fatih kısaparmak balon baskılı balon İzmir'de çarşaf provakasyonu - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de çarşaf provakasyonu

sumeyra_tonkal
02-02-2008, 17:03
http://img529.imageshack.us/img529/9884/poikdf4.jpg

İzmir'de çarşaf provakasyonu

İzmir'de 222-A eylemi çerçevesinde türbanı protesto amacıyla sembolik olarak kara çarşaf giyen bir grup kadın, daha sonra üzerlerinden çıkardıkları çarşafları yaktı.

DSP İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği eylemle yüksek öğretim kurumlarında başörtüsü takılmasına serbestlik getirmesine yönelik yasal düzenleme çalışmalarını protesto etti.

Yürüyüş sırasında protesto amacıyla sembolik olarak kara çarşaf giyen bir grup kadın, daha sonra üzerlerinden çıkardıkları çarşafları yaktı.

AA

sumeyra_tonkal
02-02-2008, 17:07
NE DEMEK LAZIM BİLMİYORUM

YavuzSultanSelim
02-02-2008, 17:13
o çarşaf kefeniniz olmasın bigün dikkat edin

Sukût-u_Hayal
02-02-2008, 17:16
Allah'ım akıl fikir versin.. akıl noksan olunca neler oluyor işte >:( >:( >:(

yasinarslanpay
02-02-2008, 17:27
Hadi ordan sizde şerefsizler zihniyetsizler. >:(

Gölge
02-02-2008, 17:34
İt ürür kervan yürür istediklerini yapsınlar durmak yok yola devam ALLAH bizimledir dostlar ....O yaktıkları çarsaf yüzünden bir gün yanarlar hiç merak etmesinler Mahşer gününün sahibin ALLAH'a havale ediyorum onları ....

KaMeR
02-02-2008, 19:33
kendilerini teselli ediyor bunların hangi ipte oynadıkları belli sadecee gülüyorum ha ha ha :)

dildade
02-02-2008, 20:18
o görüntüyü bir kaç dakika seyrettiler zevkle ama unutmasınlar ki onlar yanarken biz mü'minler de onları seyredeceğiz ahirette inşaallah ;D

CeVHeR
02-02-2008, 20:27
Az önce haberlerde '' Türbana Hayır '' miting görüntülerini seyrettim. Show TV haber muhabiri, miting alanında 9-10 yaşlarında bir kız çocuğu ile röportaj yapıyor. Aralarında geçen muhabbet:
Muhabir:Neden buradasın?
Kız : Başörtüsüne hayır demek için.
Muhabir:Sen büyüyünce takmayacak mısın?
Kız : Hayır.
Muhabir: Neden.
Kız : Çünkü benim tarzıma uygun değil...

Kızın annesinde ise anlamsız bir gurur...
Seyrederken içim acıdı. O çocuğun geleceğini düşündüm bir an. Yazık...

YavuzSultanSelim
02-02-2008, 20:50
Az önce haberlerde '' Türbana Hayır '' miting görüntülerini seyrettim. Show TV haber muhabiri, miting alanında 9-10 yaşlarında bir kız çocuğu ile röportaj yapıyor. Aralarında geçen muhabbet:
Muhabir:Neden buradasın?
Kız : Başörtüsüne hayır demek için.
Muhabir:Sen büyüyünce takmayacak mısın?
Kız : Hayır.
Muhabir: Neden.
Kız : Çünkü benim tarzıma uygun değil...

Kızım...!!! Annen bunu öğretememiş mi daha sana??? Herkes tarzına göre ceza alır.

AKmetalci
02-04-2008, 19:59
mini eteklerini ve bikinileri ilede onlarda cehennemde yandığında yine izleriz...