herşeyide bende bekleme abi yaw
ama hizbullahçi olunca sana hizbullahi olmanı tavsiyesi yaparız o zaman fark ortaya çıkar :w::w:
mesela şuna için fethullahçısın :w::w:
Terennüm çıkardı :) Vala üstad o kısmıyla ilgilenmiyorum kendi aranızda anlaşıp münasip bir cevap hazırlayın.. Ben gezinirken gözüme ilişti kim çıkardı bilmiyorum..
Kardeşlik yeni bir terim daha ekleyelim gavs şekeri sevdalıları..
Terennüm
02-18-2012, 17:48
peki hem fethullahçı hemde hizbullahi olma şansı yok mu:)
peki hem fethullahçı hemde hizbullahi olma şansı yok mu:)
yok ben kabul etmiyorum ama isteyen herşey olabilir :w:
nasıl ki müslümancı olmuyor hizbulahçıda olmaz. mesela kuran-i hereket
kurancı hareket diyebilir miyiz ? yok... yok olmuyor yaa valla ;1
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.