Orijinalini görmek için tıklayınız : Karanlıkta ışık nerden geliyor???
AkSa- 34
12-06-2007, 00:50
Bir cismin aydınlanması için güneş ışığına veya ışığa dönüşecek bir enerjiye ihtiyaç var değil mi.....
peki, gözlerimizi kapattığımızda veya rüyalarımızda ışık nerden geliyo???
bu soruyu az önce bir arkadaşım e-mail olarak attı bana,onunda kayıtlı oldugu forum sitesinde bu soru sorulmuş.hayli enteresan geldi bana ama işin içinde teorik olarak çıkamadım.buyrun birazda siz düşünün?
Çok ilginç bir soru... :-\
HOGE_MERA
12-06-2007, 13:18
Bir forumda rastlamıştım bu tür bir soruya, belki de aynı forumdur.
Astral seyahat deniliyordu adına sanırım. Sinirlerimizin nurla desteklendiği söylenmişti.
Beynimiz ve sinirlerimiz elektrik depolayabiliyor. İşte gözlerimizi kapattığımızda veya rüyalarımızdaki ışık bu depolanan elektrikten geliyor.
O halde fosfor gibi, yani ışık açıkken ışığı kendinde depolayan fosforlu herhangi bir cisim sonra etrafa ışık yayıyor ???
gerçekten çok ilginç.hoga mera bu konudaki bilginin kaynağını verebilirmisin.
rüyalara zarar bu soru 8) ::)
HOGE_MERA
12-24-2007, 16:36
gerçekten çok ilginç.hoga mera bu konudaki bilginin kaynağını verebilirmisin.
rüyalara zarar bu soru 8) ::)
Google sitesini adres olarak verebilirim. Bilginin kaynağını paylaşmak isterdim ama maalesef hatırlayamadım hangi site olduğunu..
YavuzSultanSelim
01-24-2008, 02:12
uykuya dalınca insanların nefs vücutları bedenden dışarı çıkarak vücuttan ayrılır. astral seyahat dediğimiz seyahate çıkar. ölü yakınlarımızı bu yüzden görürüz. diğer tarafa kısa bir yolculuk yapmış oluruz ama bunun çoğunu hatırlayamayız
bafrali_mehmet
01-27-2008, 22:34
BİLİNÇ ALTI İŞİGİ OO İLAHİBİR GÜÇÇ ANLATAMASSINIS TAMAMEN BYNİN İŞİĞİOOO
gönül gözüyle görüyo olabiliriz... ;D
beynin icinde simdiye kadar gordugumuz tum isik depolaniyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.