Orijinalini görmek için tıklayınız : kadın kamyon şöförü olursa :)
Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur
-yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım
-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman
-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti
-miras değil sevgilim hediye etti güzelim
-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım
-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim
-nazar etme ne olur evlen senin de olur
-Rujum biter yollar bitmez...
-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim ...
-bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...
-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni
sollarsan eğer, arabanı uçururum..
Merve hanım teşekkürler paylaşım için +1
Sanırım bu tür yazılar ile muhattap olmaktansa , bayanların kamyon sürme azimlerini ocak ve şantiye içi calışmalara teslim etmek gerek , bizlerde karayollarında bu tür yazılar ile yüzgöz olmayız.
ama Yalçın abi biz erkeklerin butür yazıları ile karayollarında yüzgöz oluyoruz ;D ;D hiç şikayet ettik mi?? :P :-X :)
Sanırım bu tür yazılar ile muhattap olmaktansa , bayanların kamyon sürme azimlerini ocak ve şantiye içi calışmalara teslim etmek gerek , bizlerde karayollarında bu tür yazılar ile yüzgöz olmayız.
ama Yalçın abi biz erkeklerin butür yazıları ile karayollarında yüzgöz oluyoruz ;D ;D hiç şikayet ettik mi?? :P :-X :)
Haklısınız ama erkeklerin daha çok sosyal mesajlar vermesi göze carpıyor , bayanlara ait tüketim kültürünü ayyuka cıkaran ve toplumu temelden yıkan aşırı tüketme hastalığına insanları sürüklemiyor değilmi :D
Yalçın abi yapma Allah aşkına sosyal mesaj mı ?? şimdi örnek vermek isterim ama forum ahalisinin göz zevkini bozmayayım diyorum :D
ayrıca alışveriş keyfimize karışmamanızı öneririm yoksa ayaklanma çıkartırım :P ;D ;D
Haklısınız ama erkeklerin daha çok sosyal mesajlar vermesi göze carpıyor , bayanlara ait tüketim kültürünü ayyuka cıkaran ve toplumu temelden yıkan aşırı tüketme hastalığına insanları sürüklemiyor değilmi :D
Yalçın abi yapma Allah aşkına sosyal mesaj mı ?? şimdi örnek vermek isterim ama forum ahalisinin göz zevkini bozmayayım diyorum :D
ayrıca alışveriş keyfimize karışmamanızı öneririm yoksa ayaklanma çıkartırım :P ;D ;D
Bakın demokratik sürecte nefes alamayan her tavrın tavırları, bu bayanları minder dışı güreşlere maalesef sürüklüyor . Meselenin topluma dönük veryansınları ile nizam tahsis etmek isteyenlere karşı hoyratca mücadele , bayanların genetik yapısındaki istemezuk kültürü ile orantılı bir vaka , Alışveriş noktasında , tv aracılığı ile belleklerine adeta kodlanan tüketme aşkları sosyal hayatta bir karşılık ifası için , yüksek donanımlı alışveriş merkezlerini , tekrar tekrar tavaf etmelerine sürüklüyor bayanları , bayan iç güdüsünün dayatılan her kültür karşısında felc olan hisleri ile yol almalarının sonu her daim kısır döngülü tüketim havuzları oluyor maalesef , yaw konuyu nereye taşıdık hakkını helal et sizin üstünüzden tüketim siyaseti yaptık afola :D
estagfurullah Yalçın abi renk kattın..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.