fatih kısaparmak balon baskılı balon Itandje imzaya çağrıldı! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Itandje imzaya çağrıldı!

Sukût-u_Hayal
07-09-2008, 18:55
http://img84.imageshack.us/img84/5733/itadje0010907cd0.jpg (http://imageshack.us)

Kaleci arayışlarını sürdüren takımımız Itandje ile anlaşma sağladı

Galatasarayımızın, Liverpool'un yedek kalecisi Charles Itandje'yle yaptığı görüşmelerin sonunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Kamerun asıllı Fransız kaleciyle uzun süren görüşmeler sonunda anlaşmaya varan Sarı-kırmızılı kulüp, yarın bu futbolcuyu İstanbul'a getirerek imza attıracak.
Galatasaray daha önce de Charles Itandje ile anlaşmıştı ancak, arada bazı pürüzler vardı. Bugün yapılan görüşmelerin sonunda imza için bir sorunun kalmadığı öğrenildi. Charles Itandje bugün geç saatlerde İstanbul'a gelecek ve yarın da kendisini Sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak.

Öte yandan Sarı-kırmızılılarda stoper arayışları sürüyor. West Ham United'ın Avustralyalı stoperi Lucas Neill ile görüşmelerin sürdüğü, bu transferinde en geç Cuma gününe kadar netleşeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

aşk-ı ilahi
07-09-2008, 18:56
hayırlı olur inşaalah....

Gölge
07-09-2008, 18:57
Hayırlısı olsun Aykut ve Orkun'dan daha iyi olduğu kesin ....

politikaci
07-09-2008, 18:59
evet ohhh şimdi tek eksik FORVET

politikaci
07-09-2008, 19:02
yalan haber olabilir.. şimdiye kadar gs sitesi çoktan açıklardı

Sukût-u_Hayal
07-09-2008, 19:04

Umarım öyledir ...Çünkü Orkun ve Aykut'un en az Itandje kadar iyi kaleci olduğunu düşünüyorum ... :-\

politikaci
07-09-2008, 19:05

Umarım öyledir ...Çünkü Orkun ve Aykut'un en az Itandje kadar iyi kaleci olduğunu düşünüyorum ... :-\
o konuda hemfikir değiliz.. :) :) .. 5 yediğimiz maçta 4 ü orkunun hatasıydı ondan osnra bir daha kaleye geçmedi sivas maçındada aykut az daha şampiyonluk gidiyordu hatası ordada çoktu..

Sukût-u_Hayal
07-09-2008, 19:08
Tamam ikisi de çok iyi değiller ama Itandje de iyi değil trasfer yapılacaksa en azından daha iyi bir kaleci alınabilirdi ... :-\

politikaci
07-09-2008, 19:10
Tamam ikisi de çok iyi değiller ama Itandje de iyi değil trasfer yapılacaksa en azından daha iyi bir kaleci alınabilirdi ... :-\
oda var tabi.. 3.kaleci yerine 1.kaleciyi tercih ederdim elbet. :)

Sukût-u_Hayal
07-09-2008, 19:13

Orada anlaştık işte ... :-* ;D Mesela Itandje değil de Reina gelse hiçbir itirazım olmaz ... ::) :-X

politikaci
07-09-2008, 19:14

Orada anlaştık işte ... :-* ;D Mesela Itandje değil de Reina gelse hiçbir itirazım olmaz ... ::) :-X
boşver ya aslan gibi defansımız var o manyak kalecilerle bile en az gol yiyen takımdık.e buda kuşkusuz o manyaklardan iyi :D