fatih kısaparmak balon baskılı balon İskenderpasa Cemaatinin Mhpyi desteklemesi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İskenderpasa Cemaatinin Mhpyi desteklemesi

Terennüm
06-05-2011, 01:03
Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum....

İntifada
06-05-2011, 01:06
saçma sapan birşey babasının kemiklerini sızlattı bu açıklamayı yaparak...
iskender paşa cemaatinden arkadaşımın söylediğine göre cemaat için karşılık bulmamış bu yönlendirme...

HaArP
06-05-2011, 01:06
Masonlar tarafından 'Tahrik Kültürü' hesabıyla dizayn edilmek istenen Mhp'nin yanlışları ve ergenekoncu yapılanmasına rağmen ! Akp ile bdp'nin ''Yeni Anayasa'' stratejisinde Bdp'nin çnünü açması ! Mhp'nin baraj altına itilmesini isteyen ''derin ülke sahipleri''! 'ni Fark eden İskenderpaşa cemaati zannediyorum bu açığı da biz kapayalım anlayışı ile bdp'nin pazarlıktaki gücünü kırmayı amaçlıyor Allahualem !

EpiVaTeS
06-05-2011, 01:11
oğlu nureddini gözüm hiç tutmadı...
ve lider felanda değil...
tipik babasının saf oğlu...

Özgür Çağrı
06-05-2011, 01:11
büyük ihtimal bu puştun kaseti var ve bunu tehdit ettiler. Metni okuduysanız bu metni bir cemaat lideri yazamaz belli tehdit şantajin olduğu . Bu seçim çok zor geçecek ergenekon felaket saldırıyor Allah yardımcimiz olsun.

Terennüm
06-05-2011, 01:12
Furkan ağır olmadı mı kardesim?

HaArP
06-05-2011, 01:13
Metni okuduysanız bu metni bir cemaat lideri yazamaz

Meselelerin derin arka planlarını incelemeniz gerekir... Bildiğiniz üzere İskenderpaşa cemaati Ak Partiyi desteklemiştir... ''İyilerle birlikte olsunlar'' kavramını derin okumalısınız acizane...! Ak Parti'de sütten çıkmış ak kaşık değildir !

Özgür Çağrı
06-05-2011, 01:23
meselelerin derin arka planında apoletler ve sermaye var ve var güçleriyle mhp ye çalışıyorlar. Hedef mhp chp koalisyonu apoletlilerin ve sermayenın amacı bu . Bu işte tehdit şantajın olduğuna eminim . Eğer benim 40 yaşındaki hiç oy kullanmamış abim bugün kalkıp seçmen kağıdını gösterip bu bir savaştır deyip ak partiye oy vereceğini söylüyorsa 40 yıllık kaşarlanmış cemaatler şer ittifakının değirmenine su taşıyamazlar.

HaArP
06-05-2011, 01:24
meselelerin derin arka planında apoletler ve sermaye var ve var güçleriyle mhp ye çalışıyorlar. Hedef mhp chp koalisyonu apoletlilerin ve sermayenın amacı bu . Bu işte tehdit şantajın olduğuna eminim . Eğer benim 40 yaşındaki hiç oy kullanmamış abim bugün kalkıp seçmen kağıdını gösterip bu bir savaştır deyip ak partiye oy vereceğini söylüyorsa 40 yıllık kaşarlanmış cemaatler şer ittifakının değirmenine su taşıyamazlar.

Görüşünüze saygı duymakla birlikte acizane göremediğinizi düşünüyorum...

Özgür Çağrı
06-05-2011, 01:27
görünen köy kılavuz istemez

HaArP
06-05-2011, 01:29
görünen köy kılavuz istemez

Kat'i Deliliniz yok... Sui zanda bulunuyorsunuz... Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım lakin siz İskenderpaşa cemaatinin koyamazsınız ! Bu itibarla zanlarla hareket etmek ne derece doğru ! Meseleleri kendi dairesinde incelemek daha hakikatlidir... !

EpiVaTeS
06-05-2011, 01:32
Kat'i Deliliniz yok... Sui zanda bulunuyorsunuz... Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım lakin siz İskenderpaşa cemaatinin koyamazsınız ! Bu itibarla zanlarla hareket etmek ne derece doğru ! Meseleleri kendi dairesinde incelemek daha hakikatlidir... !

Mehape'nin hangi manevi değeri varmış açıklayabilirmisiniz...???

HaArP
06-05-2011, 01:33
Ben acizane Ak Partiyi yıkacak bilgiyi delili koyarım

Bu arada açıklamayı genişletelim ki yanlış anlaşılmasın... Zamanımız ve hakikatlere binaen bu fitneyi yaymam... Müslümanlar Müslümanın hatalrını örter bu yüzden böyle bir şey yapmam ! Lakin buradaki ifade aradaki farkı izah etmek için kullanılmış bir ifadedir...!

HaArP
06-05-2011, 01:35
Mehape'nin hangi manevi değeri varmış açıklayabilirmisiniz...???

Manevi değeri değildir mesele acizane izah ettiğim gibidir...!

Masonlar tarafından 'Tahrik Kültürü' hesabıyla dizayn edilmek istenen Mhp'nin yanlışları ve ergenekoncu yapılanmasına rağmen ! Akp ile bdp'nin ''Yeni Anayasa'' stratejisinde Bdp'nin çnünü açması ! Mhp'nin baraj altına itilmesini isteyen ''derin ülke sahipleri''! 'ni Fark eden İskenderpaşa cemaati zannediyorum bu açığı da biz kapayalım anlayışı ile bdp'nin pazarlıktaki gücünü kırmayı amaçlıyor Allahualem !

Ruh
Mhpnin manevi değeri mi kaldı..Hepsini yerle yeksan eyledi..Başbuğ bu günleri görseydi devleti sopayla kovalardı..

EpiVaTeS
Valla açıklamada okuduğum kadarı ile manevi değer için mehapeye sahip çıkacaz diyo...
Nureddin Coşan'da liderlik vasfı yok...

HaArP
06-05-2011, 01:37
Valla açıklamada okuduğum kadarı ile manevi değer için mehapeye sahip çıkacaz diyo...
Nureddin Coşan'da liderlik vasfı yok...

Ak Parti Irak savaşı öncesi Teskereyi getirdiğinde en sert eleştiriyi Onlar yaptı ! Acizane bilmediğiniz şeyleri söylüyorsunuz... İslami itilafları ayrıdır ! Lakin Akp'den daha İslamcı olduklarından acizane şüphem yoktur...!

EpiVaTeS
06-05-2011, 01:40
Ak Parti Irak savaşı öncesi Teskereyi getirdiğinde en sert eleştiriyi Onlar yaptı ! Acizane bilmediğiniz şeyleri söylüyorsunuz... İslami itilafları ayrıdır ! Lakin Akp'den daha İslamcı olduklarından acizane şüphem yoktur...!

Ak Parti cemaat değildir...
Bir siyasal partidir...
Siyasal partilerde herkesten mensub olabilir...:)

Ruh
06-05-2011, 01:40

acizane :w: islamcının ne demek olduğunu bilmiyorsun..

acizane

HaArP
06-05-2011, 01:41
Ak Parti cemaat değildir...
Bir siyasal partidir...
Siyasal partilerde herkesten mensub olabilir...:)

Elbette o yüzden ayırıyorum kardeşim... Siyasi parti İslam'a verdiği hizmet kadar Cemaatlerden destek alır...!

EpiVaTeS
06-05-2011, 01:44
Cemaatlerde kimi destekleyeceğini çözebilmelidir...
gidip kendi bünyesindeki bayanlara ağzı bozuk ifadelerde bulunanlara değil...

İntifada
06-05-2011, 01:45
bu adam hiç birşey bilmiyorsa iskenderpaşa camiiyle fatih camii arası iki adımdır...
bi gitsin fatih camiinin avlusuna...
orada bi sorsun mhp yi...

HaArP
06-05-2011, 01:45
Cemaatlerde kimi destekleyeceğini çözebilmelidir...
gidip kendi bünyesindeki bayanlara ağzı bozuk ifadelerde bulunanlara değil...

Mesele derindir... Kolay izah edilemez...

HaArP
06-05-2011, 01:47
acizane :w: islamcının ne demek olduğunu bilmiyorsun..

acizane

Bu anlaşılabilir bir ifade şeklidir... Yoksa acizane kavramları bildiğimi umuyorum... Alalade yazılmıştır... dikkat-i nazara alamam benim hatamdır...

İntifada
06-05-2011, 01:47
biz nurettin hocanın siyasetten anlamadığını sağduyu partisiyle gördük zaten...
uzatmaya gerek yok...

Ruh
06-05-2011, 01:48
Cemaat neye karar verecek..Bıraksın müridler istediklerine oy versinler..Demokrasinin dibe vurduğu andır cemaat kararıyla oy verme haltı

BeldeiTAYYIBe
Destek verecekleri nerde yazilidir?
Paylasirsaniz sevinirim.

İntifada
Destek verecekleri nerde yazilidir?
Paylasirsaniz sevinirim.

http://www.iskenderpasa.com/secim/default.asp

BeldeiTAYYIBe
06-05-2011, 02:02
http://www.iskenderpasa.com/secim/default.asp

Tesekkür ederim.

Ilginc bir aciklama.
Yanlis bir karar diyesim geliyor fakat,
yorum yapmak istemiyorum. Lakin HaArp üstadin yazdigi cok dikkatimi cekti.
Demokratik tercihleridir diyelim...hadi hayirlisi.

akobalı-akkurt
06-05-2011, 18:09
seçim sonrası ;

tüm isimler ,cemaetler,tüm kurumlar,tüm tarikatlar,

yahudililerden,

masonlardan,

sabetaylardan,

chp liler den,

mhp li lerden

bdp denilen avrupa uzvundan fırlamışlar dan

ulusalcı denen çin,iran,rus ortak mamulu eşcinsellerden

soyutlandırılmalıdır...

depare
06-05-2011, 20:58
Birileri iktidar olma sevdasıyla her yola başvurabilir hele meydanlar da artık yeter iktidar olmak istiyorum diye bağırıyorsa her yolu deneyecektir :)

Cemaat lideriysen tehditlere,şantajlara pabuç bırakmayacaksın..

rikopasa
06-06-2011, 14:54
Yahu bu cemaat mensubu olan kişilerin kendi düşünceleri, fikirleri, kararları yokmu acaba ?
Neden birileri kalkıp yönlendirme yapar ?

Kendi fikirleri olmayan, kendi kendine karar alamayan insanlardan oluşan bir topluluğun desteği sadece sayısal üstünklük getirir, nitelikli bir üstünlük değildir bu, tıpkı Akparti'nin sahip olduğu gibi. Zaten bunu Sn Başbakan "Entellektüel desteğe ihtiyacımız yok" diyerek doğrulamıştır.

akobalı-akkurt
06-07-2011, 15:39
kara oğlak ecevit e erkete ,nejmettin şaron ordu tarafından getirtilmemişmidir...

karabatak kemale de erkete biri getiriliyor beyler...

talat aydemir ve ekibi ( alp aslan türkeş ) tsk tarafından cia - mossad nezdinde eğitilmemişmiydi...

tüm islami motiflerimiz ve isimlerimiz yahudilerden ve laiklerden temizlenmelidir...

tüm tarikatlarımız kabataist yahudi hainlerce işgal edilmişdir...

tarikatlerde seçilmiş değerlerimizle tek tek islah edilmeli ve bir çoğu cehennemin dibine gönderilmelidir...

tarikatlarin % 80 i sapıklaştırılmış veya işgale uğramış durumdadır...

diyanet de bu duruma dahildir...

.

İntifada
06-07-2011, 15:40
kara oğlak ecevit e erkete ,nejmettin şaron ordu tarafından getirtilmemişmidir...

sen ne kullanıyon ?

unnamed
06-07-2011, 15:44
sen ne kullanıyon ?

tam ben soracaktım sen sormuşsun...
ne diyo bu adam ya;D;D;D

Hakan Özkan
06-07-2011, 16:50
Yahu bu cemaat mensubu olan kişilerin kendi düşünceleri, fikirleri, kararları yokmu acaba ?
Neden birileri kalkıp yönlendirme yapar ?

Kendi fikirleri olmayan, kendi kendine karar alamayan insanlardan oluşan bir topluluğun desteği sadece sayısal üstünklük getirir, nitelikli bir üstünlük değildir bu, tıpkı Akparti'nin sahip olduğu gibi. Zaten bunu Sn Başbakan "Entellektüel desteğe ihtiyacımız yok" diyerek doğrulamıştır.

Nadirdir bu şekilde ynlendirme artık dini önderlerin kendi alanında kilere katacağı bir şey kalmadı gelişmiş dünya gercleri herkesi özgür kılar . iskenderpaşa cemaatininde bireysel tercihi mhp den yana olmuşsa olmuştur ama mensuplarının ne yapacağı bilinmez kesin kişisel cıkarlar sözkonusudur pekde önemli değil

Terennüm
06-07-2011, 18:13
tabi kimleri entellektüel gördüğünüz önemlidir..

Ebuzer
06-07-2011, 22:57
Önce çok şaşırdım,fakat sonra şaşırmamam gerektiğini anladım...

Mavera
06-07-2011, 23:02
Sempati duydugum bir cemaat ama nasil bir anlayistir daha cözemedim.. Peygamber efendimiz veda hutbesinde irkciligi yasaklarken bir cemaat irkci bir partiye, üst kademesi ahlak erozyonuna ugramis bir partiye, basörtülüleri fislemi ergenokonculari aday yapan bir partiye, ülkeme en büyük ekonomik kriz yasatmis partiye oy vermem konusunda öneride bulunuyor!..
kimse kusura bakmasin benim oyumun Vebali benim üstümedir tamam biati anladikda sürü psikolojisiyle hareket edip bu vebale ortak olamam!

İntifada
06-07-2011, 23:09
http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?t=07.06.2011&y=OzlemAlbayrak
okumalısınız...

*KORSAN*
06-07-2011, 23:22
Vaay benim demokrasi sevdalısı kardeşlerim..

Bu cemaat bunu destekliyor şu cemaat onu destekliyor vaay efendim demek mhpyi destekliyormuş..

Nasıl olur da onu destekler şimdiye kadar bizi destekliyorlardı..??

Şimdi bakalım Türkiye haritasına doğuda nakşiler batıda nurcular ortada caferiler onun yanında cerrahiler bunun berisinde rufailer..halvetiler...

bu kadar cemaat ve parti tercihleri..

sizin istediğiniz demokrasi bu işte dostlar..

ak-sevdalı
06-07-2011, 23:47
evet bu neden yadırgadın bizim demokrasimizde cemaat ve parti tercihlerinede saygı duyuluyor ya sizin inandığınız demokraside tercihler nasıl yapılmalı herkes inançsızmı olmalı

*KORSAN*
06-07-2011, 23:54
evet bu neden yadırgadın bizim demokrasimizde cemaat ve parti tercihlerinede saygı duyuluyor ya sizin inandığınız demokraside tercihler nasıl yapılmalı herkes inançsızmı olmalı

Bizim demokrasimizde..sizin demokrasinizde :hmm

Tabi ki herkes inançsız olmalı demiyorum.İnanmak isteyen istediği dine inanabilir.Bu laf bile saçma bana soracak halleri yok neye inanacağını insanların.Ben buna saygılıyım ve kısıtlamalara karşıyım.

Tarikatlere de karşı değilim.Dileyen duasını toplu halde yapabilir bunda ne zarar var..

Ancak hiçbir "demokraside" tarikat şeyhinin "he" dediğine oy verelim mantığı yoktur.Saçmadır.Bireyci değildir.Bunun adı her şey olabilir.Ancak demokrasi olamaz aziz dostlarım.

Ebuzer
06-07-2011, 23:58

Tabi ki herkes inançsız olmalı demiyorum.İnanmak isteyen istediği dine inanabilir.Bu laf bile saçma bana soracak halleri yok neye inanacağını insanların.Ben buna saygılıyım ve kısıtlamalara karşıyım.

Tarikatlere de karşı değilim.Dileyen duasını toplu halde yapabilir bunda ne zarar var..

Ancak hiçbir "demokraside" tarikat şeyhinin "he" dediğine oy verelim mantığı yoktur.Saçmadır.Bireyci değildir.Bunun adı her şey olabilir.Ancak demokrasi olamaz aziz dostlarım.

Haklısın amma ve lakin bizim bu anlayışı benimsediğimizi nereden çıkardın?
Kaldı ki cemaatlerde de liderlerin belirttiği partiye oy vermek zorunlu değildir,herkes istediği partiye evet mührünü basar vesselam...

ak-sevdalı
06-07-2011, 23:59
Vaay benim demokrasi sevdalısı kardeşlerim..

Bu cemaat bunu destekliyor şu cemaat onu destekliyor vaay efendim demek mhpyi destekliyormuş..

Nasıl olur da onu destekler şimdiye kadar bizi destekliyorlardı..??

Şimdi bakalım Türkiye haritasına doğuda nakşiler batıda nurcular ortada caferiler onun yanında cerrahiler bunun berisinde rufailer..halvetiler...

bu kadar cemaat ve parti tercihleri..

sizin istediğiniz demokrasi bu işte dostlar..tarikat şeyhinin oy istemesine değil senin bize dayattığın demokrasi anlayışına cevap verdik önce bi yazdıklarını kendin oku olmazmı

ak-sevdalı
06-08-2011, 00:03
sana ilk cevabımda bir tavsiyede bulunmuştum hatırlatayım insan ahlakına yakışır şekilde muhalefete eyvalla hdedik saçmala demedik önce şunu hatırla burası ne tarikat formu nede burada kimse biryerlere oy verilmesini istiyor sen nereyegideceğine neyapacağına karar ver önce buradaki insanlarıda herhangi bir tarikatın mensubları gibi görmekten vazgeç çakma demokrat

İntifada
06-08-2011, 00:09
bir şeyhin,hocanın vs.nin siyasi yönlendirmesiyle insanların bir partiye yönlenmesi bencede yanlış...

Atatürk temalı mitingler düzenleyip adınada cumhuriyet mitingi diyerek hükümet karşıtı propoganda yapmakla aynı şey...

*KORSAN*
06-08-2011, 00:16
Bu ak sevdalı arkadaşıma bir cevap..

Güzel insan öncelikle bana uygun gördüğün sıfatların aslına layık değilim ki çakmasını sahipleneyim.

Ben demokrat biri değilim.Sosyalizmin temel felsefesini özümsemiş biriyim.Ancak demokrasinin ne demek olduğunu bilirim.En azından sizin anladığınız biçimde değil inanın.

Ebuzer
06-08-2011, 00:18
Bu ak sevdalı arkadaşıma bir cevap..

Güzel insan öncelikle bana uygun gördüğün sıfatların aslına layık değilim ki çakmasını sahipleneyim.

Ben demokrat biri değilim.Sosyalizmin temel felsefesini özümsemiş biriyim.Ancak demokrasinin ne demek olduğunu bilirim.En azından sizin anladığınız biçimde değil inanın.

Demokrasinin senin anladığın biçimin anlatır mısın?

ak-sevdalı
06-08-2011, 00:20
sen değil bizim ne anladığımızı bilmek kendin ne anlıyosun onu bile bilmiyorsun neye özeniyorsun onu anlamaya çalışıyorum onu bile anlatamıyorsun neolacağınada kararverememişsin bence sadece sen olmaya çalış çırpındıkça batar kaybolursun

ak-sevdalı
06-08-2011, 00:20
yok ki anladığı bir biçimi anlatsın

*KORSAN*
06-08-2011, 00:27
Demokrasinin senin anladığın biçimin anlatır mısın?

Demokrasi bireyselliği öne çıkaran,kişinin hür iradesi olduğuna inanan,insanları tercihlerine göre yargılamayan çoğunluğun kararının daha akil olduğuna kanaat eden sistem..

sadece bir tanım..

*KORSAN*
06-08-2011, 00:29
ak sevdalı bana gıcık oldu sanırım..

beni değerlendirirken daha sakin olmasını kendisine tavsiye ederim.

Beni sinirlendirmeye başladın ve buna hakkın yok!

Ebuzer
06-08-2011, 00:31
Demokrasi bireyselliği öne çıkaran,kişinin hür iradesi olduğuna inanan,insanları tercihlerine göre yargılamayan çoğunluğun kararının daha akil olduğuna kanaat eden sistem..

sadece bir tanım..

Peki demokrasinin bizim anladığımız biçimini yazar mısın?

Mavera
06-08-2011, 00:33
kizdirmayin arkadasi bakayim :).. ama güzel kardesim sende kendine demokratsin yani herkes ayni düsünecek yada fikrini begenecek diye bir kaide yok ki!..

Fırat
06-08-2011, 00:33
Kısaca kim ne halt yiyiyorsa yesin diyor yahu..

*KORSAN*
06-08-2011, 00:35
Peki demokrasinin bizim anladığımız biçimini yazar mısın?

Ben genel olarak bir eleştiri yapıyorum.Ben ne bileyim senin kim olduğunu veya nasıl anladığını demokrasiyi aziz kardeşim kendi anladığımı yazdım..

ak-sevdalı
06-08-2011, 00:36
yok sana gıcık olmadımda üye rsmin varya ona çok gıcık oldum çok kötü sırıtıyor

Ukbâ
06-08-2011, 10:23

Genel itibari ile etkin yorum olmuş.

Toplumumuzda sadece cemaatlerin yönlendirdiği ( oy verme hususunda ) şeklilde hareket unusuru yok hem kaldıki bir çok arkadaşımızın belirttiği gibi liderin kendince bir şey söylemiş olsa bile gelişmiş birey kendi vicdanında meseleyi tartar oyunu dilediği yönde kullanabilir buna engel teşkil edebilen hiç bir şey yoktur. Gelelim sivil bir takım örgütlere , kartel anlayışta hem fikir olan ideolojk cevrelere sonucta bu cevrelerde kendilerince fikir beyan eder ve kendilerine inanmış kitleyi bu şekilde yönlendirebilir . Sonuç olarak bu tür şeyler demokrasinin zararına değil gelişmesine vesiledir.