Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da orta şiddetli deprem
Necip Fazıl
04-27-2009, 23:12
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/531920090422022450568.jpg
istanbul'da saat 22.04'de bir deprem meydana geldi. Sarsıntı şehrin bir çok noktasından hissedildi.
Ayrıntılar geliyor
Haber7
Annem deprem oldu dedi bende araba geçmiştir dedim. Annem haklıymış... :hihi2:
Necip Fazıl
04-27-2009, 23:17
Annem deprem oldu dedi bende araba geçmiştir dedim. Annem haklıymış... :hihi2:
:hihi2: ;D Anne sözü dinle biraz... :w:
:hihi2: ;D Anne sözü dinle biraz... :w:Evimiz İstanbulun ana artellerinden Fatih cad. üzerinde. Her araba geçtiğinde bir sarsıntı oluyor zaten alışığız yani... :)
reyAKbay
04-27-2009, 23:22
Evet bizde hissettik,Allah beterlerinden saklasın. 4.1 şiddetinde meydana gelmiş...
Necip Fazıl
04-27-2009, 23:22
Evimiz İstanbulun ana artellerinden Fatih cad. üzerinde. Her araba geçtiğinde bir sarsıntı oluyor zaten alışığız yani... :)
Neyse hadi geçmiş olsun... :)
Neyse hadi geçmiş olsun... :)
Allah razı olsun... :) Tüm İstanbul'lu lara geçmiş olsun.
deprem mi oldu ya..hissetmedik çok şükür ..ya şu deprem haberlerini okurken, yavaş yavaş geliyo bize sıra diye düşünmüştüm. hakkaten de geldi..neyse bununla geçmiş olsun..
hiç hissetmedimm bile
en iyisi.. ben şahsen deprem anındaki korkumu ifade edemiyorum bile.. normalde konuşurken kahramanlık taslarım millete;D ama o an felaket korkunç oluyor..
deprem mi oldu ya..hissetmedik çok şükür ..ya şu deprem haberlerini okurken, yavaş yavaş geliyo bize sıra diye düşünmüştüm. hakkaten de geldi..neyse bununla geçmiş olsun..Bununla geçmiş olsun... İnşaallah dediğin gibi olur ama...
Allah korusun :)
Gecmiş olsun İstanbullu hemserilerim :) :)
Bununla geçmiş olsun... İnşaallah dediğin gibi olur ama...
hıı evet. valla demin forumda meksika depremiyle ilgili bişey okuyordum. zavallılar hem deprem hem de domuz gribiyle uğraşıyorlar demiştim.) öyle uğraşmamak gerekmiş;D anladım..
Allah korusun :)
Gecmiş olsun İstanbullu hemserilerim :) :)
tabi ankara'dan demesi kolay:) değil mi..
BlueMoon
04-27-2009, 23:42
evet biz de hissettik babam çok korktu :D ama hafif şiddetliydi Allaha çok şükür
tabi ankara'dan demesi kolay:) değil mi..
gönüllerimiz İstanbullularla ;1
korkmayın, üzülmeyin siz :karizmatik::gül:;D;D
gönüllerimiz İstanbullularla ;1
korkmayın, üzülmeyin siz :karizmatik::gül:;D;D
saol ya Abdullah içimize su serptin he:)
Ben hissetmedim depremi :neki:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.