fatih kısaparmak balon baskılı balon 'Kamer şov' kısa sürdü... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Kamer şov' kısa sürdü...

CeVHeR
04-04-2008, 01:19
Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Genel Kurul'da hükümeti temsilen hiçbir bakanın bulunmamasını protesto etmek için bir süre Bakanlar Kurulu sıralarında Başbakan'ın koltuğuna oturdu.

http://www.habervaktim.com/resim/resim15114_2.jpg

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen ve TEKEL'in yeniden yapılandırılmasını öngören tasarının oylamasından önce oyunun rengini açıklamak üzere kürsüye çıkan Kamer Genç, konuşmasında hükümet adına hiçbir bakanın Meclis'te bulunmamasını eleştirdi. Genç daha önce de Ergenekon soruşturması için 'şeriatın ayak sesleri' şeklinde sözlerle eleştirmişti.

Konuşmasını tamamlayan Kamer Geneç daha sonra, 'Nerde bu hükümet' diyerek Bakanlar Kurulu sıralarına yöneldi. Burada Başbakan'a ait koltuğa bir süre oturan Kamer Genç'in bu davranışı Genel Kurul'da gülüşmelere neden oldu.

Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kamer Genç'i yerine geçmesi konusunda uyararak, "Millet size öyle bir yetki verirse gelirsiniz" dedi. Kamer Genç, daha sonra Bakanlar Kurulu sıralarından kalkarak yerine geçti.

(habervaktim)

YavuzSultanSelim
04-04-2008, 01:22
heheehheheheeh :D

nar
04-04-2008, 01:25
Ben bu adama kızmıyorum artık, aksine eğlenceli adam bence. Gülüp geçmek lazım...

_Yeniden_
04-04-2008, 01:25
Bu adamı çok seviyorum...Meclisin soytarılığını yapıyo :) Beceriyoda...

Hele başörtüsüyle ilgili şovları...Anlatılmaz izlenir :D

mavera
04-04-2008, 01:38
kamer bey surada ne kalmistiki 23 nisana o gün o koltuga otururdunuz, sizce cok acelesiniz ama ya 8)

_Yeniden_
04-04-2008, 01:42
kamer bey surada ne kalmistiki 23 nisana o gün o koltuga otururdunuz, sizce cok acelesiniz ama ya 8)

Abi çok güzel fikir ya :)

Aslında 23 Nisanda Kamer Genç'i oturtmak lazım o koltuğa...Hevesini alsın da şovlarına biraz ara versin :)

mavera
04-04-2008, 01:45

Abi çok güzel fikir ya :)

Aslında 23 Nisanda Kamer Genç'i oturtmak lazım o koltuğa...Hevesini alsın da şovlarına biraz ara versin :)

Ondan sonra temsili olarak hadi bir kac emir ver bakalim diye sorunca kemal genc isteklerini siralar..
Cicekleri daha iyi sulamak icin bir itfaiye arabasinin bana tahsis edilmesini istiyorum..
Daha sonra kürüde kalma zamaninin 10 dakikadan 10 saate cikarilmasini istiyorum..
sonra bagimsiz milletvekillerininden tek basina iktidar olma hakkina sahip olmasini istiyorum( nasil olacaksa :P )

KAmusal mışş
04-04-2008, 01:47
bu adam tuhaff ortamı yumuşatıyo yav ama böyle siyasetçi olur muu olmaz bence :D
yani izledim de haberlerde azcık rezil etti sanki kendini
ama onun umrunda mı değil :D

_Yeniden_
04-04-2008, 01:49
Bu adamı nasıl seçtiler aklım almıyo....
Milletvekilliği yapıcak en son insanlardan...

Ben bile daha iyi yapardım be...Diğerlerinden çok farklı..Sanki orda milletvekilliği değil, milletvekili soytarılığı yapıyo.. :P

mavera
04-04-2008, 01:51
tuncelide tamamen ideolojik nedenler var yani orada kamer genc odunu koysa sectirdir ki o odun ondan daha faydali olur 8)

YavuzSultanSelim
04-04-2008, 01:52
maskot maskot :D

RDönmezs
04-05-2008, 01:22
Çiçekçi amca :D

atatürkçüyüm
04-05-2008, 02:56
bu adam süper yaa..hastayım..hele o espirileri yok mu?
tek başına akp bedel valla...baksanıza gitmiş koltuğu rehin almış.. :D :D :D

CeVHeR
04-05-2008, 02:58

Sizin kahramanlarınız, nedense hep şaklabanlar oluyor...

atatürkçüyüm
04-05-2008, 03:03

sen kafanda bağzılarını gruplandırmışsın..aynen bu ülkeyi kamplaşmaya götürdüğünüz gibi..
benide o gruba sokup aklınca laf sokacan..kendi seviyendekilere konuş..

CeVHeR
04-05-2008, 03:05

sen kafanda bağzılarını gruplandırmışsın..aynen bu ülkeyi kamplaşmaya götürdüğünüz gibi..
benide o gruba sokup aklınca laf sokacan..kendi seviyendekilere konuş..

Haklısın, Kamer Genç' i savunan birinin seviyesine inmemem gerekirdi...
Laf ebeliği yapmaya kalkma...
Bekir Coşkun ağzıyla konuşma bana...

Hüdaverdi
04-05-2008, 03:32
Magazin kanalları yerine aklını çalıştırıp hayırlı işlere el atsaydı otururdu 'belki' oraya.
Çocuk çocuk,yaşı kemale ermiş ama hala çocuk gibi davranıyor :D