Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1
suskun_prenses
03-22-2008, 22:53
Kartal zirveye tutunamadı
22 Mart 2008 Cumartesi 21:00
Beşiktaş, bugün Belediye'nin konuğu oldu. Olimpiyat Stadı'nda zirve mücadelesi veren Beşiktaş, ağır yara aldı.
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmanın hakem ve takım kadroları şöyle:
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Orkun Aktaş
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Mert, Cesario, Volkan, Ekrem, Efe, İlyas, Tjikuzu, Adriano, İbrahim Akın, Necati
Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Schildenfeld, İbrahim Üzülmez, Holosko, Serdar Özkan, Delgado, Tello, Nobre, Bobo.
İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
6. dakikada Necati'nin arapasında Gökhan Zan'ın müdahale edemediği topla buluşan İbrahim Akın, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza alanına girer girmez, Rüştü'nün altından yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
13. dakikada bu kez İbrahim Akın'ın arapasında, savunmanın arkasında sağ çaprazda topla buluşan Necati, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun ceza alanına girer girmez vuruşunda Rüştü, meşin yuvarlağı ayaklarıyla önledi.
15. dakikada Schildenfeld'in geri pasında topa müdahale eden Adriano'dan önce kaleci Rüştü, meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere attı.
19. dakikada Beşiktaş yarı alanında Tello'nun uzun pasında savunmadaki Ekrem, topu kafayla kaleci Hasagiç'e bırakmak istedi. Kaleciden önce meşin yuvarlağa müdahale eden Holosko'nun kafa vuruşunda, Hasagiç'i aşan top filelere gitti ve siyah-beyazlı takım 1-1 beraberliği sağladı.
35. dakikada sağ kanattan topu taşıyan Holosko, 3 rakibini geçtikten sonra ceza alanına girdiği anda topu altıpasın önünde bulunan Nobre'nin önüne bıraktı. Nobre'nin bekletmeden vuruşunda, Mert'e çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.
42. dakikadaki Beşiktaş'ın atağında, ceza alanındaki ikili mücadele sırasında Bobo, Ekrem'e vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve siyah-beyazlı takım 10 kişi kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1'lik skorla sona erdi.
suskun_prenses
03-22-2008, 22:55
Haftalardır liderdiğin sefasını sürüp şampiyonluk şarkıları söyleyen bizler,
Takım kaybettiğinde,ikinci olduğunda,üçüncü olduğunda,yarıştan koptuğunda dahi bunun cefasını olgunlukla çekmesini bilmeli ve Beşiktaş'lılık Duruşu'na yakışır şekilde takımımıza sahip çıkıp daima yılmadan destek olmaya devam etmeliyiz.
Biz inancımızı kaybedersek maçlarda futbolculara nasıl İnanın Çocuklar diye bağırırız?
Unutmayın!;
Sevinmek için sevmedik cümlesi sadece lafta kalmamalı!
Eğer sadece sevinçlerimizde burda sevinç çığlıkları atcaksanız kusura bakmayın ama sizin BEŞİKTAŞ'lı lığınızdan şüphe duyarım....
Maça gelince, oraya deil 40 bin 100 bin kişiyide yığsan bişey olmazdı çünkü bugün anlamadığım ve hala düşündüğüm bişey var... şampiyonluğa taraftarıyla , yönetimiyle ve futbolcusuyla inanmış bir takım nasıl olurda bu kadar rahat mücadele eder.sanki bu maçın bi önemi yokmuş gibiydi... yanlış anlamayın yukarda ne yazdın burda ne yazıyorsun demeyin çArşı her zaman gerçeklerin yanındadır.biz gerçekleri görmezsek gerçekler bize bir gün tokatı atıverir.
Sonuçda kaybedilen 1 maç ve hiçbişey bitmiş değil.önümüzde bir fener maçı var ve o maçı alnımızın akılyla ŞEREF' imizle oynayıp HAKKI' mızla kazancağız.bundan hiç şüphem olmadı.
Bobo' ya gelince... aslında yazcak bişey bulamıyorum, Beşiktaş forması giyen bir ismin kesinlikle yapmaması gereken bir davranıştı , - ki haftaya fener maçı var - söylicek bişey bulamıyorum hakkaten ama esefle kınıyorum...
Sayın Ertuğrul hocam oyuncu değişikliği için illa 80, dakkamı beklenir.zaten 10 kişi kalmışız ve yorulmuş oyuncularımız 65, dak oyuncu değişikliğinin gelmesi gereken bir dk.ydı...
Neyse arkadaşlar kötü bir maçı kötü bir futbolla geride bıraktık... Umarım bu maçtan çıkarılcak çok ders alır futbolcularımız ve teknik heyetimiz...
herşeye rağmen
3 Hece8 Harf Sadece BEŞİKTAŞ
SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK ULAN !!!
çArşı Yalan Dolan Sevdalara kArşı
Ne yaptin öyle bobo!..futbol mu oynuyrosun, boks mu yapiyorsun rakibe yumruk atiyorsun..maglubiyetin tek sorumlusu bobodur gereksiz kart görmesi yüzünden besiktasin oyun düzeni bozuldu ve hic hesapta olmayan bir yenilgi aldi..
Hafta zorlu bir fener maci var ne diyelim insallah kazanirlar..
suskun_prenses
03-22-2008, 23:03
http://www.bigglook.com/biggfootball/bjk/images/wallpaper/bjk_11_1024.jpg
ne olursa olsun destek çıkıyoruz
Takıma İnancımız sonsuz Şampiyonluga sonsuz .İstanbulun bir ucuna 15 bin atraftar gidiyor Ve Onlardan 1000 Kat Üsütün takıımımız Mağlup Oluyor .Burda Şu Çıkıyor Bizler İnandık Ama Futbolcular Daha Şampiyonluga İnanmamışlar Gibi Gözüküyor..Takım 10 Kişi Kalınca Atılanın Yerine Performansının 2 Katını Sergilemen Gerekiyor.Ama Ruh Yok Delgado Geziniyor , Bobo Takım İyi Oynarken atılıyor..
Yazık 15000 Taraftara Yazık..
Ama Forza Beşiktaş
Kırık_Çocuk
03-22-2008, 23:17
Holoskınun alınmasından birkaç gün önce boboya bikaç kulüpten teklif gelmiş ve gitmek istemişti
o günden sonra bobo 5 liralık futbol oynamadı..Ben bu takımda artık yeri yok diye düşünürken ertuğrul sağlam nobre-holosko ikilisini bozup boboyu tekrar devreye sokunca böyle saçmasapan futbol oynamaya başladı takım..
3 orta saha 3 ü de hücumcu(tello delgado serdar öskan) ve 3 forvet(bobo nobre holosko)?=6 forvet??
hangi sisteme uyan bi anlayıştır bilen anlatsın...
Zaten kazandığı maçlarda iteleye iteleye ucu ucuna 90+2-90+4...
Ertuğrul sağlam kesinlikle tek sorumludur.Transfer politikası baştan yanlış olmak üzere sistemin de katili....
YEN SENDE YENİLSENDE BEŞİKTAŞIM SEN BENİM BİRTANEMSİN EN BUYUK BEŞİKTAŞ BAŞKA BÜYÜK YOK BEŞİKTŞIM OLEY BEŞİKTAŞIMMMMMM OLEY
suskun_prenses
03-22-2008, 23:21
zaten bobo nobre ikilisiyle çıkması yanlıştı..birini sonradan sokabilirdi oyuna..serdar özkanında ön libero oynaması çok ilginç..çok top kaybetti..tello ön liberoda oynayabilirdi..aydın solda..serdar özkanda bobo-yada nobrenin yerine ortasahada delgadonun yanında oynayabilirdi..
geçen sene umutlarımızı sürdüren rico yuda sonradan oyuna alabilirdi..adam oturduğu yerden para kazanıyor..
Ya kardesim ne güzel sistemin vardi ne isin var bobonun ilk 11 de..zaten brezilya milli takimina secildi, secileli bir havaya girmisti..
Kırık_Çocuk
03-22-2008, 23:24
Ya kardesim ne güzel sistemin vardi ne isin var bobonun ilk 11 de..zaten brezilya milli takimina secildi, secileli bir havaya girmisti..
evet mavera kardesim anlatmak istediğim bu yani o gündn sonra takıma enufak bi katkısı olduğunu kimse söyleyemez :)
suskun_prenses
03-22-2008, 23:26
Bobo sakatlktn çıkınca nasıl sevnmiştim kim tutar bizi diyodum ama şimdi ah be Sağlam hocam dinle taraftarını
holoskoyu nobreyi al forvete dağıtalım Feneri
BOBO İLK 11 BAŞLATMASI HATAYDI AMA OLAN OLDU ARTIK ÖNUMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAZ
Bu arada su gordon mudur, nedir cok sakat adam..Allah askina hangi akla hizmet onu aldiniz o becereksiz baki bile ondan daha iyi..bakiyi bugün gözlerim aradi, bakisiz macin tadi, tuzu olmadi 8)
anatolia
03-22-2008, 23:30
:-\ :-\ :-X
suskun_prenses
03-22-2008, 23:33
valla bende anlamıyrm şu aralar Sağlam'ı
oturanboğa
03-22-2008, 23:35
bjk yenildi ya kesin yarın cimbom da yenilir...kendi takımım diye söölemiyorum ama hiç öyle fırsatları değerlendirmek gibi kötü bi alışkanlığı yoktur takımımın ;D
suskun_prenses
03-22-2008, 23:40
inşallah İnşallah
galatasarayı bu yzden seviom işte
bjk yenildi ya kesin yarın cimbom da yenilir...kendi takımım diye söölemiyorum ama hiç öyle fırsatları değerlendirmek gibi kötü bi alışkanlığı yoktur takımımın ;D
Cimbom kimle oynuyor yok küme düsmeye yakin biriyleyse kesin yenilirde..he konyayla oynuyor haydaa konya en altlarda banko konya o zaman 8)..
gs cömert takimdir alttakilerin hepsine puan veriyor, gelecek senelere yatirim olsun diye 8)
oturanboğa
03-22-2008, 23:51
Cimbom kimle oynuyor yok küme düsmeye yakin biriyleyse kesin yenilirde..he konyayla oynuyor haydaa konya en altlarda banko konya o zaman 8)..
gs cömert takimdir alttakilerin hepsine puan veriyor, gelecek senelere yatirim olsun diye 8)
:D :D :D yav bu tepkiyi verdiğim için utanıyorum ama biz galatasarayı böyle görmeye alışık değiliz...artık kendimizle dalga geçecek duruma geldik...o hale getirdiler bizi
ibrahim44
03-23-2008, 00:14
Konya değil Denizli ile oynuyor
Konya değil Denizli ile oynuyor
O zaman sorun yok gs nin denizleye hep sansi tutuyor.. 8)
oguzdesouza
03-23-2008, 01:26
şu bi gerçek ki belediye daha iyi oynamış.Kaçırdığı pozisyonlara zaten söz yok.
Bobo'nun kırmızı görmesi de çok iyi oldu.Haftaya derbide yok. ;D ;D gerçi bizde de Deivid yok ama Bobo sizin için çok önemliydi.
Neyse sözü uzatmayalım siz şimdi çok üzgünsünüzdür. ;D ;D GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi sunalım..
selahattin_ay
03-23-2008, 01:52
şu bi gerçek ki belediye daha iyi oynamış.Kaçırdığı pozisyonlara zaten söz yok.
Bobo'nun kırmızı görmesi de çok iyi oldu.Haftaya derbide yok. ;D ;D gerçi bizde de Deivid yok ama Bobo sizin için çok önemliydi.
Neyse sözü uzatmayalım siz şimdi çok üzgünsünüzdür. ;D ;D GEÇMİŞ OLSUN dileklerimizi sunalım..
holosko nobre yeter size oğuz
toraman geliyor ah bi de cisse olsa idi neyse
bekleyelim görelim
1 hafta kaldı
dananın kuyruğu kopuyor
Tüm beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun belediye çalışıyor bu demek ki galatasaray şampiyon ... :D
selahattin_ay
03-23-2008, 02:00
Tüm beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun belediye çalışıyor bu demek ki galatasaray şampiyon ... :D
:D
kasımpaşa ya da siz takılmıştınız
takıntılar olabilir
bekleyelim ve görelim
Haber sitenin birinin basligi cok hos..Besiktas, Belediye cukuruna düstü.. :D :D
ya ahmet abi siz merak etmeyin bu sene şampıyon beşiktaşşşş
selahattin_ay
03-23-2008, 02:03
:-*
oguzdesouza
03-23-2008, 02:04
süper ligde mi paf liginde mi ??? :D :D
Sukût-u_Hayal
03-23-2008, 02:04
Haftaya fener ile oynuyorsunuz beşiktaşın işi hiç kolay değil .....Uzun bi aradan sonra lider olunca takım strese girdi galiba .... :-X
selahattin_ay
03-23-2008, 02:05
premier league de
anladın sen onu :D
selahattin_ay
03-23-2008, 02:06
Haftaya fener ile oynuyorsunuz beşiktaşın işi hiç kolay değil .....Uzun bi aradan sonra lider olunca takım strese girdi galiba .... :-X
ben geçen hafta bekliyordum takıntıyı galatasaray karşısında
belediye ye oldu
önemli değil biz feneri severiz
inönüde iyi severiz
onlar sevmese de :D
:D :D..kardes sivasa bile sans taniyroum ama besiktasa taniimiyorum kac haftadir besiktasi izliyorum ilk yari iyi bir takim, ikinci yari takim dökülüyor, mac gitti gidecek, seyircielr kalpten gidecek cekirge bir sicradi, iki sicradi ücüncüde düstü belediye cukuruna..
Insallah haftaya feneri yenersiniz yoksa birak sampiyonlugu, sampiyonlar ligi bile hayal olur kardes..
oguzdesouza
03-23-2008, 02:07
premier league de
anladım tabi ki de Liverpool mesela di mi :D :D :D
Parantez
03-23-2008, 02:08
oğuz gece gece böyle espriler yapma kaldıramıyoruz ;) ;)
selahattin_ay
03-23-2008, 02:08
:D :D..kardes sivasa bile sans taniyroum ama besiktasa taniimiyorum kac haftadir besiktasi izliyorum ilk yari iyi bir takim, ikinci yari takim dökülüyor, mac gitti gidecek, seyircielr kalpten gidecek cekirge bir sicradi, iki sicradi ücüncüde düstü belediye cukuruna..
Insallah haftaya feneri yenersiniz yoksa birak sampiyonlugu, sampiyonlar ligi bile hayal olur kardes..
ben 22 senelik beşiktaş taraftraıyım
hiç senin dediğin gibi bir maç izlemedim
biz alıştık zor olsun ama yine bizim olsun
premier league de
anladım tabi ki de Liverpool mesela di mi :D :D :D
bu güzeldi. :D :D.bugün rüstü sakatlaninca liverpol fatihi girdi oyuna..necatinin golü göstere, göstere geldi sanki agir cekimde gol atti adam..
Seni bilmem ama, yildirim demirören birgün kalpten gidecek :D :D
selahattin_ay
03-23-2008, 02:10
Seni bilmem ama, yildirim demirören birgün kalpten gidecek :D :D
abi bişi olmaz o " TÜPÇÜYE "
onun derdi kulüp değil zaten
del bosque den bi kurtulsa hemen göcek te alacak soluğu
oguzdesouza
03-23-2008, 02:11
tabi seni de anlamak lazım böyle bi yenilgiden sonra ;D ;D
Ben bakisiz bir besiktas izelemek istemiyorum..bir insan bu kadarmi oyuna renk katar, heyan katar, atraksiyon katar gerci yeni transferin geri paslarida oyuna heyacan katti ama 8)
vallah paf takıma bişey demiyorum ama a takım kesin bu sene şampıyon iddallı knş sezon sonu grş
Parantez
03-23-2008, 02:13
ama sen dert etme ben seni anlıcam haftaya alcanız yenigiden sonra :-X :-X :-X
vallah paf takıma bişey demiyorum ama a takım kesin bu sene şampıyon iddallı knş sezon sonu grş
sezon sonuna surada 7 hafta kaldi..malesef görünen köy klavuz istemez ki ya bu arada su bjk nin sattiklari nedir her hafta atiyor..
burak, ibrahim hic bosu yok adamlarin..
selahattin_ay
03-23-2008, 02:15
nasıl bir yenilgi???
gayet bir normal sonuç
ama sen de haklısın alıştın
14 maçta 13 galibiyet e ikinci yarı
(rakamlar yanlış olabilir)
sen de uhde kalmış galiba
Sadece beşiktaşın değil fenerbahçe ve galatasarayında şampiyonluk şansları devam ediyor deyip en doğrusunu söyleyelim bence düğümü derbiler çözecek gibi geliyor bana .... ;)
oguzdesouza
03-23-2008, 02:16
:D :D :D siz bizi yeneceksiniz öyle mi :D :D :D
zor olduğunu sende biliosun.. :D :D senin boboda yok ayrıca
selahattin_ay
03-23-2008, 02:17
şakacı oğuz
kimle konuştuğunu unuttun galiba
:D
biz BEŞİKTAŞLIYIZ
senin yaşın yetmiyor galiba "kadıköy panteri" ni hatırlamaya
ve daha nicelerini :D ya da senin uykun geldi
biz haftaya fenere 3 atacaz goreceksiniz
Ne o haftaya fener-bjk basket macimi var, yani 3 ten kastin sanirim 3 lük basket degil mi 8)
[quote=akparti_selcuklu ]
Ne o haftaya fener-bjk basket macimi var, yani 3 ten kastin sanirim 3 lük basket degil mi 8)
[
yok abi siz haftaya gorursunuz 3 tane nasıl atıyoruz fenere ondan basket maçında da atarız fener 3 lük merak etmeyin sizz
[quote=akparti_selcuklu ]
[
yok abi siz haftaya gorursunuz 3 nasıl atılıyor fenere ondan basket maçında da atarız biz fener 3 lük merak etmeyin sizz
Ben fenerli degilim ki bana kalsa benim gönlüm 5 atmanizi ister ama gercekci olmak lazim yoksa haftaya burada hayal kirikliklariyla yazacak birsey bulamayiz kardes ;)
Parantez
03-23-2008, 02:26
:D :D :D siz bizi yeneceksiniz öyle mi :D :D :D
zor olduğunu sende biliosun.. :D :D senin boboda yok ayrıca
zor mu ;D ;D tamam hadi öyle olsun ;)
yok ama ya gerçekten zor olacak çünkü bz yine 10'a karşı 12 ile oynayacağız :'( :'(
bobo konusuna gelince ;
bobo tabiki çok değerli ve önemli bir oyunucumuz ama
bobo olmadan bjk olmaz die bişey yok bakınız 2. yarı aldığımız sonuçlara
sen bobonun olmamasına sevineceğine iyi form tutmuş holosko ve nobreden kork... :D :D
yada korkma ya ;D ;D
GEL BEKLERİZ İNÖNÜYE
KORKMA! SEVERİZ İNÖNÜDE
KAL BU GECE DOLMABAHÇEDE
GEL!!! YİNE BEKLERİZ
selahattin_ay
03-23-2008, 02:26
daha bir kaç sene önce 4 attık
ayrıca 7 attığımız da oldu
;) futbol maçları bu
stadda oynanıyor tüm hepsi 90 dakka ;)
daha bir kaç sene önce 4 attık
ayrıca 7 attığımız da oldu
;) futbol maçları bu
stadda oynanıyor tüm hepsi 90 dakka ;)
4 attiniz ama 3 tanede yediniz..gecmisi degil, simdiyi konusmak lazim bjk bu oyunla fenere karsi hic birsey yapamaz bana göre beraberlik bile basaridir..
Fener formda, bjk her hafta farkli bir oyun sekliyle oynuyor tek sansi inönü faktörü ve seyirci avantaji..
ahmet abi işh haftaya fener yeniriz ve burda ğüzel bi kutlama yaparız olmazmı arkadaşlar ?
selahattin_ay
03-23-2008, 02:30
tamam abi biz yenemeyiz
Fener de Türkiye kupası nı alır :D
hatta şampiyonda olur
şampiyonlar ligi şampiyonu da :D :P
Parantez
03-23-2008, 02:31
yok biz baskette 3 ile yetinmiyoruz bak sonuçlara:
[size=25pt]ERKEKLER FİKSTÜR
Beşiktaş Cola Turka 84
Fenerbahçe - Ülker 61
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
tamam abi biz yenemeyiz
hatta şampiyonda olur
vallah fener ne kadar oldu türkiye kupasını ne kadar zamandır alamıyor hatırlamadımda :D
tamam abi biz yenemeyiz
hatta şampiyonda olur
chelsae yi gecerse neden olmasin..avrupa sampiyonu olmasinida gönülden isterim hep böyle dalga geciliyor ama adamalr her sene öyle yada böyle sampiyon oluyor hatirlatirim siz en son 100. yilda oldunuz bir 100 yil daha beklemenin anlami yok.
Evet türkiye kupasi alamiyorlar ama o kadarda sorun degil sonucta lig sampiyonlugu yaninda o kupanin pekte önemi yok...
yok biz beskette 3 ile yetinmiyoruz bak sonuçlara:
[size=15pt]ERKEKLER FİKSTÜR
Beşiktaş Cola Turka 84
Fenerbahçe - Ülker 61
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:)
Beşiktaş Cola Turka 84
Fenerbahçe - Ülker 61
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Evet basketbol takimi gercekten cok iyi, futbol takimi eline su dökemez bana göre bir gurur duydugum noktada ulebde iki türk takiminin karsi karsiya gelmesi..ne diyelim hak eden kazansin..
selahattin_ay
03-23-2008, 02:35
abi sen eski dedin de merak ettim baktım
biz ligde en farklı galibiyetimizi 5-1 ile 1990 da almışız
fener ise 1976 da 3-0 ile almış
kimin atabileceği gayet açık
Türkiye kupasına hiç girmeyelim
uykuları kaçar yoksa :D
Parantez
03-23-2008, 02:35
Beşiktaş Cola Turka 84
Fenerbahçe - Ülker 61
Evet basketbol takimi gercekten cok iyi, futbol takimi eline su dökemez bana göre bir gurur duydugum noktada ulebde iki türk takiminin karsi karsiya gelmesi..ne diyelim hak eden kazansin..
o zamn basket hakkında konuşurken biraz daha dikkatli olursun ;) ;) :-*
neyse uzatmanin anlami yok bir hafta kaldi surada ama simdi aklima ilk yaridaki mac geldi yine böyle iddali konusuyordunuz, yine mangalda kül birakmiyrodunuz ve mac sonrasi burada matem havasi vardi, insallah bu sefer öyle olmaz..
Beşiktaş Cola Turka 84
Fenerbahçe - Ülker 61
o zamn basket hakkında konuşurken biraz daha dikkatli olursun ;) ;) :-*
Niyeki ben 3 lük mü atiyorsun dedim, adet belirtmedim ki 8)
oldu o zaman türkiye kupası meselesini daha sonra tartışırız :) yok sa kim uymaz herkezin uykusu kaçar çunku kimse bilmiyorki fener ne zaman aldını türkiye kupasını :D
oldu o zaman türkiye kupası meselesini daha sonra tartışırız :) yok sa kim uymaz herkezin uykusu kaçar çunku kimse bilmiyorki fener ne zaman aldını türkiye kupasını :D
kardes adamlar avrupada ceyrek finala kalmis, ligde bilmem kac kere sampiyon olmus, su anda liderler, para onlarda, futbolcunun iyisi onlarda kim takar türkiye kupasini bizde kendimizi fener türkiye kupasi alamadi diye avutup duralim, onlarda üskadara dogru yol alsin ;)
selahattin_ay
03-23-2008, 02:41
nese beşiktaşlılar sohbette devam edelim çok kabardı bu konu
Parantez
03-23-2008, 02:44
neyse uzatmanin anlami yok bir hafta kaldi surada ama simdi aklima ilk yaridaki mac geldi yine böyle iddali konusuyordunuz, yine mangalda kül birakmiyrodunuz ve mac sonrasi burada matem havasi vardi, insallah bu sefer öyle olmaz..
geçen maç neler olduğunu hatırlayabilecek kapasitede olduğunu tahmin ettiğimden hatırlatma gereği duymuyorum
olanlardan sonra hangi yüzle hatırlatabilyorsunuz anlayamıyorum..
ayrıca beşiktaşımızın hiçbir aldığ yenilgi ardından matem havası olmamıştır..
bakınız 2-1 yenildik ve yendiğimizde hekes bir kutlama msjı yazıp çıkarken şimdi 6 sayfadr bunu konuşuyoruz ;) ;)
Bilmem hatirlamiyorum nasil yenilmisti bjk...öyle yada böyle yenildimi gerisi bos malum hakem kararlari mutlaka birilerinin canini yakiyor, feneri zerre kadar sevmem haftayada besiktasin kazanmasini isterim ama böyle iddali konusanlar nedense mac sonrasi sus, pus oluyorda..
Ben haftaya fb nin yenecegini idda ediyorum aksini idda eden varsa buyursun haftaya burada bulusalim kaybedersem bjk nin yenmesi nedeniyle sevinecegim, kazanirsamda vaybe bu isten anliyromusum diyerek havaya girecegim :D :D
sadeceali
03-23-2008, 02:48
sümeyye... öncelikle naber nasılısn...
sonraaaa
geçmiş olsun.. :D :D :D
Parantez
03-23-2008, 02:51
sümeyye... öncelikle naber nasılısn...
sonraaaa
geçmiş olsun.. :D :D :D
sağol ali ÇOK iyiyim sen nasılsın
sonraaaa
sağol :-X :-X
sadeceali
03-23-2008, 02:57
İYİ olmana sevindim.... :D
Parantez
03-23-2008, 03:03
İYİ olmana sevindim.... :D
sağol ;) ;)
neyse bu muhabbet böyle uzar gider...
ben çıkıyorum birbirinize iyi davranın ;D ;D
kavga etmeyin ;D uslu durun ;D
hakarete varan sözlerden uzak durun...
BEŞİKTAŞIMIZI KISKANMAYIN ;D ;D ;D
iyi geceler...
sadeceali
03-23-2008, 03:05
hemen kaç zaten.... :D
hadi iyi geceler... allah rahatlık versin...
Parantez
03-23-2008, 03:06
hemen kaç zaten.... :D
hadi iyi geceler... allah rahatlık versin...
ne kaçması canım zamanında gelseydin ;D ;D
Hüdaverdi
03-23-2008, 03:07
Özeti izledim,bjk'nin eski futbolcusu ve Galatasarayın kiralık olarak verdiği Necati Ateş ile öne geçmeleri ilginç baya :)
Geçmiş olsun :D
sadeceali
03-23-2008, 03:10
dur daha geçmedi... bi de biz bu akşam yenersek o zaman gör sen.. :D :D
Parantez
03-23-2008, 03:12
dur daha geçmedi... bi de biz bu akşam yenersek o zaman gör sen.. :D :D
bizi SİZ değil biz ilgilendiriyor..
HER ZAMAN İÇİN ;) ;) ;)
bnce sizide 'siz' ilgilendirsin
sadeceali
03-23-2008, 03:15
hayır her zaman bizi siz sizi biz bizi de başkaları ilgilendirir.... rakibine göre kendini ayarlarsın.... :)
Parantez
03-23-2008, 03:20
hayır her zaman bizi siz sizi biz bizi de başkaları ilgilendirir.... rakibine göre kendini ayarlarsın.... :)
siz kendinizi bize göre ayarlayın...
bizim kimseye ayarlancak frekansımız yok!!
selahattin_ay
03-23-2008, 03:25
siz kendinizi bize göre ayarlayın...
bizim kimseye ayarlancak frekansımız yok!!
:-* :-* :D :D
sadeceali
03-23-2008, 03:26
o yüzden her zaman ikinci plandasınız.... o yüzden 3 büyük içinde en az şampiyon olansınız...
bu oyun böyle... buna göre ayarlayacksın kendini....
unutma sistem kişiye değil... kişi sisteme ayak uydurur..
Parantez
03-23-2008, 03:29
o yüzden her zaman ikinci plandasınız.... o yüzden 3 büyük içinde en az şampiyon olansınız...
sana göre geri planda olabilriz...
bana göre fb ve gs geri planda ne olacak şimdi :o :o :o
ayrıca sizin aldığınız şampiyonluklar içinde
BİZİM ŞEREFLİ 2.LİKLERİMİZ VAR!!!
bilmem anlatabildim mi ;) ;)
selahattin_ay
03-23-2008, 03:29
herşey değişir gerektiğinde sistem uyar gerektiğinde kişi
ee 3 büyüklerinde 3 ü aynı olmaz zaten bir elin her parmağı bir değil
sen kaç sene şampiyon olduklarına bakarak yorumluyorsun galiba futbolu
ee o zaman sivas ın vay haline :D
sadeceali
03-23-2008, 03:33
hayır abi... sadece örnek verdim.... ayrıca teker teker gelin... tek başımayım.... :)
selahattin_ay
03-23-2008, 03:35
hayır abi... sadece örnek verdim.... ayrıca teker teker gelin... tek başımayım.... :)
bir Türk dünyaya bedeldir diye bir laf duymuş olsan gerek
neyse çok uzadı kapatalım konuyu
Parantez
03-23-2008, 03:37
o zaman ben koyayım son noktayı ;)
***sevinmek için sevmedik***
suskun_prenses
03-23-2008, 20:36
bu konuya yorum yapmadan duramam k.bakmayın
bak cnm ilk önce sistem hatalıydı
takım 10 kişi kaldıktan sonra nobrenin sahada ne işi var.çıkar nobreyi al aydın ı orta sahaya.holoskoyu da sür tek forvet.koşsun dursun.süratinden faydanlanma şansını bile düşünmeyen hocayla olmaz bu iş.10 kişi kaldıktan sonra nobrelik maç olmaktan çıkmıştı artık çünkü maç.burda sisteme nasıl uyum sağlasınlar
olayın özü şu arkadaşım. vitrin denen olguya bir türlü ulaşamıyoruz. gs uefa ve süper kupa kazandı. fe şu an çeyrek finalde. ve belki de chelsea yi eleyecekler. çünkü çok kötü durumdalar. belki de elenirler o ayrı bir konu.
biz bu geçen süre zarfında ne yaptık. hiçbirşey. KOSKOCA HİÇBİRŞEY. DÜNYA ÜLKELERİNDE SAYGI GÖREN VE BÜYÜKLÜĞÜ TARTIŞILMAZ TARAFTARIMIZ DIŞINDA NE GİBİ BİR VİTRİN YAPTIK. hiçbirşey......
Ertuğrul hocanın yanlışlarını söylüyorum.sisteme uyum sağlamak için önce sistemi düzeltmeleri lazım yoksa biz hala böle gideceğiz
ayrıca bunları biz çArşılılar zatn bunları biliyoruz yüzümüze vurup durmayın ;D
sadeceali
03-23-2008, 21:38
biz konuyu kapatmıştık esra.... :D
suskun_prenses
03-23-2008, 21:51
tamam imzayı atmamışsınız atam dedim :-X
sadeceali
03-23-2008, 21:53
tamam tamam... :D
Parantez
03-23-2008, 21:53
tamam imzayı atmamışsınız atam dedim :-X
aa ben son sözü sölemiştim ama :-\ :-\
o zaman ben koyayım son noktayı ;)
***sevinmek için sevmedik***
suskun_prenses
03-23-2008, 21:56
:'( tamam kızmayın bana :'(
Parantez
03-23-2008, 21:59
:'( tamam kızmayın bana :'(
tamam affettik ;D ;D
sadeceali
03-24-2008, 01:29
yine üçüncü oldunuz.... :D :D
kayısıkentli44
03-24-2008, 01:30
helal olsun belediye ye yaaa...büyük takımların korkulu rüyası oldu bu sene ;D ;D ;D ;D
sadeceali
03-24-2008, 01:31
ooo celal abiii nasılsın görüşmeyeli :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.