Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Tuncay Özkan'ın partisi
ümitli_bekleyis
06-03-2008, 16:15
Kanaltürk'ün eski Sahibi Tuncay Özkan, BCP'nin başına geçmeye hazırlanıyor.
Kanaltürk'ün eski Sahibi Tuncay Özkan, siyasi yaşamına Bağımsız Cumhuriyet Partisi'nin (BCP) Genel Başkanı olarak devam edecek.
Gazeteci Tuncay Özkan, "parti kurmak" yerine, hazır bir partinin başına geçmeyi tercih etti. Özkan, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mümtaz Soysal'la görüşerek "Bu çatı altında siyaset yapmak istiyoruz. Bir an önce kongreye gidelim" dedi.
GERÇEK GÜNDEM'e ulaşan bilgiye göre, Özkan'la görüşen partinin Genel Başkanı Mümtaz Soysal, "Kongreye gidelim" önerisini arkadaşlarıyla görüştü. BCP - PM üyeleri de "Hayli borcumuz var. Borçlarımızı kapatıp kongreye gidelim. Özkan ve arkadaşlarına hayırlı olsun" dedi.
BCP PM üyeleri, bu amaçla, partinin borçlarını kapatmak için kampanya başlattı. Borçları kapattıktan sonra kongre kararı alacak olan PM, Tuncay Özkan ve arkadaşlarının yönetime geçeceği kongreye hazırlanmaya başladı.
BKK ETKİLENECEKÖte yandan, Özkan'ın BCP'nin başına geçecek olması, Biz Kaç Kişiyiz adlı oluşuma sekte vuracağı ifade edildi. BKK'nın tabanını oluşturan CHP'lilerin, Tuncay Özkan'ın partinin başına geçmesiyle birlikte BKK'dan kopacağı belirtildi.
Samanyoluhaber
tayyipleyiz
06-03-2008, 16:19
Partinin adını bence "Kayıtsız Cumhuriyet Partisi" olarak da değiştirsinler. Kayıtsızlıkları, sadece realite olsun. Slogan da herşey çıkar için olsun ...
Bu da benden hediye ... ;)
ENGİNEER
06-03-2008, 16:31
Bu haber bir tane gülümseme haketti ama...
(:
YavuzSultanSelim
06-03-2008, 16:38
kursunlar ya bol bol gereksiz parti var zaten
Bu adam kesin parti üyelerini de aidata bağlar. Şu numaraya mesaj gönder ayda bilmem kaç kontöre parti üyesi ol.
Bu solcular siyasetten anlamıyor. Güzel olmuş, oylar artık 3'e bölünür :-*
YavuzSultanSelim
06-03-2008, 16:46
Bu solcular siyasetten anlamıyor. Güzel olmuş, oylar artık 3'e bölünür :-*
evet bölünme konusunda ne kadar bölünürlerse o kadar karlı :D
kardelen007
06-03-2008, 21:10
kendi aralarında paylaşmka yok bunların gülmek için bir neden daha :D
ultrAstribun
06-03-2008, 21:12
Siyaset sahnesine bir ahlaksız solcu daha eklendi ne yazık ki..
RDönmezs
06-03-2008, 21:14
Tamam tuncay oyum sana yeterki zırlama :D ama ne vaad ediyorsun bizlere öle kuru kuru oy alamazsın :D
haritaci70
06-03-2008, 21:17
Yaa bu tuncay özkan adam olmayacak.. Acaba onu destekleyenler , oy verecek olanlar varmı diyecem ama ülkemizde bazı konumlar da halkın değil abd ve ab nin istediği oluyor.. Eğer birgün tuncay özkan başbakan olursa hiç şaşırmam
Orhu_N_utu_Kuran
06-03-2008, 22:01
Partinin adını bence "Kayıtsız Cumhuriyet Partisi" olarak da değiştirsinler. Kayıtsızlıkları, sadece realite olsun. Slogan da herşey çıkar için olsun ...
Bu da benden hediye ... ;)
Burjuvazi Cuntası Partisi daha çok yakışır kanımca...
temiz_kalp
06-04-2008, 19:21
Ahlak sahibi amerikan usagı olmaktan iyidir
By_ÇAKIR
06-04-2008, 19:44
Seni burada rezil ederim. Düşünmeden asla bir şey yazma!
Elinde hiç bir delil yok iken, başkalarından duyma laflarla, cehalet içindeki yorumlarla sakın böyle iftiralarda bulunma!
Amerika ile ilişkilerimiz olabilir o yalakalıktan değildir. Ticari bir politikadır. Onlar bizden talepte bulunur bizde onlardan. Unutmaki her ülke çıkarları için hareket eder. Bu hükümetin yalakalığı değildir. Bir anlaşmadır.
Üstteki mesajın ile ilgili belgelendirmen varsa gel. Gereken cevabı sana fazlasıyla veririm.
EyvAllah. Bu mesajım sert gelebilir. Başka yerde söyleyipte rezil olma diye böyle yazdım...
temiz_kalp
06-04-2008, 20:06
Elinde hiç bir delil yok iken, başkalarından duyma laflarla, cehalet içindeki yorumlarla sakın böyle iftiralarda bulunma!
Amerika ile ilişkilerimiz olabilir o yalakalıktan değildir. Ticari bir politikadır. Onlar bizden talepte bulunur bizde onlardan. Unutmaki her ülke çıkarları için hareket eder. Bu hükümetin yalakalığı değildir. Bir anlaşmadır.
Üstteki mesajın ile ilgili belgelendirmen varsa gel. Gereken cevabı sana fazlasıyla veririm.
EyvAllah. Bu mesajım sert gelebilir. Başka yerde söyleyipte rezil olma diye böyle yazdım...
ırak savasında ölen musluman kardeslerimiz 4900 sorti inciriklten meclis kararı ile cıktı bu izin iktidar kimdi? Tabi sen diyebilirsin ekonomi candan daha onemlidir Muslumanlar ölebilir
http://img228.imageshack.us/img228/9271/fdrakfu2.png
temiz_kalp
06-04-2008, 20:34
evet bu ırakdaki kanlı ellerin sucunu temizler sav kurtarır ırak daki gunahları tesekkur ederim
By_ÇAKIR
06-04-2008, 20:36
ırak savasında ölen musluman kardeslerimiz 4900 sorti inciriklten meclis kararı ile cıktı bu izin iktidar kimdi? Tabi sen diyebilirsin ekonomi candan daha onemlidir Muslumanlar ölebilir
http://img228.imageshack.us/img228/9271/fdrakfu2.png
çakır böyle bir şey dememiş. Ben bir soru soracağım. SAV DİYE BİRİ VAR DEĞİL Mİ? Peygamberimiz yerine, (HZ. [başına eklemeden]) sanki arkadaşıymış gibi "Muhammet" demek, "Para kaptırma, Ne yapacaksın hac'da" demeği cesaret eden, alay edercesine konuşan kişinin bulunduğu parti, yeri geldi Baş Örtülü kardeşlerimi, ablalarımı, analarını seçim kürsilerinden kullanmadımı, Ve Baş örtüsü serbest diye yasa çıktığında ortalığı karıştıran parti Tuncay Özkanın desteklediği CHP değil miydi ? Böyle bir şerefsizlere oy vereceğime ölürüm!(CHP,TÖZKAN)
Ve ekliyorum Telekulak dalgasına gündemi değiştirmeye çalıştınız. Değiştide. Ama ben, ailem, komşularım, arkadaşlarım Savın o sözlerini unutmadık unutmayacağız. Dersi sandıkta tüm gücümüzle vereceğiz!...
Allah'ın naleti Müslümanları kullanan ve sonra onlarla, inançlarıyla alay edercesine konuşan kişi ve kişilerin üzerinde olsun!
Az kaldı Dersi yine vereceğiz. Ben oyumu kullanacağım,
By_ÇAKIR
06-04-2008, 20:39
evet bu ırakdaki kanlı ellerin sucunu temizler sav kurtarır ırak daki gunahları tesekkur ederim
Iraktaki GÜnahlar ABD'ye dir. Türkiye'ye değildir. Bizden izin almasalar, İsrailden almışlardır, Rumlardan alırlar, Başka yerden alırlar.
Oradaki Müslümanların vefat etmesine ülkemiz izin vermemiştir. Sivillere ayrı bir şey yapılmayacaktı. Şuan çatışmalar hala sürüyor, bombalar patlıyor. Irak'ın kendi içindeki terörlerden patlıyoro bombalar, ABD askerine saldıracağım diyip kendi halkınada zarar veriyorlar.
temiz_kalp
06-04-2008, 20:50
Iraktaki GÜnahlar ABD'ye dir. Türkiye'ye değildir. Bizden izin almasalar, İsrailden almışlardır, Rumlardan alırlar, Başka yerden alırlar.
Oradaki Müslümanların vefat etmesine ülkemiz izin vermemiştir. Sivillere ayrı bir şey yapılmayacaktı. Şuan çatışmalar hala sürüyor, bombalar patlıyor. Irak'ın kendi içindeki terörlerden patlıyoro bombalar, ABD askerine saldıracağım diyip kendi halkınada zarar veriyorlar.
Guzel kardesim Turkiyeden kalkan 4900 tane bombardıman ucagı gelip ıraklıların ustune bomba atmıstır . O zaman israile silah verelim diyelim ki bizden almasa zaten alakcaktı?
Pkk ya silahı kendimiz verelim bizden almasa zaten alacaktı ?
Böyle bir mantık olabilir mi?
Sivillere birsey yapılmayacaktı?
Bombalanan camiler basılan dügünler Bunlar sivil degilmi?
Kardesim Meclisten bu izin cıktı ve ıraklı kardeslerimizi bombaladılar
Kim buna evet dediyse o gunaha ortaktır eli kanlıdır
By_ÇAKIR
06-04-2008, 21:15
Guzel kardesim Turkiyeden kalkan 4900 tane bombardıman ucagı gelip ıraklıların ustune bomba atmıstır . O zaman israile silah verelim diyelim ki bizden almasa zaten alakcaktı?
Pkk ya silahı kendimiz verelim bizden almasa zaten alacaktı ?
Böyle bir mantık olabilir mi?
Sivillere birsey yapılmayacaktı?
Bombalanan camiler basılan dügünler Bunlar sivil degilmi?
Kardesim Meclisten bu izin cıktı ve ıraklı kardeslerimizi bombaladılar
Kim buna evet dediyse o gunaha ortaktır eli kanlıdır
Şuan bizim şehit verdiğimiz teröristlerde hep Irakta barındılar. Bence hükümet ABD ile terörü bitirmek için bu adımı attı. Ben bunun kanaatindeyim. Fakat Irakta ABD askerlerinden çok Iraktaki yerel çeteler rasgele bomba atmasıyla insanlar ölmüştür. Tam savaş bitti derken, çetecikler ortalığa çıktı onlarda halka zarar verdi ve onlar Iraklıydı.
Camii bombolama olayına gelince ABD'nin allah belasını versin diyorum. Ben ABD'yi kollamıyorum. Türkiye'nin neden o antlaşmayı meclisten geçirmesi, geçirmek zorunda kaldığını anlatma çabası içerisindeydim. Fakat şuan anlatamıyorum, elimin ucuna söylemek istediklerim gelmiyor.
İyi günler.
temiz_kalp
06-04-2008, 21:27
belki teror bitirmek icin atılan bir adımdı ama bize hediye olarak kurdistan ve daha büyük bir kürt sorunu cıkardılar Saddam zamanında kuzey ıraka kendi ulkemiz gibi girip cıkıyorduk.
Savas bitemezki dostum elin gavuru ulkeni isgal etmis nasıl bitsin bu savas? Ulken isgal altında iken cuma namazı bile kılamıyorsun Dinimiz ne guzel degilmi?
Git diyor önce ülkeni kurtar senin yerin cephe diyor?
Zaten o lanet amerikalıların hapishanede insanları köpek gibi baglamasından tecavuz olaylarından sonra sen teslim olurmusun amerikalıya yoksa canımı veririm mi dersin?
ırak da savas bitmez taki abd cıkana kadar
Camii bombolama olayına gelince ABD'nin allah belasını versin diyorum. Ben ABD'yi kollamıyorum. Türkiye'nin neden o antlaşmayı meclisten geçirmesi, geçirmek zorunda kaldığını anlatma çabası içerisindeydim. Fakat şuan anlatamıyorum, elimin ucuna söylemek istediklerim gelmiyor.
Allah belasını versin diyorum bende ne diyeyim ne gelir elimizden gidip mucahit olmak lazım yada Allah dan yardım dilemek. Ekonomimiz borc batagında kukla uydu gibi olmusuz o kararın cıkmasının sebebi bu tam bagımsız degiliz
Haksızmıyım?
Hüdaverdi
06-04-2008, 21:34
'ben kemalistim-cumhuriyetçiyim-laikim-bağımsız türkiye hayalini kuruyorum' diyenlere inanmamak lazım,bu tür söylemler anca lafta kalır :-*
'temiz_kalp' nickli arkadaş,Irak'taki olan biten duruma çok üzülüyorsan Irak sınır komşumuz,oraya gidip destekte bulunmak çok kolay,gitmen için her türlü yardımda bulunabilirim :-* Konuları amacından saptırıp 'Irakta Irak' demeyi kesersen sevinirim :-* Irak'la ilgili konu mevcut forumda,orda dile getiirsen şikayetlerini hoş olur.
temiz_kalp
06-04-2008, 21:40
'ben kemalistim-cumhuriyetçiyim-laikim-bağımsız türkiye hayalini kuruyorum' diyenlere inanmamak lazım,bu tür söylemler anca lafta kalır :-*
'temiz_kalp' nickli arkadaş,Irak'taki olan biten duruma çok üzülüyorsan Irak sınır komşumuz,oraya gidip destekte bulunmak çok kolay,gitmen için her türlü yardımda bulunabilirim :-* Konuları amacından saptırıp 'Irakta Irak' demeyi kesersen sevinirim :-* Irak'la ilgili konu mevcut forumda,orda dile getiirsen şikayetlerini hoş olur.
gel beraber gidelim ?
istermisin
konuda ırak konusu gecince ne yapmak lazım acıklama yapmamak mı?
By_ÇAKIR
06-04-2008, 21:41
Tuncay Özkan'ın partisi konuşuluyor ve konuyu Irak'lara getirdin. Yukarıda infonun mesajı var. Onu iyicene oku.
Sen daha sizin kim olduğunuzu kavrayamamışsın. Ben bu kanaate vardım.
Bu arkadaşa Nato tarihi dersi vermiştik ama anlmamış zahir ki.
temiz_kalp
06-04-2008, 21:43
Tuncay Özkan'ın partisi konuşuluyor ve konuyu Irak'lara getirdin. Yukarıda infonun mesajı var. Onu iyicene oku.
Sen daha sizin kim olduğunuzu kavrayamamışsın. Ben bu kanaate vardım.
sen bana sordun amerika ile kim nasıl is birligi yapmıs belge istedin bende sana ırak kararının resmi gazeteden getirdim :)
Hüdaverdi
06-04-2008, 21:45
gel beraber gidelim ?
istermisin
konuda ırak konusu gecince ne yapmak lazım acıklama yapmamak mı?
Sürekli anavatanın gibi Irak'tan söz eden,konuları amacından saptıran sensin arkadaş.
Anladım ki Sen Irak'ı çok seviyorsun,bu yüzden oraya gitmen için elimden geleni yapabilirim.Aracılar bulmak kolay,Irak,Çeçenistan nereye istersen.
Konuda Irak konusu geçinde konudan uzak kalmak gerekir,bu sayede konu amacından sapmaz değil mi arkadaş ?
Konuyu Irak konusuna getiren sensin,konuyu uzatanda sensin.Tartışmaya müsade var ama her konuda Irak'ı karıştırırsan işin içinden çıkılmaz.
Umarım beni anlamışsındır :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.