Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamer Genç ve CHP'lilerden Abdullah Gül'e Protesto
Meclis'te kameraları her gördüğü yerde basın açıklaması yapan ve Genel Kurul salonun provokatif konuşmaları ile ön plana çıkan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Cumhurbaşkanı Gül kürsüye gelince, oturduğu sıradan bağırarak Gül'ü protesto etti...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül TBMM’nin 23. Dönem 3. Yasama Yılı’nın açılışında, protestolara maruz kaldı. Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü protesto eden sözler sarf etti. CHP'liler de Gül Genel Kurul salonu geldiğinde ayağa kalkmadı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'da Yeni Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Kurul salonunda, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in protestosu ile karşılaştı.
TOPTAN UYARDI
Meclis Başkanı Köksal Toptan'ın daveti ile Genel Kurul salonuna giren Gül, kürsüye geçti ve istiklal marşının okunmasından hemen sonra, Kamer Genç, "Çankaya Köşkü'nden Atatürk'ün izleri siliniyor. Protesto ediyorum" diye bağırdı.
İstiklal marşının okunmasının hemen ardından Genel Kurul salonunda oturduğu yerden kalkarak "Laik demokratik cumhuriyetin ilkelerine uymayan biri o Köşk'te oturamaz. Orada Atatürk’ün izleri kalmadı. Sizi protesto ediyorum” diyen Genç'in sözleri Genel Kurul salonunda şaşkınlığa neden oldu. Genç'in bu çıkışına karşı bazı AK Parti'li vekiller "otur yerine" diye karşılık verirken, araya Meclis Başkanı Köksal Toptan girdi.
GÜL HİÇ ORALI OLMADI
Toptan'ın "Sayın Genç Lütfen" diye uyarılarına rağmen Kamer genç susumadı. Kamer Genç'le hiç ilgilinmeyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise konuşmasına başlarken, Genç de Genel Kurul salonunu terk etti.
Öte yandan CHP Grubu'nun da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Genel Kurul salonuna girerken ayağa kalkmadığı gözlemlendi.
Haber 7
tereddütsüz
10-01-2008, 18:15
Kamer Genç tam bi fiyasko... O adam hakkında yorum yapıp da harcanan nefes ise heralde haram olur.Benim yorumumum sadece bu:D
Ya bu aralar "fetva" vermek pek bir moda. Siz yapmayın bari hocam. Şimdi haramdır diye insanlar gelip düşüncelerini söylemezler filan...(:
Benim bu haberi paylaşmaktaki asıl maksadım Kamer Genç ile CHP'nin aslında ne kadar da benzeştiğini göstermekti.
Yani mecliste MHP var, DTP var, Bağımsızlar var, DSP var; ama hepsinde bir şeyler değişmiş, hepsi adab-ı muaşeret nedir, kimi az kimi çok, biliyor. Ama Kamer Genç ve CHP yaklaşık yarım asırdır başımızdalar; ama hala ilk günkü gibiler...Değişen ve gelişen dünya onları hiç etkilemiyor.
tereddütsüz
10-01-2008, 18:29
Yani sayın Muallim, ben de buna vurgu yaptım aslında.Kamer Genç,'':Ak Partililer beni dövdü.'' dediğinde ilk sahip çıkanlar da yine Chpliler olmuştu zaten.Hatırlatırsanız?
Evet, hatırlıyorum öyle bir şey.
Yani hiç yakışık alır mı Meclis Yasama Yılının açılış töreninde koskoca Cumhurbaşkanı'na bağırıp çağırmak...Bu adam bir de o meclisin en kaşarlarından...
tereddütsüz
10-01-2008, 18:39
Evet, Meclis başkanlığı seçimi öncesinde de :''Ben seçilirsem Aleviler bu toplumda dışlanmıyor anlamına gelecektir .'' gibi bir şey demişti. Yani ona uyarsa vekiller kimse çalışamaz mecliste. Onun için ne derse ''haklısın'' demek daha uygun olan:D
Dikkatini çekerim 'kaşar' dedin.Bu laf gediğine oturdu Kamer Genç için:D
hipermuhafazakar
10-01-2008, 18:39
Onların birilerini desteklemeleri için KÜTÜK BOZUKLUĞU YETER ! destekledikleri kişiler kendileri gibi KÜTÜĞÜ BOZUK OLACAK ! Öyle desteklerler.
NOT : KAMER GENÇ, CHP'Lİ KILIÇDAROĞLU VE BİR ÇOK CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ ALEVİ
Evet kaşar dedim...Kamer tam bir kaşar...
tereddütsüz
10-01-2008, 18:50
Kütüğünün bozuk olması da insanlıkları da kendilerine biz sadece siyasi yönlerini tartışmalıyız. Bence kim görüşüne uygunsa destekler ama hakareti hak etmez.
Bu arada "kaşar" derken ben hakaret etmedim; meclisin en kıdemlilerinden biri olması münasebetiyle "kaşar" dedim...(:
Dipnot olarak belirteyim istedim. (:
hipermuhafazakar
10-01-2008, 18:52
İşte onların siyasi görüşü ne biliyormusun, STATÜKOYU MİLLETTEN KORUMAK ! DEVLETİ MİLLETTEN KORUMAK. Onların siyasi görüşüde, misyonuda, uğraşıda bu işte bu bu
tereddütsüz
10-01-2008, 18:54
Her ne olduğunu bilyorum.Ama yine de eleştirimizi hakaret içermedenyapmak bize daha çok yakışır.En cevabın gibi.
Üç mevsim
10-01-2008, 19:54
Huzurlarınızda Kamer Genç (video)
http://www.cafesiyaset.com/haber/20081001/Iste-Kamer-Gencin-cikintiligi.php (http://www.cafesiyaset.com/haber/20081001/Iste-Kamer-Gencin-cikintiligi.php)
Şu adamı milletvekili diye Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderen Tunceliler utanmalı.
seraptan
10-01-2008, 21:00
Sayın kamer genc ayakta alkışlıyorum gul akpnin noteri bizim degil noter imzalamaya devam ettsin akp şakşakcısı kamaer genc kutlarım
Necip Fazıl
10-01-2008, 21:02
Sayın kamer genc ayakta alkışlıyorum gul akpnin noteri bizim degil noter imzalamaya devam ettsin akp şakşakcısı kamaer genc kutlarım
lan mal sizin 1 nolu adamısız sezer puştu dimidi haa şerefsizler beni küfre zorlama daha fazla
seraptan
10-01-2008, 21:03
lan mal sizin 1 nolu adamısız sezer puştu dimidi haa şerefsizler beni küfre zorlama daha fazla
sayın sezer cumhurbaşkanıyıdı noter degildi anlama ozrlusun altını cizerim ben gule hakaret ettimmi yorum yazdım
Necip Fazıl
10-01-2008, 21:07
sayın sezer cumhurbaşkanıyıdı noter degildi anlama ozrlusun altını cizerim ben gule hakaret ettimmi yorum yazdım
seze cumhurbaşkanıydı tabi buna bi itirazım yak ama satılmış bir cumhurbaşkanıydı
seraptan
10-01-2008, 21:09
seze cumhurbaşkanıydı tabi buna bi itirazım yak ama satılmış bir cumhurbaşkanıydı
sana gore gul ne acaba satılmamıs başbayagı bir noter akp noteri akp imamı;d
Sayın Seraptan ve türevleri;
Öncelikle burada keşke daha güzel tartışabilsek; ama bu sözler de çok bayat,biliyorum...
Evet Abdullah Gül meclisin bütün yasalarını onaylıyor. Oysa Sezer gelen yasaların yüzde doksanını veto ederdi. Millet de adını "vetocu"ya çıkarmıştı. Şimdi sen de Gül'ü "AKP noteri" ilan ettin...
Oysa biraz Türkiye'nin dışına çıkıp o çok imrenilen ilerlemiş Batı ülkelerine bir baksan göreceksin ki meclisin yaptığı çalışmaları veto eden adama kıçıyla gülüyor insanlar. "Nasıl olur, benim ( meclistekiler milleti temsil ederler ya hani ) yasamı hangi hakla bu denli hoyratça geri çevirebilir!" diye yerden yere vuruyorlar adamı.
Bu yasaları çıkarma yetkisini AKP, gökten ilahi bir sopanın sırtlarına değmesi ile almadı; halkın oyları ile aldı. Ve çoğulcu demokrasi manyakları olarak bizlerin de milletin, meclisin ve Cumhuriyet'in önünde ( Gazete Cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin önünde ) saygıyla eğilmemiz lazım.
Yok eğilmiyor da slogan üretiyorsak "halkın adamları" için, biz sahtekarızdır, biz ruh hastasıyızdır...
seraptan
10-02-2008, 00:50
Sayın Seraptan ve türevleri;
Öncelikle burada keşke daha güzel tartışabilsek; ama bu sözler de çok bayat,biliyorum...
Evet Abdullah Gül meclisin bütün yasalarını onaylıyor. Oysa Sezer gelen yasaların yüzde doksanını veto ederdi. Millet de adını "vetocu"ya çıkarmıştı. Şimdi sen de Gül'ü "AKP noteri" ilan ettin...
Oysa biraz Türkiye'nin dışına çıkıp o çok imrenilen ilerlemiş Batı ülkelerine bir baksan göreceksin ki meclisin yaptığı çalışmaları veto eden adama kıçıyla gülüyor insanlar. "Nasıl olur, benim ( meclistekiler milleti temsil ederler ya hani ) yasamı hangi hakla bu denli hoyratça geri çevirebilir!" diye yerden yere vuruyorlar adamı.
Bu yasaları çıkarma yetkisini AKP, gökten ilahi bir sopanın sırtlarına değmesi ile almadı; halkın oyları ile aldı. Ve çoğulcu demokrasi manyakları olarak bizlerin de milletin, meclisin ve Cumhuriyet'in önünde ( Gazete Cumhuriyeti değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin önünde ) saygıyla eğilmemiz lazım.
Yok eğilmiyor da slogan üretiyorsak "halkın adamları" için, biz sahtekarızdır, biz ruh hastasıyızdır...
zaten turkiye cumhuriyeti bisey diyen yok saygı ve sevgiyle egilirim ..ama akp noteri onunde asla hic cumhurbaşkanı gibi duruyormu hayır yasları biz gonderseydik veto ederdi ama başbakan goderiyor hemen onay sayın gul insnalıgı guleryuzlugu severim ama bir kere acı cıktı notere napacaksınız
Türkiye Cumhuriyeti önünde eğilirim; ama O Cumhuriyetin cumhurbaşkanına saygı duymam...
Sen söylesene yaşın kaç senin, 12 mi 13 mü?
seraptan
10-02-2008, 00:57
Türkiye Cumhuriyeti önünde eğilirim; ama O Cumhuriyetin cumhurbaşkanına saygı duymam...
Sen söylesene yaşın kaç senin, 12 mi 13 mü?
yaşım 20 napacaksın benim cumhurbaşkanım degil ayrıca noter
O zaman akıl yaşın 12...(:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.