Orijinalini görmek için tıklayınız : KADINLARı VE ERKEKLERİ NASIL MUTLU EDERSİNİZ ?
Bir Kadın Nasıl Mutlu Edilir
BIR KADIN NASIL MUTLU EDILIR: çok zor değil :)
BIR ERKEK, BIR KADINI MUTLU ETMEK IÇIN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR:
1. bir dost
2. bir yoldaş
3. bir aşık
4. bir ağabey
5. bir baba
6. bir usta
7. bir asçı
8. bir elektrikçi
9. bir marangoz
10. bir muslukçu
11. bir tamirci
12. bir dekoratör
13. bir stilist
14. bir psikolog
15. bir haşere yok edici
16. bir psikiyatrisi
17. bir şifacı
18. iyi bir dinleyici
19. bir organizatör
20. iyi bir baba
21. çok temiz
22. sempatik
23. atletik
24. sıcak
25. kibar
26. nazik
27. zeki
28. komik
29. yaratıcı
30. şefkatli
31. güçlü
32. anlayışlı
33. hoşgörülü
34. sağduyulu
35. hırslı
36. yetenekli
37. cesur
38. kararlı
39. doğru
40. güvenilir
41. tutkulu TABI SUNLARI UNUTMADAN:
42. ona düzenli olarak iltifat etmek
43. alışverişi sevmek
44. dürüst olmak
45. çok zengin olmak
46. onu strese sokmamak
47. başka kızlara bakmamak VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR:
48. kendinden çok ona odaklanmak
49. ona, özellikle kendisi için çok fazla zaman ayırmak
50. nereye gittiğine aldırmadan ona çok fazla yer sunmak SUNLAR DA COK ONEMLI: Asla unutulmayacaklar:
51. doğum günleri
52. yıldönümleri
53. onun aldığı kararlar
ERKEK NASIL MUTLU EDILIR!!! :
1. Karnını iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterince madde 1 den tekrar başlayın
serkan yücel
08-16-2007, 00:14
huzursuzluk yapmasak azla yetiniriz ama çıkartırsak çok yani öyleemi hımmmmmmm :D :)
aslında küçücük şeylerle mutlu olan yüce varlıklarız ;D
Benide_Kapatın
08-16-2007, 18:12
bu kadar çok mu ???
gözünüzde büyütmeyin yavvv :o
Benide_Kapatın
08-16-2007, 18:14
53 madde yavvv..
Ne bu kadınlar deklarasyonu mu >:(
bazıları bazı kadınlara göre değişebilir ama yinede en kötü ihtimali düşünmek lazım
Allah yardımcınız olsun beyler :D
Benide_Kapatın
08-16-2007, 18:22
Allah razı olsun hanımlar >:( >:(
hanımlar beyler tartışmayın
iki tarafında yapması gerekenleri arkadaşımız belirtmiş
mutlu eden mutlu olur
Benide_Kapatın
08-16-2007, 18:53
tamam da bizde sayalım mı şimdi ;D
Bir aşçı
Bir çocuk bakıcısı
Bir öğretmen
Bir temizlikçi
Bir
vs
vs
vs
diye ???
;D
bunlar zaten bizlerin %99 da mevcut olan şeyler ;)
kadınları mutlu etmek için
onları sevmek
dertlerini paşlaşman
ve sadık kalman lasım
bunları öğrendim ben bilmem yanlısmı
çook denedim aslında
uzaklaşmak istedikçede yapışıyolar
nasıl bircins anlamadım
en iyisi görücü usulu evlenip gitmek
Benide_Kapatın
08-16-2007, 18:59
Çoğu işe yarar işi erkekler yapıyo zaten....
Çamaşır makinası çıktı mertlik bozuldu ya ;D ;D
nasıl kadını mutlu etmekle ne lakası var hocam
hem makine çıktığına dua edelim ya
Benide_Kapatın
08-16-2007, 19:04
espri takılıyoz ya sende ;D
oguzdesouza
08-16-2007, 19:40
Bu ne yaa ben kadın felan mutlu etmicemmm :o :o :o :o :o :o
farklı fıtratlarda yaratılmışız biraz anlayış biraz saygı çiftlerin mutluluğu için yeterli
oguzdesouza
08-16-2007, 19:49
farklı fıtratlarda yaratılmışız biraz anlayış biraz saygı çiftlerin mutluluğu için yeterli
işte budur ne gerek var o kadar maddeye uymaya
işte budur ne gerek var o kadar maddeye uymaya
eyvallah.....
_tuba_89
08-24-2007, 03:16
yoksa siz kendinize güvenmiyor musunuz ? şuncacık madde ne varr ;D
mesudum47
08-24-2007, 03:28
ne derlerse desinler, kabullenmiş gözükmek....
AkSa- 34
08-24-2007, 03:59
oldu valla şekilden şekile girelim.bunları yapsak bunların havasından geçilmez!!!!!!yafff
evet gerektiğinde herşey olabilmeli, bana ait bir tane var ama ondan bir tane daha var mıdır bilemem :)
bende de var bir tane nazar değmesin ;)
melihyavuz
11-16-2007, 18:55
en zayıf noktaları iiltifat
Bir erkek nasıl mutlu edilir?
1. Karnını iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterirse Madde-1 den tekrar başlayın :)
özgürtutsak
06-06-2008, 01:08
çoh hoşşşş
ümitli_bekleyis
06-06-2008, 01:10
[b]Konular birleştirilmiştir. Buradan devam edelim ;)
Bu arada her iki cinsin biribirini anlaması keşke bu kadar basit olsa. ama bir yandan da basit olması aynı anda anlamını yitirmesine sebep olur .Vazgeçtim :)
Bu arada her iki cinsin biribirini anlaması keşke bu kadar basit olsa. ama bir yandan da basit olması aynı anda anlamını yitirmesine sebep olur .Vazgeçtim :)
konumu birleştirdin ya..... >:( >:( >:( >:( >:(
ümitli_bekleyis
06-06-2008, 01:16
Ama böyle daha anlamlı ve kapsamlı oldu. Hem suçlu hem güçlü :) Kızma hemen ...
Ama böyle daha anlamlı ve kapsamlı oldu. Hem suçlu hem güçlü :) Kızma hemen ...
bak halen güçlü o >:(
tayyipleyiz
06-06-2008, 01:20
Erkekleri "basite" alan aldanır ... 8)
1. Karnını iyice doyurun
2. Uzaktan kumanda ve çayını verip rahat bırakın Huzursuzluk belirtisi gösterirse Madde-1 den tekrar başlayın :)
keşke bukadar basit olabilseydi :) menun olmazlarki bir türlü ::)
olmazlar olmaz...ne verirsen fazlasını isterler.... :-X
tayyipleyiz
06-06-2008, 18:14
Yanlış tespit ... Onları anlamaya çalışın bence . :)
anlamakmı? yapmayın anlaşılmaz onlar ;)
tayyipleyiz
06-06-2008, 18:27
Sanki anlamaya çalışmıyorsun ... Bu da seni önyargıya itiyor. :)
Sanki anlamaya çalışmıyorsun ... Bu da seni önyargıya itiyor. :)
ben ve önyargı cık cık olmadı... :-[
akgenclik56
06-06-2008, 18:29
1. Karnını iyice doyurun
eh az bişey doğru :D
tayyipleyiz
06-06-2008, 18:30
Eren sen bizim savaşı bitirdin, hükmen mağlub olduk ya ... 8)
politikaci
06-06-2008, 18:32
Karnını doyur
maçını izlet
ortalığı temiz tut
işten gelince ayağına terlik giydir..
hiç birisini yapmam önce terliği kafasına fırlatır sonrada tavayla döverim :D
Erkeğin mutluluğu kadının mutluluğundan geçer sanırım , bu bir kültürün dayatması , kadının mutluluğu erkeğin mutluluğuna erkeğin mutluluğu kadının mutluluğuna endeksli gelişir ise birisi mutlu olmamak için özellikle caba sarfeder , mutluluklar mesüliyetler nazarında gelişir birbirine dayatılan bir amacın değil , mutlu olunması gerektiği kadar mutsuz olunduğunda bunun arasında mutlu olmayı şiar edinenler için asıl mutluluk yaşanır . :-*
:o :o :o :o
mutluluğun içinde mutluluk aramak gibi birşey bu yazdıklarınız :o
kabul etmek gerekirki insan oğlu tatminsiz varlıklardır.. yani ne yaparsanız yapın tatmin olmaz..erkek içinde kadın içinde bu böyledir... yani bu çekişmeyi kimse kazanamaz aslında :)
tayyipleyiz
06-06-2008, 18:34
ben ve önyargı cık cık olmadı... :-[
Erkeklerden ne bekliyorsan, en az beklentin kadar verebilmelisin bence ... Yoksa çocuk muamalesi kurtarmaz ... :)
akgenclik56
06-06-2008, 18:37
üstadım ne yapım dayanamadım .işin içinde yemek kumanda,çay,rahatlık var
ama erkeklik için bunları görmezlikten geliyorum artık.yok bu şekil mutlu edemezler
:D :D :D
tayyipleyiz
06-06-2008, 18:40
üstadım ne yapım dayanamadım .işin içinde yemek kumanda,çay,rahatlık var
ama erkeklik için bunları görmezlikten geliyorum artık.yok bu şekil mutlu edemezler
:D :D :D
Kendini "basite" indirgersen, yapılabilecek bir şey yok sanırım ... ;D
akgenclik56
06-06-2008, 18:42
kesinlikle :-*.bir anlık açlığıma denek geldi destekledim :D :Dyanlış yapmışım meğer :D :D
Erkeğin mutluluğu kadının mutluluğundan geçer sanırım , bu bir kültürün dayatması , kadının mutluluğu erkeğin mutluluğuna erkeğin mutluluğu kadının mutluluğuna endeksli gelişir ise birisi mutlu olmamak için özellikle caba sarfeder , mutluluklar mesüliyetler nazarında gelişir birbirine dayatılan bir amacın değil , mutlu olunması gerektiği kadar mutsuz olunduğunda bunun arasında mutlu olmayı şiar edinenler için asıl mutluluk yaşanır . :-*
kabul etmek gerekirki insan oğlu tatminsiz varlıklardır.. yani ne yaparsanız yapın tatmin olmaz..erkek içinde kadın içinde bu böyledir... yani bu çekişmeyi kimse kazanamaz aslında :)
Bu da şu demek oluyor sizin mutlu olmaya niyetiniz yok :D Denizdeki dalgaların gıymetini tibindeki yosun bilirmiş , kutsal dairedeki mutsuzluk anların kıymetinini evli çiftler bilir , ve mutlu karelere ulaşmak için yeni yeni sanatsal mutluluklar oluşturmada geçikmez. çünkü bilirler ki kısacık bir ömürde hiç değmez uzun soluklu mutsuzluklara :-*
denizdeki dalgaları başka kıyılırda arayan, mutluluğun anlamının karşısındaki insanı mutlu etmek olduğunu değilde,, kendisini mutlulu etmek olduğunu zannedenler , bu kavramın dışında kalıyor bence yalçın abiii 8)
Bu da şu demek oluyor sizin mutlu olmaya niyetiniz yok :D Denizdeki dalgaların gıymetini tibindeki yosun bilirmiş , kutsal dairedeki mutsuzluk anların kıymetinini evli çiftler bilir , ve mutlu karelere ulaşmak için yeni yeni sanatsal mutluluklar oluşturmada geçikmez. çünkü bilirler ki kısacık bir ömürde hiç değmez uzun soluklu mutsuzluklara :-*
denizdeki dalgaları başka kıyılırda arayan, mutluluğun anlamının karşısındaki insanı mutlu etmek olduğunu değilde,, kendisini mutlulu etmek olduğunu zannedenler , bu kavramın dışında kalıyor bence yalçın abiii 8)
Bakıyorumda ne güzelde felsefik uzantılarınız varmış ,daha önce bu bakış acılarınızdan bizleri mahrum etmişşiniz demekki , sanırım sandalını kıyısı durduğu halde başka kıyılara göz diken kokuşmuş ruhlu insanlar bu meşru kutsal dairenin dışındadır selin abla , hayatı öteki ile özdeşleştiren hiç bir sine , geçici ve sanal zevklerin esaretine girmez , insan meşru sınırlar dairesinde hakiki mutluluğa kenetlenmiş ise o daire ebede kadar onu korur zaten , yalnız dünyası ve zihni böyle kaymalar yaşadığı anda meşru daire onun için artık bir araç haline gelmiştir . Ve akibetini yaşar bu ruhlar ,yalnız büsbütün harama kapalı göz ve sineler için mutluluk canlarından başka canlar calmaz o dairenin içinde , böyle güzel acılıma sebep olduğunuz için teşekkürler selin abla +1 8)
bana abla deme yalçın abiii ;) zaten yaşlandım iyce yaşlı sanıcaklar beni yaw ;)
inşallah hepimizin gözleri büsbütün harama kapanır .....
Kadın ve erkek mutluluğu fani şeylerde arıyorsa hiçbir zaman mutlu olamaz. Mutlu olduğunu sandığı anlarda bile araya doyumsuzluk girer. Daha fazlasını ister. Tıpkı uyuşturucu gibi. Sonra bir bakarsınız, peşinden koştuğunuz fani şeyler içinde yok olup gitmişsiniz.
Kadın ve erkek mutluluğu fani şeylerde arıyorsa hiçbir zaman mutlu olamaz. Mutlu olduğunu sandığı anlarda bile araya doyumsuzluk girer. Daha fazlasını ister. Tıpkı uyuşturucu gibi. Sonra bir bakarsınız, peşinden koştuğunuz fani şeyler içinde yok olup gitmişsiniz.
+1 ne söylenebilirki harika bir yorum :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.