fatih kısaparmak balon baskılı balon Kahreden gerçek! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahreden gerçek!

Duygu'Seli~
10-08-2008, 01:58
Aktütün'deki ihmaller zincirinin en önemli halkalarından birisini oluşturan çelik yelek eksikliğinin arkasından tam bir duyarsızlık skandalı çıktı. Bir yıl önce bazı küçük rütbeli subaylar çelik yelek kampanyası açılmasını istemiş ancak seslerini Genelkurmay'a duyuramadıkları için gazeteci yazar Umur Talu'ya ulaşmışlar.

http://www.habervaktim.com/resim/resim36731_2.jpg
Aslî görevi olan savunmada zaaf üstüne zaaf sergileyen TSK yetkilileri, iç siyasetle uğraşmaktan kendi işlerini yapmaya vakti bulamıyorlar. Aktütün'deki saldırıda şehit olan askerlerimizin çelik yeleklerinin bulunmaması tam bir güvenlik skandalı olarak nitelendirilirken, bölge için “çelik yelek kampanyası” açılmasını isteyen küçük rütbeli subayların seslerini Genelkurmay'a duyuramadıkları ortaya çıktı. Resmî kanallardan sonuç alamayan ordu mensupları çareyi, bu konularda duyarlı yazılar kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Umur Talu'ya mektup yazmakta bulmuşlar. Bu çabalar sergilendiği sırada Genelkurmay üst yönetimi ise tamamen TBMM'nin kontrolünde olan Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenerek, önce 27 Nisan e-muhtırasını yayınlamakla, peşisıra da her vesileyle Köşk seçiminde Abdullah Gül'ün tercih edilmesine karşı olduğunu ihsas ettirmekle meşguldü.

BUNLAR İMKÂNSIZ MI?

Umur Talu'nun 12 Haziran 2007 tarihli Sabah gazetesinde yayınlanan yazısında, kimi askerlerin kampanya için yaptıkları çabaların sonuçsuz kaldığının açıklanmasının ardından, bir TSK mensubunun mektubuna yer veriliyor. Talu, mektuptan sonra da yapılabileceklere ilişkin görüşlerini dile getiriyor. Talu'nun yazısı şöyle:

“Sayın Talu; Şırnak'ta şehit olan yarbay'ın devresiyim. İki ay sonra albay olacaktı. Şimdi sivillerde dahi zırhlı araç olmasına rağmen, tümgeneral dahil daha alt seviyede hiç zırhlı araç yoktur ve maalesef koruyucu çelik yelek de o bölgede yeterli değildir. Amerikalılar'ın her bir erinin giydiği yelek bizde, şehit olan arkadaşlar gibi, yarbayda, binbaşıda da yok. Özel görev olmadıkça maalesef verilmiyor. Acilen yelek kampanyası başlatılmalı. Her bir askere çelik yelek. bu, şehit ve yaralı sayısını azaltacaktır. başımız sağ olsun. saygılarım ve teşekkürlerimle.'

Elbette en iyisi (ve doğrusu), terörün, çatışmanın, düşmanlıkların, korkuların, şiddetin, nefretin, tezgahların, savaş histerilerinin, iç savaş havalarının, kahpe mayınların, bombaların, şovenizmlerin, etnik milliyetçiliklerin bitmesi; barışın, huzurun, kardeşliğin, demokratik hukukun, hukuk devletinin, silahsızlanmanın, eve ve köye dönüşün tesisi. ama işte yukarıdaki meseleler de var. astsubay, uzman çavuş mesajlarıyla da birleştirip sıralamak mümkün: 1. Her askere çelik yelek; 2. Daha çok zırhlı araç; mevcutların daha etkin, daha özenli kullanımı; 3. Mayına karşı mücadelede, mayın temizlemede daha çok kararlılık, kaynak ve imkan.

OYAK, TATLI KÂRLARINDAN BÜTÇE AYIRSIN

Şimdi ‘kaynak ve imkan ihtimalleri' için öneriler sıralıyorum: 1. Elbette genel bütçe, açık savunma bütçesi, gizli savunma bütçeleri, örtülü ödenekler vesaire 2. Bu ülkedeki her bir ferdin gönüllü yahut dolaylı katkılarıyla kaynak sağlanan askeri vakıfların imkanlarının, çelik yelek, zırhlı araç, lojman için, subay, astsubay, uzman çavuş ve erlerin daha çok ve daha iyi yaşatılması amacıyla kullanılması. 3. Özellikle OYAK ve başta OYAKBANK gibi iştiraklerinin, ‘piyasa ekonomisi'nde (üstelik imtiyazlara sahip) bir holding gibi davranmak yerine, bir sosyal ‘güvenlik' kurumu olduklarını hatırlayarak, mensuplarının yelek, zırhlı araç, lojman ihtiyaçları için de ‘tatlı' karlarından ayırıp gönül rahatlığıyla harcamaları. 4. Bütün bu ihtiyaç ve harcamaların, gizli askeri bilgiler dışında, şeffaf hale getirilmesi.”

(Murat Unay – habervaktim)

Beritan
10-08-2008, 02:01
bir can bir hayat bukadar uczmu...yazık çok yazık

afrikan85
10-08-2008, 02:05
hemde çook yazık bazıla golf oynamayı bırakıp baloları bırakıp gerçek manada asker olmaları gerektiğini düşünüyorum!

rikopasa
10-08-2008, 17:35
Birileri golf oynarken birileri Kilis'te halay çekiyordu davullu zurnalı ... Bırakın bu TSK yı yıpratma çalışmalarını.
Hava Kuvvetlerinin bunca başarısını , tam isabetle vurulan it yuvalarını , pilotlarımızın üstün yeteneklerini bir anda nasıl silebildiniz ?
İşte bu paşalar o başarılı operasyonların , birliklerin arkasındaki beyinler.

Çok biliyorsanız Sn Başbakan'a sorun testis kanseri diye çürük alan oğlunun nasıl evlendiğini. Testis kanserinden çürük almak ... yakışmaz. Askere laf atmadan önce bunu sorun.

siyah gül 07
10-08-2008, 17:43
Diğer haberleride okusan böyle bir haberin yalan olduğunu anlar kartel basınına değil hakikate inanırdın ama malesef at gözlüğünü çıkarmadığın sürece mümkün değil o başarılı paşa golf oynuyordu iki adım ötedeki aileye taziyeye bile gitmedi yazık sen nelere inanıyorsun

Başbakan sorulacak soru yok asıl soru genelkurmaya sorulmalı ama kim soracak ki

serdaraydın
10-08-2008, 17:44
Birileri golf oynarken birileri Kilis'te halay çekiyordu davullu zurnalı ... Bırakın bu TSK yı yıpratma çalışmalarını.
Hava Kuvvetlerinin bunca başarısını , tam isabetle vurulan it yuvalarını , pilotlarımızın üstün yeteneklerini bir anda nasıl silebildiniz ?
İşte bu paşalar o başarılı operasyonların , birliklerin arkasındaki beyinler.

Çok biliyorsanız Sn Başbakan'a sorun testis kanseri diye çürük alan oğlunun nasıl evlendiğini. Testis kanserinden çürük almak ... yakışmaz. Askere laf atmadan önce bunu sorun.
RİKOPASa katılıyorum işiniz sadece tsk yıpratmak

siyah gül 07
10-08-2008, 17:45
RİKOPASa katılıyorum işiniz sadece tsk yıpratmak
Katılmaman komik olurdu zaten

serdaraydın
10-08-2008, 17:47
seni ilgilendirirmi akp zihniyetinden bıktık artık dini siyasete alet etiginiz yetmiyor gibi tsk yıpratmaya calsıyorsunuz ama amacınız ulaşamayacaksınız laiklaik guvencesi tsk hala dimdik ayaktadır bizin onlara guvenimiz sonszu akp yalanlarıan karnımız tok

siyah gül 07
10-08-2008, 17:53
seni ilgilendirirmi akp zihniyetinden bıktık artık dini siyasete alet etiginiz yetmiyor gibi tsk yıpratmaya calsıyorsunuz ama amacınız ulaşamayacaksınız laiklaik guvencesi tsk hala dimdik ayaktadır bizin onlara guvenimiz sonszu akp yalanlarıan karnımız tok

Bizim dini siyasete ealet ettiğimiz falan yalanlara inanmaya devam edin bakalım nereye kadar yok bu arada sana kötü bir haber biz yine iktidar olacağız ve seni senin gibi düşünenleri üzeceğiz

serdaraydın
10-08-2008, 17:56
Bizim dini siyasete ealet ettiğimiz falan yalanlara inanmaya devam edin bakalım nereye kadar yok bu arada sana kötü bir haber biz yine iktidar olacağız ve seni senin gibi düşünenleri üzeceğiz
yalan söylemeyei çok guzel beceriyorsunuz anayasa mahkmeisin kararı var laikligin odagı oldunuzun dini siayset alet etiginiz acıkca ortadadır ama siz ve partisinz yalan üzüeründen siyaset yapıyor allah kullanmak akp mahsus zannediyorum ikdidarı ruyanızda gorursunuz bundan sonra mikrop gibisiniz yapıstınız ama halk sizi silkelediginde burda yalan atamaya devam edin:kiss:

rikopasa
10-08-2008, 17:57

Benece katılmamak vicdansızlık olurdu ...

Kilisteki halay çekene lafınız yok galiba Sn Siyah Gül 07 ...

siyah gül 07
10-08-2008, 17:59
yalan söylemeyei çok guzel beceriyorsunuz anayasa mahkmeisin kararı var laikligin odagı oldunuzun dini siayset alet etiginiz acıkca ortadadır ama siz ve partisinz yalan üzüeründen siyaset yapıyor allah kullanmak akp mahsus zannediyorum ikdidarı ruyanızda gorursunuz bundan sonra mikrop gibisiniz yapıstınız ama halk sizi silkelediginde burda yalan atamaya devam edin:kiss:

Çok komiksin ya sen :cheesy:
mikrop görmek istiyorsan aynaya bak yanlış yerde mikrop arıyorsun ne işin var bu forumda senin ait olduğun yere gitsene

serdaraydın
10-08-2008, 18:01
Çok komiksin ya sen :cheesy:
mikrop görmek istiyorsan aynaya bak yanlış yerde mikrop arıyorsun ne işin var bu forumda senin ait olduğun yere gitsene
komik olan sensin bugun beni komik gören zihniyit hesap verdigi zman ben onlara gulecegim partinizi laikligin yolszukların odagu olmustur bırakın bu palavralrı ama gorecegiz shalk sizi yaksından silktiginde o gun beni ahtırlarsınız

siyah gül 07
10-08-2008, 18:04
komik olan sensin bugun beni komik gören zihniyit hesap verdigi zman ben onlara gulecegim partinizi laikligin yolszukların odagu olmustur bırakın bu palavralrı ama gorecegiz shalk sizi yaksından silktiginde o gun beni ahtırlarsınız

Emin ol hatırlar sana o gün biraz daha güleriz kim kimi silkecek görürsün ama zamanı var sabret birazcık

serdaraydın
10-08-2008, 18:05
Emin ol hatırlar sana o gün biraz daha güleriz kim kimi silkecek görürsün ama zamanı var sabret birazcık
görecegiz akp acıktan calmdıgı yolsuzluk yapmadı kalmdı heşyi bitirdi allah bu kadar kullanıyorsunuz bende muslumanın ve bende hesap verecegim ama siz merak ediyorum yuce ALLAH ne diyeceksiniz

siyah gül 07
10-08-2008, 18:07
görecegiz akp acıktan calmdıgı yolsuzluk yapmadı kalmdı heşyi bitirdi allah bu kadar kullanıyorsunuz bende muslumanın ve bende hesap verecegim ama siz merak ediyorum yuce ALLAH ne diyeceksiniz

Sen merak etme biz doğrunun arkasındayız ve halimizden memnunuz düşünme bizi üzülürüm sonra bizide düşünüyor üzülüyor diye

serdaraydın
10-08-2008, 18:09
Sen merak etme biz doğrunun arkasındayız ve halimizden memnunuz düşünme bizi üzülürüm sonra bizide düşünüyor üzülüyor diye
görecegiz herkes heabını verip aklansında:kiss:

rikopasa
10-08-2008, 18:09
Yahu bırakın bunları ... Bunlar değilmi kendinden 50 yaş küçük kıza sarkıntılık yapanları , milletin paralarını bağış diye toplayıp gemi alanları , babalar gibi satarım diyenleri , amerika kapılarında bana vatandaşlık verin diye ağlayanları destekleyenler ... Kimse bunlara laf anlatamaz.

Evet Sn Siyah Gül 07 ... Türkiye şehitlerine ağlarken Kilisteki davul zurna halay çeken milletvekiliniz hakkında yorumunuz yokmu ?

siyah gül 07
10-08-2008, 18:14
Olmaz olurmu tabiki var o haberi izlediğiniz kanal herneyse golf oynayan paşanın haberini değil davul zurna haberi yaptı yapamaz çünkü paşaların haberini
Davul zurna haberine gelince haber ulaştıktan milletvekilimize ilahi çalınarak düğüne devam edilmiş ve bu görüntüler yayınlanmamış neden çünkü yalamnn haber yapmak onların işi ama aklımın almadığı nasıl bu kadar körsünüz yada neden gerçekleri görmek istemiyorsunuz umarım gerçekleri sizde görmeyi başarırsınız

rikopasa
10-08-2008, 18:23
Önlerindeki koca deniz feneri dolandırıcılığını , şerefsizliğini göremiyorlar sonrada kalkmış gerçekleri görmekten bahsediyorlar.
İlahi çalondıktan sonra düğüne devam edilmiş ha ... Yani Paşa da ilahi çaldırıp golfe devam etseydi olacaktı yani. Bu nasıl bir mantıktır yahu.
Bak arkadaşım paşa golf oynamış evet ama tüm hava harekatının her adımından haberi vardı ve sorumlu subaylar harekat hakkında kendisine devamlı bilgiler veriyordu. O harekatın emri sizce kimden çıktı ...
Yapmayın Allah aşkına ... Bu kadar basit oyunlara gelmeyin ... Halay çekmekle paşanın durumunu kıyaslamayın bile

Gönülden
10-08-2008, 18:25
AK partinin seçimlerden yenik çıkmasını bekleyenler yıllardır o seçim sandığına gömüldüklerinin farkında değiller sanırım...varlığınız itibariyle ne idiniz kim size güvendi, nereler geldiniz, ülkeye ne yaptınız..işiniz gücünüz muhalefet..
Beyni yıkanmış olan sizlersiniz insan bukadarda mı kör olur...haberleri verirken medyanın çifte standardını, yargı ve rektörlerin siyasetle uğraşmaktan kendi işlerinde dibe vurmalarını,Türkiyenin büyük bütçesine sahip olan askeriyenin imkansızlık safsatalarını,yıllardır bu ülkeyi kemirenleri...bilmem daha neler neler..
Biz yaptığımız işte dini siyasete alet etmedik ama sizler başbakanın ibadetini yapmasını bile siyaset malzemesi yaptınız...halk gerekeni sandıkta verecek az sabredin bakalım...

siyah gül 07
10-08-2008, 18:30
Önlerindeki koca deniz feneri dolandırıcılığını , şerefsizliğini göremiyorlar sonrada kalkmış gerçekleri görmekten bahsediyorlar.
İlahi çalondıktan sonra düğüne devam edilmiş ha ... Yani Paşa da ilahi çaldırıp golfe devam etseydi olacaktı yani. Bu nasıl bir mantıktır yahu.
Bak arkadaşım paşa golf oynamış evet ama tüm hava harekatının her adımından haberi vardı ve sorumlu subaylar harekat hakkında kendisine devamlı bilgiler veriyordu. O harekatın emri sizce kimden çıktı ...
Yapmayın Allah aşkına ... Bu kadar basit oyunlara gelmeyin ... Halay çekmekle paşanın durumunu kıyaslamayın bile

Bizim golf halay değil meselemiz o düğün olmak zorunda idi ve ilahi çalınarak devam edildi duyarlı davranıldı yani ama anlamak istemediğiniz için anlatamıyor
Paşanın yaptığına geline iki adım ilerisinde olanları kulak arkası ederek istifini bile bozmadı ama diyorum siz anlamak değil inanmak istediğinize inanıyorsunuz aslında benimde sizinle vakit kaybetmemem lazım çünkü kör zihniyetiniz değişmeyecek :no:

rikopasa
10-08-2008, 18:39
Bu kadar çok düşmanı olan bir ülkenin tabiiki askeri bütçesi büyük olacak. Masa başında alınamayan , girilemeyen ülkelerin nasıl işgal edildiğinin örneği yanıbaşımızda. Neden büyük ülkeler devamlı silah teknolojilerine yatırım yapıyorlar , neden çünkü masada kazanamayan silahını çeker. amerika ne yaptı "sana demokrasi getireceğim , sende nükleer silah var" diyip ırak'ı işgal etti. Neyle etti silahla etti kim karşı çıktı kimse. amerikadaki bilim adamlarının %64 ünün neden silah sanayii de çalıştığını biliyormusun. İranda insanlar sokaklarda kollarında şırıngayla ölürken , kapalı kapılar ardında fuhuş yapılırken , halkı zor durumdayken neden iran füze geliştiriyor , tank yatırımı yapıyor.
Haaa sen teslimiyetçiysen "amerika gel beni sömür" diyorsan o kafadaysan durum değişir tabii. Senin silahlı gücün kuvvetli olmalı hatta bu coğrafyada çok kuvvetli olmalı. Askeriyenin bütçesinden bahsedeceğine , Hayrünisa'nın köşkü yeniden inşaa ettirmesine bak , zırt pırt çıkılan yurtdışı gezilerine bak , kamu binalarının ampullerini değiştirecekmiş sizin Unakıtan değişimide kızının ortak olduğu şirket yapar büyük ihtimalle ... Bunlara bakın önce.

Gönülden
10-08-2008, 18:59
bak riopaşa sen bu tartışmaların cevabını bu forumda çok aldın ama bir türlü anlamadın..
Yahu bizimkilerde İran gibi füze yapsın tank yapsın amenna..ama şu parasını basıp aldığımız ağır silahlarımızda bir işe yarasın
Hayrunnisa değişiklik yapmış...sen harbiyedeki orduevinde konaklama ücretinin 10 ytl eşinle olursa 7.5 ytl olduğunu aynı lüksteki bir otelin geceliğinin 500 ytl olduğunun bilincindemisin acaba...git önce onların hesabını sor...adamlar ordumuzda görev yapıyorlar diye sineye çekilsede yapılan harcamaların hesabı yok...eğer sana böyle bir imkan ve bütçe vermişse 5 karakolun yerini değiştirmeyemi imkanınız kısıtlı açıklamasıda ne oluyor yani...ben bu haberlere gülerim ancak
Ben çıkıyorum sizin birşey anlayacağınız yok

temelli
10-08-2008, 19:22
bak riopaşa sen bu tartışmaların cevabını bu forumda çok aldın ama bir türlü anlamadın..
Yahu bizimkilerde İran gibi füze yapsın tank yapsın amenna..ama şu parasını basıp aldığımız ağır silahlarımızda bir işe yarasın
Hayrunnisa değişiklik yapmış...sen harbiyedeki orduevinde konaklama ücretinin 10 ytl eşinle olursa 7.5 ytl olduğunu aynı lüksteki bir otelin geceliğinin 500 ytl olduğunun bilincindemisin acaba...git önce onların hesabını sor...adamlar ordumuzda görev yapıyorlar diye sineye çekilsede yapılan harcamaların hesabı yok...eğer sana böyle bir imkan ve bütçe vermişse 5 karakolun yerini değiştirmeyemi imkanınız kısıtlı açıklamasıda ne oluyor yani...ben bu haberlere gülerim ancak
Ben çıkıyorum sizin birşey anlayacağınız yok
işinize gelmeyince sizle ugraşamam gibi sözlere kacn yetkiler buhun havanızdan gecilmersede merak etmeyin turk mileti havanızı indirmeyi bilecektir

siyah gül 07
10-08-2008, 19:31
Merak etmiyoruz bekleyip görelim kim neyi görecek

Beylerbeyi
10-08-2008, 19:42
bu askeriyeyle iş yürümez. bildiğiniz gibi askeriye dilediği kadar para harcamakta serbesttir. başta bulunan hükümete şu kadar paraya ihtiyacım var diye yazı yollar askeriye, hükümet bunu mecburen kabul eder. başka çare yoktur. yasalar böyle emrediyor. üstelik hükümetin askeriyeye yolladığı milyarlarca dolar paranın hesabını sormaya dahi hakkı yoktur. askeriyemiz gidip israilden abd den silah alır. az da olsa avrupanın kapısını çalar. bu askeriye kendi üretebilecegi bir silahı imal etmeyi aklının ucundan bile geçirmez? bazı uçaklar üretiyoruz bize ait silahlarda var fakat bunlar askerler sayesinde değil genelde hükümetimizin çabaları sonucu ülkemize kazandırılıyor. zamanında erbakan tamamen milli kaynaklardan oluşturulacak silahlar üretilmesi için ortamın hazırlanmasını istemiş fakat ne hikmetse genelkurmay buna karşı çıkmış abd ve israile bağımlı olma konusunda ısrar etmiştir çok geçmeden de askeriye darbe yaparak çirkin yüzünü göstermişti.

Biz hakkaride 17 şehit verirken genelkurmayın en önemli isimlerden biri olan HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI AYDOĞAN BABAOĞLU şehitlerimizin haberini almasına rağmen GOLF OYNAMAYA DEVAM ETMİŞTİR. genelkurmayda yönetici vasfında olan askerlerden tümünün de şehit haberlerini aldıklarında hemen hiç tepki vermediklerine eminim.

pkk güpegündüz 6 saatlik çatışmaya giriyor ülkemizde. teknoloji için milyarlarca dolar harcayan askeriyemizin haberi olmuyor?? işte bu kadar umursuyorlar askerleri. baykal ilk defa doğru bişi söyledi. genelkurmaya dedi ki "HANİ KUZEY IRAK'I BBG EVİNE DÖNDÜRMÜŞTÜN?" daha birkaç ay önce genelkurmay kuzey ırakın BBG evine döndürüldüğünü, hainlerin her hareketinin gözlendiğini belirtmişti. yalanı kendilerine şiar edinmişler, utanmaları yok. değil kuzey ırakta kendi ülkemizde yüzlerce pkklı elini kolunu sallayıp saldırı düzenliyor.

utanıyorum ülkemde darbeci, düşüncesiz, bol ve boşa para harcayan vatandaşları umrunda olmayan böyle bir genelkurmaya sahip olduğumuz için..

temelli
10-08-2008, 20:19
bu askeriyeyle iş yürümez. bildiğiniz gibi askeriye dilediği kadar para harcamakta serbesttir. başta bulunan hükümete şu kadar paraya ihtiyacım var diye yazı yollar askeriye, hükümet bunu mecburen kabul eder. başka çare yoktur. yasalar böyle emrediyor. üstelik hükümetin askeriyeye yolladığı milyarlarca dolar paranın hesabını sormaya dahi hakkı yoktur. askeriyemiz gidip israilden abd den silah alır. az da olsa avrupanın kapısını çalar. bu askeriye kendi üretebilecegi bir silahı imal etmeyi aklının ucundan bile geçirmez? bazı uçaklar üretiyoruz bize ait silahlarda var fakat bunlar askerler sayesinde değil genelde hükümetimizin çabaları sonucu ülkemize kazandırılıyor. zamanında erbakan tamamen milli kaynaklardan oluşturulacak silahlar üretilmesi için ortamın hazırlanmasını istemiş fakat ne hikmetse genelkurmay buna karşı çıkmış abd ve israile bağımlı olma konusunda ısrar etmiştir çok geçmeden de askeriye darbe yaparak çirkin yüzünü göstermişti.

Biz hakkaride 17 şehit verirken genelkurmayın en önemli isimlerden biri olan HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI AYDOĞAN BABAOĞLU şehitlerimizin haberini almasına rağmen GOLF OYNAMAYA DEVAM ETMİŞTİR. genelkurmayda yönetici vasfında olan askerlerden tümünün de şehit haberlerini aldıklarında hemen hiç tepki vermediklerine eminim.

pkk güpegündüz 6 saatlik çatışmaya giriyor ülkemizde. teknoloji için milyarlarca dolar harcayan askeriyemizin haberi olmuyor?? işte bu kadar umursuyorlar askerleri. baykal ilk defa doğru bişi söyledi. genelkurmaya dedi ki "HANİ KUZEY IRAK'I BBG EVİNE DÖNDÜRMÜŞTÜN?" daha birkaç ay önce genelkurmay kuzey ırakın BBG evine döndürüldüğünü, hainlerin her hareketinin gözlendiğini belirtmişti. yalanı kendilerine şiar edinmişler, utanmaları yok. değil kuzey ırakta kendi ülkemizde yüzlerce pkklı elini kolunu sallayıp saldırı düzenliyor.

utanıyorum ülkemde darbeci, düşüncesiz, bol ve boşa para harcayan vatandaşları umrunda olmayan böyle bir genelkurmaya sahip olduğumuz için..
her 5dk bir tsk yıpratma tsk yıpratmayacksınız szin kisi milletveliniz şehitleri bile bile dugun yapmıs oynamıstır haddini biliniz

Beylerbeyi
10-08-2008, 20:27
her 5dk bir tsk yıpratma tsk yıpratmayacksınız szin kisi milletveliniz şehitleri bile bile dugun yapmıs oynamıstır haddini biliniz

dikkat etseydin kilis milletvekilinin şehit haberlerinden sonra çocugunun sünnetini yapması, halay çekmesi için açılan konuda bu milletvekilini eleştirdiğimi görecektin. partimizden bile olsa o vekilin yaptığı doğru değildi. milletin vekili olan birinin davranışlarına daha dikkat etmesi topluma örnek olması gerekirdi. fakat bunu tüm ak parti camiası için kullanamayız. çünkü hemen tüm ak partililer bu vekili eleştirdi. ak partiyi destekleyen medya kuruluşları da eleştirdi. ak partililik duruşu da bunu gerektirir. her daim iyi olanı savunmak, kendi adamı dahi olsa yaptığı yanlışı eleştirmek ak partilinin en önemli özelliğidir.

temelli
10-08-2008, 20:31
dikkat etseydin kilis milletvekilinin şehit haberlerinden sonra çocugunun sünnetini yapması, halay çekmesi için açılan konuda bu milletvekilini eleştirdiğimi görecektin. partimizden bile olsa o vekilin yaptığı doğru değildi. milletin vekili olan birinin davranışlarına daha dikkat etmesi topluma örnek olması gerekirdi. fakat bunu tüm ak parti camiası için kullanamayız. çünkü hemen tüm ak partililer bu vekili eleştirdi. ak partiyi destekleyen medya kuruluşları da eleştirdi. ak partililik duruşu da bunu gerektirir. her daim iyi olanı savunmak, kendi adamı dahi olsa yaptığı yanlışı eleştirmek ak partilinin en önemli özelliğidir.
dikkat ettim o mesajınız burdaki butun uyeler vekiliniz kormaktadır nedense bu bir gereçektirki ama tsk degerli paşasınız defalrca elestirme acizlige dustuuz bu bir acizliklik sen kimsinki tsk paşalrını eleştiriyorsunuz dmezlemi insana

Beylerbeyi
10-08-2008, 20:37
dikkat ettim o mesajınız burdaki butun uyeler vekiliniz kormaktadır nedense bu bir gereçektirki ama tsk degerli paşasınız defalrca elestirme acizlige dustuuz bu bir acizliklik sen kimsinki tsk paşalrını eleştiriyorsunuz dmezlemi insana

kardeşim yanlış yaptıktan sonra babamı bile eleştiririm. tsk paşaları dediğin kim ki? bunlar eleştirilemez mi? hiç mi yanlışları yok?

burdaki üyeler ak partili vekili savunuyor diyorsun ama dikkat et sende şehit haberlerini aldığında golf oynayan paşayı savunuyorsun?? objektif değilsin.

halay çeken vekili sırf ak partilidir diye eleştiriyorsun ama golf oynayan paşayı paşa diye eleştirmiyorsun? o halayı paşa çekseydi yine bir şey demeyecektin. samimi ol

temelli
10-08-2008, 20:44
kardeşim yanlış yaptıktan sonra babamı bile eleştiririm. tsk paşaları dediğin kim ki? bunlar eleştirilemez mi? hiç mi yanlışları yok?

burdaki üyeler ak partili vekili savunuyor diyorsun ama dikkat et sende şehit haberlerini aldığında golf oynayan paşayı savunuyorsun?? objektif değilsin.

halay çeken vekili sırf ak partilidir diye eleştiriyorsun ama golf oynayan paşayı paşa diye eleştirmiyorsun? o halayı paşa çekseydi yine bir şey demeyecektin. samimi ol
Genelkurmay Başkanlığı Hava Kuvvetleri Komutanı Org. babaoğlu'yla ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı:

"Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan BABAOĞLU ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.
Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya (http://www.hurriyet.com.tr/index/Antalya/)’da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.
Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür." kaynak tsk

tsk paşaları elebet eleştirebilirsiniz ama haberler tsk nefret eden vakit yayın organlarından alınmıstır vakit başlı başına tarf tutur akp medyasıdır paşalar hic bir zman halay cekemz bu zamana kadar hicbir paşanın alay cektigini gormezdim akp milletvekilini kınıyoruz tsk her zaman yıkıcı haberleri okuyun tek kaynaktan okuyupta tarflı konusmayın bu konsumayın vakit yayınlamdı neden acaba