fatih kısaparmak balon baskılı balon İsrail Yanlısı Habertürk'ü ŞİDDETLE Kınıyorum !!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail Yanlısı Habertürk'ü ŞİDDETLE Kınıyorum !!!

FERM@N
06-02-2010, 22:13
Bugün yayınlanan Habertürk Gazetesinde "DAKİKA DAKİKA BASKIN ANI" başlığı atılan sayfada gemidekilere "EYLEMCİ ÇETESİ" denildi ve İsrail askerleri övüldü.

Bu şekilde kardeşlerimize yapılan hakaret ve çirkefliğe imza atan , İsrail yandaşlığını gösteren HABERTÜRK gazetesini şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum ...

İŞTE BUGÜNKÜ O MANŞET !!!

http://www.dunyabizim.com/images/news/15636.jpg

:kızdım::kızdım::kızdım::kızdım: (!)

EpiVaTeS
06-02-2010, 22:45
Fatih Altaylı İsrail uşağı normaldir...
Başkasını beklemek abesle iştigal olur...

Hüdaverdi
06-02-2010, 23:58
Allah belasını versin pisliklerin sözde muhaber gazetesi olcak israil muhaber gazetesi olsa gerek.

Ukbâ
06-03-2010, 10:44
Doğan gurubunun ortakları arasında İsrail basınından birilerini olduğunu biliyorum ve o taraftaki basının haber anlayışını anlayabiliyorum ama habertürk ve fatih altaylının ekibinin böyle tuhaf editler ile kamuoyuna mal olmasına anlam veremiyorum.

unnamed
06-03-2010, 14:50
İt ürür, kervan yürür....

FarukARSLAN.
06-03-2010, 17:09
Halbuki Haberturk muhabiri de o gemideydi.
Demek ki saldırıyı görgü tanığı olarak böyle bir fesat yorumlarla bezemek için oradaymış..

akgurbetci
06-04-2010, 00:02
Halbuki Haberturk muhabiri de o gemideydi.
Demek ki saldırıyı görgü tanığı olarak böyle bir fesat yorumlarla bezemek için oradaymış..

Peki o muhabire diger vatandaslara yapilan iskenceler yapilmamismi?

Yaziklar olsun israilin bu zulmüne göz yuman kulak tikayan alkis tutan herkese.