fatih kısaparmak balon baskılı balon İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...

adviser
07-30-2007, 10:59
İzmir teşkilatı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Tüm yurttaki dava arkadaşlarımıza 29 Mart 2009 sabahı müjdeyi vereceğiz. Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...

nk1985
07-30-2007, 13:05
inşallah dualarımız sizinle

izmir

ankarada çankaya

istanbulda kadıköy

buralardaki belediyeleri alırsak chp diye bir parti kalmaz özellikle izmir....

chp denize dökelim zaten kıyıdan başka yerde oy almıyorlarmış bize dokunmak yetiyor chpyi denize dökmek için

kardelen007
07-30-2007, 13:13
inş dualarmz heryeri kazanablmek için bizim burdada hep bildm bileli mhpydi bu sefer akparti alcak inş çalşmlar o yönde ve gönüllerde....Rabbm yüzümüzü kara çıkartmasn

Abdullah KAÇ
07-30-2007, 13:27
İzmir Gençlik Kolları İl Başkanımıza Ve Üniversite başkanımıza selamlarımı iletir misiniz?

Abdullah KAÇ Kütahya Üniversite Başknı.

Ömer_Furkan
07-30-2007, 16:47
baykal o zmn kesin istifa eder herhalde ;D

AKmetalci
07-30-2007, 16:48
etmez o yüzsüz herif.

izmir de ak olcak

Scorpio
07-30-2007, 18:45
AK Izmir ;) :) :)

biolojist
07-31-2007, 00:38
izmir de ak olsun yaa rahata erelim bizde artk :-\

Scorpio
07-31-2007, 00:46
insalah.Bu arada ben onumuzdeki secimlerde ilk defa oy kullanicam(ALLAH kismet ederse).Izmir'li oldugum icin Izmir'de oy kullanicam.AK IZMIR iicin elele

İnterferon
07-31-2007, 00:53
Ya İzmir bizi alır, ya da biz İzmir'i...
Evet slogan güzel,İnşallah O kaleyide yakın zamanda feth ederiz

Mu-Alim
08-03-2007, 12:29
alınmaz derlerdi,chp'nin kalesi dediler antalyaya...aldık
celal doğanı çok severler,antep banko chp dediler..aldık
osmaniye bahçelinin memleketi dediler..aldık(yerel seçimler)
güneydoğudan dtp haricinde kimse kolay kolay vekil çıkaramaz dediler..silip süpürdük..
11 il kaldı birinci olmadığımız...
İzmir'de oyları kafa kafaya getirdik bu seçimde..2009'da eze eze birinci oluruz..Benim en ufak bir şüphem yok bundan..Biliyorum ki izmirli kardeşlerimizin de yoktur...

saklımabet
08-04-2007, 14:10
izmirin bu seçimlerde alınma ihtimalibence kıl payı farkla kaçabilir ama hükümetin ve teşkilatın olağan üstü çaba harcaması halinde ihtimal var anca bir sonraki seçimlerde mutlaka ak zihniyette olacaktır

Benide_Kapatın
08-04-2007, 14:11
valla duyduğum en güzel haber olur ama MHP liler CHP lilere verir AK PARTİ ye oy vermez gibime geliyo.Hadi hayırlısı.

Feride
08-06-2007, 15:57
inşallah dualarımız sizinle

izmir

ankarada çankaya

istanbulda kadıköy

buralardaki belediyeleri alırsak chp diye bir parti kalmaz özellikle izmir....

chp denize dökelim zaten kıyıdan başka yerde oy almıyorlarmış bize dokunmak yetiyor chpyi denize dökmek için

istanbulda bi de avcıları unutmayalım. inşallah burayı da alırlar. kurtuluruz hepsinden..

politikaci
07-17-2008, 17:40
valla su içilmiyor burda otobüs duraklarında ve su faturalarında suyu yemekte dahi kullanmayın yazıyor. birdaha chp gelmez merak etmeyin .. mhp de gelmez tam Türk çok yok burda bi bizim taraflar öyle bizdende mhp ye oy çıkmaz .. bize kalıyor işte

Ak_Kelebek
07-17-2008, 17:57
Bu gidişle İzmir bizim olacak!

Supraliminal
07-17-2008, 22:51
inşallah bizim olur ya izmiri bunların elinden alalım .

oguzdesouza
07-17-2008, 22:57
Valla inşallah diyelim ama...

İzmir'deki akrabalarıma ne zaman sorsam AK Parti ağzıyla kuş tutsa yine kazanamaz diyorlar :-\

Supraliminal
07-17-2008, 23:04
benimde pek umudum yok ordan fakat şu var ;
ben haber sitelerinde haber okuyorum son günlerde izmir suyuyla ilgili haberler çıkıyor,
yorumları okuyorum izmirli vatandaş yazmış hiç memnun değilim chpden vs.daha böle yorumlar var .akpartiye oyumu atıcam diyenlerde var.
İnşallah kazanırız orayıda ne diyim.

Neşe
07-17-2008, 23:44
dualarımız partimizle sonuna kadar yanındayız inşallah izmirde ak partili olur

hakansükür
07-19-2008, 23:50
zor ama hayırlısı

kbra14
07-23-2008, 14:04
inşallah izmirde doğru yolu bulur kazanamadığımız yer kalmasın izmirli kardeşler el ele vererek bu işi halledebilirler bizdende manevi destek tam inşallah.dualarımız sizinle allah yardımcımız olsun

politikaci
07-23-2008, 14:05
merak etmeyin akparti kaznıcak demiyorum ama chp hiç kazanamaz belediye hiç ii değil

Beylerbeyi
07-23-2008, 14:33
izmirde konak ve karşıyaka dışında her yer dökülüyor. karşıyaka ve konak şehrin vitrini olduğu için belediye tarafından değer veriliyor. çok değil yarım kilometre kayın konaktan yukarı sanki başka bir şehre giriyorsunuz.

izmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyorlar. partimizin izmiri alacağını düşünmüyorum ama duamı da esirgemiyorum.

LüGaT
07-23-2008, 14:38
izmirde konak ve karşıyaka dışında her yer dökülüyor. karşıyaka ve konak şehrin vitrini olduğu için belediye tarafından değer veriliyor. çok değil yarım kilometre kayın konaktan yukarı sanki başka bir şehre giriyorsunuz.

izmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyorlar. partimizin izmiri alacağını düşünmüyorum ama duamı da esirgemiyorum.

İmza atıyorum. :-* Alırsak mükemmel ama almasak da çok mesele değil, eksik olsun.

Supraliminal
07-23-2008, 14:42
izmir halkının bilinçlenmesi gerekir.
ideolojilere oy veriyorlarsa
izmir yakında bataklığa döner cehepe tarafından

politikaci
07-23-2008, 14:46
inşallah kurtulcaz şu chp den

Ak_Kelebek
07-31-2008, 13:28
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşallah.... Durmak yok hizmete devam...:-*

politikaci
07-31-2008, 13:29
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşAllah.... Durmak yok hizmete devam...:-*
evet merak etme hele.izmirdeki arsenikli sularda sonra :)

politikaci
07-31-2008, 13:30
Aman kalsın yahu boşverin. Nefret ediyorum İzmir'den de insanından da ...
Yanlız lütfen bu tarz yorumlar yapmayın bende izmirliyim sevmemniz yüzünden ben burda chp ye mahkum kalamam kanser oranı %150 olan sudan içemem..biryerler boşvermeyle olmaz işte..İzmirdeki Akpartilileride hiç düşünmüyorsunuz

Ak_Kelebek
07-31-2008, 13:32
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşAllah.... Durmak yok hizmete devam...:-*
evet merak etme hele.izmirdeki arsenikli sularda sonra :)

evet kardeşim hele ki Büyük şehir belediye başkanının konuşmasını duyunca çok gülmüştüm aslında içler acısı bir hal bu.'' iÇİN DİYEMEYİZ...'' ne demek yaa koskoca belediye başkanı nasıl der bunu..? izmirlilerde anlayacaklar artık arada ki farkımızı :-*

Kemalist59
07-31-2008, 13:34
İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.

RDönmezs
07-31-2008, 13:34
İzmir'in çoğunluğu yine CHP der çünkü ordaki insanlar aileden gelen bir şeyle oy kullanıyorlar zehirde içseler kafalarına taşta atsalar CHP derler..

airbus
07-31-2008, 13:35
olmayacak değil ama zor...

politikaci
07-31-2008, 13:36
İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.
Hangi belediyeler kanserli söyle..burda su içemessin nasıl biliyormusun suyun tadı midem bulanıyor.ben hergün hazır su parası vermek mecburiyetinde değilim.o suyu yemekte bile kullanmamak mecburiyetindede değilim..keyfinemi expo yu kazanamadık..Biz 2 günlüğüne denizliye gittik..suyun tadı nasıl biliyormusun da bir su içtim.5 dk dır bir içtim.su temel sıvıdır.onu bile riskle alıyoruz

Ak_Kelebek
07-31-2008, 13:37

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(

politikaci
07-31-2008, 13:38

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(
ne 1 senesi 2005 den beri böyleymiş :o

Kemalist59
07-31-2008, 13:38
Başta yaşadığım kent olan Ankara..
Söyleyecek tek sözüm var Suyun Gibi Aziz Ol Gökçek...
Arkadaşlar burada AKP-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

Ak_Kelebek
07-31-2008, 13:40
Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

İnsana değer veren bir Başkan yoksa ne yapmalıdır peki?

politikaci
07-31-2008, 13:41
Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.
onun bi kanserojen oranını araştır istersen..birde izmire bak.. 2005 den beri saklıyormuş belediye başkanı.bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bi vicdansızlık ben burda kaç yıldır kanserojeni tavan yapan arsenikli su içtim .. kanser 17 yaşında belli olur derler.. ben 15 yaşındayım..Allah korusun

Kemalist59
07-31-2008, 13:49
Bak kardeşim ben de 22 yaşındayım az ya da çok bişeyler biliyorum.Ben Ankara'da belediyenin değil ODTÜ'nün sözlerine inanırım.İzmirdeki yapılanıda kesinlikle benimsemiyorum.Eleştiririm ama bunu şöyle düşnüyorum.Benim pisliğim gizli kalsın senin ki açıklansın olmaz.İzmir de ki de insan Ankara'da ki de yani önce insan diyebilmeliyiz.Sağlık işin içine girdimi siyaset değil insana saygı ön plana çıkmalıdır.

Meftun
07-31-2008, 14:00
Bak kardeşim ben de 22 yaşındayım az ya da çok bişeyler biliyorum.Ben Ankara'da belediyenin değil ODTÜ'nün sözlerine inanırım.İzmirdeki yapılanıda kesinlikle benimsemiyorum.Eleştiririm ama bunu şöyle düşnüyorum.Benim pisliğim gizli kalsın senin ki açıklansın olmaz.İzmir de ki de insan Ankara'da ki de yani önce insan diyebilmeliyiz.Sağlık işin içine girdimi siyaset değil insana saygı ön plana çıkmalıdır.

Yalnız şöyle bir sorun var ben sağlık bakanlığına güvenirim.Neden güvenmeyeyim? Her suda olduğu

gibi ankarada da arsenik var..3yıl önceki değişmeyle arsenik oranı 10a çekilmiş ve belediyelere 3 yıl

mühlet verilmiş..Sence sadece kim test yaptırıp sonuçlarını vermemiş?Tabii ki de izmir belediyesi.Ama

ankaranınki 10u biraz aşıyorsa bile izmir 50 küsür...Aradaki uçurumun farkında mısınız?

CHP belediyeleri ideolojik olarak alıyor..İçler acısı Çankaydan belli ;)

Ak_Kelebek
07-31-2008, 14:02

Yalnız şöyle bir sorun var ben sağlık bakanlığına güvenirim.Neden güvenmeyeyim? Her suda olduğu

gibi ankarada da arsenik var..3yıl önceki değişmeyle arsenik oranı 10a çekilmiş ve belediyelere 3 yıl

mühlet verilmiş..Sence sadece kim test yaptırıp sonuçlarını vermemiş?Tabii ki de izmir belediyesi.Ama

ankaranınki 10u biraz aşıyorsa bile izmir 50 küsür...Aradaki uçurumun farkında mısınız?

CHP belediyeleri ideolojik olarak alıyor..İçler acısı Çankaydan belli ;)

bu yazıdan anlıyoruz ki kemalist kardeşimiz konuyu tam anlamıyla araştırmamış olmalı ;)

Meftun
07-31-2008, 14:05
bu yazıdan anlıyoruz ki kemalist kardeşimiz konuyu tam anlamıyla araştırmamış olmalı ;)

Canım kelebekcim insan çankayayı almayı aklına koyunca herşeyi derinlemesine araştırıyor ;)

Bizde slogan siyaset yok,başbakanımız gibi delillerle konuşmayı severiz ;)

Ak_Kelebek
07-31-2008, 14:09

Canım kelebekcim insan çankayayı almayı aklına koyunca herşeyi derinlemesine araştırıyor ;)

arkadaşlar adet yerine getirmişler ortaya laf atıp dereyi bulandırmayı ama senin de dediğin gibi canım biz delillerle herşeyi ispat edebiliyoruz çok şükür... :-*

Meftun
07-31-2008, 14:10

arkadaşlar adet yerine getirmişler ortaya laf atıp dereyi bulandırmayı ama senin de dediğin gibi canım biz delillerle herşeyi ispat edebiliyoruz çok şükür... :-*

:-* :-* :-* :-*

politikaci
07-31-2008, 14:17
yine tartışmayı ideolojiye çevirmiş kemalist arkadaşımız.neden sadece ankarayı örnek verdi peki? neden başka illerden chp belediyesinden örnek vermedi..İZMİR AKPARTİNİN OLACAKTIR.ben olayı ankarayla kıyaslamıyorum ama artık bizim duraklarımızda bile suyu içmeyin yazıcakmış vede su faturalarında bile

tayyeab
08-20-2008, 15:19
hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci akp başka kapıya

Feride
08-20-2008, 15:25
hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci Ak Parti başka kapıya

ne kadar densizce bir konuşma tarzı. modern ve aydın insan profilini başarıyla
gösteriyorsun.

tayyeab
08-20-2008, 15:42
hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci Ak Parti başka kapıya

gösteriyorsun.
gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu akp icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz

Feride
08-20-2008, 15:45

gösteriyorsun.
gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu Ak Parti icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz

çağdaşlık ve modern hayat anlayışım kıyafete ya da görünüşe bağlı değil. insanların fikirleri onların aydın olup olmadığını belli eder. tabi sizin anladığınız hep bu bağlamda, hep bu dar çerçevede olduğu için, başka türlü bir anlayış ortaya koyamıyorsunuz..

fütüvvet
08-20-2008, 15:46
her yazın akıl mantık dışı hakaretlerle dolu..insan böylemi olur sence..

tayyeab
08-20-2008, 15:51

gösteriyorsun.
gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu Ak Parti icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz
BENİM GERCEK FİKİRLERİ ASLA BURDA SOYLEMEM FİKİRLERİ GORMENİZ SİZLERİN İMKANSIZ ÇAGDAŞLIK AZ ÇOK GORUNUŞUNUZLE İLGİLİDİR

çağdaşlık ve modern hayat anlayışım kıyafete ya da görünüşe bağlı değil. insanların fikirleri onların aydın olup olmadığını belli eder. tabi sizin anladığınız hep bu bağlamda, hep bu dar çerçevede olduğu için, başka türlü bir anlayış ortaya koyamıyorsunuz..

tayyeab
08-20-2008, 15:52
SENCE NASIL ACABA

oguzdesouza
08-20-2008, 16:00
SENCE NASIL ACABA

Senin gibi olmayan şekilde ;)

fütüvvet
08-20-2008, 16:08
BENCE BUNA CEVAP VERMEYİN..BELLİKİ BİR AMACI VAR..

BİZLER ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ..

AMA SİZLER İSMET İNÖNÜ VE İTTİHAT ARTIKLARININ HEDEFLERİNE KOŞUYORSUNUZ..

BİR ADINIZDA ERGENEKON..DÜNYA BİLİYOR ARTIK BUNU

feda35
01-02-2009, 13:49
akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz

FarukARSLAN.
01-02-2009, 14:06
akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz

İzmir-alınırsa-her yer- özelliştilecek..(!)

Siz kimdiniz ki, bu izmiri alamayanlar olarak ???

kocamaz_35
02-01-2009, 16:42
inşallah arkdaslar izmirinde sılkelenmesı lazım yıllardır bunların hali ortada içimden bi ses dıyorki yakındır ak beledıyecilik..başbakanımızın daha çok ziyaret etmesi lazım..mesela yani beledıyeleri..izmirin uzak ılçelerını..bucayı,bozyakayı,gaziemiri,karsıyaakyı ....

ak61
02-02-2009, 00:08
Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız.
22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda.
İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız.
%40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP
İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor.

sivaslı
03-04-2009, 13:06
saadet partisi alacak

Marlon3535
03-04-2009, 13:32
Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız.
22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda.
İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız.
%40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP
İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor.

Kardeşimizin, Şubat tarihinde, yazdıkları genel olarak doğruydu. Ama şimdi Mart ayına geldik. Seçime 25 gün kaldı. İbre, Ak adaylar lehine dönüyor.

Başarmak iddia sahibi olmak demektir. Seçim yarışında tevazu, kaybetmeyi doğurur. Zaten medyada, izmir'in Chp li olduğu yeterince yazılarak, milletin beyni şartlandırılıyor.

Nabız tutmayı bilmemekle beraber, İzmir/çiğli de, Ömür Kabak seçimi kazanmıştır diyebilirim. Benim çevremde sola oy verenlerin yarısı bugün Ak parti ye oy verecek. Allah aşkına Saadetin izmir de oyu varmıydı zaten?
İzmir de Ak parti (diğer bölgelerin tersine) Saadet oylarıyla mı bu rakama gelmiştir. İzmir de saadet oylarına göz dikmek büyük hata olur.
İzmir de bugüne değin öne çıkan partiler şunlardı; CHP,DSP,ANAP,GENÇ PARTİ,DYP ve diğerleri. (diğerleri içinde Saadet geleneği de vardır. )

selam ve saygılarımla.

Manga_Sym
03-04-2009, 17:59
Haydi İzmir, en güzel hediyeyi sen ver...
29 Mart'ın olay şehri sen ol...
Başbakanımız'ın yanında olduğunu göster...
Seçim akşamı "AK KADRO" ile dol...

son_ses
03-31-2009, 01:53
secimden sonra nerdesin :) 35 belediyenin 34 unu chp birini dp aldı :)