fatih kısaparmak balon baskılı balon İzmir AK Partili Olmalı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir AK Partili Olmalı

Mapeks
03-26-2012, 12:46
2009 YILINA KADAR CHPLİYDIK DIYEBILIRIM AMA OLMUYOR ARKADASLAR CHP VE HIZMET BIRBIRIYLE UYUSMUYOR.BIR IZMIRLI OLARAK BU DURUMDAN UTANIYORUM HATTA UTANIYORUZ 5 YIL OLDU HALA METRO BITMEDI YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GIBI CÖKUYOR . HIC BI ORGANIZASYON YOK .TEK YAPABILDIKLERI PARA İSTEMEK DIYE DUSUNUYORUM. BU YUZDEN GECEN SECIMLERE AK PARTI DEN YANAYDI OYUMUZ AMA KAZANAMADI . İNSALLAH DIGER SECIMLERDE İZMIRI AK PARTI ALIR DA KALKINDIRIR .(UYUMA İZMİRLİ)

serdary
03-26-2012, 17:50
Forumumuza hoş geldiniz.

AK Parti, her yerde götürdüğü hizmetle farkını ortaya koymuş durumda. Şu an İstanbul bir ucundan diğer ucuna metro ve metrobüsle kuşatılıyor. İnşallah darısı İzmir ve diğer güzel şehirlerimizin de başına.

Güzel kentimiz İzmir'in de kısa sürede hizmete kavuşmasını dilerim. Sizi de kararınızdan dolayı tebrik ederim...

Kısaca sizi tanıyabilmemiz adına yaşınızı ve mesleğinizi sormamın bir mahsuru yoktur sanırım :)

Hüdaverdi
03-26-2012, 17:56
Kaçarı yok İzmir eninde sonunda ak partiyi seçecek,ha seçilmezse kendileri eder kendileri bulur ağlama hakkınada sahip değiller,tabi oy vermeyenler için geçerli bu ;D

Mapeks
03-28-2012, 18:15
İSMİM CAN YASIM 21 YA SIZIN?

serdary
03-28-2012, 19:40
İsmim Serdar yaşım 19.

Hoş geldiniz...

BlueMoon
03-28-2012, 20:19
ben umutluyum son seçimlerdeki artış ciddi oranda arttı izmir er geç alınacaktır

ama aynı şeyleri trakya için söyleyemeyeceğim..

Mapeks
03-29-2012, 16:35
AKP NIN TEK ZAAFİ ŞU BENZIN FIYATLARI VE VERGILER :/

fatih güneş
05-07-2012, 01:11
akp değil yanlız kardeşim ak parti :D

EZEL
05-07-2012, 01:38
kafa yapıyor ..

ern1402
05-08-2012, 02:03
İnşallah oda olur bir gün

ömer karagöz
05-10-2012, 02:14
meraba izmirde yapılan çalışmalarımız bana göre pasif kalıyor,kaç yıl oldu metro bitmiyor ki kendimde orda çalıştım gelen gidenler soruyordu metro ne zaman bitecek ,niye bitmiyor,devlet paranızı mı vermiyor hükümet para göndermiyor muş. vb şeyler karrşısında bir faaliyet görmedim akpartiizmir teşkilatından açıkçası burda yazmak ve çıkıp iki cümle kurup oturmakla olsaydı bu işler 30 yıldır chp iktidarda olurdu.
ayrıca o yollar daha milattan önce gibi demirlerle kapatılıyor su kanallarının östü.Ben 2 yıl 5 ay gibi bir zaman zarfı içinde izmirde bulundum bir tane akpartili şantiyemizi ziyarete gelmedi. onu bırak şantiyede rahmet edenler oldu iş kazasından dolayı baş sağlığına bile gelen olmadı şimdi kalkmışlar burda konuşuyorlar önce icraat sonra lak lak

yagmur pay
06-09-2012, 05:29
izmirli arkadasımıza katılıyorum

pınar35
07-16-2012, 23:54
İZMİR SON SEÇİMLERDE CİDDİ ARTIŞ GÖSTERDİ... BİNALİ YILDIRIM'IN STAD SÖZÜ VAR.. AK PARTİ ÇALIŞIYOR TAM DESTEK İZMİRDEN İNŞALLAH...

Fatih Hakan
07-17-2012, 00:01
inşAllah hayırlısı

Fatih Hakan
07-17-2012, 00:02
İzmir önemli iliimzdir oraya ilgi göstermek lazım

pınar35
07-17-2012, 00:04
tabiki de İzmi'i kazanmamız önyargıların yıkılacağı bir sürmanşet yaratıcaktır

Fatih Hakan
07-17-2012, 00:09
İzmiri alırsak Kemalistler çıldırır :) inşAllah alırız

Bu arada foruma hoşgeldiniz kardeşim...

barayev
07-17-2012, 09:17
AKP hiç bi ön yargıda bulunmaksızın toplumun her kesimine HİZMET eden ve Milletin tamamını Kucaklıyan PARTİDİR..
Moskova Metrosu 1930 lu yıllarda yapılırken hemde Sovyetler Birliği 2.dünya savaşı YAPARKEN ..Türkiyede nelerle uğraşılıyordu ? aklınız şaşar , CHP Tek Parti Yönetimi insanlara Kılık Kıyafet ve yeni Alfabe DAYATMACILIĞI yapıyordu..

ali1986
07-17-2012, 18:37
izmiri akp alırsa çimlerde oturmak hayal olur ellerde kırbaçlarla gelirler artık kalkın burdan insanları rahat bırakmazlar metro er yada geç bitecektir huzurumuz erinde olsun yeter

Fatih Hakan
07-17-2012, 18:43
AKP izmiri alacaktır oylarımız yükseldi

barayev
Ordu Generallere bırakılamıyacak kadar Önemlidir...
Türkiye de CHP ye teslim edilemiyecek kadar KIYMETLİDİR

Fatih Hakan
İzmirliler CHP'yi istemiyor oylardan belli oluyor

emreozyanik
07-23-2012, 02:41
yaklaşık 20 gündür izmirdeyim. takip ediyorum ve yerlisinden dinliyorum. bir kısım bakanlarımız tatilini bile izmirde geçiriyor. sürekli izmirde olanları var. bu yüzden yavaş yavaş istediğimiz konuma geleceğimize inanıyorum ben....

emreozyanik
07-25-2012, 01:27
her ne kadar önemli bir konu olsada tanışma bölümüne açılmaması gereken bir konu.

hanzala35
09-16-2012, 13:46
İzmirliler sabit fikirli olmaktan vazgeçip hizmete ve temiz siyasete önem verdikleri an çok şey değişicek.Sayın vekillerimiz bakanlarımız ve teşkilattaki abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz topyekün çalışıyor..ALLAH ın izniyle İzmirli bunu görür de destek çıkarsa İzmir de hizmet fırtınası esicek.

Necip Fazıl
09-16-2012, 14:47
İzmir akpli olmasın AK Partili olsun vesselam... ;;)

Kalkınma
10-06-2012, 18:07
CHP Solcular İzmiri yerle bir etti Bir anda izmir çöküşe geçti bir kere sokaklar çok pis ve belediyeler bu işlere bakmıyorlar fakat İzmirdeki AKP belediyelerine gittiğinizde pırıl pırıl bal dök yala denilecek kadar.Ben şahsen Balçova'da yaşıyorum bir inşaat'a başlıyorlar bitene kadar kıyamet kopuyor yollar pis her sokakta hayvan pislikleri yapılar eski boş ve çöplük olan arsalar anlatmak istediğim bunların hiç biri AKP belediyelerinde yok! Mesela Metro nerdeyse 7 yıldır Bitmedi bu durum da trafiği çok ağırlaştırdı Ama yakın AKP son kaleyide alacak...

mertokcu
11-02-2012, 21:44
inşAllah İzmiri'de alacağız

iyspor
11-15-2012, 17:58
izmir AK olacak

algerden
04-02-2014, 02:11
Chp nin olduğu yerlerde hiçbir gelişme olmuyor daha doğrusu kıtlık geliyor o bölgelere ama nedense sosyete kısım için hizmet önemli olmuyor.bunun bir örneği ise Kadıköy.İstanbul'un heryeri değişti güzelleşti ama Kadıköy 20 sene önce neyse şimdide o ve halen chp diyorlar orda

mehmet35
04-02-2014, 12:38
izmirliler uyumaz

Ekinus
07-18-2014, 01:14
İzmirliyim chp 10 yıldan beri izmirde hiçbirşeyi yapmadı kaldırım taşı yapıp yapıp söküyor
Ama chpliler hizmet istemiyor onlar sürekli akp yolsuzluk yapmış yok akp hırsız diyorlar sanki chp belediyesinde yolsuzluk yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cihannur
07-18-2014, 01:25
İzmirliyim chp 10 yıldan beri izmirde hiçbirşeyi yapmadı kaldırım taşı yapıp yapıp söküyor
Ama chpliler hizmet istemiyor onlar sürekli akp yolsuzluk yapmış yok akp hırsız diyorlar sanki chp belediyesinde yolsuzluk yok

İzmirli CHP'liler, İstanbul'a ve Ankara'ya gitsinler de AK Parti'nin yerel iktidarlarında AK Partili belediye başkanlarının İstanbul'a ve Ankara'ya yapmış oldukları olağanüstü ve muhteşem hizmetler sonucunda İstanbul'un ve Ankara'nın ne kadar gelişmiş olduğunu, CHP'nin beceriksiz yönetimleri yüzünden İzmir'in ne kadar gelişememiş olduğunu bizzat görsünler ve bir kısım muhalefetin AK Parti'ye atmış olduğu yolsuzluk iftirasının nasıl büyük bir yalan ve iftira olduğuna bizzat şahit olsunlar.

onurcan
07-18-2014, 02:34
chp nin bütün belediyelerinde yolsuzluk vardır, bu ülke hizmeti ak parti belediyelerinden yani "Ak belediyecilik" ten öğrenmiştir ak belediyeler hemen kendini hizmetleriyle gösterir...

Ekinus
07-18-2014, 13:03
İzmir zaten anti demokratik bi yer cumhurbaşkanı referandumunda hayır demişti inşallah izmir değişir

Sent from my iPhone using Tapatalk

CaglarSert
07-18-2014, 21:18
chp nin bütün belediyelerinde yolsuzluk vardır, bu ülke hizmeti ak parti belediyelerinden yani "Ak belediyecilik" ten öğrenmiştir ak belediyeler hemen kendini hizmetleriyle gösterir...

Akpli belediyelerde yolsuzluk yok mu?

http://www.medyafaresi.com/haber/AKPli-600-belediyede-yolsuzluk-var_148816.html

onurcan
07-19-2014, 00:36
Akpli belediyelerde yolsuzluk yok mu?

http://www.medyafaresi.com/haber/AKPli-600-belediyede-yolsuzluk-var_148816.html

Gazete haberleriylemi ölçülüyor yolsuzluklar?, Ak partide yolsuzluk varsa belgen varsa savcılığa gideceksin ispatlayacaksın,
konuyu saptırmadan yorum yapınız
konu nedir?
» İZMİR AKP Lİ OLMALI » ak belediyecilikle izmir chp belediyesini karşılaştır sana cevap yeter, izmir büyükehir belediyesi bazı hizmetlerde yetersiz kaldığı içim ak parti desteği sağlamıştır izmire...

Somodon
09-01-2014, 22:59
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.

bursaaklise16
01-21-2015, 17:21
İzmiri Putları Koruyor :) :)

Saniye Durmaz
02-26-2015, 20:23
Kesinlikle katılıyorum

muhammedaldmir
07-24-2015, 11:33
Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşim benim... İZMİR AKP'DİR BUNDAN SONRA !

ak61
07-24-2015, 15:37
İzmir
2011 Ak Parti %38.3
2014 Ak Parti %35.8
2014 Erdoğan %33.3
2015 Ak Parti %25.9

İnanılmaz bir çöküş var, irdelenmeli. Siyaset öyle uçuyoruz kaçıyoruz. Gazla olmaz.

Cihannur
07-24-2015, 17:02
İzmir
2011 Ak Parti %38.3
2014 Ak Parti %35.8
2014 Erdoğan %33.3
2015 Ak Parti %25.9

İnanılmaz bir çöküş var, irdelenmeli. Siyaset öyle uçuyoruz kaçıyoruz. Gazla olmaz.

İzmir'de normalde % 35'ler civarında oyumuz vardı. İzmir'de % 30'un altına son genel seçimde muhafazakâr Kürt seçmenlerin bir bölümünün HDP'ye oy vermeleri yüzünden düşmüşüzdür diye tahmin ediyorum. İzmir'de öncelikle yeniden % 35'ler seviyesine ulaşmaya çalışmalıyız.

2014 Yerel Seçiminde İzmir Belediye Başkanlığına AK Parti'nin en başarılı bakanlarından biri olan Binali Yıldırım'ı aday gösterdik. Bu, AK Parti'nin İzmir'e verdiği değeri göstermesi bakımından önemlidir.

Türkiye'nin; ekonomik, kültürel, sosyal, sanatsal başkenti İstanbul ile siyasi başkenti Ankara'yı yıllardır AK Partili belediye başkanları yönetiyorlar hem de çok başarıyla yönetiyorlar Allah'a şükürler olsun. İzmir, solun elinde yıllarca geri kaldı. İzmirliler, şehirlerinin İstanbul'un ve Ankara'nın çok gerisinde kalmasına üzülüyorlardır. Oysa İzmir bunu hiç hak etmiyor. Çünkü güzel İzmir, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en güzel 2. şehridir.

AK Parti iktidarının İzmir'e çok hizmetleri oldu. İzmir metrosunu da AK Parti iktidarı yapıyor diye biliyorum. AK Parti İktidarı boyunca genelde İzmir'e yapmış olduğumuz olağanüstü ve muhteşem hizmetlerimizi İzmirli vatandaşlarımıza devamlı olarak anlatmalıyız. AK Parti İzmir il teşkilatına büyük görev düşüyor. İzmirliler AK Parti'nin, Türkiye'ye ve İzmir'e yapmış olduğu hizmetlerin farkına vararak, AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğunu anlasınlar umarım.

ak61
07-25-2015, 01:17
İzmir'de normalde % 35'ler civarında oyumuz vardı. İzmir'de % 30'un altına son genel seçimde muhafazakâr Kürt seçmenlerin bir bölümünün HDP'ye oy vermeleri yüzünden düşmüşüzdür diye tahmin ediyorum. İzmir'de öncelikle yeniden % 35'ler seviyesine ulaşmaya çalışmalıyız.

2014 Yerel Seçiminde İzmir Belediye Başkanlığına AK Parti'nin en başarılı bakanlarından biri olan Binali Yıldırım'ı aday gösterdik. Bu, AK Parti'nin İzmir'e verdiği değeri göstermesi bakımından önemlidir.

Türkiye'nin; ekonomik, kültürel, sosyal, sanatsal başkenti İstanbul ile siyasi başkenti Ankara'yı yıllardır AK Partili belediye başkanları yönetiyorlar hem de çok başarıyla yönetiyorlar Allah'a şükürler olsun. İzmir, solun elinde yıllarca geri kaldı. İzmirliler, şehirlerinin İstanbul'un ve Ankara'nın çok gerisinde kalmasına üzülüyorlardır. Oysa İzmir bunu hiç hak etmiyor. Çünkü güzel İzmir, İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en güzel 2. şehridir.

AK Parti iktidarının İzmir'e çok hizmetleri oldu. İzmir metrosunu da AK Parti iktidarı yapıyor diye biliyorum. AK Parti İktidarı boyunca genelde İzmir'e yapmış olduğumuz olağanüstü ve muhteşem hizmetlerimizi İzmirli vatandaşlarımıza devamlı olarak anlatmalıyız. AK Parti İzmir il teşkilatına büyük görev düşüyor. İzmirliler AK Parti'nin, Türkiye'ye ve İzmir'e yapmış olduğu hizmetlerin farkına vararak, AK Parti'nin; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olduğunu anlasınlar umarım.

Evet İzmir'de İzban Raylı Sistemi Devlet ile Ulaştırma Bakanlığı ile %50 50 ortak yapıldı.

Geziciler Yeşil alanlara çok duyarlı ancak İzmir'de kent içinde bir tek ağaç göremezsiniz. Sık sık il gezen biriyim, Ankara'da her yolun kenarlarında dikilen ağaçları her sabah eskişehir yolunda ağaçları sulayanları bu ağaçlarla ilgilenen bakımlarını yapan bir belediye varken İzmir'de sadece sahil şeridinde Palmiye ağaçları var. Kent içinde Fuar ve Swiss Otel'den yukarı o 100 metrelik yol olmasa ağaç göremeyecek durumda millet. Berbat bir şehir planlaması var ve çok kötü durumda İzmir. Tek iyi tarafı İstanbul ve Ankara'dan ucuz bir kent olması insanlar çimenliği yeşil alan sanıyor İzmir'de inanılmaz sıcak bir yer ve ağaç felan yok. Bu insanlar Ak Parti'ye 2 ağaç kesti diye ağır eleştiren kişiler ayrıca.

Haklısın kürt kökenli vatandaşların oyu Hdp'ye kaydı. Chp 45 civarı kendini korurken biz 10 puan düştük 45-35 makası çok açıldı. Tekrardan en azından 30'ları geçmemiz 32-33 leri görmemiz lazım.

Örneğin şimdi Konak Tüneli yapıldı İzmirli bence oldukça memnundur bu durumdan. Buca Gaziemir Karabağlar kısmının Konak ve kent merkezine ulaşımı çok sıkıntılıydı 1 saati buluyordu. Şu an 10 dk ya inmiş durumda.

İzmir'de benim gidip gelip gördüğüm kendilerini konumlandırmışlar ve kendilerini ötekileştirilmiş hissetmeleri. Şahsen Trabzonlu Atatürkçü Milliyetçi biriyim, kendileri ile defalarca konuşmama rağmen, Ak Parti'yi anlamak istemiyorlar. Ve en büyük problem, İzmir'de insanlar Ak Parti'nin sadece yanlışlarını konuşuyorlar.

Cihannur
07-25-2015, 05:50
Evet İzmir'de İzban Raylı Sistemi Devlet ile Ulaştırma Bakanlığı ile %50 50 ortak yapıldı.

Geziciler Yeşil alanlara çok duyarlı ancak İzmir'de kent içinde bir tek ağaç göremezsiniz. Sık sık il gezen biriyim, Ankara'da her yolun kenarlarında dikilen ağaçları her sabah eskişehir yolunda ağaçları sulayanları bu ağaçlarla ilgilenen bakımlarını yapan bir belediye varken İzmir'de sadece sahil şeridinde Palmiye ağaçları var. Kent içinde Fuar ve Swiss Otel'den yukarı o 100 metrelik yol olmasa ağaç göremeyecek durumda millet. Berbat bir şehir planlaması var ve çok kötü durumda İzmir. Tek iyi tarafı İstanbul ve Ankara'dan ucuz bir kent olması insanlar çimenliği yeşil alan sanıyor İzmir'de inanılmaz sıcak bir yer ve ağaç felan yok. Bu insanlar Ak Parti'ye 2 ağaç kesti diye ağır eleştiren kişiler ayrıca.

Haklısın kürt kökenli vatandaşların oyu Hdp'ye kaydı. Chp 45 civarı kendini korurken biz 10 puan düştük 45-35 makası çok açıldı. Tekrardan en azından 30'ları geçmemiz 32-33 leri görmemiz lazım.

Örneğin şimdi Konak Tüneli yapıldı İzmirli bence oldukça memnundur bu durumdan. Buca Gaziemir Karabağlar kısmının Konak ve kent merkezine ulaşımı çok sıkıntılıydı 1 saati buluyordu. Şu an 10 dk ya inmiş durumda.

İzmir'de benim gidip gelip gördüğüm kendilerini konumlandırmışlar ve kendilerini ötekileştirilmiş hissetmeleri. Şahsen Trabzonlu Atatürkçü Milliyetçi biriyim, kendileri ile defalarca konuşmama rağmen, Ak Parti'yi anlamak istemiyorlar. Ve en büyük problem, İzmir'de insanlar Ak Parti'nin sadece yanlışlarını konuşuyorlar.

"27 Mayıs askeri darbesini hep utanarak hatırlıyorum. CHP’li bir ailem vardı. O dönemin şartlanmışlığı içinde Demokrat Partililere büyük bir hınç duyuyor, onlara yapılanları ‘az bile’ diye tanımlıyordum. 15 yaşındaki çocuk kafamla “Neden haklarında idam kararı verilenlerin 15’i değil de 3’ü asıldı” şeklinde anormal bir üzüntü yaşadığımı bile hatırlıyorum. Yüreğimize böylesine bir düşmanlığın ve intikamcılığın yerleşebilmesine izin veren siyasi kültürü maalesef daha uzun yıllar boyunca yoğun şekilde irdelememiz gerekiyor.

Şundan eminim ki o gün bu idamları ve baskıları savunan kültür, kısmen bugün de içimizde yaşıyor. Bir askeri darbe olsa ve ülkenin yöneticileri benzer muamelelere uğrasalar bundan büyük bir mutluluk duyabileceğini hissettiren bir kitlenin hâlâ var olması acı verici ve tuhaf."

Mesajıma çarpıcı bir alıntıyla başlamak istedim. Yukarıda yer verdiğim satırları, Oral Çalışlar'ın, Radikal internet sitesindeki 27 Temmuz 2011 tarihli "Yassıada'da Darbe Utancı" başlıklı makalesinden alıntıladım. İşte bu alıntı da kesin olarak kanıtlıyor ki mesele AK Parti ya da AK Parti'nin politikaları değil. Laikçilerdeki AK Parti'ye olan düşmanlığın sebebi kesinlikle ve kesinlikle AK Parti değil!

Laikçiler daha önce Demokrat Parti'ye de düşmandılar, Demokrat Parti'den sonra Adalet Partisi'ne düşman oldular. Daha sonra Anavatan Partisi'ne düşman oldular, şimdi de Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) düşmanlar. Döneminde Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Süleyman Demirel'in şöyle bir şeyler dediğini duymuş ya da okumuştum: "Vatandaşa bize oy vermeyin diyemeyiz ki birader!"

Bu kısa izahattan sonra şimdi de meselenin özüne ineyim müsaadenle. Türkiye'nin 100-150 yıldır temel meselesi modernleşmedir. Modernleşmeye temelde toplumumuzun genelinde itiraz yoktur. Yani modernleşelim diyenlerle modernleşmeyelim diyenler ayrımı yoktur. Toplumumuzun çok büyük çoğunluğu modernleşmeden yanadır. Peki kavga nerden çıkıyor? Bu sorunun cevabı şudur: Türkiye'de iki tür modernleşme algısı ve talebi vardır: 1- Dinimize, tarihimize, kültürümüze, bütün değerlerimize bağlı olarak ve bağlı kalarak modernleşelim diyenler (yerliler) 2- Dinimize, tarihimize, kültürümüze, bütün değerlerimize bağlı olarak ve bağlı kalarak modernleşmemiz mümkün değildir; modernleşmemiz için kendimizden, özümüzden koparak batılılaşmamız (gâvurlaşmamız) zorunludur diyenler (yabancılaşmışlar).

İşte Türkiye'de 100-150 yıldır yaşanmakta olan kavganın temeli budur. Ben bu yabancılaşmış şahıslara; kendi ülkesine, kendi milletine, kendi değerlerine yabancılaşmış hatta düşman olmuş o şahıslara Self Hating Negroes (Kendilerinden Nefret Eden Zenciler) sendromundan mülhem Self Hating Türkümsüler (Kendilerinden Nefret Eden Türkümsüler) diyorum. İsimlerine bakıyorsun Türk ismi, hayatlarına bakıyorsun gâvur yaşantısı! O yüzden bunlara Türkümsü diyorum. Türkümsüler çünkü Türk'e benziyorlar ama Türk gibi de değiller. Bunlar varoluşlarından nefret edecek duruma düşmüş patolojik vakalar ve tedaviye ihtiyaçları var.

Biz Müslümanız, biz Türküz. Bizim batılılaşmaya da (gâvurlaşmaya) doğululaşmaya da ihtiyacımız yok! Müslüman olarak da Türk olarak da; özümüze, kültürümüze, değerlerimize bağlı olarak ve bağlı kalarak da modernleşebiliriz ve bugüne kadar yaşadığımız hayatlarımızla ve siyasetimizle bunun böyle olduğunu apaçık ve reddedilemez bir gerçeklikle kanıtladık.

Yani sorun AK Parti'de ya da Demokrat Parti'de değil; sorun, onlara varoluşsal olarak itiraz eden, özünden, değerlerinden kopmuş olan Self Hating Türkümsüler'de.

AK Parti'nin İzmir'deki durumuna gelirsek... Dindar Kürtlerin önemli bir bölümünün 7 Haziran 2015 Genel Seçiminde oylarını HDP'ye verdiğini biliyoruz. Ama şu da var ki dindar Kürtlerin siyasi partisi dindar ağırlıklı merkez sağ parti AK Parti'dir, solcu HDP değil! Dindar Kürtlerle solcu HDP arasında doku uyuşmazlığı vardır. Burada iki misal vereyim. Solcu HDP, meclis başkanlığı seçiminde CHP'nin adayı solcu Deniz Baykal'ı desteklemiş ve 50 civarında HDP milletvekili oylarını solcu Deniz Baykal'a vermişlerdir. Bir diğer misal de HDP'nin RTÜK adayıdır. Solcu HDP, RTÜK'e Sosyalist Demokrasi Partisi'nin 2. Genel Başkanı Filiz Koçali'yi aday göstermiştir. HDP'ye oy vermiş olan dindar Kürtler, solcu HDP'nin solcu Deniz Baykal'a ve sosyalist solcu Filiz Koçali'ye verdikleri desteklerden memnun değillerdir diye düşünüyorum. Solcu HDP'nin dindar Kürtleri uzun vadede kendi çatısı altında tutmasının imkânı olmadığı kanaatindeyim. Bu yüzden önümüzdeki seçimlerde hem Türkiye'nin genelinde hem de İzmir'de dindar Kürtlerden daha yüksek oranda oylar alacağımızı tahmin ediyorum.

SamilBasayev
11-13-2015, 02:43
Doğuda bir ülkücünün vatan sevgisi derler ya,
Batıdada bir Ak Partilin sevdası derim...

İzmirde AKP liyim demek yürek ister Allah yar ve yardımcın olsun GARDAŞIM...

OKAYYILDIZ
12-24-2015, 21:31
Ak partinin Belediyelerine bakmak yeterli zaten seçim yapmak için kardeşim biz bunu yillar once fark ettik

ak61
12-28-2015, 04:05
Maliye'de bir teori var "Ayakları ile oylama diye". Yerel hizmetin kalitesiz olduğu yerden, kaliteli olduğu yere ikametlerini değiştirmelerini anlatıyor. Bu pek mümkün olamyabilir ama. Ak parti olarak, İzmir'deki vatandaşlara, Ak Parti'nin diğer illerdeki Belediyelerine ücretsiz 1'er 2'şer gün ücretsiz tur düzenlenebilir. Yapılanlar anlatılabilir. 2 ay önce İzmirdeydim geçen yıl gittiğime hiçbir değişim yok.

omeroz
01-20-2016, 12:28
İnsanlar hizmet istemedikleri için tercihlerini yapıyorlar. O yüzden İZMİR için saglam bir ekip kurularak kale feth edilmeli.

akses
01-20-2016, 12:34
Çanakkale bile son seçimde Ak Parti dedi. İzmir neden olmasın?

omeroz
01-20-2016, 12:51
Çanakkale bile son seçimde Ak Parti dedi. İzmir neden olmasın?

Demek zorunda kaldı. Chp ve Mhp belediyeleri hizmet vermiyor. İnşallah en kısa zamanda izmirde alınır.

akses
01-20-2016, 12:55
Demek zorunda kaldı. Chp ve Mhp belediyeleri hizmet vermiyor. İnşallah en kısa zamanda izmirde alınır.

İzmir'in son hali çok kötü. Gecekondu şehri gibi duruyor. Kentsel dönüşüm şart. Fazla direnemezler.

Çanakkale Lapseki'den boğaz köprüsü geçecek bu halkı şevklendirdi.

AK23
03-28-2016, 22:08
İzmir de giderse ellerinden hiçbir şeyleri kalmaz.

Cahit41
06-21-2016, 04:05
Hatanın neresinden dönsen kardır kardeş :)