fatih kısaparmak balon baskılı balon İşte Millilerimizin Annesi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Millilerimizin Annesi

Akmehmet_Akif
06-02-2008, 16:47
İşte Millilerimizin annelerinin reklamı
http://www.samanyoluhaber.com/haber-103714.html

Ruh-i zar
06-02-2008, 16:48
çok güzel olmuş reklam :D

Kafes
06-02-2008, 16:49
Bu haber daha once yayinlanmisti :-*

haritaci70
06-02-2008, 16:52
Semihin emrenn annesinin başı kapalı.. Milli takım kapatılmalı olmadı emre ve semih gibi futbolcular hakkında dava açılmalı.. BUradan bagımsız yargımızın sayın başsavcılarına sesleniyorum... Dava açılsın...

Akmehmet_Akif
06-02-2008, 16:56
Semihin emrenn annesinin başı kapalı.. Milli takım kapatılmalı olmadı emre ve semih gibi futbolcular hakkında dava açılmalı.. BUradan bagımsız yargımızın sayın başsavcılarına sesleniyorum... Dava açılsın...

Servetinde İbrahim Kaşında Tolga Zengininde kappalı daha başka futbolcularında anesinin başı kapalı ama önları göstermemişler

haritaci70
06-02-2008, 16:59

Servetinde İbrahim Kaşında Tolga Zengininde kappalı daha başka futbolcularında anesinin başı kapalı ama önları göstermemişler

Tamam madem bu kadr fazla futbolcunun annesini başı kapalı o zaman yapacak bişey yok hemen milli takımı da kapatalılar.. Zaten fatih terim çocuklara kötü örnek oluyor cuma namazına falanda gidiyorlar... Olmaz zaten formanın rengide turkuaz oldu turkuazdan bi sonra ki renk yeşil. Yeşil neyi simgeliyor.. Bakın arkadaşlar geldiğimiz noktaya bakın...

Ak_Kelebek
06-02-2008, 17:05
Çok hoş bir reklam olmuş yapanların ve reklamda oynayan annelerin emeğine sağlık.
Paylaşım için teşekkürler akmehmet_akif :) +

Demokrat
06-02-2008, 17:07
O degilde benim en cok dikkatimi ceken halka hakaret eden, muhafazakar kesime gönderme yapan aysun kayaca nin yillarca beraber oldugu emre asigin annesinin basinin kapali olmasi ;)

Kafes
06-02-2008, 17:11
O degilde benim en cok dikkatimi ceken halka hakaret eden, muhafazakar kesime gönderme yapan aysun kayaca nin yillarca beraber oldugu emre asigin annesinin basinin kapali olmasi ;)

gonul bu nereye konacagi belli olmaz :D

haritaci70
06-02-2008, 17:12

Bak ben o konudan hiç bakmamıştım magazini takip etmediğimden olsa gerek.. gönül bu otada konar kısmına katıldığım gibi

Alimden zalim doğar zalimden alim sözüne de katılıyorum..

Akmehmet_Akif
06-02-2008, 17:20
Chp anayasa mahkemisine gitmiş