fatih kısaparmak balon baskılı balon İTİRAF EDİYORUM! TÜRK'ÜM VE SUÇLUYUM - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İTİRAF EDİYORUM! TÜRK'ÜM VE SUÇLUYUM

Saltuk Buğra Han
04-18-2008, 21:32
İtiraf ediyorum! Türk'üm ve Suçluyum

Hakim yerine oturdu.Salondakiler ayakta.Duruşma başladı

Sanık kim mi?.Tabiki Türk...Suçları ne mi? Saymakla bitmez...

Hakim dedi ki:

Hey Türk ayağa kalk.

Türk cevap verdi:

Türk zaten ayakta.

Hakim sinirlendi:

Suçlusun..

Türk haykırdı:

Neymiş suçum?

Hakim sırıtarak!:

Türk olman yeterli suç zaten..

Türk dayanamadı:

Evet suçluyum.1.Dünya savaşı yıllarında Ermeni çetelerce öldürüldüm ama yinede suçlu benim.Buda birşeymi?.Almanyada diri diri yakıldım ama suçlu benim.Kıbrısta küvette öldürülen yine benim ama suçluda benim.

Hakim şaşkın:

Demek itiraf ediyorsun?

Türk dediki:

Evet itiraf ediyorum.-30 derecede vatanımı savundum . Suçluyum.Gece yarısı arabamı yaktılar ,suçluyum.Kaçak elektrik kullanan şerefsizlerin faturalarınıda ben ödedim,ama yine ben suçluyum.Çanakkaleyi geçilmez yapan benim,ama ondada suçluyum.

Hakim:

Bak sen.Nelerde bilirmiş?.

Türk:

Oda bir şeymi.Yunanı İzmirde denize döken varya.Vallahi oda benim.Bilirmisiniz 1453 ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbulu alan varya?.İşte o benim hakim bey.Almaklada kalmadım.Konstantini İstanbul yapanda benim.

Hakim:

Küstah herif.......Sus..

Türk:

Türk susmaz hakim bey.Hele bir eylemim var ki?

Hakim:

Neymiş

Türk:

1071 deki eylemimi dünya unutmadı.Hani Romen Diyojen i yenip Anadoluyu Türk yurdu yapmıştım.

Hakim:

Demek sen yaptın

Türk:

Buda birşeymi...Hani Kudüsü Haçlılardan koruyan varya oda benim.

Hakim:
Saybakalım.Daha neler diyecesin?

Türk:

Hani Asala diye bir örgüt var ya?.İşte onun kökünü kazıyanda benim. Ama ondada suçluyum.Birde unutmadan söyleyeyim. İngilizlere karşı Mekke ve Medineyi müdafa eden.Aç ve susuz ama teslim olmayan..İşte oda benim...Bulgaristandan sürülen,Yunanistanda öldürülen..Bosna da diri diri yakılan..İşte onlarda benim.Ve ben olduğum için suçluyum.

Ben Türküm..Kocatepe de,Dumlupınar da,İnönüde size karşı savaşan.Sizi bu topraklardan kovan benim.

Hakim:

Yaz kızım yaz.kaçırma..

Türk:

Başka suçlarımda var.80 senedir kör gibi uyuyan,kulaklarını tıkayan,milli ve dini kimliğini unutanda benim.Selamün Aleyküm yerine !hello!,hoşça kalın yerine ! Bayyyy! diyen oda benim.Onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyende benim.Çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyende benim..

Suçluyum.....

Benide_Kapatın
04-19-2008, 01:08
TEşekkürler,

20. asır Türkler için gerçekten karanlık bir asırdır,

İnşallah 21. yüzyıl Türk'ün tekrar altın çağı olur...

Ak_Zeynep
04-19-2008, 01:10
çok anlamlı gerçekten teşekkürler..

Kafes
04-19-2008, 01:13
cok guzel hazirlanmis

tugba_007
04-19-2008, 01:19
göktürk kardeş tanışıyoz mu biz senle. Bizim de bir göktürk abi vardı aynısını ondan almıştım sanki. Yanlış hatırlamıyorsam. :-\

eddie
04-21-2008, 01:00
çok güzel.. hepimizi assınlar.. kökümüzü kurutsunlar +

Saltuk Buğra Han
05-10-2008, 10:28
göktürk kardeş tanışıyoz mu biz senle. Bizim de bir göktürk abi vardı aynısını ondan almıştım sanki. Yanlış hatırlamıyorsam. :-\

Yok yok benzetmişsindir.Malum insanlar çift yaratılmış derler. 8)

Nagihan
05-16-2008, 19:52
Çok güzel olmuş+1 ;)

AK_Türk
05-16-2008, 20:13
Cok guzel :-*

Sukût-u_Hayal
05-16-2008, 20:16
Başka suçlarımda var.80 senedir kör gibi uyuyan,kulaklarını tıkayan,milli ve dini kimliğini unutanda benim.Selamün Aleyküm yerine !hello!,hoşça kalın yerine ! Bayyyy! diyen oda benim.Onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyende benim.Çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyende benim..

Suçluyum.....

gerçekten çok güzeldi ... teşekkürler (+1) :-*

TÜRK IRKI
05-20-2008, 18:09
TÜRK ün Töresini kimse bozamaz ahlak noksanlıkları olanlar geçmişlerini atalarını araştırsınlar.

şeriatçı
09-27-2008, 01:39
Manasız bir yazı. Her millet kendi milliyetini öne sürüp benzer yazıları yazabilir. Ne manası var düşmanlık çıkarmanın?

Saltuk Buğra Han
09-27-2008, 22:24
Manasız bir yazı. Her millet kendi milliyetini öne sürüp benzer yazıları yazabilir. Ne manası var düşmanlık çıkarmanın?
Manasız olarak algıladığın yazıdan ,nasıl bir düşmanlık manası çıkardın doğrusu seni ayakta alkışlamak gerekir.

Feyza
09-27-2008, 22:59
Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Gerçekten çok anlamlı bir yazı.

islam
09-28-2008, 07:26
"Buda birşeymi...Hani Kudüsü Haçlılardan koruyan varya oda benim.... "
( BEnim Bildiğim SElahattin Eyubi )

"Oda bir şeymi.Yunanı İzmirde denize döken varya.Vallahi oda benim.Bilirmisiniz 1453 ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbulu alan varya?.İşte o benim hakim bey.Almaklada kalmadım.Konstantini İstanbul yapanda benim."
( ozaman Etnik milliyetcilik yoktu ....)

AK_Türk
09-28-2008, 16:10
"Buda birşeymi...Hani Kudüsü Haçlılardan koruyan varya oda benim.... "
( BEnim Bildiğim SElahattin Eyubi )

"Oda bir şeymi.Yunanı İzmirde denize döken varya.Vallahi oda benim.Bilirmisiniz 1453 ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbulu alan varya?.İşte o benim hakim bey.Almaklada kalmadım.Konstantini İstanbul yapanda benim."
( ozaman Etnik milliyetcilik yoktu ....)

Bazı kaynaklara göre selahattin Eyyübi Türktür

şeriatçı
09-28-2008, 16:14
Halkımızın ruh hali hiç iyi değil...

Herkes bize düşman paranoyasıyla nasıl yaşanır ki?

TC'nin egemen resmi ideolojisi kemalizmin türkçü kafatasçı olmasına rağmen hala türklerin türklüklerinden dolayı ezildiğini sanan türk halkı gerçek özgürlüğü ve kurtuluşu yanlış yerde arıyor demektir.

islam
09-28-2008, 18:27
Bazı kaynaklara göre selahattin Eyyübi Türktür

Yaw bırakın bu işleri... Yiğidi öldürün Hakkını yemeyin... ADam Kürt... Nediye Türk Diyorsunuz... Türk olunca siz mi yüceliyorsunuz... :@
Ben bu zihniyeti anlamıyom... Yılardır aynı kafa değişin artık ...???

gelecek
10-10-2008, 22:28
Ne mutlu turkum diyene diyemeyenler utansın

islam
10-11-2008, 03:55
Ne mutlu turkum diyene diyemeyenler utansın

Ne mutlu Türküm demedende mutlu oluna bilir.... ;1
Ortalığın karıştığı şu günlerde ... Siyasi bir sitenin forumunda bu konuyu sana açıklamayacağım...

"Sen bugün çocuklara okullarda Ne mutlu Türküm diyene diye bağırtırsan kürtünde
ne mutlu kürdüm deme hakkı doğar.
- “Sen “Ne mutlu Türküm diyene” dersen, o da “Ne mutlu Kürdüm” diyene der."
REcep Tayip ERDOĞAN

islam
10-11-2008, 03:57
54. Hükmet Başbakanı Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN;
"Birileri de kalkar 'Ne Mutlu Kürdüm Diyene' der, o zaman kıyamet kopar"

AK_Türk
10-11-2008, 05:54
Yaw bırakın bu işleri... Yiğidi öldürün Hakkını yemeyin... ADam Kürt... Nediye Türk Diyorsunuz... Türk olunca siz mi yüceliyorsunuz... :@
Ben bu zihniyeti anlamıyom... Yılardır aynı kafa değişin artık ...???

iyi bir is yapan birisinin kendi milletimden olmasi tabi bizi gururlandirir

Saltuk Buğra Han
10-12-2008, 22:49
Ne mutlu Türküm demedende mutlu oluna bilir.... ;1
Ortalığın karıştığı şu günlerde ... Siyasi bir sitenin forumunda bu konuyu sana açıklamayacağım...

"Sen bugün çocuklara okullarda Ne mutlu Türküm diyene diye bağırtırsan kürtünde
- “Sen “Ne mutlu Türküm diyene” dersen, o da “Ne mutlu Kürdüm” diyene der."
REcep Tayip ERDOĞAN
Destur de İslam kardeş.Mutlu olmak için ne mutlu Türküm diyene demiyoruz .Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz.Merak etme çocuklar ne mutlu Türküm diye bağırmaktan hoşlanır.
Şimdi iyi dinle burası Türkiye cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa kemal Atatürk dür bu ülkede vatandaşlar da Türk'dür ,ülkede Türk lirası geçer , Türk dili konuşulur.İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister.Türk milli takımı vardır.İçinde yabancıda ollsa kendini Türk gibi kabul ettiği için bize görede Türk dür.Çünkü biz ırkcı değiliz.Bayrağımız Türk dür eğer görmemişsen eğer nasıl bir şey olduğunu ilkokulda ant içen çocuklara sor sana anlatsınlar.

nedering
10-14-2008, 21:28
ne mutlu türküm demedende mutlu oluna bilir.... ;1
ortalığın karıştığı şu günlerde ... Siyasi bir sitenin forumunda bu konuyu sana açıklamayacağım...

"sen bugün çocuklara okullarda ne mutlu türküm diyene diye bağırtırsan kürtünde
- “sen “ne mutlu türküm diyene” dersen, o da “ne mutlu kürdüm” diyene der."
recep tayip erdoğanne mutlu turkum diyene tayyip burda kutlerden oy alamam diye soylemistir

Esra KAÇ
10-14-2008, 22:06
İçinde bulunduğumuz durum ancak bu kadar güzel anlatılır...Özümüzü unutuşumuz ve başka kültürlü benimsemeye çalışımız çok güzel bir şekilde anlatılmış...
Paylaşım için teşekkürler...

AkSa- 34
10-14-2008, 22:55
ne mutlu turkum diyene tayyip burda kutlerden oy alamam diye soylemistir
anlaşılan o ki yine etnik çatışmalar devam ediyor.yalnız bilinen gerçek şudur;türkler ve kürtler türkiye cumhuriyeti'nin ana unsurlarıdır.ankara hükümeti hem türklerin hem de kürtlerin hükümetidir...

nedering
10-14-2008, 23:21
[ı]anlaşılan o ki yine etnik çatışmalar devam ediyor.yalnız bilinen gerçek şudur;türkler ve kürtler türkiye cumhuriyeti'nin ana unsurlarıdır.ankara hükümeti hem türklerin hem de kürtlerin hükümetidir...[/ı]
bu noktada sorun yok ama tayyip turkiye cumhuryieti başbakanıdır turkdur ne mutlu turkum diyene desin korkuyormu oy kaybetmekten acaba

AkSa- 34
10-15-2008, 00:02
sende sorun oldugu anlaşılmıştır.senin niyetini geçte olsa anladım.unutma ben kürt asıllıyım vede son nefese kadar r.tayyip erdoğan?

islam
10-15-2008, 14:06
Destur de İslam kardeş.Mutlu olmak için ne mutlu Türküm diyene demiyoruz .Türk olduğumuz için gurur duyuyoruz.Merak etme çocuklar ne mutlu Türküm diye bağırmaktan hoşlanır.
Şimdi iyi dinle burası Türkiye cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa kemal Atatürk dür bu ülkede vatandaşlar da Türk'dür ,ülkede Türk lirası geçer , Türk dili konuşulur.İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister.Türk milli takımı vardır.İçinde yabancıda ollsa kendini Türk gibi kabul ettiği için bize görede Türk dür.Çünkü biz ırkcı değiliz.Bayrağımız Türk dür eğer görmemişsen eğer nasıl bir şey olduğunu ilkokulda ant içen çocuklara sor sana anlatsınlar.

Türkiye Cumhuriyetinde Yasıyorum... Ve Bu devletin Bir bireyi... Devletin Kurucularının torunuyum.. İşte zihniyet... Türk değilim kardeş...Kürdüm...

"İstiklal marşımızda kahraman ırkım diye geçer ve bu ırk da japon ırkını değil, Türk ırkını anlatmak ister."İstiklal Marşı Şaairi Mehmet Akif Arnavuttur.. Sen ne ırkından bahsediyon... ırk Kavaramını kafandaki ile karıstırma...
Ve bizide O milli takımda Oyanayan Aurelio ile karıştırma biz bu toprağa can verik kan verdik... Para için şöhret içn nam için Bu sancağa sarılmadık... O bayrak Türkiye Cumhuriyetinin Bayrağı SAdece Türk Irkını değil.. Benim dedemin kanınıda benim varlığımıda hiçe sayamazsınız...Bende o sıralardan geçtim...Ahhhhh... Hun_Yabgu... ah... ne dim...

EniGma
10-15-2008, 15:37
kimliğimiz islam olmalı
türküm diye diğer insanlardan bir üstünlüğüm yok
üstünlük ancak Takva iledir...

cihan_rte_24
10-18-2008, 18:52
itiraf ediyorum! Türk'üm ve suçluyum

hakim yerine oturdu.salondakiler ayakta.duruşma başladı

sanık kim mi?.tabiki türk...suçları ne mi? Saymakla bitmez...

hakim dedi ki:

hey türk ayağa kalk.

türk cevap verdi:

türk zaten ayakta.

hakim sinirlendi:

suçlusun..

türk haykırdı:

neymiş suçum?

hakim sırıtarak!:

türk olman yeterli suç zaten..

türk dayanamadı:

evet suçluyum.1.dünya savaşı yıllarında ermeni çetelerce öldürüldüm ama yinede suçlu benim.buda birşeymi?.almanyada diri diri yakıldım ama suçlu benim.kıbrısta küvette öldürülen yine benim ama suçluda benim.

hakim şaşkın:

demek itiraf ediyorsun?

türk dediki:

evet itiraf ediyorum.-30 derecede vatanımı savundum . Suçluyum.gece yarısı arabamı yaktılar ,suçluyum.kaçak elektrik kullanan şerefsizlerin faturalarınıda ben ödedim,ama yine ben suçluyum.çanakkaleyi geçilmez yapan benim,ama ondada suçluyum.

hakim:

bak sen.nelerde bilirmiş?.

türk:

oda bir şeymi.yunanı izmirde denize döken varya.vallahi oda benim.bilirmisiniz 1453 ü? Işte o tarihte gemileri karadan yürütüp istanbulu alan varya?.işte o benim hakim bey.almaklada kalmadım.konstantini istanbul yapanda benim.

hakim:

küstah herif.......sus..

türk:

türk susmaz hakim bey.hele bir eylemim var ki?

hakim:

neymiş

türk:

1071 deki eylemimi dünya unutmadı.hani romen diyojen i yenip anadoluyu türk yurdu yapmıştım.

hakim:

demek sen yaptın

türk:

buda birşeymi...hani kudüsü haçlılardan koruyan varya oda benim.

hakim:
saybakalım.daha neler diyecesin?

türk:

hani asala diye bir örgüt var ya?.işte onun kökünü kazıyanda benim. Ama ondada suçluyum.birde unutmadan söyleyeyim. Ingilizlere karşı mekke ve medineyi müdafa eden.aç ve susuz ama teslim olmayan..işte oda benim...bulgaristandan sürülen,yunanistanda öldürülen..bosna da diri diri yakılan..işte onlarda benim.ve ben olduğum için suçluyum.

Ben türküm..kocatepe de,dumlupınar da,inönüde size karşı savaşan.sizi bu topraklardan kovan benim.

hakim:

yaz kızım yaz.kaçırma..

türk:

başka suçlarımda var.80 senedir kör gibi uyuyan,kulaklarını tıkayan,milli ve dini kimliğini unutanda benim.selamün aleyküm yerine !hello!,hoşça kalın yerine ! Bayyyy! Diyen oda benim.onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyende benim.çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyende benim..

Suçluyum.....
şu köpeği kaldır be ordan itin köpeğin işi yok bu forumda.

Saltuk Buğra Han
10-18-2008, 22:23
şu köpeği kaldır be ordan itin köpeğin işi yok bu forumda.

Niye arkadaşım yazının içeriği ile ilgileneceğine başka şeylere takılırsın.Yoksa senin fobinmi var ,yada seni kurt filanmı ısırdı.
Herneyse bak sana bir şey anlatayım Bozkurt Türkler için sadece bir semboldür onun gayrisi senin olduğun kadar benim içinde hayvandan öteye geçmez.Fakat ayrıca çok da akıllı hayvanlardır iyi okumanı dilerken bir özelliğini anlatayım.
Şöyleki Kurtların kışın aç kaldıklarında uyguladıkları bir avlanma taktikleri vardır.

Bu taktiğe göre kurt sürüsü iki kümeye ayrılır. Birinci küme fedai kümesidir ikinci küme ise pusu kümesi. Fedai kümesi köpeklerin bulunduğu yerleşim yerine girer ve köpeklere saldırır. Biraz mücadele verdikten sonra fedai kümesi, yenilmiş gibi davranıp köpeklerden kaçmağa başlar; tabiki köpekler de kurtların ardından onları kovalamağa başlarlar. Ama köpekleri bir sürpriz beklemektedir. Çünkü asıl ve kalabalık topluluk olan pusu kümesi, onları yerleşim yerinin dışında beklemektedir. Pusu kümesi hilal biçiminde dizilmiş ve iyice gizlenmiştir. Fedai kurtlar, köpekleri kurnazca bu hilalin ortasına çekerler. Köpekler hilalin içine tümüyle girince, pusu kümesi, hilali uçlarından kapatır ve köpekler bir çember içine alınmış olur. Artık köpeklerin kurtuluş umudu yoktur zafer kurtlarındır ve karınlarını doyurmak için avlarını parçalarlar.

Eski Türkler, kurtlarda gördükleri bu oyunu bir savaş manevrası durumuna getirmişler ve yaptıkları birçok savaşta kullana gelmişlerdir. Bu savaş manevrasına ''Kurt Oyunu'', ''Hilal Taktiği'', ''Turan Taktiği'' gibi adlar verilir.
He tabi bu taktiklerin şimdi hiç bir anlamı yok hepsi devrini kapattı
ama sembol ise hala devam ediyor.