Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Erbakan rap klibi | VİDEO
Avrupa'da yaşayan Mill Görüşlü Gençler, şu anda ev hapsi cezasını çeken Erbakan için RAP çalışması yaptılar.
İşte Erbakan rap klibi | VİDEO
http://www.dailymotion.com/video/x5fnju_grup-nasihat-erbakan-wwwnasihatbe_music
oguzdesouza
06-06-2008, 16:38
:) Güzel sayılır...
Bence milli görüşçü gençler bizimkilerden biraz ders alsınlar bu rap işinde
RDönmezs
06-06-2008, 16:52
Çok güzel yapmışlar helal olsun ama Erbakan sivri dilinin kurbanı oldu bu ülkede herşeyi söylemiceksin alttan alacaksın saman altından su götüreceksin yoksa kendini bu ülkenin sahipleri sananlar alır aşağıya..
Agd_İntifada
06-06-2008, 21:18
Çok güzel yapmışlar helal olsun ama Erbakan sivri dilinin kurbanı oldu bu ülkede herşeyi söylemiceksin alttan alacaksın saman altından su götüreceksin yoksa kendini bu ülkenin sahipleri sananlar alır aşağıya..
Ona sivri dil değil Hak'kı haykırmak denir..
ENGİNEER
06-06-2008, 21:49
[i][b]Ben pek sevmedim...
Yakışmamış...
Erbakan ve hiphop
:/
Maneviyat
06-07-2008, 00:19
saman altindan suyu Dansöz oynatarak,raki icerek mi yapiyorsunuz?
Evet, bu geceki konuklarımız; Milli Görüşçüler...
Hoşgeldiniz arkadaşlar... 8)
ENGİNEER
06-07-2008, 00:54
Hoşgeldiniz...
Yeni akımınız olan Milli HipHoptan bahsedermisiniz biraz 8)
Agd_İntifada
06-07-2008, 01:11
Hoşgeldiniz...
Yeni akımınız olan Milli HipHoptan bahsedermisiniz biraz 8)
Zamanın silahlarını kullanmış kardeşlerimiz..
Rabbim yollarını açık etsin..
RDönmezs
06-07-2008, 02:50
milli görüşçü kardeşler laflarımı saptırmayın demek istediğimi gayet iyi anladınız yan yollara çekmeyin konuyu ;)
Erbakan haklı konuştuda noldu hee sölesene geldi aşağıya biraz lafları yutacaksın bak öğrencisine abisinin yaptığı hatalara düşmüyor çok güzel bir duruş sergiliyip alttan ince ince dokuyor ahh birde siz ayak bağı olmasanız ;)
turk_oglu
06-07-2008, 03:58
kayıp trilyon nerde acaba :-X
Agd_İntifada
06-07-2008, 09:43
milli görüşçü kardeşler laflarımı saptırmayın demek istediğimi gayet iyi anladınız yan yollara çekmeyin konuyu ;)
Erbakan haklı konuştuda noldu hee sölesene geldi aşağıya biraz lafları yutacaksın bak öğrencisine abisinin yaptığı hatalara düşmüyor çok güzel bir duruş sergiliyip alttan ince ince dokuyor ahh birde siz ayak bağı olmasanız ;)
Sergilesin başbakan tabi devam etsin..
Şunu da unutmayalım sevdiklerimizle haşr olunacağız..
Olmert: "Sevgili arkadaşım Erdoğan"
Bu söz herşeyi anlatır sanıyorum..
Allah c.c. ıslah etsin..
Agd_İntifada
06-07-2008, 09:45
Herşeyi devletten beklememek, biraz araştırmak gerek kardeş..
Araştırınızda geliniz..Bi Demokrat vardı, ona sorunuz işte..
RDönmezs
06-07-2008, 09:47
Allah c.c. ıslah etsin..
Acaba Başbakanımız olmert için nediyordur.? ;) içinde fırtınalar kopuyor ;) ama dikkatli adımlar atıyor öle hemen delikanlılık moduna girmiyor zaman tehlikeli kim düşman, kim dost belli değil 70 milyondan sorumlu ;)
Agd_İntifada
06-07-2008, 09:48
Sergilesin başbakan tabi devam etsin..Bu dünyada susanı öte tarafta öyle konusturacaklar ki göreceğiz o zaman kimin iyi duruş sergilediğini..
Allah c.c. ıslah etsin..
RDönmezs
06-07-2008, 09:50
Ne yazdın önceki mesajlarımızı alıntılamışsın.?
mavera34
06-07-2008, 09:57
İŞBİRLİKÇİ TAKDİKLE SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTÜLSE NE OLUR YÜRÜTÜLMESE NE OLUR..HADİ ORADAN..
DİRENİŞ ANCAK DOBRA OLMAKLA GERÇEKLEŞİR..HEM SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTTÜNÜZ DE NE OLDU??SONUNUZUN BİZDEN FARKI NE??
Agd_İntifada
06-07-2008, 10:04
Allah c.c. ıslah etsin..
Acaba Başbakanımız olmert için nediyordur.? ;) içinde fırtınalar kopuyor ;) ama dikkatli adımlar atıyor öle hemen delikanlılık moduna girmiyor zaman tehlikeli kim düşman, kim dost belli değil 70 milyondan sorumlu ;)
Bizde bişey demedik işte devam etsin dedik..Öğrenci Hoca'sı gibi olamadı..
"Bu memleket bir tane adam yetiştirdi. O da dinci çıktı." İsmet İnönü Erbakan Hocam için söylemiş..
E tabi herkes adam gibi yaşayacak diye bi kaide yok..Erbakan Hocam bir adam yetiştirdi, yetiştirmişti..
Ama o gitti "Biz Batı'nın ahlakını aldık" dedi ve israile, avrupaya Türk Milleti'ni koyun gibi göstermeye devam etti, ne derseler "Tabi abi olur yeter ki siz isteyin" dercesine..
Agd_İntifada
06-07-2008, 10:05
Ne yazdın önceki mesajlarımızı alıntılamışsın.?
Farkında olmadan yaptım sanırım, bilerek alıntı yapmadım..
Maneviyat
06-07-2008, 10:28
Abdullah Güle sorun o soruyu
maviinsan
06-07-2008, 10:30
hatası varsa dava açarsın.Açsana hadi.CUmhurbaşkanına dava açılmaz deme.KApatma davası açılıyor bak ;)
Maneviyat
06-07-2008, 10:35
hatası varsa dava açarsın.Açsana hadi.CUmhurbaşkanına dava açılmaz deme.KApatma davası açılıyor bak ;)
Güldürme adami dokunulmazlik kilifina bürünmüs adami dava açilsa ne fark eder
Agd_İntifada
06-07-2008, 11:10
Kendi arkadaşınız cevap versin size;
Ne kadar ilginç bir ülke ya...Şuraya bak yüzde 47 oy aldık kapanma muhabbeti yapıyoruz...Adaletsizlik ama Allah'tan Abdullah Gül atamalar yapacak onlar olunca 5 sene sonraı bu ülke bizim elimizde artık :)
Dediğinizdeki mantık bu işte..Cevap vermiş olmak için mi yazıyorsunuz??
Maneviyat kardeşimizin dediği gibi güldürmeyin adamı..
Agd_İntifada
06-07-2008, 11:11
Kendi arkadaşınız cevap versin size;
Ne kadar ilginç bir ülke ya...Şuraya bak yüzde 47 oy aldık kapanma muhabbeti yapıyoruz...Adaletsizlik ama Allah'tan Abdullah Gül atamalar yapacak onlar olunca 5 sene sonraı bu ülke bizim elimizde artık :)
Dediğinizdeki mantık bu işte..Cevap vermiş olmak için mi yazıyorsunuz??
Maneviyat kardeşimizin dediği gibi güldürmeyin adamı..
maviinsan
06-07-2008, 11:11
kapatma davası açılıyor ama. :)
Agd_İntifada
06-07-2008, 11:20
kapatma davası açılıyor ama. :)
Kapatma davası partiye açıldı, Abdullah Gül ile şimdilik bi alakası yok..Bakınız ENGİNEER kardeş açıklamış size alıntı yaptık..
maviinsan
06-07-2008, 11:21
Abdullah gül ile nasıl alakası yok.Hiç mi gündemi takip etmiyorsun kardeşim.Sİyaset yasağı istenenler arsında Abdullah gül de var..
Agd_İntifada
06-07-2008, 11:24
Abdullah gül ile nasıl alakası yok.Hiç mi gündemi takip etmiyorsun kardeşim.Sİyaset yasağı istenenler arsında Abdullah gül de var..
Bakın oraya ne yazdım "Şimdilik bi alakası yok"
Gördünüz mü?
Müntesip
06-07-2008, 11:30
ALLAH aşkına nedir sizin derdiniz ? Ne kadar çok seviyorsunuz kardeşlerinizle tartışmayı ? Adamlar kendi davaları ugruna düşmanlarıyla dahi birlik olurken bizler,birbirimizi yemekten başka işlere vakit bulamıyoruz. Biz bu şekilde mi savunacagız kutsi davamızı ? Biraz kendimize gelelim derim ! Anlayın artık biz kardeşiz ve artık kardeş katline cevaz yok !
Farklı kulvarlarda derdimizi anlatma adına parca güzel olmuş ancak ben erbakan hocam'la bağdaştıramadım ! Belki de Sn Erbakan'ın gözümdeki hoca sıfatından dolayıdır !
Paylaşım için teşekkürler !
çok beyendim....teşekkürler paylaşım için+
Maneviyat
06-07-2008, 11:34
ALLAH aşkına nedir sizin derdiniz ? Ne kadar çok seviyorsunuz kardeşlerinizle tartışmayı ? Adamlar kendi davaları ugruna düşmanlarıyla dahi birlik olurken bizler,birbirimizi yemekten başka işlere vakit bulamıyoruz. Biz bu şekilde mi savunacagız kutsi davamızı ? Biraz kendimize gelelim derim ! Anlayın artık biz kardeşiz ve artık kardeş katline cevaz yok !
Farklı kulvarlarda derdimizi anlatma adına parca güzel olmuş ancak ben erbakan hocam'la bağdaştıramadım ! Belki de Sn Erbakan'ın gözümdeki hoca sıfatından dolayıdır !
Paylaşım için teşekkürler !
Biz de Bazi seyleri Tayyip erdogana yakistiramiyoruz ,bu parca yine Tayyibe yakistiramadiklarimizin yaninda Deve de Kulak kalir
Müntesip
06-07-2008, 11:39
Biz de Bazi seyleri Tayyip erdogana yakistiramiyoruz ,bu parca yine Tayyibe yakistiramadiklarimizin yaninda Deve de Kulak kalir
Sanırım tartışmaktan başka gayeniz yok !!! Son olarak ne demek istediğimi açıklayayımda sonra sizi nefsinizle baş başa bırakayım.
Güzel kardeşim, benim kullandıgım tabir "bagdaştıramamak" ne demek bu tabir bilmiyorsun sanırım,"yakıştıramadım " tabiri aklıma geldi ancak yanlış anlamamanız için kullanmadım ama nafile :) Benim demek istediğim , hani Deniz baykal ile ilahi nasıl yanyana absürb duruyorsa bu da öyle ! Eğer başta ki uyarı mahiyetindeki yazı rencide ettiyse emin ol onu iki taraf içinde söyledim .
Sondaki paylaşım için teşekkür ededrim cümlesi umarım senin için birşey ifade ediyordur !
mavera34
06-07-2008, 12:32
demekki parçayı hocamızla yani bizim görüşümüzle bağdaştıramadınız..yani buradan çıkan sonuç şudur ki özün nerede olduğunu sizde biliyorsunuz..ama malesef görmezden geliyorsunuz..
bu şuna benzer..
sizler erbakan hocaya halkı imf aracılığı ile sömürtmeyi de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya işbirliği de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya konjonktüre uymayı yani abd yalakalığını da yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya ab kapılarında sürtmeyi de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya milli görüşsüzlüğü de yakıştıramazsınız!!
ama bunu erdoğana yakıştırırsınız!!ben dolaylı olarak bunu anlıyorum..sizinde anlamanız duası ile..
ENGİNEER
06-07-2008, 12:43
Arkadaşlar bunlar daha önce defalarca siteye 2-3 kişilik gruplarla geldiler cevaplarını aldılar gittiler...
Ama bu adamlarla tartışmak çölde su aramak gibi...Bütün sorularına cevap verseniz bile olayı Filistin davasına getirerek ajitasyon yapacaklar :)
O yüzden sallayıb bunları gitsin!
mavera34
06-07-2008, 13:04
Arkadaşlar bunlar daha önce defalarca siteye 2-3 kişilik gruplarla geldiler cevaplarını aldılar gittiler...
Ama bu adamlarla tartışmak çölde su aramak gibi...Bütün sorularına cevap verseniz bile olayı Filistin davasına getirerek ajitasyon yapacaklar :)
O yüzden sallayıb bunları gitsin!
senin bu yorumunu varya biz kendi sitemizde ateistlere bile yapmayız..yazık size..
ENGİNEER
06-07-2008, 13:07
O yorumda kötü bişey göremiyorum...Sadece malumun ilanı...
RDönmezs
06-07-2008, 13:14
Konunun ömrünü kısaltıyorsunuz, tartışmadan uzak duralım saygı içerisinde yorum yapalım sınır aşılırsa gereken yapılacaktır..;)
tayyipleyiz
06-07-2008, 13:20
demekki parçayı hocamızla yani bizim görüşümüzle bağdaştıramadınız..yani buradan çıkan sonuç şudur ki özün nerede olduğunu sizde biliyorsunuz..ama malesef görmezden geliyorsunuz..
bu şuna benzer..
sizler erbakan hocaya halkı imf aracılığı ile sömürtmeyi de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya işbirliği de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya konjonktüre uymayı yani abd yalakalığını da yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya ab kapılarında sürtmeyi de yakıştıramazsınız!!
sizler erbakan hocaya milli görüşsüzlüğü de yakıştıramazsınız!!
ama bunu erdoğana yakıştırırsınız!!ben dolaylı olarak bunu anlıyorum..sizinde anlamanız duası ile..
Bu yazılanların zihinaltı tezahürleriniz olduğunu "zannetmek" istemiyorum. Lütfen rencide edici tutumdan vazgeçin. Fikriniz var ise konuşalım, ona haiz yazın, tartışalım ... Saldırı görünce akla başka şeyler geliyor. :)
Saygılarımla ...
Maneviyat
06-07-2008, 14:27
Konunun ömrünü kısaltıyorsunuz, tartışmadan uzak duralım saygı içerisinde yorum yapalım sınır aşılırsa gereken yapılacaktır..;)
Haklisin kardes asil konunun disina cikti amma malesef konu disina cikaran biz degil Erbakan Hoca ya yakistiramadigini söyleyen sizin arkadasiniz
Demokrat
06-07-2008, 14:30
o degilde birileri ismimi kötüye cikaracak :)
tayyipleyiz
06-07-2008, 14:34
Senin ismin kalbimize yazıldı, değişmeyecek inşallah ... :)
Demokrat
06-07-2008, 14:36
Senin ismin kalbimize yazıldı, değişmeyecek inşallah ... :)
sagolasin abicim, taklitlerimden sakinin bir zahmet 8)
kod adı istanbul
06-07-2008, 15:07
erb
[i][b]Ben pek sevmedim...
Yakışmamış...
Erbakan ve hiphop
:/
erbakan yapmamış zaten ona gönül veren iki tane genç kardeş yapmış...dikkatinizi çekerim...
kod adı istanbul
06-07-2008, 15:12
evet alsalar iyi olur...hey milli görüşçü kardeşler biraz kıvırsanıza...
emek etmisler Güzel olmus yapanlarin ellerine saglik ....
muziginden cok Sözleri Düsündürücü olmus .....
Bazi mesajlari okudum kardeslerimiz alay edercesine yorum yazmislar
baskalarinin deger verdikleriyle baskalarinin degerleriyle alay etmiyelim ki bizimsiylede etmesinler...
Maneviyat
06-07-2008, 15:27
evet alsalar iyi olur...hey milli görüşçü kardeşler biraz kıvırsanıza...
Ders almak mi ?, yok yok kalsin arkadaslar Güzel ve Düsündürüzü sözler sesmis yoksa genelde rap ta oldugu gibi birbirlerine uyuyor diye sasma sözler kullanmamislar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.