fatih kısaparmak balon baskılı balon Kaçak içki imalatçısından ilginç açıklama: Tavukların suyuna koyuyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaçak içki imalatçısından ilginç açıklama: Tavukların suyuna koyuyorum

Ertuğrul ÖZGÜL
06-12-2009, 21:46
Kütahya'nın Gediz ilçesinde, sağlıksız koşullarda kaçak şarap üretimi yaptığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Gediz Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Muhipler Mahallesi yakınındaki harman alanında Osman K'ye (63) ait tavuk çiftliğinde yapılan aramada, izinsiz üretildiği belirlenen 178 litre kaçak kırmızı şarap ele geçirdi.

Gözaltına alınan Osman K'nin, polise, ilk üretimi geçen yıl Denizli'nin Çivril ilçesinden temin ettiği üzümlerle kendisinin yaptığını söylediği belirtildi.

Ürettiği şaraplardan kendisinin de içtiğini ifade eden Osman K'nin, şarapları belli oranlarda çiftlikteki tavukların suyuna karıştırdığını anlattığı kaydedildi.

Şarap ürettiğini kabul eden, ancak bunları pazarlamadığını söyleyen Osman K. hakkında Gediz Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, muhafazaya alınan şarapların, incelenmesi amacıyla İlçe Tarım Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

zaman

Feride
06-13-2009, 01:50
Adamdaki pişkinliğe bakar mısın. Özrü kabahatinden büyük. Madem sen

zıkkımlanıyorsun, tavuklara ne diye veriyorsun..

(Tabi gerçekten öyleyse!..: ) )

Yıldırım
06-13-2009, 01:52
Tamam ziftin pekini içiyorsun da tavukların kanına neden giriyorsun;D

Feride
06-13-2009, 01:55
Tamam ziftin pekini içiyorsun da tavukların kanına neden giriyorsun;D

Bunun gibiler yüzünden, yediklerimize bile hep şüpheyle bakar oldum. Mutlaka ucundan

kıyısından bişeyşer karıştırıyorlar diye bakıyorum artık ister istemez. Helal bildiklerimize dahi,

neler yapıyorlar belki de şekilde görüldüğü gibi..

Yıldırım
06-13-2009, 01:59
Bunun gibiler yüzünden, yediklerimize bile hep şüpheyle bakar oldum. Mutlaka ucundan

kıyısından bişeyşer karıştırıyorlar diye bakıyorum artık ister istemez. Helal bildiklerimize dahi,

neler yapıyorlar belki de şekilde görüldüğü gibi..
İnsanlık artık çok bozuldu üç kuruş için neler yapıyorlar...

Tarantula_
06-13-2009, 02:08
Aman sahte içkiyi geçtim, içkiden Allah korusun...

Feride
06-13-2009, 02:12
Aman sahte içkiyi geçtim, içkiden Allah korusun...

Sahte içki yapanlara kızamıyorum niyeyse: )

Belki, içenlere bir nebze olsun ders oluyordur diye ümit ediyorum bu vakalar..

Tarantula_
06-13-2009, 02:21
Sahte içki yapanlara kızamıyorum niyeyse: )

Belki, içenlere bir nebze olsun ders oluyordur diye ümit ediyorum bu vakalar..

Hiç sanmıyorum abla öyleleri var ki... '' Eşşeğin ölümü arpadan olsun'' misali...

Feride
06-13-2009, 02:25
Hiç sanmıyorum abla öyleleri var ki... '' Eşşeğin ölümü arpadan olsun'' misali...

: ) Yok gel de acı şimdi bunlara: )

Yıldırım
06-13-2009, 02:26
: ) Yok gel de acı şimdi bunlara: )

Ya sahte rakıdan ölenlere ne demeli....

Feride
06-13-2009, 02:30
Ya sahte rakıdan ölenlere ne demeli....

İçim sızlıyor diyemeyeceğim. Allah bilir ama , görünüş itibariyle pisi pisine öldüklerini

düşününce, insan bir ürperiyor haliyle..

Eşref
06-13-2009, 10:18
İçim sızlıyor diyemeyeceğim. Allah bilir ama , görünüş itibariyle pisi pisine öldüklerini

düşününce, insan bir ürperiyor haliyle..

Daha önce de forumda buna yakın bir konu olmuştu. Sadece sahte içki üretmekle kalacaklarını bilsek, belki bizler için çok da sorun olmaz. Ama bugün içkinin sahtesini üretiyorlarsa, yarın yediğimiz tavuğa, içtiğimiz süte de bir pislik karıştırırlar. Çünkü bunların gözünü para hırsı bürümüş.

Diğer mesele de kişi içki içiyorsa, bu öldürülebileceği anlamına da gelmez. İçki içenlerin içkisine zehir katıp onları öldürmek, cinayettir.

İnsan sağlığıyla oynayan sahtekarlara hiç bir surette taviz vermemek ve bunları en ağır cezalara çarptırmak gerekir.