fatih kısaparmak balon baskılı balon Kanal D'deki "Çok Güzel Harekerler Bunlar"ı kınıyorum... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal D'deki "Çok Güzel Harekerler Bunlar"ı kınıyorum...

Ertuğrul ÖZGÜL
12-30-2009, 20:53
Komedi adı altında yapmadıkları ahlaksızlık kalmayan bu pis programı kınıyorum....

Sevban
12-30-2009, 21:07
Tamamen küfür ve bel altı esprilerle doldu... Böyle bir ülke daha var mıdır acaba küfür et güldür parayı götür... :)

Ertuğrul ÖZGÜL
12-30-2009, 21:10
Tamamen küfür ve bel altı esprilerle doldu... Böyle bir ülke daha var mıdır acaba küfür et güldür parayı götür... :)

Sadece küfür olsa....
Alevi olan şeyleri çok normalmiş gibi anlatıyorlar belaltı pis kelimelerle dolu skeçler yapıyorlar ve bu program genel izleyici kitlesi olarak yayınlanıyor.....

sudaduran
12-30-2009, 21:37
kanal d nin hangi programı izleyici kitlesine uygun ki,hepsi pislik...

sudaduran
12-30-2009, 21:41
Rtük 444 1 178 numaralı şikayet hattına yada
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
adresine şikayetlerimizi bildirebiliriz...

Özgür Çağrı
12-30-2009, 21:50
ayın 20 sinde bu programa 50 tl bayılıp gitmek teklif edildi
bu başlığı görünce fikrimde değişmeler gözlendi :)

Berr Ak
12-30-2009, 22:34
ben çok beğeniyorum bu programı,pek tv izlemem sadece haberleri izlerim fakat bu program açıksa izlemekten kendimi alamıyorum.normalde o medya grubunun hiç bir programını izlemem ama bu adamları izlemek büyük keyif veriyor.

sudaduran
12-30-2009, 22:35
ben çok beğeniyorum bu programı,pek tv izlemem sadece haberleri izlerim fakat bu program açıksa izlemekten kendimi alamıyorum.normalde o medya grubunun hiç bir programını izlemem ama bu adamları izlemek büyük keyif veriyor.
ilginç :hmm

Ertuğrul ÖZGÜL
12-30-2009, 22:40

Başlarda bencede güzeldi ama son bölümleri okadar iğrençleştiki....
düşünsenize birinde anne baba ve çocuk sessiz sinema oynuyor ve o bölümde anne ile baba neler konuşuyor neler bu sadece birisi... söylemeye utandığım çok şey var ama neyse....

hüma
12-30-2009, 23:36
insanların mahrem halleri dillere destan olmuş gidiyor bu proğram yüzünden...

xhidayet
12-31-2009, 02:30
Arkadaşlar yapmayın ya hu?!..:)... Gençlerin perfornmansı gerçekten tekdire şayan!..
Şahsen ben de beğeniyorum.

sudaduran
12-31-2009, 02:38
Arkadaşlar yapmayın ya hu?!..:)... Gençlerin perfornmansı gerçekten tekdire şayan!..
Şahsen ben de beğeniyorum.
islamla bilinçaltında dalga geçiliyor...
belaltı esprilerle halk güldürülüyor..
''Gençlerin performansı gerçekten takdire şayan!'' helal olsun...:hmm

Delilin NuR
12-31-2009, 03:08
Bir arkadaşım vesilesiyle bende izleme gibi bir yanlışta bulundum ....
Ve tek cümle ile....
Çok çirkin hareketler bunlar .....

Evrem
12-31-2009, 03:24
bence ondan önce kapatılması gereken çok program var ...Ben ailemle aşk-ı memnu ve küçük kadınları izleyemiyorum önce bunlar halledilsin :)

mervesar
12-31-2009, 04:02
Bende ilk zamanlar izliyordum. Sonra iyice saçmaladıklarını farkedince bıraktım. Skeçin sonunda bir ana fikir veriyorlar sözde. İnsanlara belli şeyleri anlatmak için , belli dersler vermek için böylesine saçma yollar denemeleri komik geliyor bana. Belkide bu bizim insanımızdan kaynaklanıyor. Bir arkadaşlık dostluk ilişkisini en güzel şekilde ifade eden programı yada videoyu izlerken sıkıldığımız, izlemeyip yarıda kapattığımız halde, dosluğu resmen yerden yere vurup sonrada al sana dostluk arkadaşlık ana fikri diyen programları izliyorsak suçu birazda kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum. Maalesef bizim insanımız böyle. Birşeyleri anlatabilmek için illaki onların dikkatini çekecek eğlenceli güldürülü saçma sapan şeyler yapılması gerekiyor. Bizim insanımız ancak böyle anlıyor bazı şeyleri. Birşeyleri anlamaya çalışırken ne kadar büyük zaman kayıpları verdiklerinin farkında değiller henüz. Ne diyelim biran önce herkesin bunun farkına varması dileklerimle...

sudaduran
12-31-2009, 04:16
Bende ilk zamanlar izliyordum. Sonra iyice saçmaladıklarını farkedince bıraktım. Skeçin sonunda bir ana fikir veriyorlar sözde. İnsanlara belli şeyleri anlatmak için , belli dersler vermek için böylesine saçma yollar denemeleri komik geliyor bana. Belkide bu bizim insanımızdan kaynaklanıyor. Bir arkadaşlık dostluk ilişkisini en güzel şekilde ifade eden programı yada videoyu izlerken sıkıldığımız, izlemeyip yarıda kapattığımız halde, dosluğu resmen yerden yere vurup sonrada al sana dostluk arkadaşlık ana fikri diyen programları izliyorsak suçu birazda kendimizde aramalıyız diye düşünüyorum. Maalesef bizim insanımız böyle. Birşeyleri anlatabilmek için illaki onların dikkatini çekecek eğlenceli güldürülü saçma sapan şeyler yapılması gerekiyor. Bizim insanımız ancak böyle anlıyor bazı şeyleri. Birşeyleri anlamaya çalışırken ne kadar büyük zaman kayıpları verdiklerinin farkında değiller henüz. Ne diyelim biran önce herkesin bunun farkına varması dileklerimle...
söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum,hatta ekliyorum çoook adi ve pislik program,kanal d de olması da şaşırtıcı değil...ANCAK bizim gençlerimiz anca böle anlarlar demeniz genelleme yapmanız bana dokunur,yediremem bu sözü kendime ve benim gibi düşünenlere, kısaca bütün gençleri aynı sınıfa koymayınız

mervesar
12-31-2009, 04:28
söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum,hatta ekliyorum çoook adi ve pislik program,kanal d de olması da şaşırtıcı değil...ANCAK bizim gençlerimiz anca böle anlarlar demeniz genelleme yapmanız bana dokunur,yediremem bu sözü kendime ve benim gibi düşünenlere, kısaca bütün gençleri aynı sınıfa koymayınız

Eğer kırdıysam özür dilerim. Sadece bu konuda değil. Bunu her alanda düşünebilirsiniz. Bazı şeyler nedense böyle saçma şekillerde anlatılsa bile zaman zaman ilgimizi çekebiliyor. Çok büyük bir izleyici kitlesi olduğunu varsayarak bir genelleme yapmıştım. Sözüm meclisten dışarı. Lütfen üzerinize alınmayın. Tekrar tekrar Özür dilerim...

sudaduran
12-31-2009, 04:42
Eğer kırdıysam özür dilerim. Sadece bu konuda değil. Bunu her alanda düşünebilirsiniz. Bazı şeyler nedense böyle saçma şekillerde anlatılsa bile zaman zaman ilgimizi çekebiliyor. Çok büyük bir izleyici kitlesi olduğunu varsayarak bir genelleme yapmıştım. Sözüm meclisten dışarı. Lütfen üzerinize alınmayın. Tekrar tekrar Özür dilerim...
estağfirullah özür dilemenize gerek yok..
yanlış anlaşılma oldu...

El Emin
12-31-2009, 12:30
Aynen..
İlk zamanlarda izliyordum dediklerinize rastlamadım ve gerçekten güzeldi...
Fakat sonra koku yapmaya başladı...
Bir baktım ki artık partimize yönelik bir saldırı var...
Daha sonraları küfürlerde dediğiniz gibi arttı durmadan..
Şahsen kınıyorum ve artık izlemiyorum...

Ak_Urfalı
12-31-2009, 12:41
yahu aslında size özetle birşey söylemek istiyorum...
( kanal....) hangi programdan protesto etmeye başlayalım istersiniz...

1.) ana haber bülteni : ( aman yarabbi ben yanlışlıkla bile açsam türkiye yıkılmış iç savaş çıkmış diye hemen üzüntü basıyor)

2.) şu dediginiz çok çirkin hareketler bunlar : ( adamlar aile ahlakıyla alay ediyor siz partimizi milleti bırakın resmen dinle alay ediyorlar )

3.) izlenme rekorları kıran aşkı memnuu : ( ahlaksızlık diz boyu resmen .........filmi gibi
bide genel izleyici logolu...bide ben izlemeye izlettrimeye vede bi toplumda bahsetmeye utanıyorum bilmem adam yengesiyle amcası anasıyla bir süre bişeyler var

4.) yaprak dökümü : ( bune agaçmış kaçyıldır dökülmedi gitti çevirip çevirip aynı konuyu veriyorlar...yani aşkı memnunun ismini degiştirmişler ha yani....

5.) ben fazla izlemedigimden varın devamı siz getirin...

depare
12-31-2009, 16:17
İzlemediğim için bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ne tür bir program olduğunu...
Artık yeni kandırma usulü bu bel altı konularını,İslama çamur atma konularını güldürerek hazmettiriyorlar millete :)

DadaşAkp
12-31-2009, 18:04
bunun gibi cok program var isteyen izler isteyen izlemez böle sorunlar olsa toplumdan kınama gelir

reyAKbay
12-31-2009, 20:17
Büyük bir keyifle izliyorum.Ve izlerken çok da eğleniyorum.Evet tasvip edilmeyecek kısımlar da oluyor fakat tamamen tercih meselesi.İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer .

unnamed
12-31-2009, 23:04
hiç bir şekilde bu programı bir kere açıp izlemiş biri değilim....bu programı düzenleyen yılmaz erdoğan bi kere...gerisini siz düşünün....

xhidayet
01-01-2010, 02:26
islamla bilinçaltında dalga geçiliyor...
belaltı esprilerle halk güldürülüyor..
''Gençlerin performansı gerçekten takdire şayan!'' helal olsun...:hmm

"Fikrine katılacağım" diye bir kaide mi var kardeş!.. Sen fikrini ne kadar savunursan savun, ben de fikrimi söyleyebilirim değil mi?!..
Niye kabalaştın??!!...
Ne demek "Helal olsun.."
Lafın nereye gittiğinin farkında mısın?!..
Gerçekten böyle bir tepkiyi senden ummazdım..

Ertuğrul ÖZGÜL
01-01-2010, 10:04
Arkadaşlar kim ne derse desin ortada koskoca bir gerçek var ki Ahlak sınırlarını aştılar...
Tama güzel sikeçleri yok mu? var... yani bu işler belaltızızda oluyor geçen sene bunu gösterdiler güzel şeyler yaptılar... ya hadi belaltı espirileride geçtim aile hayatını açıkça sahneden söylemenin hiç bir dinde tasdik edileceğini sanmıyorum ki <biz müslümanlar bu gibi şeylerde dahada hassasızdır...

LâHuTî
01-01-2010, 14:40
Valla ben dün ilk defa az bir kısmını izlemiş bulundum ama güzeldi çok güldüm..
Neşelendirdiler beni..performansları gerçekten yerinde...ama bazı yanlışları yok
mu elbette var..onları da görmezden gelmemek lazım tabi.. ((:

sudaduran
01-02-2010, 07:25
Büyük bir keyifle izliyorum.Ve izlerken çok da eğleniyorum.Evet tasvip edilmeyecek kısımlar da oluyor fakat tamamen tercih meselesi.İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer .

''İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer'' o kadar basit değil..hiçbir program benim dinimle dalga geçemez..hele hele dinimle dalga geçerek bundan çıkar sağlayamaz..bunun gibi ''olacak o kadar'' programında hükümeti eleştiriyoruz ayağına yapılan skeçlerde de islam'la dalga geçiliyor ve hakaret ediliyor..bunlara düşünce özgürlüğü denmez..bunlara ''din istimarı'' denir..bu tür programları şikayet etmek için

şikayetlerinizi bildiriniz...

sudaduran
01-02-2010, 07:35
"Fikrine katılacağım" diye bir kaide mi var kardeş!.. Sen fikrini ne kadar savunursan savun, ben de fikrimi söyleyebilirim değil mi?!..
Niye kabalaştın??!!...
Ne demek "Helal olsun.."
Lafın nereye gittiğinin farkında mısın?!..
Gerçekten böyle bir tepkiyi senden ummazdım..

kusura bakma(!) kardeş..dinimle dalga geçilince kan beynime sıçrıyor,bide islama hakaret edenlere hiç beklemediğim kişiler(!) sahip çıkınca...,''helal olsun'' sitemimide doğal karşıla artık...

Akl-ı Selim
01-02-2010, 14:47
Niye başladığı gibi istikamette devam etmez ki tutulan şeyler.
Neden insanların nefsani duygularına hitab ederek hem kendilerini hem de izleyenleri rencide ederler.

İnanın son zamanlardaki esprilerini ailecek izlemeniz pek mümkün değil.
Desenize insanları boş yere güldürerek eğlendirenlerin varacağı yer ; alaycıların yeri yurdu cehennem dir hadisi var dediğinizi duyar gibiyim...

reyAKbay
01-02-2010, 16:11
''İsteyen izler ,rahatsız olan kanalı geçer'' o kadar basit değil..hiçbir program benim dinimle dalga geçemez..hele hele dinimle dalga geçerek bundan çıkar sağlayamaz..bunun gibi ''olacak o kadar'' programında hükümeti eleştiriyoruz ayağına yapılan skeçlerde de islam'la dalga geçiliyor ve hakaret ediliyor..bunlara düşünce özgürlüğü denmez..bunlara ''din istimarı'' denir..bu tür programları şikayet etmek için

şikayetlerinizi bildiriniz...

Bence kendinizi bu kadar boş yere helak etmeyiniz herkes neyi nasıl yapılacağını çok iyi bilir.Ki zamanında da buna çok defa şahit olduk.Kimlerin yahut nelerin kayda değer alınacağını veya almayacağını da zaman gösterir.Kimsenin kimseyi yönlendirme lüksü de bu boyutta ehemmiyetini yitiriyor.

xhidayet
01-02-2010, 16:25
kusura bakma(!) kardeş..dinimle dalga geçilince kan beynime sıçrıyor,bide islama hakaret edenlere hiç beklemediğim kişiler(!) sahip çıkınca...,''helal olsun'' sitemimide doğal karşıla artık...

Yok biz o duyarlılığı taşımıyoruz...
Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya..???
O proğramdan.:@
Aldıkları paraların ortağımıyım ben.
Balon bir proğram, balon bir konu....:@
Tövbe tövbe!.. :@:@

Özrün kabahatinden büyük be!...
"kişi" sonundaki Ünlem işaretini de aynen sana iade ediyorum. Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@

hipermuhafazakar
01-02-2010, 17:07
Şimdi burada arkadaşlarımız protesto ediyor tepki gösteriyorlarsa kim bilir ne adiliklerini ne ahlaksızlıklarını görmüşler.. Onları diğer görmeyenlerde görselerdi eminim aynı hassasiyetle tepki göstereceklerdi.

Ben zaten artık iyice bu ülkede komedi yapılmasına karşı birisi oldum. ne cem yılmazı ne çok güzel (!) hareketleri ne recep ivediki falan görmek falan istemiyorum. Bunları seyrettiğimde sinirlerim 3 katına çıkıyor. insanda biraz utanma olur. Bunları küçük büyük kız yaşlı anne baba herkesin seyrettiğini bilip ona göre yazıp çizmeleri lazım :@ ama işte utanma olmayınca yüzleri olmadıklarından bunlardan kurtulamayacağız.

DadaşAkp
01-02-2010, 17:18
bu tür yaklaşımlar her toplumda olur bizim ailede kanal d doğan holding gibi kanalllar pek izlenmez kınama vs gibi durumlar cok yanlış bizim baştakiler ne duruyor bu konuda onlar izliyor onlarında habarleri vardır saten o kadar sacma türü diziler varki onları bile izlerler bir insan kendisinden bahsetmeli ne izlediği ne sölediği kınamakla sorun cözülmez

Özgür Çağrı
01-02-2010, 22:55
Arkadaşlar bu vesileyle bir şeyide size bildireyim

Daha önce levent kırcanın olacak o kadarını toplu bir şekilde protesto ederek rtüke bildirmiştik . Ve bu tepkimizin karşılığını bayramda aldık. Fox televizyonuna uyarı cezası verildi. Emeği geçen arkadaşlara buradan teşekkür ediyorum. Bunu ne zamandır paylaşacaktım hep unutuyorum.

Eğer sizde bkm nin bu programından memnun değilseniz şikayetlerinizi bildirin gereken yapılır.

Ayrıca birbirimizi kırmadan konuşmaya çalışalım . Sabrın zorlandığı anları gayet iyi bilirim ama biz yine sukunetimizi muhafaza edelim.

sudaduran
01-03-2010, 08:24
Bence kendinizi bu kadar boş yere helak etmeyiniz herkes neyi nasıl yapılacağını çok iyi bilir.Ki zamanında da buna çok defa şahit olduk.Kimlerin yahut nelerin kayda değer alınacağını veya almayacağını da zaman gösterir.Kimsenin kimseyi yönlendirme lüksü de bu boyutta ehemmiyetini yitiriyor.
"herkes neyi nasıl yapılacağını çok iyi bilir".. malesef öyle olmuyor,öyle olsaydı ikilik çıkmazdı...

"Kimsenin kimseyi yönlendirme lüksü de bu boyutta ehemmiyetini yitiriyor"..pektabiki yoktur ama kimseninde dinimi istismar etme lüksü yoktur.O program genel izleyici kitlesine uygun denilerek izlettiriliyor.O programı gelişim çağında izleyen kardeşlerimin yanlış ideolojileri benimsemesi benim sorunumdur,çünkü benim vatandaşım,T.C'de yaşıyor.''Ağaç yaşken eğilir'' atasözüde beni destekliyor.

sudaduran
01-03-2010, 08:46
Yok biz o duyarlılığı taşımıyoruz...
Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya..???
Aldıkları paraların ortağımıyım ben.
Balon bir proğram, balon bir konu....:@
Tövbe tövbe!.. :@:@

Özrün kabahatinden büyük be!...
"kişi" sonundaki Ünlem işaretini de aynen sana iade ediyorum. Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@

''Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya..???
Aldıkları paraların ortağımıyım ben''

Bunları kimse söylemedi.

''Özrün kabahatinden büyük be!...''

Özür dilemedim ki,olmayan kabahatimden büyük olsun.Haksız bişey söylesem özür dilerdim.

''Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@

Kişiliğine hakaret etmedim.Bana göre doğru olmayan düşünceni eleştirdim.Kişiler beni ilgilendirmez,fikirler ilgilendirir.Yazdıklarım şahıslara değil,düşünceleredir.

DadaşAkp
01-03-2010, 17:04
sevmediğin kanalı izleme olay büyütme

reyAKbay
01-03-2010, 19:05
"herkes neyi nasıl yapılacağını çok iyi bilir".. malesef öyle olmuyor,öyle olsaydı ikilik çıkmazdı...

"Kimsenin kimseyi yönlendirme lüksü de bu boyutta ehemmiyetini yitiriyor"..pektabiki yoktur ama kimseninde dinimi istismar etme lüksü yoktur.O program genel izleyici kitlesine uygun denilerek izlettiriliyor.O programı gelişim çağında izleyen kardeşlerimin yanlış ideolojileri benimsemesi benim sorunumdur,çünkü benim vatandaşım,T.C'de yaşıyor.''Ağaç yaşken eğilir'' atasözüde beni destekliyor.

Keşke bir önceki düşüncemi de yazmasaydım hiç gerek yokmuş,ne yazık ki bunu şimdi anladım.Burada kim ne derse desin gözleriniz görmeyecek çünkü anladığım kadarıyla öyle bir yapınız var.Ben daha fazla konuyla muhattab olamayacağım gerek yok.Ne denilmek istendiğini anlamamakla birlikte bunda ısrarcı davranıyorsunuz bu da bir çözüm olmuyor ve bizlere katkı sağlamıyor.Selam ile...

xhidayet
01-03-2010, 19:07
''Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya..???
Aldıkları paraların ortağımıyım ben''

Bunları kimse söylemedi.

''Özrün kabahatinden büyük be!...''

Özür dilemedim ki,olmayan kabahatimden büyük olsun.Haksız bişey söylesem özür dilerdim.

''Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!..:@:@

Kişiliğine hakaret etmedim.Bana göre doğru olmayan düşünceni eleştirdim.Kişiler beni ilgilendirmez,fikirler ilgilendirir.Yazdıklarım şahıslara değil,düşünceleredir.

Yorum yaparsam, senin seviyene düşeceğim... Yazık olacak bunca ilmime.

Evrem
01-03-2010, 19:16
ben çoğunlukla izliyorum evet skeçler biraz bel altı ama dinimizle dalga geçilen bi bölüm yakalayamadım :S

Ukbâ
01-03-2010, 20:02
ben çoğunlukla izliyorum evet skeçler biraz bel altı ama dinimizle dalga geçilen bi bölüm yakalayamadım :S

Ara sıra denk gelir bakarım ama bu kanalın insan hayrına program yapmayacağına olan inancım kuvvetli. Sahnede dediğiniz gibi ara sıra bel altı atışmalar geçiyor , peki bu durum bile din hassasiyetine göre zaaf değilmidir bir nevi din ile alay etme değilmidir tabiiki bu görüş benim ben böyle düşünüyorum . Din ile alay edilmesi için illaki alenen dinimize sövmeleri gerekmez . Olumsuz bir çok görüntü ve söylemler ile insanların dimağını felc etme manevi boyutu insanların hayatında cıkarma gayretleri hep benim nazarımda dinimizle alay etme olarak kalır.

Evrem
01-03-2010, 20:13
Öncelikle politik bir formatta olduğunuzun farkına varın , madem burda hepimiz politik davranıyoruz bu konu da herkesin düşüncesi kendine elbette ki savunduğun fikir biraz geri duruyor din ile bel altının ne alakası var mahrem desen anlıyaçağım bana uygun değil desen onu da anlarım genelleyici konuşmasanız daha doğru olur ...

Ukbâ
01-03-2010, 20:17
Öncelikle politik bir formatta olduğunuzun farkına varın , madem burda hepimiz politik davranıyoruz bu konu da herkesin düşüncesi kendine elbette ki savunduğun fikir biraz geri duruyor din ile bel altının ne alakası var mahrem desen anlıyaçağım bana uygun değil desen onu da anlarım genelleyici konuşmasanız daha doğru olur ...

Kızmayın lütfen, hem ortada kızacak pek fazla bir şeyde yok ya, ben sadece kendi din analayışımı ifade ettim bu anlayış kişiden kişiye değişebilir öyle değilmi.Fikrimin geri durup durmaması beni bağlaşın olurmu , hayattaki bütün zevkleri nefsi olarak tüketecem diye duygu ve düşüncelerimden taviz veremem kusura bakmayın. Bu arada genelleme yapmıyorum, zaten mahrem olayı diyerek ekseni sizde dini anlayışa kendiniz kaydırmış oldunuz pek te farklı şeyleri söylemiyoruz ya neyse. Sizi istemeden kırmış olma ihtimalim içinde özür dilerim.

depare
01-04-2010, 01:08
Kanal değiştirmek zor değil lakin zor olan kanal değiştirmeyenlerin halini düşünmek..
Toplumun ahlak kavramını bozan bir program için kanal değiştirip sadece kendimizi koruyacak kadar bencil mi olalım yani..?

sudaduran
01-04-2010, 09:07
Bu programı, Rtük 444 1 178 numaralı şikayet hattına yada
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx (http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx)

şikayet edebilirsiniz.Biz elimizden gereğini yaparız,kapanıp kapanmaması önemli değil.Önemli olan hesap günü ''islamla dalga geçilirken ne yaptın?'' sorusuna cevap verebilmek.Son olarak Ahmet Ergin'in ''İslam Düşmanı'' isimli şiirini paylaşıyorum.

İslam Düşmanı

Ulu Allah azametin aşkına
İslam düşmanını kahreyle gitsin
Fırsat verme kâfire,dönsün şaşkına

Bölünsün kâfirin vatanı, ili
Ağzında dönmesin, çürüsün dili
Kör olsun dilleri, kırılsın beli

Beli doğrulmasın, yüzü gülmesin
Dermansız derde sal, çare bilmesin
Zalim münafığın soyu kalmasın

Yetimin hakkını yiyeni toptan
Transparan, mini giyeni toptan
Düşkünü mazlumu döveni toptan

Zengin olup, yoksulları ezeni
Haram dolup, kibir ile gezeni
Tut elinden kaldır, adil düzeni

Zalimin zulmünü, zalime çevir
Siyonizm denilen deccalı devir
Kadirsin, yakıver külünü savur

İslama fırsat ver âlemi sarsın
Dininin sahibi perverdiğarsın
Filistin, Çeçenya, Afkan kurtarsın

Türk’e öncülük ver akın başlasın
Toplasın İslami yekun başlasın
Halife seçilsin sökün başlasın

Kabul et duamı hazreti Yezdan
Ümmet kan döküyor her iki gözden
Yardım arzuluyor mazlumlar sizden

Ahmedem elimi açtım beklerim
Yardımıma gelsin tüm meleklerin
Budur kadir Mevlam son dileklerim
Ahmet Ergin

DadaşAkp
01-04-2010, 20:58
arkadaşlar ben tiyatro ustasıyım o tiyatroyu izlemeyin beni izleyin yakında trt 1 başlıyorum neler oluyor bize tiyatromuz:w:

Ertuğrul ÖZGÜL
01-04-2010, 21:13
Şimdi burada arkadaşlarımız protesto ediyor tepki gösteriyorlarsa kim bilir ne adiliklerini ne ahlaksızlıklarını görmüşler.. Onları diğer görmeyenlerde görselerdi eminim aynı hassasiyetle tepki göstereceklerdi.

Ben zaten artık iyice bu ülkede komedi yapılmasına karşı birisi oldum. ne cem yılmazı ne çok güzel (!) hareketleri ne recep ivediki falan görmek falan istemiyorum. Bunları seyrettiğimde sinirlerim 3 katına çıkıyor. insanda biraz utanma olur. Bunları küçük büyük kız yaşlı anne baba herkesin seyrettiğini bilip ona göre yazıp çizmeleri lazım :@ ama işte utanma olmayınca yüzleri olmadıklarından bunlardan kurtulamayacağız.

Merak etme kardeşim onlar her şeyi bile bile yapıyorlar zaten işin acı olanı onların bu terbiyesizliklerini komedi sayıp onlara destek verilmesi....

unnamed
01-05-2010, 00:34
forumda baya değişmeler olmuş....bir program için insanlar birbirlerine hakarete varan laflar etmişler....bence birbiryle diyoloğa girenler önce bi aynaya bakıversinler....ne için bu kadar mücadele ediyorlar...herkes kendi düşüncesinin savunur...bir yere kadar.....savunan yada savunmayan bu programın yapımcısını bi araştırsın..ondan sonra yazsın.....

DadaşAkp
01-05-2010, 22:40
ak forumda görüşler farklı ama son günler de birbirlerini kırma gibi olaylar oldu öncelikle o kişiler kimler neden niçin gibi aractırılmalı ak forumda kazanın dibini kaynatmaya calışanlar var biraz saygılı edepli olsalar sorun olmaz en büyük sorun herkes görevini iyi yapsın

BuRaK ReiS
01-07-2010, 19:27
Evet ailecek komedi seyredemezsiniz bu programı en iyi ihtimal arkadaşlar arası seyredilir böyle şeyler.Yani şu var.Espiri her zaman bel altından olmaz.Ama şunu da söylemem gerekiyor.Bazen skeçleri gerçekten güzel yapıyorlar.

MaU_95
01-07-2010, 19:48
Ben izliyorum rast geldikçe bazı performanslar takdire şayan. Arada kaçan bazı hatalı espiriler oluyor, bu konuda haklısınız.
Kn D de izlediğim tek program.
Arada durup gülebilmek lazım.