fatih kısaparmak balon baskılı balon İşte Türkiye'nin en kalabalık cemaati ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Türkiye'nin en kalabalık cemaati !

Hüdaverdi
06-22-2011, 13:40
Konsensus'un yaptığı ankete göre, Türkiye'de her 100 kişiden 6'sı cemaat üyesi. Fethullah Gülen cemaati ilk sırada.

Araştırma şirketi Konsensus'un "Türkiye Gündemi Mayıs 2011" anketinin en ilgi çekici bölümü 'cemaatler' başlığını taşıyor.

Konsensus bu çalışma için nüfusu temsil etme yeteneğine sahip 18 yaş üstü 1528 erkek 1472 kadın toplam 3 bin kişiyle yüz yüze görüştü.

Araştırma Türkiye genelindeki köy ve mahellelerden oluşan 375 yerleşim merkezinde gerçekleştirildi.

Konsensus seçim öncesi son anketinde 'Herhangi bir cemaate üye misiniz? diye sordu.

Ankete katılanların yüzde 93.8'i 'Hayır değilim' derken, 'Evet üyeyim' diyenlerin oranı yüzde 6.2 de kaldı

FETTULLAH GÜLEN CEMAATİ İLK SIRADA

Türkiye'de 375 yerleşim merkezinde yapılan araştırmaya göre, en çok mensubu olan yüzde 61.8'le Gülen Cemaati.

Süleymancılar ve Menzilciler yüzde 16.3'le ikinci ve üçüncü sırada bulunuyor.

Nakşibendiler yüzde 15.2, İsmailağacılar da yüzde 7.3'le en çok üyesi olan cemaatler arasında yer alıyor.

Aziz Mahmut Hüdai Cemaati yüzde 6.7

Yahyalı Cemaati, Alvarlı Efe Cemaati ve İskender Paşa Cemaati yüzde 3.4

Kırkıncı Hoca Cemaati yüzde 2.8

Işıkcılar Cemaati yüzde 2.2

Cerrahi cemaati ve Tebliğ Cemaati yüzde 1.7

Haydar Baş Cemaati yüzde 1.1

Kıbrıs Cemaati, Yavuz Selim Cemaati, Yeni Asyacılar, Hakikatçiler Cemaati, Hayrat Cemaati, Erenköy Cemaati yüzde 0.6

Diğer yüzde 3.9

EN ÇOK CEMAAT ÜYESİ DOĞU'DA

Peki Türkiye'de bölgelere göre cemaat üyeliği nasıl seyir izliyor? Batı'dan Doğu'ya doğru gittikçe Cemaat üyeliğinde artış gözleniyor. Batı'da cemaat üyeliği yüzde 5.2 iken bu oran Doğu'da 10.2 ye yükseliyor.

CEMAATE ÜYE OLANLARIN ORANI 6.2

Halkın nabzını tutan Konsensus ankete katılanlara göre 'Herhangi bir cemaate üye misiniz?' sorusuna 'Üyeyim'diyenlerin oranı yüzde 6.2.

EN ÇOK CEMAAT MENSUBU HANGİ PARTİDE?

Araştırmada parti üyelerinin seçmenlerine göre dağılımı da yer aldı Buna göre en yüksek cemaat üyeliği Ak Parti'den çıktı.

Ak Parti yüzde 9

MHP yüzde 4.5

BDP yüzde 1.9

CHP yüzde 1.3

Diğer yüzde 11.4

internethaber/habertürk

cartman
06-22-2011, 14:24
işin ilginç tarafı % 93.8'i değilim demiş bu şimdi türkiyede cemaatlerin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor.Laikler için umut verici bi haber :)

_Ednâ_
06-22-2011, 14:31
bu rakam bana hiç sağlıklı gelmedi... %93,8

cartman
06-22-2011, 14:32
bu rakam bana hiç sağlıklı gelmedi... %93,8

bence nurcular soylememıslerdır ;D

İntifada
06-22-2011, 14:35
O yüzde 93 un büyük oranı cemaatcidir ama tedbir gereği söylemeye tırsmışlardır...

anticehape1
06-22-2011, 14:44
nurcu diye bir cemaat yoktur...nurculuk cemaatini SAİT NURSİ Hazretleri başlatmıştır.Ancak suan nurcular yazıcılar okuyucular diye değişmişlerdir....Bu gruplarda kendi aralarındada ayrılmışlardır...Şahsen ben hepsinin evinde kaldım bağlantılarım çok ayıptır söylemesi

_Ednâ_
06-22-2011, 14:47
bence nurcular soylememıslerdır ;D

olabilir evet :) tedbiren...

İntifada
06-22-2011, 15:05
hiç gayrimüslime denk gelmemeleride ayrı bi olay...

EZEL
06-22-2011, 15:09
Ben daha reel hayatımda bir tane bile Nurcu ile tanışmamışken bu yandaş gazetenin palavra haberine inanacağımı beklemesinler :)) Nur cemaati tasını tarağını toplasan ilk 3'e giremez

Menzil , ismailağa süleymancılar açık ara ilk 3 tür Nur cemaati olsa olsa olsa hangi cemaat basın işlerinde 1 numara sorusunda 1. çıkar .

_Ednâ_
06-22-2011, 15:10
Ben daha reel hayatımda bir tane bile Nurcu ile tanışmamışken bu yandaş gazetenin palavra haberine inanacağımı beklemesinler :)) Nur cemaati tasını tarağını toplasan ilk 3'e giremez

Menzil , ismailağa süleymancılar açık ara ilk 3 tür Nur cemaati olsa olsa olsa hangi cemaat basın işlerinde 1 numara sorusunda 1. çıkar .

hiç nur cemaatinden birine rastlamadığınız belli oluyor :)

EZEL
06-22-2011, 15:13
hiç nur cemaatinden birine rastlamadığınız belli oluyor :)

Kocaeli ekonomik açıdan iyi bir yer olduğundandır herhalde ..

El Emin
06-22-2011, 15:13
Ezel şaka mısın ? :) Yok bak harbi harbi sordum onu...

İntifada
06-22-2011, 15:15

yok yok...
nurcular kalablıktır...
hele yeni nesilde dersaneler,özel okullar yüzünden girip çıkmayan kalmadı nurcuların evlerine...
farklı bir sonuç beklemiyordum açıkçası...
süleymancılarda kalabalık tabi ki...
ama konrtolsüz büyüyorlar standart yakalamada zorlanıyorlar ve marjinal faydaları düşüyor diyebiliriz...

_Ednâ_
06-22-2011, 15:15

bunun bir etken olduğunu sanmıyorum..
ekonomik açıdan iyi olan çok fazla insan var nur cemaatinde..

İntifada
06-22-2011, 15:16

he başkan bırak karşılaşmada...
ben seni daha güzel insanlarla tanıştırırım :)
nurcuları netcen :)

EZEL
06-22-2011, 15:17
yok yok...
nurcular kalablıktır...
hele yeni nesilde dersaneler,özel okullar yüzünden girip çıkmayan kalmadı nurcuların evlerine...
farklı bir sonuç beklemiyordum açıkçası...
süleymancılarda kalabalık tabi ki...
ama konrtolsüz büyüyorlar standart yakalamada zorlanıyorlar ve marjinal faydaları düşüyor diyebiliriz...

Süleymancılardan hiç haz etmem ama kalabalıklar ..

bunun bir etken olduğunu sanmıyorum..
ekonomik açıdan iyi olan çok fazla insan var nur cemaatinde..

Vardır . Bu arada reelde bir tane tanıştım Nur cu ile Erzurumdan Kocaeliye tayin olmuş hemşire arkadaşın tekiydi .

_Ednâ_
06-22-2011, 15:18
he başkan bırak karşılaşmada...
ben seni daha güzel insanlarla tanıştırırım :)
nurcuları netcen :)

:) kaç beğeni vercen ona göre gelir :)

cartman
06-22-2011, 15:18
süleymancılar birbirini daha iyi tutuyor bence nurcular yerine tercih edilebilir :)

İntifada
06-22-2011, 15:19
süleymancılar birbirini daha iyi tutuyor bence nurcular yerine tercih edilebilir :)

onlarında abuk subuk işleri var muhterem :)

_Ednâ_
06-22-2011, 15:20

hangi cemaat olursa olsun, nur cemaainten biride olsa, Süleyman cemaatinde bir geçmişlerinin olması çok büyük bir artıdır kesinlikle...

İntifada
06-22-2011, 15:20
Süleymancılardan hiç haz etmem ama kalabalıklar ..

Vardır . Bu arada reelde bir tane tanıştım Nur cu ile Erzurumdan Kocaeliye tayin olmuş hemşire arkadaşın tekiydi .

;D;D;D;D;D

:) kaç beğeni vercen ona göre gelir :)

istediği beğeni olsun sırf 101 bende var yobaz tayfayı zorlasam 1000 i buluruz :)

anticehape1
06-22-2011, 15:21
nur cemaatini bir olarak düşünmeyin hepsinin birbiriyle alakası yok....

cartman
06-22-2011, 15:21
onlarında abuk subuk işleri var muhterem :)

olur o kadar yoksa cemaate girilmez :)

_Ednâ_
06-22-2011, 15:22
istediği beğeni olsun sırf 101 bende var yobaz tayfayı zorlasam 1000 i buluruz :)

yobaz tayfaya gerek yok tek başınıza iktidarsınız sayın akıncı (rüşvette) :)

cartman
06-22-2011, 15:23
Kişilere takılıp kalırsanız hiçbir cemaate giremezsiniz soyleyım

EZEL
06-22-2011, 15:23
Ezel şaka mısın ? :) Yok bak harbi harbi sordum onu...

Konu açmak fikirlerini beyan etmek şaka mı oluyor benim söylediklerim Diyarbakırdan şaka gelebilir Kocaelinden bakılınca şaka değil El Emin

İntifada
06-22-2011, 15:24
olur o kadar yoksa cemaate girilmez :)

adamlar borsacı ya :)

yobaz tayfaya gerek yok tek başınıza iktidarsınız sayın akıncı (rüşvette) :)

teşvik primi o bi kere...

anticehape1
06-22-2011, 15:26
bir beğeni için düşüncesini satan adam........

El Emin
06-22-2011, 15:28
Konu açmak fikirlerini beyan etmek şaka mı oluyor benim söylediklerim Diyarbakırdan şaka gelebilir Kocaelinden bakılınca şaka değil El Emin

:) Hah ayağını bastın kaldırma!

Bende onu diyorum sana sen koca türkiyeyi bir kocaeliden ibaret mi sayıyorsun?
Kocaelide olan manzarayı tüm ülkede var zannediyorsun galiba..

Evet cemaatin basın alanında gücü var ama dikkat edersen haberi yayınlayan haber kaynağı ,habertürk :) yani kalkıp oradan cemaate bağlamak ilginç olmuş...

En azından kocaelide nurcu görmek istiyorsan furkancabakıştan rica edeyim seni götürsün tanıştırsın :) gözün gönlün nurcu görmüş olur :)

EZEL
06-22-2011, 15:30
:) Hah ayağını bastın kaldırma!

Bende onu diyorum sana sen koca türkiyeyi bir kocaeliden ibaret mi sayıyorsun?
Kocaelide olan manzarayı tüm ülkede var zannediyorsun galiba..

Evet cemaatin basın alanında gücü var ama dikkat edersen haberi yayınlayan haber kaynağı ,habertürk :) yani kalkıp oradan cemaate bağlamak ilginç olmuş...

En azından kocaelide nurcu görmek istiyorsan furkancabakıştan rica edeyim seni götürsün tanıştırsın :) gözün gönlün nurcu görmüş olur :)

Ben bu yaşıma kadar denk gelmediysem suç benimmi ? Husisi gittikden sonra hemde Kocaeli gibi bir yerde bana o cemaatin Türkiyenin en büyük bir cemaait masalını kimse yutturamaz

anticehape1
06-22-2011, 15:50
ya bu cemaat olayı nedir?dün gece açılan yiğit bulut konusunda 150ye yakın yorum 600 kere tıklanma oldu..sinan çetindede 200 kere tıklanıp 70 yorum aldı...Buda efsane olacak yakında

_Ednâ_
06-22-2011, 15:56
ya bu cemaat olayı nedir?dün gece açılan yiğit bulut konusunda 150ye yakın yorum 600 kere tıklanma oldu..sinan çetindede 200 kere tıklanıp 70 yorum aldı...Buda efsane olacak yakında

kardeş bu konudaki kızışma ak parti chp arasında bile göremezsin :)

anticehape1
06-22-2011, 15:57

ya bir ara planım var forumdan 10 kişi aynı anda musait bir saatte chplilere,cCc lilere saldırı yapmak istiyorum

EZEL
06-22-2011, 15:58
ya bir ara planım var forumdan 10 kişi aynı anda musait bir saatte chplilere,cCc lilere saldırı yapmak istiyorum

Emrinize amadeyim :saygılar:

İntifada
06-22-2011, 15:59

chpli varda biz lafmı söylemedik ;D

El Emin
06-22-2011, 15:59
Ben bu yaşıma kadar denk gelmediysem suç benimmi ? Husisi gittikden sonra hemde Kocaeli gibi bir yerde bana o cemaatin Türkiyenin en büyük bir cemaait masalını kimse yutturamaz

Dostum bende onu söylüyorum bu yaşına kadar denk gelmediysen bu o cemaatinde suçu değildir bu o cemaatin yok olduğunuda göstermez...Böyle düz mantıkla yaklaşman abesle iştigal çok ironik bir tutumdur..

Can ezel , sen gözünü kapattın diye ne gökyüzü yok olur nede güneş...
Ha sana gözünü açıpta illa güneşe bakta gör demiyorum ama ışıkları ,yansımlarını görmek kuvvetle muhtemeldir...
Ha illa gözümü kapatıyorum mu diyorsun ,işte sadece kendine karanlık bir ortam üretirsin sadece kendinden ibaret kalır eylemin...

İntifada
06-22-2011, 16:00

10 kişe gerek yok...
chp foruma tek yetiyorum çok basit forum kimse yok...
bi dayı mücadele veriyor laf yetiştiremiyor sonra ban atıyor :)

CcC lilerde cemaatin iti diyerek banlıyor beni :)
nurcu damgası yiyom orada

anticehape1
06-22-2011, 16:03
yoğun olan bir forum sitesi ver hangi partinin olduğu fark etmez akp dışında

EZEL
06-22-2011, 16:03
Dostum bende onu söylüyorum bu yaşına kadar denk gelmediysen bu o cemaatinde suçu değildir bu o cemaatin yok olduğunuda göstermez...Böyle düz mantıkla yaklaşman abesle iştigal çok ironik bir tutumdur..

Can ezel , sen gözünü kapattın diye ne gökyüzü yok olur nede güneş...
Ha sana gözünü açıpta illa güneşe bakta gör demiyorum ama ışıkları ,yansımlarını görmek kuvvetle muhtemeldir...
Ha illa gözümü kapatıyorum mu diyorsun ,işte sadece kendine karanlık bir ortam üretirsin sadece kendinden ibaret kalır eylemin...

Belkide benim gözümde sorun yokturda güneşin ışığında bir sorun vardır gözümde sorun olsa Süleymancıları , Menzilcileri , İsmail ağa cemaatinide göremem diye düşünüyorum :karasız:

Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... konusunu açmışsınız AK Parti forumunda bu tarz konuları açtıkca bu tartışmalar olur bazen bende kızıp bu tarz konular açıyorum neyse kördüğüm bir konu .

El Emin
06-22-2011, 16:05
Belkide benim gözümde sorunyokturda güneşin ışığında bir sorun vardır gözümde sorun olsa Süleymancıları , Menzilcileri , İsmail ağa cemaatinide göremem diye düşünüyorum :karasız:

Işıkta sorun olsaydı bu kadar insan görmezdi...
İlla sorun sizde mi diyorsun ? Eyvallah der ,gayri ihtiyari bir tebessüm çakar yoluma bakarım :)

Bu kadar insan görüyorda sen görmüyorsun ,,,Tamam kardeş tamam bu kadar insan paranoyak ve şizofren şahsiyetler böyle hayal ürünü bunlar sende he de geç :)

EZEL
06-22-2011, 16:08
Işıkta sorun olsaydı bu kadar insan görmezdi...
İlla sorun sizde mi diyorsun ? Eyvallah der ,gayri ihtiyari bir tebessüm çakar yoluma bakarım :)

Bu kadar insan görüyorda sen görmüyorsun ,,,Tamam kardeş tamam bu kadar insan paranoyak ve şizofren şahsiyetler böyle hayal ürünü bunlar sende he de geç :)

Gözlerde sorun olsaydı bu kadar insan görürdü yada görüp başka güneşi tercih etmezlerdi ;;) Birde sizin güneş çok seçici :))

Hüdaverdi
06-22-2011, 16:09
Cemaat içinde iyi para var mı ?
Dinlediğim tarzta müzik dinliyorlar mı ?
Toplanıp kola cips alıp film izleniyor mu ?
Ona göre bende üye olayım hacılar.
Behzat Ç. izlenmiyorsa,duman/model/pilli bebek/sagopa/kolera dinlenmiyorsa işim olmaz.

anticehape1
06-22-2011, 16:09
akıncı sana söylüyorum yoğun olan bir muhalif site ver

İntifada
06-22-2011, 16:10

gel hacı...
ben sana uygun cemaat bulurum...
toplanıp mitinge bile gidiyorlar...

İntifada
akıncı sana söylüyorum yoğun olan bir muhalif site ver

senle gitmem...

anticehape1

olmazmı?

anticehape1
06-22-2011, 16:11
senle gitmem...

gidek güzel olur ya

Hüdaverdi
06-22-2011, 16:11
Ne mitingi yaw sinemaya gitsek ya ?

El Emin
06-22-2011, 16:12
Gözlerde sorun olsaydı bu kadar insan görürdü yada görüp başka güneşi tercih etmezlerdi ;;) Birde sizin güneş çok seçici :))

Beğenildiği içindir ki en büyük kitleye sahip olan cemaattir..Gerçi sen bunuda inkar edersin ya :)

Seçici oldukları hususunda katılıyorum ve sana açıkça bir şeyi söyleyebilirim ki şahsen seninle reelde tanışsam asla sana nur cemaati mensubu olduğumu söylemem..Belki ondandır ki görmemişsin..:güzel:

anticehape1
06-22-2011, 16:12
sinemada sadece Eşref Paşalılara götürür cemaat

_Ednâ_
06-22-2011, 16:14
Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... konusunu açmışsınız AK Parti forumunda bu tarz konuları açtıkca bu tartışmalar olur bazen bende kızıp bu tarz konular açıyorum neyse kördüğüm bir konu .

ben onu tartışma amaçlı açmadım,sıradan bir konu paylaşımı,
asıl burda tenkit amaçlı konular açıldıkça tartışmalar olur...
dün epivatesin yaptığını bugün siz yapıyorsunuz,
bu halisane açılmış konulara eleştiri bombardımanına tutanlar yüzünden demiyorsunuz, konular açıldığı için diyorsunuz çok ilginç gerçekten...

EZEL
06-22-2011, 16:20
Beğenildiği içindir ki en büyük kitleye sahip olan cemaattir..Gerçi sen bunuda inkar edersin ya :)

Seçici oldukları hususunda katılıyorum ve sana açıkça bir şeyi söyleyebilirim ki şahsen seninle reelde tanışsam asla sana nur cemaati mensubu olduğumu söylemem..Belki ondandır ki görmemişsin..:güzel:

El Emin ben Kocaeli Yarımcada yaşıyorum Kocaelinde , İstanbulda , Ankara , Karadenizde , Marmarada , İç anadoluda Nur cemaati ilk 3'e giremez burlarda giremezsen 1. değilsindir cemaatiniz ve malum basınınız sizi kandırıyor .

ben onu tartışma amaçlı açmadım,sıradan bir konu paylaşımı,
asıl burda tenkit amaçlı konular açıldıkça tartışmalar olur...
dün epivatesin yaptığını bugün siz yapıyorsunuz,
bu halisane açılmış konulara eleştiri bombardımanına tutanlar yüzünden demiyorsunuz, konular açıldığı için diyorsunuz çok ilginç gerçekten...
Eleştiri bombardımanımı Valla bir zamanlar benden daha eleştireni yoktu eleştirenler ise %'de 100 haklı çünkü AK Parti forumu siyasi bir forum bu forumu kendi dini ideolojlerinin reklamını yapma amaçlı kullananlar var diye düşünüyorlar vede bunu onaylamıyorlar

El Emin
06-22-2011, 16:21
El Emin ben Kocaeli Yarımcada yaşıyorum Kocaelinde , İstanbulda , Ankara , Karadenizde , Marmarada , İç anadoluda Nur cemaati ilk 3'e giremez burlarda giremezsen 1. değilsimdir cemaatiniz ve malum basınınız sizi kandırıyor .

Sen öyle diyorsan öyledir ağabey,öyle değilsede öyle olsun önemsiz..
Görünen köy yakındadır diye ne güzel demiş rahmetli kemal sunal..
Vesselam!

anticehape1
06-22-2011, 16:21
milli görüsten beni hiçbirsey daha yapmadan attılar adamlar harbiden geleceği iyi görüyorlar

İntifada
06-22-2011, 16:23
milli görüsten beni hiçbirsey daha yapmadan attılar adamlar harbiden geleceği iyi görüyorlar

buradan haber uçurmuşlardır...
iyi yapmışlar bizi temsil etmeni istmezdim...

anticehape1
06-22-2011, 16:24
buradan haber uçurmuşlardır...
iyi yapmışlar bizi temsil etmeni istmezdim...

ajan olarak mı temsil edeceğim?

cartman
06-22-2011, 16:25
El Emin ben Kocaeli Yarımcada yaşıyorum Kocaelinde , İstanbulda , Ankara , Karadenizde , Marmarada , İç anadoluda Nur cemaati ilk 3'e giremez burlarda giremezsen 1. değilsindir cemaatiniz ve malum basınınız sizi kandırıyor .

Eleştiri bombardımanımı Valla bir zamanlar benden daha eleştireni yoktu eleştirenler ise %'de 100 haklı çünkü AK Parti forumu siyasi bir forum bu forumu kendi dini ideolojlerinin reklamını yapma amaçlı kullananlar var diye düşünüyorlar vede bunu onaylamıyorlar

Diğer bolgeler icin yorum yapmayım ama ıc anadoluya sen hic gelmemısın bıle

anticehape1
06-22-2011, 16:26
yeni nick aldımda adamlar anında cevap veriyorlar şimdi tanışma konuşmasını yaptım

EZEL
06-22-2011, 16:27
Sen öyle diyorsan öyledir ağabey,öyle değilsede öyle olsun önemsiz..
Görünen köy yakındadır diye ne güzel demiş rahmetli kemal sunal..
Vesselam!

Ben diyorum diye öyledir değil bu bir gerçek kendin sor bu bölgelerde yaşayanlara mesala ben Amasyalıyım Amasyadada kaç tane nurcu var ? Yarımcada oturuyorum yarımcada 100-120 bin kişilik bir ilçe ben sana 10 bin tane süleymancı ismail ağa Menzilci gösterebilirm ama 1 tane gösteremem çünkü hiç karşılaşmadım .

İntifada
06-22-2011, 16:27
iç anadoluda süleymancılar çoğunluktadır...
çünkü orada aileler eti senin kemiği benim mantığıyla süleymancıların yurtlarına çok veriyor çocukları...

cartman
06-22-2011, 16:28
iç anadoluda süleymancılar çoğunluktadır...
çünkü orada aileler eti senin kemiği benim mantığıyla süleymancıların yurtlarına çok veriyor çocukları...

sende uzak kalmısın bıraz :)

İntifada
06-22-2011, 16:29
sende uzak kalmısın bıraz :)

ben sivaslıyım muhterem...
bizim oralarda öyle...
her ilçede veya büyük köyde bir tane büyük süleymancı yurdu olur...

_Ednâ_
06-22-2011, 16:30

kendinizle çelişiyorsunuz,
bu forumda Fethullah gülen hocaefendiyi eleştirmek için açılan konuları açan üyeler ve altına acımasızca yorum yapan, dalga geçen üyeler, bu işi, emin olabilirsiniz çok daha aktif yapıyorlar.ve ben bu forumda onlar kadar ideolojilerinin reklamını yapan görmedim... Ak parti forumunda kimse ideolojisini savunmayacaksa, onlarda bu Hocaefendiyi tenkit amaçlı konu açamaz, onlar açarsa ve bu doğalsa, benim halisane yaptığım konu paylaşımı daha doğal...

Hüdaverdi
06-22-2011, 16:31
Merak ettim kendi aralarında çatışan ve ortak hareket eden cemaatler var mı ?

İntifada
06-22-2011, 16:32
Merak ettim kendi aralarında çatışan ve ortak hareket eden cemaatler var mı ?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150270186573487&comments
benim cemaat var...

cartman
06-22-2011, 16:34
ben sivaslıyım muhterem...
bizim oralarda öyle...
her ilçede veya büyük köyde bir tane büyük süleymancı yurdu olur...

elimde veri yok muhterem sadece gozlem sonucunu soyluyorum gulen cemaati acık ara onde.hem ılkogretım de hem lısede hem unıversıtede

İntifada
06-22-2011, 16:35
elimde veri yok muhterem sadece gozlem sonucunu soyluyorum gulen cemaati acık ara onde.hem ılkogretım de hem lısede hem unıversıtede

şehir merkezleri olabilir doğrudur...

anticehape1
06-22-2011, 16:35
'''''''Sevgili kardeşlerim GENEL BAŞKANIMIZ FATİH ERBAKAN bir açıklama yapt''ı SAADETE OY vermeyen SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇEMEZ'' dedi..Ancak ben yerel seçimlerde Saadet Partisine atmadım.Bu partide Sadete oy attım ancak babam Sadete atmadı.Bir günaha girdimmi?Hocam lütfen yanıtlayın.Vicdan azabı çekiyorum'''''' sadete böyle bir konu açtım ya sizde girip cehennme girersin falan yazında sitey kaynatalım http://www.milligorus-forum.com.tr/istisare-oneri-gorus-hatti/60950-uzulerek-bir-soru-sormak-istiyorum.html#post461946

İntifada
06-22-2011, 16:36
basit oynuyorsun akif...
yerler seni mgfde...

Zahidegül
06-22-2011, 16:36
adını bile duymadığım cemaatler varmış

İntifada
06-22-2011, 16:38
hizbullah,ibda gibi cemaatler neden sayılmamış...
adnan oktarın elemanlarda yok...

Hüdaverdi
06-22-2011, 16:39
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150270186573487&comments
benim cemaat var...
İşte tam aradığım cinsten bunlar adres ver lan üye olcam hemen kop kop

İntifada
06-22-2011, 16:40
Mustafa İslamoğlu hocamızın talebelerinide saymamışlar...

İntifada
06-22-2011, 16:40
İşte tam aradığım cinsten bunlar adres ver lan üye olcam hemen kop kop

arkamdan gel :)
ben aduket atmayı öğrendim bile :)

İntifada
06-22-2011, 16:42
boş iş akif...

EZEL
06-22-2011, 16:44

suda atıyonmu :karasız:

Zahidegül
06-22-2011, 16:44
boş iş akif...

katılıyorum.

Hüdaverdi
06-22-2011, 16:47

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/4970.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

cartman
06-22-2011, 16:48
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/4970.jpg (http://goo.gl/mc9cY)

:w::w::w: hüdaverdi supersin seyiricide manyak ortam supermıs dugunden alıntı :w::w::w: