akradyo-djyavuz
07-14-2007, 11:54
Arkadaşlar militan olmadığpımız için slogan kültürümüz genişlemedi parti olarak henüz hepinizin malumu. Kıskananlar çatlasından ve Recep Tayyip Erdoğandan yeni sloganlar üretmek lazım. Abdi İpekçideki U-a dev adam recep tayyip erdoğan fena değildi ama mitingde o biraz zor. Şimdi bazı öneriler var sizlerle paylaşmak istedim sizinde önerilerinizi alırsak. Burada bir çok ilçeden arkadaş var sanırım. Her ilçe kendi içinde bunları duyurursa yarın farklı bir hava yakalayabiliriz.
Şimdi önerilerden biri
Milli İrade, Sivil İktidar - Milli irade mitingi olması sebebiyle bence kolay ve herkesin katılabileceği bir slogan
İkinci olarak da hatırlarsınız bir tayyip baksana kaç kişiyiz saysana sloganı vardı buna cevap olarak
Şşşt Şşşt baksana, kaç kişiyiz saysana önerisi var.. Bu da oldukça eğlenceli.. Sizinde önerilerini bekliyorum. Bu forum organize için bir fırsat..
Saygılar..
Şimdi önerilerden biri
Milli İrade, Sivil İktidar - Milli irade mitingi olması sebebiyle bence kolay ve herkesin katılabileceği bir slogan
İkinci olarak da hatırlarsınız bir tayyip baksana kaç kişiyiz saysana sloganı vardı buna cevap olarak
Şşşt Şşşt baksana, kaç kişiyiz saysana önerisi var.. Bu da oldukça eğlenceli.. Sizinde önerilerini bekliyorum. Bu forum organize için bir fırsat..
Saygılar..