Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahraman Polis Altı PKK'lıyı Böyle Püskürttü
Erzurum Hınıs İlçe Emniyet Amirliği önünde nöbet tutan polis memuru, büyük bir faciayı önledi. Polisle başa çıkamayan 6 terörist bir kamyonetle kaçmak zorunda kaldı.
Binaya saldırarak büyük bir katliam yapmak isteyen 6 PKK'lı ile tek başına çatışan cesur polis, teröristleri geri püskürttü. Kapıdaki özel harekat polisini aşamayan teröristler, bir kamyonetle kaçmak zorunda kaldı.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ... (http://habervaktim.com/videoizle.php?id=1121)
Terör örgütü PKK militanlarının, 7 Eylül'de Erzurum Hınıs İlçe Emniyet Amirliği'ne düzenlediği saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Saat 18.50 sularında gerçekleşen saldırının görüntüleri, bir facianın nasıl önlendiğini gözler önüne seriyor. 4 terörist, arkası açık bir kamyonetle emniyet amirliğinin önüne geliyor. Bunlardan 3'ü, silahlarıyla birlikte aşağı atlayarak bir otomobilin arkasına gizleniyor. Bir tanesi ise arabada unutuluyor. Kamyonet, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra tekrar duruyor ve bu PKK'lı da aşağı inerek arkadaşlarının yanına doğru koşuyor. Daha önce bölgeye gelerek yakınlardaki iş yerlerine saklanan 2 kişi de katılınca teröristlerin sayısı 6'ya çıkıyor.
Teröristleri fark eden nöbetçi polis, erken davranarak ateş açmaya başlıyor. Saklandıkları arabanın arkasından kafalarını bile çıkaramayan teröristler, ne yapacağını şaşırarak havaya ateş açıyor. Sonradan gelen PKK'lı el bombası atmasına rağmen polisin direnci devam ediyor. Sol elinin baş parmağından yaralanan polis, çatışmayı sürdürüyor. Çaresiz kalan teröristler geri çekilerek kendilerini bekleyen kamyonete doğru koşuyor. PKK'lıların peşini bırakmayan polis, arkalarından giderek ateş etmeyi sürdürüyor. Kamyonete binen teröristler geldikleri gibi olay yerinden uzaklaşıyorlar. Görüntülerde, teröristlerin çocuk yaşta olduğu dikkat çekiyor.
Güvenlik güçlerinin olaydan sonra yaptığı araştırmada, söz konusu kamyonetin Hınıs'ın Divan Hüseyin Köyü'nde arıcılık yapan bir kişiye ait olduğu belirlendi. Teröristlerin, kamyonetin sahibini bağlayarak aracı gasp ettikleri tespit edildi.
CİHAN
serefsizler erzuruma kadar sizmislar.. artik topyekün savas dönemi baslamisdir.. bu teröristlerede, yataklik yapanlarinada, sempazitanlarinada haddi bildirilmelidir..
İntifada
09-17-2011, 16:33
serefsizler erzuruma kadar sizmislar.. artik topyekün savas dönemi baslamisdir.. bu teröristlerede, yataklik yapanlarinada, sempazitanlarinada haddi bildirilmelidir..
adamlar istanbula kadar sızdı yav erzurum ne ;D
furkana haddini kim bildirecek :(
oda birşey mi siz buna bakın...
http://www.akpartiforum.com/ulkemin-caliskan-polisi-geceli-gunduzlu-t155190.html?t=155190
adamlar istanbula kadar sızdı yav erzurum ne ;D
furkana haddini kim bildirecek :(
ya istanbulu anlarim sonucta cok kozmopolit bir sehir ve güvenlik sorunu olabilir..
ama erzurum hem muhafazakar hemde milliyetci bir yerdir normalde terör orada barinamaz ama halkin can güvenligi sorunu olunca normal diyebiliriz..
http://www.akpartiforum.com/ulkemin-caliskan-polisi-geceli-gunduzlu-t155190.html?t=155190
konuyu neden provoke etme geregi duydun ki simdi sen bu polisle, o polislerimi karsilastiriyorsun?
burada canini disine katmis ve teröristleri püskürtmüs bir polis var orada bilmem ne mitinginin afislerini toplayan polisler var..
EpiVaTeS
09-17-2011, 16:45
Ammar'ın yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır...
sıcak yuvanda o polis sayesinde uyuyorsun...
sırf kürtsün diye pkklı şerefsiz köpekleri destekliyorsan...
ümmet demeni samimi bulmam bilgine...;;)
İntifada
09-17-2011, 16:48
adam hizbullahçı
ne pkksı :)
EpiVaTeS
09-17-2011, 16:55
hizbullahçı olması irdelemez...
polis ne zaman doğru yapsa illa bişi sıkıştıracak...
ben pkklısında demedim...;;)
Ammar'ın yaptığı durumdan vazife çıkarmaktır...
sıcak yuvanda o polis sayesinde uyuyorsun...
sırf kürtsün diye pkklı şerefsiz köpekleri destekliyorsan...
ümmet demeni samimi bulmam bilgine...;;)
ne demesin canım çok kadar çok rahat yattık ki bazılarımız 6 ay kadar iskencelerde yattı ama 10 hiç uyumadan.
çıkarırım tabiki vasife polis usanmamış tek tek dükan gezmiş afiş indirmek için.,
PKK püskürtmüş yok bide seyir etseydi.
PKK bizi taraken onlar kovan topluyordu :) :D
ayrıca verdiğim liki okumadan yazdığın anlaşılıyor PKK savunuyormuşum yazıklar olsun.
EpiVaTeS
09-17-2011, 17:12
ne demesin canım çok kadar çok rahat yattık ki bazılarımız 6 ay kadar iskencelerde yattı ama 10 hiç uyumadan.
çıkarırım tabiki vasife polis usanmamış tek tek dükan gezmiş afiş indirmek için.,
PKK püskürtmüş yok bide seyir etseydi.
PKK bizi taraken onlar kovan topluyordu :) :D
dönem polisini eleştirebilirsin...
ama hepsini kuruma mal edemezsin...
ne polisler var ki senden daha iyidir...
dönem polisini eleştirebilirsin...
ama hepsini kuruma mal edemezsin...
ne polisler var ki senden daha iyidir...
benim verdiğim linki okumadın belli dünün 16.09.2011 polisini eleştiriyorum zaten konun geçmişe gitmesini sağladın konuyu okuda öyle yazışalım.
yaptigin tam anlamiyla isgüzarlikdir.. senin o bahsettiklerinin bu konuyla, bu konudaki polisle alakasi nedir..
polis, polisdir diyerek neden konuyu provoke ediyorsun.. konu ve konudaki polis hakkinda görüsünü belirt gec karsiya neden böyle bir konuda isgüzarlik yapma geregi duyuyorsun ki?
EpiVaTeS
09-17-2011, 17:17
benim verdiğim linki okumadın belli dünün 16.09.2011 polisini eleştiriyorum zaten konun geçmişe gitmesini sağladın konuyu okuda öyle yazışalım.
oradaki polisler ile buradakiler arasındaki tek ortak özellik üniformaları...
boşuna çeneni yorma...;;)
yaptığın resmen menfaatçiliktir...
işgüzarlıktır...
alakaya maydonozluktur...;;)
pankartları toplamasa polis iyi olacaktı yani..
siz bu kafayla giderseniz hiçbirşey yapamazsınız...
hep kendinizi haklı görüyorsunuz....
ZORUNUZA MI GİTTİ nıç nıç nıç :)
hani onların sayesinde rahat uyuyordum. tabi kutsallarınıza dokundu. sizde haklısınız. ben bu polisler hakkında bişey yazmadım yorumda yapmadım bide bunlara bakın asıl kahramanlar burada dedim .
kendi içgüzarlılığınıza bakın kahramanlara hit ama zalimlere ses yok sizin yaptığınız ne oluyor ??? bey efendiler.
pankartları toplamasa polis iyi olacaktı yani..
siz bu kafayla giderseniz hiçbirşey yapamazsınız...
hep kendinizi haklı görüyorsunuz....
sen afiş toplamanın haklılığını ortaya koy biz hasızlığımızı kabul edelim siz kendi kafanıza bakın birşeyleri kutsamışsınız iğne ucu dahi dokundurtmuyorsunuz. ?
her türlü izni alınmış afişimiz indirilecek bizde haksız olacak bu kafaya hayran kaldım doğrusu.
EpiVaTeS
09-17-2011, 17:24
ZORUNUZA MI GİTTİ nıç nıç nıç :)
hani onların sayesinde rahat uyuyordum. tabi kutsallarınıza dokundu. sizde haklısınız. ben bu polisler hakkında bişey yazmadım yorumda yapmadım bide bunlara bakın asıl kahramanlar burada dedim .
kendi içgüzarlılığınıza bakın hakramalara hit ama zalimlere ses yok sizin yaptığınız ne oluyor ??? bey efendiler.
Bay işgüzar...;;)
senin yaptığını ben yaparsam haklısın...
amma velakin ben senin gibi fırsatçı değilim...
işgüzarlıkmış...
ne alakaysa ki polisi övücü tek mesajımız bile yokken durup dururken alakaya maydonoz bir konuyu buraya taşımandaki manayı çözemedik...
kutsalı mutsalı bilmem...
bir doğru vardır bide yanlış...
senin yaptığının ne olduğuna sen karar ver...
ben değil...
hmm oke...???
ksuura bakmada hiç uzlaşmacı değilsiniz....
bu kafayla giderseniz herşeyi kabullenmiş olursunuz....
biraz daha medeni tavırlar gösterin, belkide bu kadar dik başlılığınız yüzünden kaybediyorsunuz?
bunu hiç düşündünmü?
zalim diyorsun...
neye göre zalim...
farkindamisin iyice zivanadan ciktin.. bu üslub, bu anlayis ve bu tavirlarla kimseye hakliligini inandiramizsiniz cünkü yaptiginiz resmen firsatcilik ve bencillikdir..
böyle bir konuyu bile kendi cikarlarina alet eden, kendi propagandasi icin kullanan birinin söylediklerine itibar edilmesini beklemiyorsun herhalde..
o acidan insanlari kendinden nefret ettirmekden uzak dur ve derdini yolunda, yordaminda ara..
öyle cok bilmis ve bencil tavirlarla ancak kendi egonu tatmin edebilirsin savundugun davaya hizmet degil köstek olursun ki malesef öyle oluyorsun..
her defasinda yaklasmak istedikce bu tavirlarin uzaklastiriyor ve görünen o ki sadece beni degil diger arkadaslarida ayni tutum iceriyor..
farkindamisin iyice zivanadan ciktin.. bu üslub, bu anlayis ve bu tavirlarla kimseye hakliligini inandiramizsiniz cünkü yaptiginiz resmen firsatcilik ve bencillikdir..
böyle bir konuyu bile kendi cikarlarina alet eden, kendi propagandasi icin kullanan birinin söylediklerine itibar edilmesini beklemiyorsun herhalde..
o acidan insanlari kendinden nefret ettirmekden uzak dur ve derdini yolunda, yordaminda ara..
öyle cok bilmis ve bencil tavirlarla ancak kendi egonu tatmin edebilirsin savundugun davaya hizmet degil köstek olursun ki malesef öyle oluyorsun..
her defasinda yaklasmak istedikce bu tavirlarin uzaklastiriyor ve görünen o ki sadece beni degil diger arkadaslarida ayni tutum iceriyor..
ağam gurur yapıp polisin yaptığına teşekkür bile edemiyor....
bakınız diğer konulardada aynı, değişen birşey yok...
sonra mazlumuz derler....
ağam gurur yapıp polisin yaptığına teşekkür bile edemiyor....
bakınız diğer konulardada aynı, değişen birşey yok...
sonra mazlumuz derler....
her konuda sadece "ben" diyor yani her konuya kendi cemaati cercevesinden bakiyor..
bu dünyada bir onlar mazlum, bir onlar sorun yasadi..
iste bu yüzden bizler ona yaklastikca o bizde uzaklasiyor, biz empati yapip anlamaya calistikca o hayir biz mazlumuz, biz hakliyiz diyor.
o acidan tartismanin pekte anlami yok cünkü adam ezberledigi seyleri söylüyor, bizim yazdiklarimizi kaale bile almiyor!
ağam esas sorunda burada zaten...
lakin kendilerini mazlum görenler diğerlerinin hiç acı çekmediklerini düşünüyor...
ne kadar yazık...
benim yazılarımda sorun yok birşeyleri kutsamışsınız dokundurtmuyorsunuz. benim iç güzarlıksa size ne oluyor siz bir konuyu başka konuya bağlamadınız.ki gayet bağlantılıdır. bendi utanmadan beni haksız çıkarıyorsunuz bana her şeye yes diyen kafa lazım değil 3 gündür laikliği savunup duruyorsunuz neden çünkü er doğan demiş ben dik kafam bana sizinde her şeye eğe kafa sizin olsun.
mavera hesabınıza gelmeyen yorum yapıyorum diye nefret ediyorsun sonuna kadar yolun açık ve senin gibi düşünenlerinde. ben konularımı silenlerden bile nefret etmedim kızdım kırıldıma ma nefret etmedim soğumadım da ve gördüğünüz gibi de devam ediyorum
şahıslara takılı kafanıa değiştirin bence her verdiğim cevaba başka konu yapıştıryorsunuz. siz kahraman polisten bahsettiniz bedne kahraman polis gösterdim ize zorunuza gittiğini biliyorum ama kusura bakmayın onun için yazmamazlık etmicem.
NOT : kaybettiğimiz kim söyledi ?? buna emin misiniz ? nerde kaybettik mesela işkenceleri hak mi ettiniz diyeceksin PKK taraken seyir etmeyi hak mı ettiniz diyeceksiniz PKK ile kıyı köşeerde görüşülüken aynı zaman islami STK lara baskınları helikopterleri bindermeyi hak ettini mi diyeceksin ?
veya ne diyeceksin ? Rabbimze çok şüküler ki yardımını esirgemiyor. sevdiğimiz yanlış yapınca yanlış dememek için 1000 değil nilden su hetirmiyoruz.
her konuda sadece "ben" diyor yani her konuya kendi cemaati cercevesinden bakiyor..
bu dünyada bir onlar mazlum, bir onlar sorun yasadi..
iste bu yüzden bizler ona yaklastikca o bizde uzaklasiyor, biz empati yapip anlamaya calistikca o hayir biz mazlumuz, biz hakliyiz diyor.
o acidan tartismanin pekte anlami yok cünkü adam ezberledigi seyleri söylüyor, bizim yazdiklarimizi kaale bile almiyor!
Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ?
TUTURMUŞSUNUZ CEMAAT ÇERÇEVESİ ne desek cemaat çerçevesi diyorsunuz.
polis zülüm ediyor diyorum cemaat oluyorus
erdoğanın dediği yanlış diyorum cemaat çerçevesi
PKK kardeşlerimizi öldürüyor sesiz kalınıyor diyoruz cemaat çerçevesi
dernekllerimiz basılıyor diyoruz cemaat çerçevesi
kardeşlerimiz boktan bahenelerle tutuklanıyor diyoruz cemaat çerçevesi
açtığım konuda yalan mı yazdım da menfaatım olsun. insna gibi bıraksınlar bakalım konu açıyormuyuz.
neo laikler...
Özgür Çağrı
09-17-2011, 17:41
Vay goçum benim tırroların canına okumuş :)
haci istedigin kadar demogoji yap malesef kendin calip, kendin oynuyorsun cünkü yazdiklarina artik kendin bile inanmiyorsun..
sen insanlarin acigini aramaya calisan, insanlari rencide etmek icin elinden geleni yapan bir tutum izliyorsun..
millete diyorsun ama bagnazin önde gidenisin hemde öyle, böyle degil sen cemaatini nerdeysen dinden, milletten öne cikaran bir tutum icerisindesin o yüzden senin gibilerle fikir tartismak insana birsey kazandirmaz aksine sinirlerini arttirir..
bir kere bile ben haksizim,bir kere bile yanlis biliyorum yada özür diliyorum deme erdemini gösterdin mi bilmiyorum yada gözüme carpmadi..
bu konuyu bile provoke yaparken kendi ucuz showunu yapiyor, olayi nereye cekiyorsun her konuyu kendi üstün gördügün, kutsadigin ve dünyada tek ezilen olarak gördügün cemaate getiren seninle bu konulari konusmak deveye hendek atlatmak kadar zordur kardesim..
bak simdide köseye sikistin hemen laiklik diye konuyu yine degistirdin haci kabul et senin bu sitede amacin üzüm yemek degil,bagciyi dövmekdir bunuda saygiyla karsilarim sonucta ezberledigin seyler bu yönde hareket etmeni sagliyor..
Allahtan kor bey efendi polisin zülmü ile cemaatin en alakası var. cemaatime zülüm ediyor senin gibiler cemaatını ön plana çıkarma dememesi için susacak mıyız. istediğiniz diebilirsiniz ki gördüğünüz gibi icraatlar lafla kalmıyor dükkan dükkan gezilip elleri çıkarıyorlar. cemaat çerçevesiymiş. laiklik konusunda başka cemaat ve hocaların çerçevesidne baktık ta sizde ne değişti tayip demiş doğrudur ben cemaat çerçevesidne söylüyorum siz parti çerçevesinde savunuyorsunuz. değil mi ?
iste senin kafanin basmadigi nokta burada.. bu konuda o söylediklerinin hic birisi yok, bu konuda cemaatler kavgasida yok ama sen konuyu provoke ederek, istedigin yöne cekdin cünkü amacin bir yerlere mesaj vermek, amacin etegindeki taslari dökmek o yönden konunun önemi yok isterse oyun konusu olsun sonucta senin kutsadigin cemaatin söz konusuysa konular teferruat oluyor degil mi ;)
Hüdaverdi
09-17-2011, 17:49
2 kanal tek polis dedi,başka bir kanal özel harekat dedi.
Yahu onu bunu boşverinde herifler komyenetle gelip kamyonetle kaçıyor şehrin ortasında.
Devriye gezen hiç mi polis yoktu ?
haci istedigin kadar demogoji yap malesef kendin calip, kendin oynuyorsun cünkü yazdiklarina artik kendin bile inanmiyorsun..
sen insanlarin acigini aramaya calisan, insanlari rencide etmek icin elinden geleni yapan bir tutum izliyorsun..
millete diyorsun ama bagnazin önde gidenisin hemde öyle, böyle degil sen cemaatini nerdeysen dinden, milletten öne cikaran bir tutum icerisindesin o yüzden senin gibilerle fikir tartismak insana birsey kazandirmaz aksine sinirlerini arttirir..
bir kere bile ben haksizim,bir kere bile yanlis biliyorum yada özür diliyorum deme erdemini gösterdin mi bilmiyorum yada gözüme carpmadi..
bu konuyu bile provoke yaparken kendi ucuz showunu yapiyor, olayi nereye cekiyorsun her konuyu kendi üstün gördügün, kutsadigin ve dünyada tek ezilen olarak gördügün cemaate getiren seninle bu konulari konusmak deveye hendek atlatmak kadar zordur kardesim..
bak simdide köseye sikistin hemen laiklik diye konuyu yine degistirdin haci kabul et senin bu sitede amacin üzüm yemek degil,bagciyi dövmekdir bunuda saygiyla karsilarim sonucta ezberledigin seyler bu yönde hareket etmeni sagliyor..
sen ekndi bağnazlığına bak
ister inan ister inanma benim sorunum değil kutsamışlığınısa dokuduğu içinin inanmamışlık yapıyorusuz.
bunu hep söylüyorsun ve i,ftira atıyorsun ben dünyanın her yeriden ezilen müslümanlar için yorum yapmış konu açmışım. kendince sıkıştırma yapıyorsun.
haksızmıyım tabi o zmana hemen yazıyorum
TESSEP'İN HER İZNİ ALIP TESETTÜR PANELİNİ İÇİN ASTIĞI AFİŞLERİ POLİSLER İNDİRMİŞ HATTA İNDİRMEKLE KALMAIŞ ASANLARA CEZA KESMİŞ BEDNE GELDİM KUTSALLAR KUTSANMIŞLAR FORMUNDA NEO LAİKLERİN ARASINDA BUNU KONU OLARAK AÇTIM BU HAKSIZLIKTIR DEDİM. çok çok özür diliyorum haksızım polislere ve tepki gösterenlere haksızlık yaptım. polis asker hele içinde ak olan herşey eleştirlemezdir. kusurumu affedinzi. BEYLER...
sırf tepki olsun diye kendinizi tatmin için karşı çıkarsanız ee haliyle deveyş hendekten değil iğne deliğiden geçirmekten daha zor olacaktır.
iste senin kafanin basmadigi nokta burada.. bu konuda o söylediklerinin hic birisi yok, bu konuda cemaatler kavgasida yok ama sen konuyu provoke ederek, istedigin yöne cekdin cünkü amacin bir yerlere mesaj vermek, amacin etegindeki taslari dökmek o yönden konunun önemi yok isterse oyun konusu olsun sonucta senin kutsadigin cemaatin söz konusuysa konular teferruat oluyor degil mi ;)
cemaat polis mi ???
senin kafa nerde ben hangi cemaatten bahsettim ben polis konusuna başka bşey mi yazdım polise polis linki verdim kutsanmışlarınızı eleştirmek hoşumuza gitmişyor ama ne yazki o kutsanmışlıklarınız gördünüz ve görmek stemediğiniz gibi saldırıp duruyorlar.
tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;)..
benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin..
haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;)
herkes ortak noktada buluşuyor molla....
hep ben diyorsunz ve açık aramada derdinde görünüyorsun...
açık kolla ve o noktada saldır pozisyonunda duruyorsun....
bunu sadece ben değil, çoğu kişi söylüyor..
bu düşünceyi kafamızda sen oluşturdun, bizler değil....
cemaat polis mi ???
senin kafa nerde ben hangi cemaatten bahsettim ben polis konusuna başka bşey mi yazdım polise polis linki verdim kutsanmışlarınızı eleştirmek hoşumuza gitmişyor ama ne yazki o kutsanmışlıklarınız gördünüz ve görmek stemediğiniz gibi saldırıp duruyorlar.
evet baska linki verdin hangi linki kendi cemaatinle alakali bir linki yani senin her zaman yaptigin isgüzarlik ;)..
yine bu konuyuda kendi kutsadigin cemaatine cevirme basarisina döndürdün, seni tebrik ediyorum kardesim, bir kac resimlede konuyu pekistirmeni en yakin zamanda bekliyorum!
tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;)..
benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin..
haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;)
neo laik olduğunda kimi kutsadığını gördük vardır bi bildiği. benim cemaatçı olmadığımı kendşdnen de daha iyi biliyorsun da ne ile üste çıkacaksın.
düsüt değilsin. cemaatim kadar diğer kardeşlerim içinde yazarım ama siz kendinize bakın diğer müslüümanlar söz konusu olunca kardeş biziler söz konusu olunca sıdlırdığınızdan olamsın.
o kaadr samimi ise türkiyede şaun saldır altında olan bi tek cemaat söyle ?? deki faalanca cematı şu şu şu yapıldı diyemiyeceksin ?
kendime yapılan zülmü kutsanmışlıllarınla bencillik yapmazsın. beni anladığını biliyorum bilmiyor değil de hak verirsen kutsanmışlar ortada kalıyor çünkü hasızlık yapanlar onlar.
Özgür Çağrı
09-17-2011, 17:59
Mavera cemaatçi değil sadece sempatizan ama onlarda materyalist zaten :p
herkes ortak noktada buluşuyor molla....
hep ben diyorsunz ve açık aramada derdinde görünüyorsun...
açık kolla ve o noktada saldır pozisyonunda duruyorsun....
bunu sadece ben değil, çoğu kişi söylüyor..
bu düşünceyi kafamızda sen oluşturdun, bizler değil....
sende ara ara destek bizim gergün canımzı yakıyorlar zülmetmeyin deyince bencilik cemaatçilikle suçlar sınız durmunuzun farkında mısınız ?
polise laf geldi diye takla üstüne tajkla atıyorsunuz sizide devletçilik polisçilik haksızlığı savunmacılık kutsamışlık deil mi ?
laiklik konusunda da eyne böyle
bize her gün dokunuyor habe rbile edemiyoruz cemaatçilik olur sizin yılda 2 oluyor atmadığınız takla yapmadığını hareket etmediğin haklı çıkarma hücümleri kalmıyor.
bi bakın arkanızı dönün bi
vangocum klavyende bazi harfler eksik yazindan birsey anlamadim.. benim laiklikle ilgili fikirlerim ortadir o yönden senin konuyu saptirma ve kendince demogoji yapma hareketlerini ciddiye almiyorum..
benim "ben" gibi derdimde yok kaldiki benim cemaatimde yok, sempati duydugum hocalar, insanlar var ve benim bu forumda bütün cemaat önderlerine karsi tutumum ortadadir o yönden müsterih olabilirsin..
farkindaysan olayi yine cemaatin boyutuna cekiyorsun ama sunu aklina sok güzel kardesim bizim senin o kutsadigin cemaatinle bir alip, veremedigimiz yok bizim senin o cemaatini kutsamakla kalmayip, forumda ajite etmenle derdimiz var..
yani her konuyu kendi cemaatine yontuyor, her konuda kendi cemaatinden bahsediyorsun cünkü sen programlanmis robot gibisin sana ezberletilenleri söylüyorsun..
simdide takmis yok laiklik ya banane laiklikden cokta umrumdaydi laiklik kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama senin meshur konuyu saptirma ve kendi düsünce eksenin cekme cabalarinin meyvesi olsa gerek..
vangocum o kadar yorma kendini ben anladim seni anladim :)
Helal olsun gerçek hayatın gerçek Polatı :)
Mavera cemaatçi değil sadece sempatizan ama onlarda materyalist zaten :p
ben her platformda dile getiriyorum ben nur cemaati dahil hic bir cemaatin mensubu, taraftari yada adami degilim ama sempatim oldugu,saygi duydugum insanlar vardir..
mesela cok absürd kacabilir ama ben gülen hocaefendiyede, islamoglu hocayada, mahmud efendi hazretlerinede, cübbeliyede hatta eski harun yahya da saygi duyuyor ve onlardan alabildigince almaya calisiyorum ama sonu "ci, cu" ile biten ekler bana göre degil, yarin isime gelmedigi zaman ceketimi alir, cikar giderim..
o söyledigim sözünde arkasindayim o bahsettigimiz cemaat artik ekonomik alanda önü alinamaz bir hizda büyümüsdür ve buda ister istemez bazi insanlarin degisimine neden olmusdur ;)
Özgür Çağrı
09-17-2011, 18:08
Anladım bayram abi bende zaten yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için belirttim :)
vangocum klavyende bazi harfler eksik yazindan birsey anlamadim.. benim laiklikle ilgili fikirlerim ortadir o yönden senin konuyu saptirma ve kendince demogoji yapma hareketlerini ciddiye almiyorum..
benim "ben" gibi derdimde yok kaldiki benim cemaatimde yok, sempati duydugum hocalar, insanlar var ve benim bu forumda bütün cemaat önderlerine karsi tutumum ortadadir o yönden müsterih olabilirsin..
farkindaysan olayi yine cemaatin boyutuna cekiyorsun ama sunu aklina sok güzel kardesim bizim senin o kutsadigin cemaatinle bir alip, veremedigimiz yok bizim senin o cemaatini kutsamakla kalmayip, forumda ajite etmenle derdimiz var..
yani her konuyu kendi cemaatine yontuyor, her konuda kendi cemaatinden bahsediyorsun cünkü sen programlanmis robot gibisin sana ezberletilenleri söylüyorsun..
simdide takmis yok laiklik ya banane laiklikden cokta umrumdaydi laiklik kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama senin meshur konuyu saptirma ve kendi düsünce eksenin cekme cabalarinin meyvesi olsa gerek..
vangocum o kadar yorma kendini ben anladim seni anladim :)
yok erdoğanın savunan benim babamdı. ilgilendirmiyormuş senin laik anlayışını biliyor bu forumda yüzde 90da biliyorduk ne yazık bi birden hepsi ne o laik kesildiler. sende gaz verenlerdendin. 3 gündür yazışıyoruz. sevdikleriem değerlerime zülüm yapılırsa her yerde dile gitiririm mevera gibiler kin güder demek keyfi bilir derim..
"kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama" maksat muhalefer olsun torba dolsun. :) bide hakketen süpersin bir sssattıur okumadığın konu halıda yorum yazıp duruyorsun bide vakıfmış muamelesi yaparak.
ama AK PARTİNİN HAS SEMPATİZANSIN
kahraman polisi yere göğe sığdırmazken zülüm yapıp keyfi davran polisler haksızdır hele ki izin alınmışsa bu zorbalıktır demek çok mu kanınıza dokunuyor ??
sende ara ara destek bizim gergün canımzı yakıyorlar zülmetmeyin deyince bencilik cemaatçilikle suçlar sınız durmunuzun farkında mısınız ?
polise laf geldi diye takla üstüne tajkla atıyorsunuz sizide devletçilik polisçilik haksızlığı savunmacılık kutsamışlık deil mi ?
laiklik konusunda da eyne böyle
bize her gün dokunuyor habe rbile edemiyoruz cemaatçilik olur sizin yılda 2 oluyor atmadığınız takla yapmadığını hareket etmediğin haklı çıkarma hücümleri kalmıyor.
bi bakın arkanızı dönün bi
molla benim için kutsallık gibi birşey yok...
bu lafları beni tanımadığına bağlıyorum....
lakin anlatmak istediğim değişik şeylerde söyle...
helal olsun hiç bir zaman eğilmiyorsun, ama hatanıda kabul et....
değişik bir konuda illa kendini öne sürme...
kim mazlum kim kral çok iyi idrak edebiliyoruz....
lakin her seferinde aynı şeyi yapıyorsun araya hop bir link at bak bizede bunu yapıyorlar demen insanları bıktırıyor....
madem çok iyisin, haklıların yanında yer alıyorsun, hükümetin yaptığı iyi şeyleri görmezden gelip her seferinde bir kulp takma peşindesin...
geçen seferde söylemiştim, hükümeti ve başbaknı seviyorum laf söyletmem diye...
hala sözümün arkasındayım...
bu kadar baskın yiyoruz, kardeşlerimiz içeri alınıyor filan diyorsun ya;
bence birazda sorunu kendinizde arayın...
niye diğer cemaatler değilde siz?
memlekette nur ve hizbullaçılar haricinde dolu cemaat var....
bunları güzelce bir düşün..
ama inanıyorum ki bu laflarıma bir kulp takıp direk savunmaya geçiceksin....
ben her platformda dile getiriyorum ben nur cemaati dahil hic bir cemaatin mensubu, taraftari yada adami degilim ama sempatim oldugu,saygi duydugum insanlar vardir..
mesela cok absürd kacabilir ama ben gülen hocaefendiyede, islamoglu hocayada, mahmud efendi hazretlerinede, cübbeliyede hatta eski harun yahya da saygi duyuyor ve onlardan alabildigince almaya calisiyorum ama sonu "ci, cu" ile biten ekler bana göre degil, yarin isime gelmedigi zaman ceketimi alir, cikar giderim..
o söyledigim sözünde arkasindayim o bahsettigimiz cemaat artik ekonomik alanda önü alinamaz bir hizda büyümüsdür ve buda ister istemez bazi insanlarin degisimine neden olmusdur ;)
benim bu konuda ve link verdiğim ci cu çı ça çk ck cm cn hangi çift harfi isiyorsan çıkar hatta cemaatın adını andığım yazıyı yaz senden özür diliyim. yoksa ses etme yeter.
ben bir keyifyeti bir zorbalığı dile getirdim.
cemaat deyip duruyorsun. bide saygını görsek fena mı olacak cemaatlere saygılı olduğunu duyduk.
demek laik anlayisim varmis benim :).. haci sana bagnaz dedim ya onun yanina bizahmet yobazda ekle..
cünkü sen fikir tartismasi yapabilecek seviyede degilsin burasi forum herkes fikrini belirtir ama bir insanin yazdiklari üzerinden onu bir kaliba oturtmaya calismak senin gibi niyet okuyucularinin isidir..
senin gibi düsünmeyeni yada senin o kutsadigin cemaate mensub olmayanlari kafana göre bir kaliba sokman, ve her konuda ayni kaliptan cikmis, cemaatini ajite eden ve konulari provoke eden mesajlarini hangi minvalde degerlendirecegiz..
ah be vangocum sunu anlamiyorsun sen hizmet ettigini saniyorsun ama senin gibiler inandigi davaya zarar veriyor tamam davanin reklamini yap, davani savun, acilarini dile getir ama bunu iyi ayarlaman lazim böyle bagnazlik seviyesinde yaparsan kimse senin ne söyledigine bakmaz hatta dogru söylediklerini bile dikakte almaz hani su yalanci coban misali :)..
erdogani savunmak yada savunmamak hangi acidan baktigina göre degisir onu savunmak gibi bir derdim yok ben dogru bildigimi söyleme gibi bir derdim var ama bu dogru bildiklerim, erdogani savunmakla birlesiyorsa oda benim sorunum olmasa gerek..
benim öyle kutsalim yokdur ama taassub konularim vardir mesela trabzonspor konusunda taassub icindeyim yani yensede, yenilsede ts liyim ama erdogan, cemaat, sahis, kurum filan güne göre degisebilir..
ama sende o yok varsa, yoksa cemaatin cünkü sen o cemaati kutsamissin ve o cemaat disindaki ümmet senin icin cok sey ifade etmiyor ama tabi ya arada diger ümmetin haberlerinide paylasiyorsun :)
Velhasil kelam vangocum sen kendini yorma ben anladim seni anladim :)
benim bu konuda ve link verdiğim ci cu çı ça çk ck cm cn hangi çift harfi isiyorsan çıkar hatta cemaatın adını andığım yazıyı yaz senden özür diliyim. yoksa ses etme yeter.
ben bir keyifyeti bir zorbalığı dile getirdim.
cemaat deyip duruyorsun. bide saygını görsek fena mı olacak cemaatlere saygılı olduğunu duyduk.
verdigin linkdeki haber senin cemaatinle alakalimi, degil mi?..
bu arada benim bu konusa senin cemaatine nasil bir saygisizligimi gördün veya hangi kem sözüm olduda ben kacirdim :)
vangocum farkindamisin kendi, kendini tezkip ediyorsun ama sorun degil ben anladim seni anladim :)
molla benim için kutsallık gibi birşey yok...
bu lafları beni tanımadığına bağlıyorum....
lakin anlatmak istediğim değişik şeylerde söyle...
helal olsun hiç bir zaman eğilmiyorsun, ama hatanıda kabul et....
değişik bir konuda illa kendini öne sürme...
kim mazlum kim kral çok iyi idrak edebiliyoruz....
lakin her seferinde aynı şeyi yapıyorsun araya hop bir link at bak bizede bunu yapıyorlar demen insanları bıktırıyor....
madem çok iyisin, haklıların yanında yer alıyorsun, hükümetin yaptığı iyi şeyleri görmezden gelip her seferinde bir kulp takma peşindesin...
geçen seferde söylemiştim, hükümeti ve başbaknı seviyorum laf söyletmem diye...
hala sözümün arkasındayım...
bu kadar baskın yiyoruz, kardeşlerimiz içeri alınıyor filan diyorsun ya;
bence birazda sorunu kendinizde arayın...
niye diğer cemaatler değilde siz?
memlekette nur ve hizbullaçılar haricinde dolu cemaat var....
bunları güzelce bir düşün..
ama inanıyorum ki bu laflarıma bir kulp takıp direk savunmaya geçiceksin....
neden mustazflar olduğunu çok ama çok iyi biliyoruz bence siz düşünün biz kafa yormakla beraber bire bir yaşadık hem benim için kutsanmışlık yok diyorsun hem laf söyletmem diyorsun yani bu yaptığın bıkkınlıktan değil. neo laikilkten gelen bir garez olmuş garezden korksaydık liaklere karşı çıkmaz gül gibi geçinirdik.
ak partinin yaptığı güzellikler takdir etmediğim ve etmediğimiz konusunda yanlışsın doğru değilsin düzeltmeni istiyorum.
ben sizin gibi yapmıyorum yanlışına yanlış diyorum hiç kimseye söz söyletmem demiyorum. Allah çok şükür düşmanımızda olsa hakka hak deriz. ak partininde hakkına hak deriz diğerlerinde de...
partizanlık kısadır haberiniz olsun.
henrde DP nerde ANAP nerde DSP yarın birileri yazacak NERDE AK PARTİ hakka laf söyletmeyin kurum kişilere değil.
verdigin linkdeki haber senin cemaatinle alakalimi, degil mi?..
bu arada benim bu konusa senin cemaatine nasil bir saygisizligimi gördün veya hangi kem sözüm olduda ben kacirdim :)
vangocum farkindamisin kendi, kendini tezkip ediyorsun ama sorun degil ben anladim seni anladim :)
ikide bizden başka mazlum yoku ( sanki bir mazlumiyet başka mazlumiyeti hakılı kılıyormuş gibi ) diğerlerini yazmıyorum konu daha çok kaçar.
kem kümünün demdin mi erdoğan bunu dediyse dolduracaktır. bil bildiği vardı. sanki mırsın başbbakanı. laiklik gelince düzeltecek..
ayrıca ikide birde tekrarlıyorsun sizden başka mazlum yok mu o zaman filistinlikler kendi sorunalrını bıraksın bizidmen bahdetsin sürekli bizde sürekli ıaraklılardan ıraklılarda somlililerden onlarda tümenistanda öyle özerimizdekş zülmü kaldırmış oluruz.
ahh be mollacım...
biraz siyaseti öğrenin hele...
devire ayak uydurun, sonra nelerin değişeceğini göreceksin...
farkındaysan ne polise haklı diyorum ne size...
lakin bir düşün diyorum....
lakin lafımı yine cımbızlayacaksın....
ama bak özür dilemedin, cevir kazi, yansin yaptin.. simdi verdigin link senin cemaatle aklakali mi degil mi onu söyle?
ama ayni ben erdoganin bugün, yarin aciklama yapacagini ve yanlis anlasilacagini söyledim ve yazimin mürekkebi kurumadan aciklama oldu yani önsezilerim iyiymis :)..
erdogan o söylemininde icini doldurmaya devam edecek sen müsterih ol..
bu arada diger mazlumlarlada ayni derecede ilgilenmeni isterim yani 99 a 1 hic de adil olmuyor sonucta müslüman, müslümanin derdiyle dertlenmeli degil mi ;)
neyse vangocum, özür dile olay bitsin, uzatmanin anlami yok :)
ahh be mollacım...
biraz siyaseti öğrenin hele...
devire ayak uydurun, sonra nelerin değişeceğini göreceksin...
farkındaysan ne polise haklı diyorum ne size...
lakin bir düşün diyorum....
lakin lafımı yine cımbızlayacaksın....
3son 3 günlük gibi mi saşyaset mesela ? yıllaca karşı çıktığımızı tavsiye etme gibi
yada yıllaca karçı çıktığımızı savunma gibi siyaset buysan lazım değil. siyasetimiz bize yetiyor.
şuan önerdiğin siyaseti çok iyi anlıyorum suyuna gitmek sürekli sandalın yanında olacak kim ne derse hemen yelkenler suya :)
EpiVaTeS
09-17-2011, 18:29
3son 3 günlük gibi mi saşyaset mesela ? yıllaca karşı çıktığımızı tavsiye etme gibi
yada yıllaca karçı çıktığımızı savunma gibi siyaset buysan lazım değil. siyasetimiz bize yetiyor.
şuan önerdiğin siyaseti çok iyi anlıyorum suyuna gitmek sürekli sandalın yanında olacak kim ne derse hemen yelkenler suya :)
peki molla...
senin yaptığın siyaset değil de ne...:)
dostum polisin bir durumuna hiç alakası yokken gidip bir link attın...
sonra ben naptım diyip duruyorsun...;;)
ama bak özür dilemedin, cevir kazi, yansin yaptin.. simdi verdigin link senin cemaatle aklakali mi degil mi onu söyle?
ama ayni ben erdoganin bugün, yarin aciklama yapacagini ve yanlis anlasilacagini söyledim ve yazimin mürekkebi kurumadan aciklama oldu yani önsezilerim iyiymis :)..
erdogan o söylemininde icini doldurmaya devam edecek sen müsterih ol..
bu arada diger mazlumlarlada ayni derecede ilgilenmeni isterim yani 99 a 1 hic de adil olmuyor sonucta müslüman, müslümanin derdiyle dertlenmeli degil mi ;)
neyse vangocum, özür dile olay bitsin, uzatmanin anlami yok :)
senden mi özür dilicem olayın cemaatle alakası yok kendine pay çıkarma. konu zorbalık konu keyfiyet.
senin özür dilemen gerekmiyor mu konuyu okumadna heldem zorba ve keyfşiteçileri bi saattır sayıyorsun.
ayrıca neo laiklikte erdoğan haklıdır demedin mi ?
müslümanın derdi iel dertlen me konusunda sanırım sizin biraz çalışmanız lazım. kutsanmışlığınıza dokunduğu için müslüman kardeşleridne yapılan zülümü resmen ve alenen alkışlıyorsunuz.
peki molla...
senin yaptığın siyaset değil de ne...:)
dostum polisin bir durumuna hiç alakası yokken gidip bir link attın...
sonra ben naptım diyip duruyorsun...;;)
az önce siyaset öğren diyordun ?
siz kahraman gösterdiniz bende daha kahramanını gösterdim biri 10 dksını ayırmış biri saatlerini. ;ı:
EpiVaTeS
09-17-2011, 18:35
az önce siyaset öğren diyordun ?
siz kahraman gösterdiniz bende daha kahramanını gösterdim biri 10 dksını ayırmış biri saatlerini. ;ı:
eşşek gibi bağıracam siyaset öğren dediğim bir mesajımı göster...?
göstermezsen iftiracı olarak gösterecem seni...;;)
Yıldırım
09-17-2011, 18:35
Molla diyoruz ama sen bu ülkedeki polisin başarısından bile memnun olamayacak birisin ...
Bizler polisin başarısını konuşurken getirip bunu koyuyorsun...
Sen kimsin kimlerdensin necisin?
Yarında şehitlerimiz olunca getirip kimle kıyaslayacaksın çok merak ediyorum.
senden mi özür dilicem olayın cemaatle alakası yok kendine pay çıkarma. konu zorbalık konu keyfiyet.
senin özür dilemen gerekmiyor mu konuyu okumadna heldem zorba ve keyfşiteçileri bi saattır sayıyorsun.
ayrıca neo laiklikte erdoğan haklıdır demedin mi ?
müslümanın derdi iel dertlen me konusunda sanırım sizin biraz çalışmanız lazım. kutsanmışlığınıza dokunduğu için müslüman kardeşleridne yapılan zülümü resmen ve alenen alkışlıyorsunuz.
ama bak simdi yine her zaman yaptigin gibi populizm yapiyorsun.. sen demedin mi bu konuda cemaatle alakali bir paylasimim varsa özür dileyecegim diye gönderdigin link küresel isinmaylami alakaliydi :)..
ben erdogan hakkinda hakli yada haksiz demedim kendimce neden öyle dedigine dair yorumlar yaptim ve söylediklerinin icerigini acacagini söyledim ki acmayada basladim ama sen beni yorma o konu hakkina ne demisim, be dememisim aktariver ;)..
bu arada sana daha öncede dedim benim senin gibi kutsadigim bir cemaatim yok benim herseyden önce gelecek bir cemaatim yok, benim her konuyu provoke edip tartismayi o alana getirtebilcegim cemaatim yok ama benim senin cemaatinlede sorunum yok bu konuda da senin cemaatine dair birsey demedim sadece konuyu provoke etmene diger arkadaslar gibi tepki gösterdik sende uzattikca, uzattin konuyu laiklige getirdin, olmadi cemaate getirdin, olmadin kisisel satasmaya getirdin oda olmadi zeytinyagi gibi üste cikmaya calistin..
vangocum bir özür dileseydin o kadar uzamazdin ama farketmez ben anladim seni anladim :)
abi ne ugrasiyorsun arkadasin amaci üzüm yemek degilki, bagciyi dövmek..
kusura bakma yaw bi yanlışlık olmuş panik yapmayalım hemen.
la polis ordusu hepiniz biden gelince hakısınden alıntı yaptığım bedne şaşırdım biraz molla verip gelcem bi yere ayrılmayın :D :w:
molla gitmeden benden de özür dile seni azad edeyim :)
ama bak simdi yine her zaman yaptigin gibi populizm yapiyorsun.. sen demedin mi bu konuda cemaatle alakali bir paylasimim varsa özür dileyecegim diye gönderdigin link küresel isinmaylami alakaliydi :)..
ben erdogan hakkinda hakli yada haksiz demedim kendimce neden öyle dedigine dair yorumlar yaptim ve söylediklerinin icerigini acacagini söyledim ki acmayada basladim ama sen beni yorma o konu hakkina ne demisim, be dememisim aktariver ;)..
bu arada sana daha öncede dedim benim senin gibi kutsadigim bir cemaatim yok benim herseyden önce gelecek bir cemaatim yok, benim her konuyu provoke edip tartismayi o alana getirtebilcegim cemaatim yok ama benim senin cemaatinlede sorunum yok bu konuda da senin cemaatine dair birsey demedim sadece konuyu provoke etmene diger arkadaslar gibi tepki gösterdik sende uzattikca, uzattin konuyu laiklige getirdin, olmadi cemaate getirdin, olmadin kisisel satasmaya getirdin oda olmadi zeytinyagi gibi üste cikmaya calistin..
vangocum bir özür dileseydin o kadar uzamazdin ama farketmez ben anladim seni anladim :)
cemaatle mi ilgili vicadanına sahip çık. adam beni öldüsün ses etmiyim cemaat olacak. hakkari olaylarında nasıl bötle dalaşmadınız hayeret edyorum onlarda cemaate bağlı değilmiydi eee tabi ozaman seçimler çok yakındı. sizde ne mantık var yawww ben sana cemaat gir cemaate gel konusu mu açmışım. populizmmiş iyi ki bu kelimeyi de kaptın hee ;D;D
la senden özür dileyeceğime gider afiş asar 462 tl ceza verrim daha iyi . sizde buradakiler vatana millete hizmet diye arkamdan tolarsınız. siz her bir cümleyi cemaate bağlıyorsanız benim yapacağım hiç birşey yok.
molla gitmeden benden de özür dile seni azad edeyim :)
nilden suda getirsen özür dilemeyeceğim kendinizin getirip getirip cemaate bağladığınız konu için neden özür dileyecekmişim siz özür dileyin o zülmü alkışadığınız için ?
ya hala daha isi yokusa sürüyorsun.. verdigin link cemaatle alakali degil mi? onun cevabini ver ve bu demojinin kralini yaptigin tartismada burda bitsin..
sen hala daha konuyu baska yerlere cekmekle ugrasiyorsun..
ya hala daha isi yokusa sürüyorsun.. verdigin link cemaatle alakali degil mi? onun cevabini ver ve bu demojinin kralini yaptigin tartismada burda bitsin..
sen hala daha konuyu baska yerlere cekmekle ugrasiyorsun..
cemaatle alakalı değil siz cemaate bağladınız...
cemaatle ilgili kelime getirdin mi ki ???
nilden suda getirsen özür dilemeyeceğim kendinizin getirip getirip cemaate bağladığınız konu için neden özür dileyecekmişim siz özür dileyin o zülmü alkışadığınız için ?
buraya gelip cemaatle alakali link veren benmiyim, sen misin? bu arada hangi zulmü alkisladik orasini anlayamadim :)..
haci ne ictiysen banada versene ondan..
cemaatle alakalı değil siz cemaate bağladınız...
cemaatle ilgili kelime getirdin mi ki ???
cemaatle alakali degil mi ;D;D;D zaten bende kerim abdul cabbarim.. yok madem bir örnek vereceksin polisin bir sürü yanlis islemi var neden onlari degilde senin cemaatinin bir programinin afislerini toplamasini örnek veriyorsun..
buraya gelip cemaatle alakali link veren benmiyim, sen misin? bu arada hangi zulmü alkisladik orasini anlayamadim :)..
haci ne ictiysen banada versene ondan..
afiş toplama ve afiş asanların cezalandtımasına alkış kardeşşş sabahten beri likni verdim diye kiyametler kopardığınız konu kardeşi kutsadığınız polise dokunduğu için ortalığı velveleye verdiğiniz konu kardeşim :))
ben cemaat değil diyorum sen cemaat diyorsun. cemaatle ilgili mesaj yorum ce kelşimde dedim varsa getirdi getirmeden özür istiyorsun. ayıp yawww
cemaatle alakali degil mi ;D;D;D zaten bende kerim abdul cabbarim.. yok madem bir örnek vereceksin polisin bir sürü yanlis islemi var neden onlari degilde senin cemaatinin bir programinin afislerini toplamasini örnek veriyorsun..
bi kaç örnek daha verdim yani konu açmıştım adım ve senin adın gibi eminim ki daha fazla dile getirsem beni afaros edceksiniz. tabi istiyorsanız hay hay getirim yanlışarını.
ben beni ilgiledireni dile getiririm. baş sonra demedi deme belme kimin olayı seni ne ilgilendirir deme bu mesajını kaydettim.
bak yine zeytinyagi gibi üstüne cikiyorsun :).. söylediklerin cok tutarsiz sen cemaatle alakali link ver sonrada nerede cemaat gecti de ya Allah askina burada neyi tartisiyoruz biz..
ikincisi burada hic bir arkadasin ben o afis toplayan polisler hakkinda olumlu yada olumsuz bir görüsünü görmedim neden kendi kendine gelin, güvey oldun ki..
nerede bir alkis durumu gördün burada senin kafanin almadigi nokta konuyu provoke etmen ve israrla bunu devam ettirmendir..
bence uzatma özürü dile bende tamam diyeyim, olsun bitsin vangocum :)
bi kaç örnek daha verdim yani konu açmıştım adım ve senin adın gibi eminim ki daha fazla dile getirsem beni afaros edceksiniz. tabi istiyorsanız hay hay getirim yanlışarını.
ben beni ilgiledireni dile getiririm. baş sonra demedi deme belme kimin olayı seni ne ilgilendirir deme bu mesajını kaydettim.
neden konu hakkindaki kahraman polisimiz hakkinda yorum yapma geregi duymadin, neden bir tebrigi cok gördün yoksa epinin dedigi gibi ortada bir garez mi var?
kardesim farkindamisin konustukca batiyorsun o acidan dile özrünü, uzatma yoksa en sonunda büyük fontlarda, kirmizi yazmak zorunda kalacaksin :)
bak yine zeytinyagi gibi üstüne cikiyorsun :).. söylediklerin cok tutarsiz sen cemaatle alakali link ver sonrada nerede cemaat gecti de ya Allah askina burada neyi tartisiyoruz biz..
ikincisi burada hic bir arkadasin ben o afis toplayan polisler hakkinda olumlu yada olumsuz bir görüsünü görmedim neden kendi kendine gelin, güvey oldun ki..
nerede bir alkis durumu gördün burada senin kafanin almadigi nokta konuyu provoke etmen ve israrla bunu devam ettirmendir..
bence uzatma özürü dile bende tamam diyeyim, olsun bitsin vangocum :)
HALA burada mısın yaw :w::w::w::w:
bu kadar yorumu neden yazdın illaki ÇOK İYİ yaptılar mı demen gerekiyor.
çok tuttarlıyım cemaatle ilgili cümle kelime istiyorum getir bakayım ? neresiden cemaatten bahsettim. alkışladığını zülmü dokundurtmadığını polisi söyledim.
olumlu olumsuz görüş bildirmemişmiş sabahtan berri afiş toplayan komiserden daha fazla saldırı gerçekleştirdin. niye olumlu olumsuz yazdım ki polis ordusu gibi hepiniz saldırdınız saldıryorsunuz. görüş belirtmemiş.
neden konu hakkindaki kahraman polisimiz hakkinda yorum yapma geregi duymadin, neden bir tebrigi cok gördün yoksa epinin dedigi gibi ortada bir garez mi var?
kardesim farkindamisin konustukca batiyorsun o acidan dile özrünü, uzatma yoksa en sonunda büyük fontlarda, kirmizi yazmak zorunda kalacaksin :)
bize yapılan kahramanlıkları sana yapsalardı gördüm kahramanlarını. sen afiş tolayanları elştirdin mi ki benden tebrik bekliyorsun pişkinliğin bu kadarı. kimin battığı ortadadır hepinizin bir ağız saldırmanız haklılığın kanıtı değildir bey efendi. onun için gurulanma. zülmü alkışlayabilrsiniz ancak mazlumu yıldıramazsınız. zaten yıoldıramadıkalrı için dükkan dükkan gezmişler bizde yılmayız esajı :) :w::w::w:
hiç kurua bakamı özür dilediğimi görmeyeceksin istediklerimi yerine getir gel ben herkese öyle kolay özür dilemem gerek yerde ve gereken şekilde yaparım. popanıza özür dilemem. senin dilenem gerekiyor cemaatle ilgili mesaj , cümle ve kelime getir ?? YOKSA SEN ÖZÜR DİLE ki cemaatlçilikle suçluyorsun. sen yanlışı ispatla bakayım sizin gibi ölümüne partizanlık yapar gibi çemaatçilik yapıyor muyum ?
bazılarınızda beni PKK lı ilan edecek kadar konu cahilidir gelmişsiniz cemaatçilikle suçluyorsunuz. cemaatçilik nere PKKlılık nerde sen bi benzerlik kura biliyormusn o kadar cemaatçilk yapmışsan PKK nasıl oluyorum.
FOSSS
En sevmediğim şeylerden biridir; Başlık ile buraya yazılan yorumların birbiri ile uyuşmaması. Kimsenin haddine değil, buraya bu konuyu açan arkadaşımızın konusunu provake edip, konuyu kendi lehine çevirmeye..
Kimin kimle ne sorunu varsa onu başka bir konu açarak orada dile getirebilir. Yani artık şu sapla samanı ayırabilelim diyorum!
Ammar sen de biliyorsun ki daha önce açmış oldugun o konuda, polislerin tutumunun buradaki hiçkimse tarafından kabul edilmeyeceğini, hatta seninle hemfikir olup polislerin yanlıs yaptığını dile getirecek kişilerin burada olduğundan da eminsin. Şu durumda bu konuyu açmış olduğun diğer konuda tartısmak yerine neden açılan bir başka konuda dile getirip , konunun seyrini değişiriyorsun?
''O polis herhalde teröristleri püskürtecek'' diyemezsin sen. Çünkü her polis bu dediğini yapmaz. Bir polis bu takdire şayan hareketi yapmışsa, o durumdan kendine pay çıkarmak yerine, o polisi tebrik edip geçmen gerekirdi.
Sen burdaki birçok kardeşimiz gibi iyi bir insansın, bu çok belli fakat bazen düşünmeden yazıyor olman yanlıs anlasılmana sebep oluyor. Eminim şuraya yazdığın birçok yorumundan dolayı çok kısa bir süre sonra pişman da oluyorsundur, ama o zaman iş işten geçmiş oluyor maalesef.
Bu yüzden biraz daha sakin, daha ılımlı olmaya çalış. Kendini yanlıs ifade etme ki yanlış anlaşılmayasın.
En sevmediğim şeylerden biridir; Başlık ile buraya yazılan yorumların birbiri ile uyuşmaması. Kimsenin haddine değil, buraya bu konuyu açan arkadaşımızın konusunu provake edip, konuyu kendi lehine çevirmeye..
Kimin kimle ne sorunu varsa onu başka bir konu açarak orada dile getirebilir. Yani artık şu sapla samanı ayırabilelim diyorum!
Ammar sen de biliyorsun ki daha önce açmış oldugun o konuda, polislerin tutumunun buradaki hiçkimse tarafından kabul edilmeyeceğini, hatta seninle hemfikir olup polislerin yanlıs yaptığını dile getirecek kişilerin burada olduğundan da eminsin. Şu durumda bu konuyu açmış olduğun diğer konuda tartısmak yerine neden açılan bir başka konuda dile getirip , konunun seyrini değişiriyorsun?
''O polis herhalde teröristleri püskürtecek'' diyemezsin sen. Çünkü her polis bu dediğini yapmaz. Bir polis bu takdire şayan hareketi yapmışsa, o durumdan kendine pay çıkarmak yerine, o polisi tebrik edip geçmen gerekirdi.
Sen burdaki birçok kardeşimiz gibi iyi bir insansın, bu çok belli fakat bazen düşünmeden yazıyor olman yanlıs anlasılmana sebep oluyor. Eminim şuraya yazdığın birçok yorumundan dolayı çok kısa bir süre sonra pişman da oluyorsundur, ama o zaman iş işten geçmiş oluyor maalesef.
Bu yüzden biraz daha sakin, daha ılımlı olmaya çalış. Kendini yanlıs ifade etme ki yanlış anlaşılmayasın.
sen ilk mesajları okumadın değil hade ben link verdim yanlış yaptım. benden ılımlı olmamı bekliyorsunda. senin giriş çok mu ılımlşı olmuş. ? PKK ya dalar gibi bana yazanlara iki cümle etseydiniz. onlar çok mu ılımlı konuşmuş ? direk içgüzar bilmem ne. hanginiz afiş toplamasını eleşitrdinizde benden takdir etmemi bekliyorsunuz. PKKçılıkla suçlandım olamdı cemaatçılık yaptılar. bunlar bir birine çok mu yakın.
mesajı yanlış forma açma konusunda sana fazlasıyla katılıyorum.
ayrıca bana tebrik edip geçseydiniz diyorsunuz. peki polis ordusu gibi saldıranlar geçemezmiydi çok mu büyük bir engel bıraktım önlerine ki gelen tökezledi.
hala daha uzattikca, uzatiyor.. ya ahali Allah rizasi icin nöbetlese su arkadasin actigi konulara bir kac mesaj yazalim yoksa bütün konulari provoke edecek potansiyel kendinde mevcut :)..
suraya bak simside niye actigim konuda polisi elestirmediniz diye bende kisaca sanane diyorum, millet sanami soracak neyi, ne zaman elestirecegini..
hala daha uzattikca, uzatiyor.. ya ahali Allah rizasi icin nöbetlese su arkadasin actigi konulara bir kac mesaj yazalim yoksa bütün konulari provoke edecek potansiyel kendinde mevcut :)..
suraya bak simside niye actigim konuda polisi elestirmediniz diye bende kisaca sanane diyorum, millet sanami soracak neyi, ne zaman elestirecegini..
bende uzunca size ne diyorum.
siz bana neden tebrik etmediniz dediğiniz için siz laf ettinizde mi benden bekliyorsunuz dedim.
bana niye tebrik etmediniz diyorsunuz tebrik etmek zorundamıyım ?
kutamışlarınıza dokunuyor biliyorum ama
sizde görün silahı sıkan kimler zülme baskya uğrayıp cezalandırılanlar kim ?
tabi görmezsiniz çünkü bunu yapanlar kutsallık etfedilenler.
Tarantula_
09-17-2011, 21:27
Özel harekat olmasaydı durum bambaşka olabilirdi Allah korumuş, çok şükür..
bende uzunca size ne diyorum.
siz bana neden tebrik etmediniz dediğiniz için siz laf ettinizde mi benden bekliyorsunuz dedim.
bana niye tebrik etmediniz diyorsunuz tebrik etmek zorundamıyım ?
kutamışlarınıza dokunuyor biliyorum ama
sizde görün silahı sıkan kimler zülme baskya uğrayıp cezalandırılanlar kim ?
tabi görmezsiniz çünkü bunu yapanlar kutsallık etfedilenler.
tabrik etmek zorunda degilsin ama bende senin her zaman yaptigini yapar senin niyetini okur ve pkk ya sempatin oldugunu yada polise garezin oldugunu söylerim :)..
tebrik etmene gerek yokdu ama gelip, basligi provoke etmenede gerek yokdu hadi provoke ettin, özür diler cekilirsin köseye ama sen konustukca konusdun ve battikca, battin o yüzden su konuda herkese laf yetistirme derdine girdin..
ama senide anliyorum actigin konulara ragbet olmayinca bir sekilde dikkat cekmelisin sen yine en iyi yaptigin isi yap ve actigin konulari güncelle vangocum :)
tabrik etmek zorunda degilsin ama bende senin her zaman yaptigini yapar senin niyetini okur ve pkk ya sempatin oldugunu yada polise garezin oldugunu söylerim :)..
tebrik etmene gerek yokdu ama gelip, basligi provoke etmenede gerek yokdu hadi provoke ettin, özür diler cekilirsin köseye ama sen konustukca konusdun ve battikca, battin o yüzden su konuda herkese laf yetistirme derdine girdin..
ama senide anliyorum actigin konulara ragbet olmayinca bir sekilde dikkat cekmelisin sen yine en iyi yaptigin isi yap ve actigin konulari güncelle vangocum :)
özür dilenecek hiç bir yapmadığım için özür dilemeyeceğim o dert senle kabre gidecek ona üzülüyorum yanlışa özür dilerim. sen istedin diye değil.
tebrik etmek zorunda değilsin diyorsun. da bu kadar laka luka neden ?
sana canlı olarakta söylemiştim o senin kara gözlerin için yazı eklemiyorum. ayrıca sizin yaptığınızda bana göre ahlağa sığmıyor. benim derdim konu günceleme değil.
sen kovulmamış yönetici iken :w::w: ve bir kaç tönetici arkadaş bana ayrı ayrı konu açmamam için rica ettikler ilgili konuların tek başlıkta toplanması söylendi ki sen forumdada canlı olarakta söyledin artık senin garez ve kinden görmek istemediğinde mi bilmiyorum ama dedin ki benzer konuları tek başlıkta topla diye. bende hep aynı konuya yazmaktan haz almıyorum hatta sıkılıyordum
tamam sağ olun bunda sonra ayrı ayrı açarım.
özür dilenecek hiç bir yapmadığım için özür dilemeyeceğim o dert senle kabre gidecek ona üzülüyorum yanlışa özür dilerim. sen istedin diye değil.
tebrik etmek zorunda değilsin diyorsun. da bu kadar laka luka neden ?
sana canlı olarakta söylemiştim o senin kara gözlerin için yazı eklemiyorum. ayrıca sizin yaptığınızda bana göre ahlağa sığmıyor. benim derdim konu günceleme değil.
sen kovulmamış yönetici iken :w::w: ve bir kaç tönetici arkadaş bana ayrı ayrı konu açmamam için rica ettikler ilgili konuların tek başlıkta toplanması söylendi ki sen forumdada canlı olarakta söyledin artık senin garez ve kinden görmek istemediğinde mi bilmiyorum ama dedin ki benzer konuları tek başlıkta topla diye. bende hep aynı konuya yazmaktan haz almıyorum hatta sıkılıyordum.
bile tamam sağ olun bunda sonra ayrı ayrı açarım.
istersen sondan baslayim..
ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim..
benim yönetiminden kovuldugunu kanitladigin takdirde ben bu foruma bir daha girersem adam degilim ama benim kendim biraktigimi ve veda basligi actigimi yönetiminde kalmam noktasinda ne kadar rica ettigini kanitlarsam sen bu forumdan gidecek misin?
yada basbakanimiz gibi daha agir bir söz söyleyim eger sen benim kovuldugumu kanitlamazsan namertsin! eger delikanliysan tükürdügünü yala ve herkes icinde kanitla..
iste sizin gibiler böyledir sadece lafla peynir gemisini yürütmeye calisirsin, sen burada her konuyu kendi cemaatinin tartismasina cekmeye calis, her konuda kendine vazife cikarmaya calis, her konuda dinden, imandan bahset sonra arastirmadan, etmeden sallama yorum yap!..
bu arada baska konudada arkadasin hakkina girmistin cünkü sizin icin hak, hukuk sadece kendi cemaatinizle sinirli..
ne diyeyim Rabbim senin düsünce olanlara aman vermesin yoksa vay halimize..
Ammar kardeşim,
İmzanı değiştir, hergün yeni aksiyonlara girme.
Amacın üzüm yemek olsun, bağcıya sataşma.
Seni severiz ama bazen eleştiri ile sataşma arasındaki farkları ayırt edemiyorsun malesef.
Mavera kendi istediği ile daha rahat yorum yapmak amacı ile görevini bıraktı.
Atıldın, kovuldun vs. gibi şeyleri bir daha kesinlikle duymamayı umuyorum.
Yoksa yollarımız ayrılır kardeşim araya kim girerse girsin geri dönüşüde olmaz.
Vesselam.
Yıldırım
09-17-2011, 22:45
Herkes haddini ve yerini bilsin Mavera forumdaki görevinden kovulmamıştır kendi isteği ile ayrılmıştır.Bunu her kim söylüyorsa ispatlamakla yükümlüdür.Herkes kalması noktasında ısrarcı dahi olmuştur.Bunun aksinide hiçbir yönetici söyleyemez.
Madem ortaya bir iddia attınız...İspat edemeyen namerttir...
istersen sondan baslayim..
ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim..
benim yönetiminden kovuldugunu kanitladigin takdirde ben bu foruma bir daha girersem adam degilim ama benim kendim biraktigimi ve veda basligi actigimi yönetiminde kalmam noktasinda ne kadar rica ettigini kanitlarsam sen bu forumdan gidecek misin?
yada basbakanimiz gibi daha agir bir söz söyleyim eger sen benim kovuldugumu kanitlamazsan namertsin! eger delikanliysan tükürdügünü yala ve herkes icinde kanitla..
iste sizin gibiler böyledir sadece lafla peynir gemisini yürütmeye calisirsin, sen burada her konuyu kendi cemaatinin tartismasina cekmeye calis, her konuda kendine vazife cikarmaya calis, her konuda dinden, imandan bahset sonra arastirmadan, etmeden sallama yorum yap!..
bu arada baska konudada arkadasin hakkina girmistin cünkü sizin icin hak, hukuk sadece kendi cemaatinizle sinirli..
ne diyeyim Rabbim senin düsünce olanlara aman vermesin yoksa vay halimize..
"ey forum ahalisi iste bu dinden, imandan, hayadan, ahlaktan bahseden sahsiyetin aslinda bir yalanci, iftiraci ve senaryocu oldugunu sizlere kanitlamak isterim.."
imanımın sorgusu sana mı kalmış. sen kendi imanından bahset benimkinden değil
ben kovuldun derken ineleme amaçlı yazdım. iftira amaçlı değil hemn yuraladın. yalancılık bilmem ne.
sen kendi ahlağından haber et 10 defa bana konularını uzatma dedin benzer konuları aynı yere aç dedin gelmişsin burada bana sırf konuların güncel olsun diye günecliyorsun diyorsun sen ne oluyorsun budurum da. hemde her tartışmalı konuda bunu söyledin. insanın söylediği hiç mi aklına gelmez.
sen benim güncelleme için yazdığı kanıtla kanıtlamassan bana ne atfediyorsan bende sana atfediyorum.
Ammar kardeşim,
İmzanı değiştir, hergün yeni aksiyonlara girme.
Amacın üzüm yemek olsun, bağcıya sataşma.
Seni severiz ama bazen eleştiri ile sataşma arasındaki farkları ayırt edemiyorsun malesef.
Mavera kendi istediği ile daha rahat yorum yapmak amacı ile görevini bıraktı.
Atıldın, kovuldun vs. gibi şeyleri bir daha kesinlikle duymamayı umuyorum.
Yoksa yollarımız ayrılır kardeşim araya kim girerse girsin geri dönüşüde olmaz.
Vesselam.
tehdit olmassaymış iyi olurdu..
ben böyle anlaşılacağını hiç düşünmedim. yoksa yazmazdım
ne amacla yazdigin belli.. bilmeden, arastirmadan bir iftirada bulundun simdide yok igneleme yaptim dedin nasil bir ignelemidir bu amacin yani beni rencide etmeye calismak bu hakka, hukuga siyiyormu..
yan dünden beri avukatligini yaptigin havacenin bana yaptigi hakaretlere ne diyeceksin ve o sahsin bir anda atatürkcü kesilmesini nasil okuyacagiz..
dün seriattan, laikligin din düsmanligindan bahsedenler bugün beni atatürke hakaretten sikayet edecekler..
ammar Allah rizasi icin samimi ol, inan sana deger veriyordum ama her söyledigin söz bendeki izlenimlerini alip, götürüyor kardesim..
ne amacla yazdigin belli.. bilmeden, arastirmadan bir iftirada bulundun simdide yok igneleme yaptim dedin nasil bir ignelemidir bu amacin yani beni rencide etmeye calismak bu hakka, hukuga siyiyormu..
yan dünden beri avukatligini yaptigin havacenin bana yaptigi hakaretlere ne diyeceksin ve o sahsin bir anda atatürkcü kesilmesini nasil okuyacagiz..
dün seriattan, laikligin din düsmanligindan bahsedenler bugün beni atatürke hakaretten sikayet edecekler..
ammar Allah rizasi icin samimi ol, inan sana deger veriyordum ama her söyledigin söz bendeki izlenimlerini alip, götürüyor kardesim..
iftira atmadım iftira olması için kasıt olması gerekir. bana konuları bir yerde topla demene rağmen her tartışmadan bana konu güncelliyorsun dediğin için ister inan iter inanma iğneleme amaçlı söyledim.
senin benden istediğini yaptığımda ,ikide bir konu güncelliiyor demen dediklerine hakka hukuğa sığıyormu benim yaptığım sığmıyor zaten diyorum sen ikide bir tekrar ettiğin için iğneleme istedim.
havace ne yazmış beni ilgiledirmi yor atatürkçü kesilmişse yanlış yapmıştır. ben doğrularımı savundum ve hala aynı görüşteyim onun avukatlığını yapmadım. laiklik hakkındaki söylediklerine katılıyorum hayatının her sözüne katılıyorum demedim.
havace üzerinde bana saldırmaya gerek yok. hesabını onunla gör.
ama sen dün onun üzerinden bize saldiriyordun.. bu ne perhiz, ne lahana tursusu ?
peki sormasi ayip neden igneleme geregi duydun, konuyla alakasi nedir?
Tehtit yok Ammar kardeşim,
Bilirsin seni severim, daha öncede olaylar oldu üzüldüm senin için.
Ama işin seviyesini kaçırıyorsun,
Bizlerde bostan korkuluğu değiliz bir sorumluluğumuz var.
Eleştiri yapmanı desteklerim,
Ama imzana neolaiklerforum yazıp gülücük atarak dalga geçmen,
Maveraya kovuldun demen vsvs..
Bunlar eleştiri değildir, sataşmadır. Sen demek istediğimi çok iyi anladın.
Tarzını değiştirmeşsen, sürekli böylesi olaylar yaşanma devam edecek ve bizlerde sorumlu olarak gerekeni yapmakla mükellefiz.
Benim önceki mesajı yazma nedenim senin aramızda kalıp daha seviyeli bir biçimde farklı bir renk olman.
Ama illa ki aynı politikaya devam edersende gerekli görülen işleme tabii olursun.
Anlatmak istediğimi çok iyi anladığını biliyorum, o yüzden bu mesaja bile cevap verme,
biraz empati kur.
ben adamın üzeriden size saldırmadım kendi kendinize savunmaya geçiyordunuz benim sçylediğim ki hala aynı şeyi söylüyorum laikliği sevmiyorum istemiyorum. tasiyeyi de yanlış buluyorum. adamın laiklik konusunda ki mesajlarının bazılarına katılıyorum.
daha keç defa yazacağım. sen bana kaç defa dedin ki mesajlarını benzer olanları aynı mesajda topla seni niye dinlediyse kafa işte. :)
her tartışmadan rencide etmek için üste çıkmak için tekrarlayıp duruyorsun konu güncelliyorsun konu güncelliyorsun diye.
güzel bir iğne olmuş bu kadar acı hissedeceğini düşünmemiştim :) :w::w::w:
Tehtit yok Ammar kardeşim,
Bilirsin seni severim, daha öncede olaylar oldu üzüldüm senin için.
Ama işin seviyesini kaçırıyorsun,
Bizlerde bostan korkuluğu değiliz bir sorumluluğumuz var.
Eleştiri yapmanı desteklerim,
Ama imzana neolaiklerforum yazıp gülücük atarak dalga geçmen,
Maveraya kovuldun demen vsvs..
Bunlar eleştiri değildir, sataşmadır. Sen demek istediğimi çok iyi anladın.
Tarzını değiştirmeşsen, sürekli böylesi olaylar yaşanma devam edecek ve bizlerde sorumlu olarak gerekeni yapmakla mükellefiz.
Benim önceki mesajı yazma nedenim senin aramızda kalıp daha seviyeli bir biçimde farklı bir renk olman.
Ama illa ki aynı politikaya devam edersende gerekli görülen işleme tabii olursun.
Anlatmak istediğimi çok iyi anladığını biliyorum, o yüzden bu mesaja bile cevap verme,
biraz empati kur.
Allah razı olsun kardeşimde sence bu tek taraflı mı karşıdakilerde bir çift söz söylemeniz gerekmiyor mu ? bizi PKK lı bile ilan ettiler. her şey bizim sırtımızda mı ?
gereken cevabi hem benden hem yönetimden aldigin icin aci yok.. ama sunuda anladik ki senden dost olmazmis dün, kanka oldugun adami bugün iki dakikaya sattin simdide yok iste sunu destekledim, bunu destekledim diyerek durumu kurtarmaya calisiyorsun..
neyse bugün yetince seninle yazistim bi rahat birakda diger konulara takilayim..
Allah razı olsun kardeşimde sence bu tek taraflı mı karşıdakilerde bir çift söz söylemeniz gerekmiyor mu ? bizi PKK lı bile ilan ettiler. her şey bizim sırtımızda mı ?
Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.
gereken cevabi hem benden hem yönetimden aldigin icin aci yok.. ama sunuda anladik ki senden dost olmazmis dün, kanka oldugun adami bugün iki dakikaya sattin simdide yok iste sunu destekledim, bunu destekledim diyerek durumu kurtarmaya calisiyorsun..
neyse bugün yetince seninle yazistim bi rahat birakda diger konulara takilayim..
sen hakketen kafayı yemişsin sizin gibi her şeyi savunmuyorum adamların yanlışlarını ne diye savunacağım harbiden ne diyeceğini şaşırmışsın. ayrıca adam benim ne dostum ne kankam beni dost ettiğini düşünmüşmüydümn ki fikrin değişsin. pek emin değilim.
beni kendinizle karıştırmayın. ben kimsnin yanlışını savunacak değilim.
Konunun bitirilmesi için taraflara uyarıda bulundum kardeşim, rahat ol.
Ama sadece bu konu için söylemiyorum,
Sen beni anladın. Özeleştiri yaparak, daha iyi bir tarz sergiyeceğine inanıyorum.
Bizleri üzmediğin için teşekkür ederim şimdiden.
benim biraz aleni oldu da ondan. bende hiç kimse ile tartışma derdinde değilim.
ordu gibi hepsi bir ağız saldırıyor.
rica ederim. umarım tatsızlıklar yaşanmaz.
onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D
Arkadaşlar bireysel tartışma son bulsun.
Yoksa konu kitlenecektir.
onu, bunu bilmem seni sahit yazmis senide cagiracaklar artik savciya anlatirsin derdini :)
adam seni samimi görmüs ki, sahit yazdirmis :D
yaw adam beni samimi bulmuşsa suçmu suçlumuyum ve benim hiç birşeyden haberim yok senin atatürk ile ilgili görüşlerini ve mesajlarını görmedim.
şimdi yazarsan şahit olabilirim belki :) :w::w::w:
niye sendemi sikayette bulunacaksin :).. bu arada adam senin taktigi uyguluyor hemen sayfayi kaydetmis, sen mi ögrettin ona :D
düşüncelerini yazmadın ki görmedim ben geçmiş düşüncelerini . ona göre önümüzdeki hamlelere bakardırk
adam akıllıca davranmış :) belki videoyada çekmiştir daha kanıtlayıcı olur adam sildiniz hemen yoksa şimdi mesaj çekerdim.
bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)
bana laiksiniz, laiksiniz dediniz beni gaza getirdiniz.. sizin yüzünüzden fislendim :)
yakında atatürkçü kesilmeyinde gaz geçer :) :hihi2:
ben degilde sende atatürkcülük seziyorum :)
ben degilde sende atatürkcülük seziyorum :)
niye ben mi 3 gündür laikliği savunuyorum.
la şu düşünceleri söyle de yoksa şahitliğim havada kalır. içimi rahatlatmak istiyorum bekliyorum korkuyorsan özel atabilirsin.
atatürk dini bütün bir müslümandir dedim onu sikayet edecekmis arkadas :)
atatürk dini bütün bir müslümandir dedim onu sikayet edecekmis arkadas :)
tamam inan aynen böyle şahitlik ederim :) daha büyük bir suç olamaz zaten . ayvayı da limonuda yedin göreceksin sen.
görüntüleri aldım bende yanıma klasorde yer alacak bunlar başka varsa onlarıda bekliyoruz.
manifesto
09-17-2011, 23:49
Konular neden hep kişilere odaklanıyor
Arkadaş çok da güzel bir konu açmış
PKK yı terörü saldırıları kahraman polisi ve bundan sonrasını konuşmak varken..
Hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum o fare yürekli krolara da yine bekleriz demek gerek
Saltuk Buğra Han
09-18-2011, 01:29
Bu açılan konuları sabote edenleri ben denizdeki korsanlara benzetirim.
Hani yükü belli , rotası belli bir gemi düşünün ve o zavallı geminin korsanlarca ele geçirilip gerçek rotasından uzaklaştırılıp tacize uğratılması gibi.
Bu sebeble açıkca itiraf etmeliyim ki ,bu forum da konu açmak cesaret gerektiriyor.
Konuya gelince ,söyleyecek hiç bir söz yok.
Hayatı pahasına görevini yapan polisimize ne kadar şükranlarımızı sunsak azdır.
Teşkilatımızın hakkın da ileri geri konuşanın kanından da şüphe ederim .
Eğer insanlar birazcık şeref taşıyorsa ,konuyu saptırmak yerine buna benzer başarıları bizlere yaşatan polislerimize şükranlarını bildirmeyi kendilerine borç saymalılar.
Bir iki cümlecik de olsa..
Bu bu kadar zor olmasa gerek...
VAllahi şu konulara sabote edenlere beddua edecğim, zor tutuyorum kendimi. Ne güzel bir konu ama saptırılmış. Polisin biri yanlış birşey yapmış olsa bile, bunu nasıl bu kahraman polise mal edebilirsin?
O zaman başka biri de kalkar. Senin ailenden, senin akrabalarından, senin cemaatinden, senin çevrenden biri bir suç işlediğinde, onlar üzerinden kalkar, seni fişler, seni karalar. Kendine böyle bir zulmü reva görmüyorsan, başkalarına da zulm etme.
Polise bak. MaaşAllah. Demek ki eli tetikte, dört gözle nöbet tutuyormuş. Vatanını, milletini pür dikkat bekliyormuş. Bazı askerler gibi yan gelip yatmıyormuş. Ülkesini Ergenekoncular gibi satmamış. Üstelik o bir polis memuru. Asker gibi savaş eğitimi almış biri değil. Üzerinde ağır silahlar, bombalar olan biri hiç değil. Ona rağmen, birçok askerin bile yapamadığını yapmış.
Eğer bu polisi kıyaslayacaksan, böyle kıyasla. Kirletme, leke sürme, çamur atma! Hakkı, hakkı olana ver. Ver ki; sen de Hak'tan, hakettiğini alasın.
Ahmet Yasin
09-18-2011, 02:19
Molla sende de tam Kürt inadı var ha la iki dakka sus bi...Beni bile çileden çıkardın :@
Konuyu başdan sona okudumda, merak ediyorum bu mesajları yazan senmisim Ammar. Yoksa küçük bir kardeşin varda şifreni onamı verdin. Sen yokken zaman geçirsin diye...
Benim görüp konuşup sohbertine ortak olduğum Ammara hiç benzemiyor bu mesajları yazan arkadaş...
Çok şaşırtıyorsun beni çok. Sadece beni değil eminim ki birçok arkadaşı...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.